6. juni 2018 - 12.45

Kom til rejseforedrag i Herning

Så er det ved at være snart! Om en uges tid håber vi at se dig til en af vores to hyggelige inspirationsaftener om Cuba og Sri Lanka på vores kontor i Bredgade 10a.

Kom til en af vores inspirationsaftener og drøm dig væk til Cuba og Sri Lanka. Du er selvfølgelig velkommen til begge foredrag, og tag endelig din ven, onkel eller ægtefælde med. Det koster ikke noget at deltage, bare du tilmelder dig - og det er efter først til mølle-princippet.

Hør om Cuba: 

Tirsdag d. 12. juni fortæller Morten og Niels om Cuba, vores nye grupperejser og om vores skræddersyede rundrejser i rommens eget land. Det foregår fra 18 til 19.30, og du får lidt snacks og drikkelse. Vi lover god stemning og masser af inspiration om herlige Cuba. 

Hør om Sri Lanka: 

Tirsdag d. 19. juni kan du drømme dig til Sri Lanka til en hyggelig aften med inspiration og rejseforedrag på C&C Travels kontor i Bredgade 10a. Her kan du møde Katharina og Calle fra 18 til 19.30. De fortæller om Sri Lanka, og du kan få svar på alle de spørgsmål, du måtte have, om at rejse rundt i landet.

Tilmeld dig et eller begge foredrag her!

Vi glæder os til at se dig!