29. august 2017 - 14.30

Nyhed i Panama!

Se vores helt nye rejse til farvestrålende Panama! Her kommer du til to helt nye og anderledes steder - til natur og bjerge i Valle de Antóns frodige vulkankrater og til øde strande på Isla San José.

På vores nye Panama-rejse introducerer vi to (for os) helt nye destinationer - nemlig Valle de Antón og Isla San José.

I Valle de Antón er naturen i centrum! Dalen er faktisk et gammelt vulkankrater, men det skal du ikke lade dig skræmme af, for vulkanen har sovet siden 1987. De omkringliggende bjerge byder på et utal af smukke vandfald, udsigtspunkter, floder, ziplines og måske et møde med den sjældne gyldne frø! 

Isla San José er en de dejlige Perleøer, og her er øde bugter med fine strande og frodig natur. Her er kun ét resort, så du er nærmest alene på øen. Det vrimler med de lysende blå papegøjer, og du kan også være heldig at se havskildpadder på strandene. Ellers er det bare om at slappe af, snorkle og tage på udflugter ud på vandet. 

Derudover oplever du byliv i Panama City, som er fuld af højhuse, restauranter, kasinoer, natklubber og shoppingcentre. Det er en glimrende mulighed for også at besøge Panama-kanalen, hvor kæmpestore skibe sejler igennem med regnskov på begge sider. Du skal også til smukke, smukke San Blas, hvor småbitte palmeøer ligger i det mest utrolige turkisblå vand. Her bor Kuna Yala-indianerne, og du kan tage på spændende udflugter, sejle rundt mellem øerne og snorkle i det krystalklare vand. 

Se rejsen her!