26. juli 2018 - 11.45

Spritnyt Thailandsprogram!

Vores Thailandsekspert Lars har haft travlt og udviklet hele 7 nye rejser med spændende kombinationer, helt nye øhop til uturistede øer og masser af store oplevelser!

Hej allesammen

Jeg hedder Lars, og jeg har haft travlt på det sidste! Jeg har nemlig skabt 7 spændende nye rejser til Thailand - og de er blevet sindssygt gode!

Det er fede rejser, og det er de, fordi de viser Thailands mange ansigter på rigtig flotte rundrejser. Det mangfoldige Thailand! Efter min mening er der ikke meget ved at ligge på den samme strand i 14 dage. Thailand har så mange store oplevelser, så det er et fantastisk land at rejse rundt i og se nye ting hele tiden - og ikke mindst opleve nye steder.

På disse rejser er du ikke bare turist i et land - du møder virkelig Thailand! Naturen, menneskerne, de bedste af øerne og ægte, traditionel thaimad! Du kommer både til nogle af mine helt klare favoritsteder i Thailand, og til helt nye uspolerede øer, som turismen nærmest aldrig har hørt om.

Nu har vi det bedste Thailandsprogram på markedet - med de bedste priser!

3 fantastiske rejser til vinter

Historie, jungle og strand: Jeg er ret vild med River Kwai, der har fantastisk jungle og en dyster historie, og jeg er samtidig ret vild med Ayutthaya - den gamle kongeby. Så det skulle selvfølgelig blive til en ny og spændende rejse sammen med en dejlig ø, nemlig Koh Chang! Se den her!

Smuk natur og øde ø: Khao Sok er Thailands flotteste nationalpark - og den går igen på mange af rejserne her, for det er virkelig et fedt sted! Jeg har kombineret naturen i Khao Sok med den - for os - helt nye ø Koh Phra Thong, der har øde strande og rå nærmest savanneagtig natur. Se rejsen her!

Øhoppet med nye, spændende øer: Da jeg i 2017 var på vej til Koh Lipe, sejlede jeg forbi Koh Bulon Lae. Jeg havde aldrig hørt om den før, men jeg kunne se ind på strandene - det så sindssygt lækkert ud! Derfor skulle den selvfølgelig også på en af de nye rejser, sammen med paradisøen Koh Lipe og Koh Libong, som også er ret ny her hos os! Se den her!

De bedste sommerrejser

Her får I to rigtig fede rejser, som I skal tage til, hvis I vil til Thailand om sommeren. Der er for nyligt åbnet en færgerute, der gør det nemmere at komme rundt i den del af Thailand. På den måde undgår I den lange tur op forbi Bangkok i bil. Koh Talu er en virkelig hyggelig privatejet ø med god snorkling, som jeg længe gerne har villet sende jer gæster til - den er så god, at jeg har sat den på begge rejserne.

Beach-hopping til de større strande på Koh Samet og Hua Hin - og til slut hyggelige Koh Talu. Se rejsen her!

Fantastisk natur i Khao Sok og smukke små øer - Koh Talu og Koh Pha Ngan er personlige favoritter. Se rejsen her!

Kombinér Thailand og Dubai

I foråret var jeg i Dubai. Det er en kæmpemæssig og meget ekstrem storby, der - uanset hvad man ellers mener om den - ikke kan andet end at imponere! I spørger os tit om stopover i Dubai, så nu har jeg indført det på to nye, spændende rejser med syv faste afrejsedatoer. Emirates Airlines har givet os nogle gode priser, og jeg har sikret jer de bedste pladser! 

Den første kombinerer natur, strand og byliv i Thailand med ekstreme Dubai. Se den her!
Den anden kombinerer øhop og byliv i Thailand med Dubai. Se den her! 

Ring til mig på 33153322 og lad mig fortælle mere. 

Hilsen Lars, Thailandsansvarlig hos C&C Travel