Tekniske udfordringer - Vi arbejder på sagen:

Vi har lidt tekniske udfordringer efter et strømsvigt på vores kontor i København.
Så vores telefoner og emails driller. 

I er velkommen til at ringe ind på telefon: 31 44 48 98  

Vi beklager ulejligheden.

7. august 2018 - 14.30

Nye ansigter i C&C!

Byd velkommen til Anders, Charlotte, Louise og Casper, der alle er startet hos C&C Travel inden for de sidste par måneder. Og de er godt spredt ud over vores tre kontorer. Tag rigtig godt imod dem!

Vi er så glade for at kunne byde velkommen til hele fire nye ansigter her hos os! Nogle har allerede været her et par uger, mens andre er helt nye.

Vi har ansat Anders, en meget rejseerfaren nordjyde, der startede hos os i foråret. Anders er næsten lige hjemkommet fra en meget lang rejse på 16 måneder, hvor han har besøgt rigtig mange af vores lande. Nu er han Japan ekspert hos os, men han ved også en masse om Mexico, Cambodia, Vietnam, Thailand, Peru og Colombia. 

I Herning har vi været så heldige at få fingrene i Charlotte. Charlotte er vild med at dykke, og hun har arbejdet som instruktør flere steder i verdenen. Hun kommer egentlig fra tøjbranchen, men rejser ligger hende ikke særlig fjernt, for hun har rejst rigtig meget. Mest i Asien. Måske har du allerede talt med hende, hvis du har besøgt vores kontor i Herning, ellers hvis du har ringet ind og spurgt til Asien.

Louise er vores helt nye praktikant, som har været her i to ugers tid. Hun læser til serviceøkonom men har rejser som hobby, så hun ville gerne smage lidt på rejsebranchen. Hun og kæresten har bl.a. boet i Indien og Thailand.

Casper er vores nye salgsleder i København, og vi er så glade for at få ham med på holdet! Han er en meget erfaren rejseherre, for han har været i mere end 50 lande. Han skal stå i spidsen for vores salgsteam i København, og hans gode humør har allerede smittet gevaldigt af herinde. Hans hjerte banker ekstra hårdt for de sydamerikanske lande, og han har faktisk boet i Peru.

Tag rigtig godt imod dem!