Vores motto

Rejser med et menneskeligt ansigt

Når vi arrangerer rejser, skal det være til glæde for både vores gæster, lokalbefolkningen, samarbejdspartnere og ansatte. Holdningen er formuleret i vores motto: 'Rejser med et menneskeligt ansigt'. Det er et motto, der forpligter, og vi prøver at føre det ud i livet på følgende vis:  

Tæt kontakt med vores kunder

Vi lytter til vore kunders ønsker og giver den bedste, personlige service. Vi har kontorer i Århus og København og elsker, at kunderne kommer ind til os.

Tæt kontakt med vores destinationer

Vores samarbejdspartnere er så vidt muligt lokale, og tit og ofte investerer vi direkte i små agenter eller hoteller. Et eksempel kan findes i 2009, da Enrico var på en Sri Lanka rundrejse i en lejet bil med chauffør. Chaufføren Dinesh var en lokal turoperatør, der på grund af manglen på turister under borgerkrigen havde taget arbejde som chauffør. Enrico og Dinesh oplevede borgerkrigens afslutning sammen, og 11 dage senere modtog Dinesh og hans bror Rasith de første C&C gæster i Sri Lanka.

Rejsen som et møde mellem mennesker

Vi forsøger at skabe kontakt imellem mennesker ved at bruge og anbefale lokalt ejede hoteller, turudbydere, restauranter og butikker. Vi arrangerer også besøg til skoler og hjælpeprojekter og involverer så vidt muligt vores samarbejdspartnere personligt i mødet med vores gæster.

Hjælpeprogrammer

C&C støtter hjælpeprogrammer i mange af de lande, vi laver rejser til, gennem den velgørende forening C&C Hjælpeprogrammer. Hvert år støtter vi en julepakke til fattige familier, og vi støtter også grå stær-operationer, bygning af huse og meget mere. C&C Travel giver både kontante donationer og gratis administration til projekterne. 

Omvendte rejser

Ikke alle kan rejse alle steder hen. Derfor bringer vi også verden hjem til Danmark. Vi laver simpelthen omvendte rejser. Igennem årenes løb har vi holdt en 14 dage lang brasilianerfest i Boltens Gård, holdt reception for C&Cs Vidunderlige Verden i Planetariet, holdt en månedlang fest, Fiesta del Mundo, på Dokken i Frihavnen og åbnet butik med asiatiske antikviteter.