17. november 2017 - 12.00

VI ÅBNER I HERNING!!

Vi kan ikke få nok af vores søde kunder i Jylland, og derfor har vi valgt at udvide med et nyt kontor i Herning. Vi vil jo gerne møde jer i jeres lokalområde!

Nu sætter vi flere fodaftryk på Danmarkskortet og åbner et kontor i Herning! 19. januar slår vi dørene op til vores nye kontor - og vi er rigtig spændende! 

Vi vil gerne møde jer fra Jylland, dér hvor i bor, så I ikke skal rejse den lange vej til enten Aarhus eller København - det er jo ikke meningen, at I skal rejse for at kunne rejse. Og så vil vi naturligvis også gerne sende endnu flere rejselystne gæster fra Jylland på skræddersyede rundrejser til hele verden - direkte fra Jylland!

Det er Morten Kjær, som i dag arbejder på kontoret i Aarhus, der skal være ansvarlig for det nye kontor i Herning. Morten er opvokset i Vestjylland og kender lokalområdet godt, så hans hjerte banker allerede for byen og dens beboere. Ham bliver I glade for at besøge. Han har mange års erfaring fra rejsebranchen og har både boet og studeret i udlandet i årevis, så han ved, hvad han snakker om.

Nu mangler vi bare en dygtig kollega, der kan sidde på kontoret sammen med Morten. Vi lover, at det bliver én, der brænder lige så meget for at skræddersy drømmerejser, som han gør!

Vi holder naturligvis åbningsfest 19. og 20. januar med gode åbningstilbud og en masse andre festligheder.

Vi glæder os til at møde dig på vores nye adresse: Bredgade 10A, 7400 Herning!