31. marts 2016 - 13.30

Trætopseventyr i regnskoven

Hvis du er til spænding og fart, så er hængebroer imellem tårnhøje træer og svævebaner over frodige regnskove måske noget for dig?

Måske har du allerede oplevet jungle og regnskove, men har du nogensinde oplevet dem fra oven? Det kan du på et trætopseventyr! Vi har samlet tre fede rejser til dig med spændende eventyr i regnskovenes trætoppe. 

I Nongluang i Laos bor du i hytter i træernes toppe midt ude i junglen. Du kommer rundt på hængebroer og i svævebaner, men du kan selvfølgelig også gå en helt almindelig tur nede på jorden. Læs mere om rejsen her

I Monteverdes tågeskov kan du også svinge dig rundt som en ægte Tarzan på spændende ziplineeventyr og gå fra træ til træ ad hængebroer. Det kan du faktisk opleve mange steder i Costa Rica, og det er særligt spændende ved Arenal vulkanen. Læs mere her.

I Taman Negara Nationalpark i Malaysia er der også mulighed for en canopywalk i trætoppene. Hvis du er rigtig heldig, spotter du måske en tapir fra en af de mange hængebroer? Du kan se vores spændende rejse til trætoppene her