9. juni 2017 - 14.00

Rejsenyheder i Thailand!

Vi har to fænomenale nye rejser til Thailand! Som noget nyt har vi den tidligere hovedstad Sukhothai på programmet, og så byder rejserne selvfølgelig på naturoplevelser og dejlige strande.

Vi har hele to spritnye rejser til Thailand, og selvom begge har natur og strand på programmet, er de meget forskellige! 

Byliv, natur, historiske ruiner og strand
Den første rejse byder på både byliv, natur, historiske ruiner og strand. Det helt nye er, at vi præsenterer Sukhothai som destination. Vi har glædet os rigtig meget til at få den gamle kongeby på vores rejser, for det er simpelthen så spændende et sted. Det var Thailands første hovedstad i landets storhedstid - da det hed Siam og også bestod af store dele af Burma, Cambodia og Malaysia! Templerne, de smukke Buddha-statuer og stupaerne er genopbygget nu, og det er på UNESCOs liste over verdensarv!

Men der er masser af andre spændende oplevelser på rejsen! Du starter i hyggelige Chiang Mai, hvor der både er masser af markeder, butikker, madboder, restauranter og templer. Og så skal du selvfølgelig ud i naturen - nemlig til Soppong, hvor du skal bo på homestay og opleve det virkelige Thailand. Du tager på udflugter i området, og du vandrer også en tur til en Karen landsby, hvor du skal overnatte helt simpelt hos en familie. 

Du slutter af på stranden i Koh Samet, og du kan tage på udflugt enten i golfvogn eller på motorcykel, og så skal du selvfølgelig nyde stranden. 

Se rejsen her.

Rundrejse med strand og natur i Thailand
Den næste rejse har hele to dejlige strande og masser af natur! På stranden i Khao Lak er der ikke særlig mange turister, men her er butikker, gode restauranter i massevis, og så selvfølgelig blåt vand. Stranden i Khanom er endnu mere øde og urørt - det er en dejlig og idyllisk strand, hvor du virkelig kan trække stikket ud og slappe af. Det er indbegrebet af skøn natur, hyggelige landsbyer og fantastiske sandstrande. 

Natur får du i Khao Sok Nationalpark - et virkelig fascineret sted med KÆMPEMÆSSIGE grønklædte klippebjerge og kæmpestore søer. Her kan du sejle i kajak, vandre i naturen og opleve de dyr, der bor her. Du har også en enkelt nat i en flydende bambushytte på Cheow Lan søen, som også ligger i nationalparken - det er altså lidt af en oplevelse! 

Se rejsen her.