7. august 2017 - 12.15

Tre nye rejser i Cuba!

Der sker ting og sager her hos os! Vi har nemlig udvidet vores Cuba-program med tre helt flintrende nye rejser, og de er helt unikke - med ny strand, nye kombinationer og et hav af udflugter!

Fugl, fisk og Canada

Kombinér Cuba og Canada og oplev Cubas natur og snorkling - slut af i storbyen Toronto! På rejsen har du tre udflugter inkluderet. Du kommer på byrundtur i hyggelige Baracoa, på heldagsudflugt til det smukke El Yunque-vandfald og en kakaoplantage og på bådtur i Torontos havn, så du kan se byen fra vandsiden.

Læs mere om rejsen her!

Rundrejse med udflugter i Cuba og Mexico

En anden spændende kombination er Cuba og Mexico, hvor du kan opleve de bedste af Cubas byer, og så selvfølgelig historie og strande i Mexico. Med hele seks udflugter inkluderet har du ingen undskyldning for ikke at få oplevet Havanas stemning, Viñales' natur og Topes de Collantes, eller alle Mexicos fantastiske ruiner og vidundere. Og du har tre uger til at gøre det i!

Læs mere om rejsen her!

Cubas smukkeste strande - og masser af udflugter!

Til sidst har vi kombineret Cubas to muligvis smukkeste strande - selvom de er meget forskellige. Vores nye favorit Cayo Largo har ro og fred og smukke, hvide sandstrande, mens Varadero har masser af liv og feriestemning. 

Prisen er høj, fordi rejsen er god, og du har rigtig meget inkluderet - du skal nemlig på en byrundtur i stemningsfulde Havana i en amerikanerbil, du skal se det smukke naturreservat Las Terrazas, du skal på ridetur i Viñales' virkelig flotte natur, og så har du et hav af oplevelser på udflugten i Varadero, hvor du både skal snorkle, besøge grotter, se byer, ride i naturen i Yumuri dalen og sejle i speedbåd på Canimar-floden. Og derudover har du hele syv dage med all inclusive!

Læs mere om rejsen her!