27. september 2016 - 12.15

Ny rejse - Hawaii og Canada!

Vi har fået ENDNU en helt ny herlig rejse til Hawaii, og på den skal du et smut til Canada og besøge storbyen Vancouver, før du skal nyde Hawaiis dejlige strande.

Jamen det vil næsten ikke stoppe - Hawaii kører bare derudad, og nu har vi sørme én til ny rejse! Denne gang er det en kombination af Canada og Hawaii. 

Du starter i den dejlige, canadiske storby Vancouver, hvor du har tid til både at opleve byens seværdigheder og den skønne natur. I byen er der mange spændende butikker og hyggelige caféer, som bare venter på at blive udforsket, fx Robson Street i West end - som er den ultimative shoppinggade. 

Næste stop på rejsen er naturskønne Maui, der har de mest fantastiske strande og en fortryllende natur. Herfra kan du fx køre til Haleakala Nationalpark, hvor du kan opleve den sovende vulkan Haleakala og dens enorme vulkankrater. 

Så går turen videre til øen Oahu, hvor hovedstaden Honolulu ligger. Du kan bruge masser af tid på at udforske den store by, som har alt fra historiske bygninger til shopping og restauranter i de travle gader. Byen er kendt for skønne Waikiki Beach - så husk badetøjet. Rundt omkring på øen er der også rigtig mange gode snorklesteder fx ved smukke Hanauma Bay. Du bør selvfølgelig også besøg Pearl Harbor, det verdenskendte mindesmærke for japanernes angreb under Anden Verdenskrig. 

Hvis du ikke har ringet til Calle endnu, så er det bare med at gribe røret.