Rejser til Caribien

Rejser til Caribien

Drømmer du om en rejse, hvor du kan nyde velsmagende cocktails og calypsorytmer? Så er en rejse til Caribien lige noget for dig. Glæd dig til at udforske Carbiens spændende øer, komme helt tæt på den lokale kultur og til at slappe af på nogle af verdens skønneste sandstrande.

Hvor skal du rejse til i Caribien?

En rejse til Caribien er ikke som andre rejser. For Caribien er mangfoldigt og består af mange forskellige destinationer, der hører til mange forskellige lande. Men der er uden tvivl noget for enhver smag at komme efter.

Caribien består af 25 forskellige territorier der spreder sig fra den nordlige del af Sydamerika til Cuba. Nogle af de største øgrupper i Caribien er blandt andet Cuba, Jamaica, Puerto Rico, Bahamas samt De Amerikanske Jomfruøer, som tidligere hed de Dansk Vestindiske øer. Og der er stor forskel på en rejse til St. Croix og en til Cuba.

Hos C&C Travel er vi eksperter i Cuba og Dansk Vestindien og glæder os til at skræddersy din rejse til de smukke tropeøer.

 

Oplev det gamle Dansk Vestindien

En anden meget populær rejsedestination i Caribien er De Amerikanske Jomfruøer – det vi plejer at kalde de Dansk Vestindiske øer. Dansk Vestindien består af tre meget forskellige øer i form af St. Thomas, St. Croix og St. John.

Oplev ægte caribisk stemning på St. Thomas

På hovedøen, St. Thomas, ligger Dansk Vestindiens hovedstad, Charlotte Amalie. Her lægger kæmpestore krydstogtskibe fra hele verden til, og skaber en masse liv i gaderne. Øen er præget af denne form for turisme, og du kan finde mange luksusbutikker og restauranter på St. Thomas. Når de store skibe igen stævner ud af havnen, har du nærmest byen for dig selv, og der falder en anden ro over gaderne.

Kom helt tæt på den danske kolonihistorie på St. Croix

St. Croix er et must, hvis du elsker at fordybe dig i et lands kultur og historie.

I byen Christiansted har du mulighed for at besøge det karakteristiske, gule fort, Christiansværn, hvor kanonerne ligesom i gamle dage stadig står og peger ud over havet.

Nu skal de ikke længere beskytte beboerne på St. Croix mod uvelkomne, men fortet er en flittigt besøgt seværdighed, og historiens vingesus er tydeligt at mærke der. Udforsk øen yderligere og tag på udflugt til Frederikssted. Her kan du opleve den gamle havn, strandpromenaden og det smukke Fort Frederik. Besøg også et romdestilleri og tag på en smuk kajaktur i Salt River Bay Nationalpark.

Nyd den smukke natur på St. John

St. John er et sandt paradis for naturelskeren, og den smukke uspolerede natur er virkelig værd at gå på opdagelse i. St. John er den mindste af de tre øer, og et stort areal af øen er dækket af frodig, utæmmet nationalpark. Kombinationen af den grønne natur og nogle af verdens smukkeste strande, giver St. John ry for at være den smukkeste af de Vestindiske Øer.

Rejser til Dansk Vestindien

Rejser til Cuba

En af Caribiens mest unikke destinationer er fantastiske Cuba.

Cuba er fuld af historie, hvilket manifesterer sig meget tydeligt – særligt i hovedstaden, Havana.

Man siger, at det at rejse til Cuba, er som at rejse 50 år tilbage i tiden. Så hvis du er frisk på en lille tidsrejse og har lyst til at opleve historiens vingesus, store, flotte amerikanerbiler, farverig og livlig salsa og smukke sandstrande, er Cuba måske en destination for dig! Cuba er både for den kultur- og historieinteresserede og for dem, der bare gerne vil slappe af i skønne omgivelser og komme helt ned i gear.

Udforsk Cubas hovedstad – Havana

Havana er på mange måder en rigtig klassisk hovedstad, og den er nem at udforske til fods. Hvis du vil opleve mere af byen, kan du tage en tur i de store, flotte amerikanerbiler, hvor chaufføren med garanti vil fortælle dig en røverhistorie eller to! Havanas gamle bydel – Havana Vieja – er en blanding af farvestrålende huse, spændende museer og faldefærdige bygninger. Gå en tur langs de smalle, brostensbelagte gader, der er fyldte med liv og lækre salsarytmer. Den gamle bydel står på UNESCOs verdensarvsliste, fordi den er så smuk og velbevaret.

Cubas natur – noget for enhver smag

Rejser til Cuba byder naturligvis også på flotte naturoplevelser, både i de grønklædte bjerge og ude ved kysten ved de smukke strande. En oplevelse, du helt sikkert ikke må snyde dig selv for, er en vandretur i Viñales-dalen, hvor du er omringet af kæmpemæssige kalkstensklipper og tobaksplantager. Her kan du opleve vådområder, skove og bjerge med mahognitræer, eukalyptustræer, orkidéer og ingefær.

Cubas nok mest berømte strand, Varadero, ligger kun et par timers kørsel fra Havana og står i stor kontrast til storbyens glade larm og travlhed. Her kan du begrave fødderne i kridhvidt puddersand, mens du, med en drink i hånden, nyder udsigten over det smukke, Caribiske Hav. Rundt om Cuba ligger mange små øer – cayoer – med uforstyrrede strande, krystalblåt hav og palmer, så langt øjet rækker.

 

Rejser til Cuba

Kombiner din rejse til Caribien med stop i USA eller Sydamerika

Hos C&C Travel er vi eksperter i at skræddersy rejser til Dansk Vestindien og Cuba. Kombinér måske din rejse til Dansk Vestindien med et smut til Miami i USA, eller din rejse til Cuba med et stopover i Toronto i Canada. Det er helt op til dig. Uanset hvor du gerne vil hen, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at planlægge den helt store rejse til Caribien.

Rejser med et menneskeligt ansigt
Trunk Bay på St. John
Dykning ved St. Croix
99 trin i downtown
Rejser med et menneskeligt ansigt
Den dejlige ø
Christiansted
Trunk Bay på St. John
Charlotte Amalie
Santiago de Cuba
Cienfuegos
Cayo Coco
Havana
Rejser til Cuba
Rejser til Cuba
Rejser til Cuba
Rejser til Cuba

Hvorfor rejse med os?