8. december 2015 - 14.00

Nye rejser til Thailand!

Går du og overvejer en tur til Thailand? Vi har lige fået to super rejser - en med junglevandring, natur og tropeøen Koh Samet og en med skønne strande!

Vi har fået to splinternye rejser til Thailand! Den ene kombinerer frodig jungle og kæmpemæssige vandfald med altid herlige Koh Samet, hvor strandene bare er skønne, og havet er lige til at stikke fødderne i! Du oplever vores helt nye destination Mae Sot - en multikulturel destination, som ligger i flotte omgivelser helt op til Burmas grænse. Og du trekker igennem Umphang Wildlife Sanctuarys smukke natur med overnatninger i telte og bambushytter undervejs. Læs mere om den dejlige rejse her.

Den anden rejse byder på strande i massevis - og selvfølgelig også bjerge, kalkstensklipper og mangroveskove! Her præsenterer vi vores nyeste destination, Koh Jum, der byder på strand og natur og ikke er nær så turistet som andre øer i Thailand. Du kommer også et smut til Koh Lantas og Krabis skønne strande og hyggelige byer, hvor du kan shoppe og spise på den ene lækre restaurant efter den anden. Læs mere om strandeventyret her.