2. april 2017 - 13.15

Rejs med dansk rejseleder!

Som noget helt nyt kan du nu tage på en grupperejse med dansk rejseleder - både til Cuba og Sri Lanka! Og her står den på masser af spændende cykelture.

Vi har fået rigtig mange efterspørgsler på rejser med dansk rejseleder, og nu blev det altså tid! Vi har glædet os til at præsentere vores to nye grupperejser, der begge er med dansk rejseleder, og vi synes selv, at de er virkelig, virkelig gode!

Vi har jo rigtig mange års erfaring i at skræddersy rundrejser til både Cuba og Sri Lanka, men vi har aldrig før haft rejser med rejseleder. Nu har vi så fundet to super gode danske rejseledere, så det er en rigtig god mulighed, hvis du gerne vil rejse sammen med en mindre gruppe og have lidt tryghed i en rejseleder, der har styr på alt det praktiske. 

Rejs til Sri Lanka med dansk rejseleder
Den ene rejse er en rundrejse til Sri Lanka, hvor du sammen med din gruppe, din guide og din danske rejseleder oplever alle landets højdepunkter!

Sri Lanka har nemlig virkelig mange spændende seværdigheder, og de ligger inden for overkommelige afstande, så det er perfekt at kombinere rundrejsen med en masse cykling. På den måde får du både oplevet skøn strand, hyggelige byer, nationalparker, jungle og bjerge - alt i én rejse!

Vi har arrangeret en tætpakket rejseplan med masser af store og spændende oplevelser, men der er selvfølgelig også tid til afslapning.

Læs mere om rejsen her

Rundt i Cuba på cykel med dansk rejseleder
Den anden helt nye rejse med dansk rejsleder går til Cuba, hvor du sammen med andre danskere, en cubansk guide og din danske rejseleder skal opleve det stemningsfulde land.

Cuba har hyggelige byer, fantastisk flot natur, smukke strande og lange kyststrækninger med det mest utrolige turkisblå vand. Og det er altså perfekt at opleve det hele på en cykel, så du kommer helt tæt på. Det foregår selvfølgelig i et tempo, hvor alle kan være med, og der bliver også tid til at slappe af og gå rundt på egen hånd. 

Du oplever både atmosfæren i Havana, naturen i Viñales, hyggelige Cienfuegos, søen i Hanabanilla, charmerende Trinidad og kan til slut slappe af på stranden i Playa Giron. 

De fleste nætter bor du på casa, og det er klart den bedste måde at bo på i Cuba. Du bor nemlig hos en værtsfamilie, og du lærer altså bare bedst cubanerne at kende ved at bo hos dem. Og maden er som regel meget bedre end på restauranterne!

Rejsen har været drønende populær, så vi arbejder på at arrangere flere rejser!

Læs mere om rejsen her