18. oktober 2016 - 15.30

Nye medarbejdere hos C&C!

C&C Travel har fået tre helt nye medarbejdere, nemlig Nicoline, Bettina og Simon, der skal være henholdsvis rejsekonsulenter og marketingchef her hos C&C.

Der sker meget hos C&C i øjeblikket - og en af tingene er, at vi har fået adskillige nye medarbejdere.

Nicoline er startet som rejsekonsulent i København, og hun sidder hovedsageligt med rejser til Thailand. Hun har lige været på en lang og spændende studietur i Thailand og glæder sig nu til at komme i gang med at sælge en masse skønne rejser. 

Vi udvider i Århus, og nu hvor Bettina er startet, sidder de 5 rejsekonsulenter på vores Århus-kontor. Bettina er en haj til Asien, især når det gælder rejser til Thailand, Malaysia, Indonesien, Japan og Dubai. Hun har for nyligt været i Thailand med mand og børn, og der stod den både på templer, strande og nationalparker! 

Simon skal sidde som marketingschef i vores produktionsafdeling. Han er super skarp til online marketing, og han har store planer for os - så det bliver rigtig spændende at få ham med med på holdet. Simons yndlingsland må næsten siges at være USA - faktisk kan han næsten ikke tælle, hvor mange gange han har været der.

Vi er rigtig glade for at kunne byde velkommen til dem alle tre!