19. maj 2016 - 07.45

To nye rejser til Filippinerne!

Går du og overvejer en rejse til Filippinerne? Så læs om vores to nye rejser til to smukke øer Siquijor Island og Apo Island, der både har dejlige strande og snorkleparadis!

Vi har fået to helt nye rejser til Filippinerne! Så hvis du er træt af gråvejret herhjemme og drømmer om at at ligge i en hængekøje, kan du få lidt inspiration her. 

På den første rejse har du en nat i Manila og hele 10 dage på Siquijor Island. Øen har dejlige strande og ikke særlig mange turister, så du kan nyde roen og bare slappe af ved vandet. Her er glimrende muligheder for både snorkling og dykning, og hvis du vil rundt på øen, så besøg bl.a. det kendte Cambugahay vandfald, der ligger som en turkisblå lagune midt i frodig natur. Læs mere om rejsen her.

På den anden rejse har du både en nat i Manila og 10 dage på Siquijor, men du slutter af med to dage på den lille ø Apo Island - her bor ofte kun 20 turister ad gangen, så du kan næsten føle, at du har din helt egen bounty ø! Den er omgivet af en masse flotte koralrev, hvor der er farvestrålende fisk og ofte også havskildpadder, så når du ikke ligger på stranden, bør du udforske livet under havoverfladen. Læs mere om rejsen her