Tekniske udfordringer - Vi arbejder på sagen:

Vi har lidt tekniske udfordringer efter et strømsvigt på vores kontor i København.
Så vores telefoner og emails driller. 

I er velkommen til at ringe ind på telefon: 31 44 48 98  

Vi beklager ulejligheden.

26. juli 2018 - 11.30

Nyhed! Thailand og Dubai i én!

Nu kan du tage et stopover i Dubai og opleve den vilde storby i to dage på vej til Thailand! En perfekt måde at få shoppet amok i menneskemylderet, før det er tid til afslapning på stranden.

I spørger os tit om stopover i Dubai, og vi kan mærke, at interessen for byen stiger. Derfor har vi indført det på to nye, spændende rejseforslag med syv faste afrejsedatoer.

På begge rejser har I to dage i storbyen, før I tager videre. Emirates Airlines har givet os nogle gode priser, og vi har sikret jer de bedste pladser! I sparer op til 2500 kr. pr. person! 

I foråret var vores Thailandsekspert Lars og et par andre af os fra C&C i Dubai. Det er en kæmpemæssig og meget ekstrem storby, der - uanset hvad man ellers mener om den - ikke kan andet end at imponere! Nogle elsker Dubai, andre hader Dubai. Vi mener, at den er en oplevelse værd, fordi den er så fuld af kontraster. Lige fra moderne skyskrabere til støvede ørkenlandskaber med karamelkaravaner.

De to nye rejser:

Den første kombinerer natur i Thailands flotteste nationalpark Khao Sok, dejlig strand og Bangkoks spændende byliv med ekstreme Dubai - se den her!

Den anden kombinerer øhop til herlige øer og et smut til Bangkoks gadekøkkener med Dubais shoppingparadis - se den her!

Vil du vide mere?

Hiv fat i Lars - ring til ham på 33189088 eller skriv ham en mail på lars@cctravel.dk.