Grupperejser med dansk rejseleder

Oplev verden sammen med andre på en grupperejse med dansk rejseleder!

Det er fantastisk at have nogen, du kan dele dine rejser med, og når du tager med på en C&C grupperejse, får du masser af mulighed for at dele dine store rejseoplevelser med andre! På en grupperejse rejser du sammen med andre rejseglade danskere, så her er masser af godt selskab og højt humør – og selvfølgelig også altid muligheden for at være lidt på egen hånd.

Vores grupperejser foregår med både dansk rejseleder og lokalkendte guider. Med en dansk rejseleder er der altid én, der har styr på det praktiske, og samtidig er der altid én, du kan gå til med spørgsmål undervejs på turen. På den måde kan du bare læne dig tilbage og nyde alle de oplevelser, du får undervejs. Ved at gøre brug af lokale guider, får du samtidig også et indblik i det land, du besøger, som du ikke kan få på andre måder. Hvem er måske bedre til at vise dig alt det, der er værd at opleve de spændende steder, du kommer forbi? Og hvem kan bedre fortælle om, hvordan det er at bo i det land, du gerne vil lære bedre at kende?

Det er i samarbejde med vores mangeårige agenter og venner af huset, at vi har udviklet vores grupperejser. De har altså jer gæsters bedste på sinde i lige så høj grad, som vi har. For at skabe de bedste rundrejser, har vi også inddraget den danske rejseleder i finpudsningen af vores rejser. På den måde sikrer vi, at alle parter er enige om, at vi serverer de bedste oplevelser og de hyggeligste stunder for jer gæster.

På en C&C grupperejse får du altså alt det, som du kender C&C for: Store rejseoplevelser og gode muligheder for at møde folk i øjenhøjde. Samtidig får du også trygheden ved at rejse sammen med en gruppe og en dansk rejseleder – og du får selvfølgelig også fornøjelsen af at dele dit rejseeventyr med en lille gruppe, der elsker at opleve verden lige så højt, som du gør!

Grupperejser for alle

Vores grupperejser hos C&C Travel er for alle! Verden er et mangfoldigt sted, og hvorfor ikke opleve den sammen med en mangfoldig gruppe af andre rejseglade danskere? Uanset højde og drøjde, er du velkommen til at opleve verden sammen med os! Tidligere deltagere på vores grupperejser har spændt vidt i alder, og du kan sagtens være med, selvom du måske ikke er så ung, som du har været. Grupperejser for ældre kan nemlig også være rejser, hvor der er mange aktive oplevelser inkluderet. Vi sørger altid for, at du kan tage tingene i dit eget tempo – og på den måde komme endnu tættere på det land, du er ude at opleve! Både par, singler og familier har tidligere deltaget på vores spændende rejser. Vores grupperejser er nemlig for dem, der ønsker at opleve verden sammen med andre. Derfor kan man sige, at grupperejser for familier, grupperejser for par og grupperejser for singler alle er en del af vores program – men vi gør ikke forskel på folk, så du får alle grupperejser i én og samme indpakning vel at mærke. Uanset, hvem du er, er du altid velkommen til at blive en del af vores rejsefællesskab!

Grupperejser til hele verden

Vi tilbyder i øjeblikket grupperejser til Sri Lanka og Cuba. Disse lande er begge fremragende rundrejselande, hvor store oplevelser venter inden for overkommelige afstande. Desuden kender vi efterhånden disse lande som vores egen bukselomme. Vi har nemlig sendt glade gæster afsted hertil i rigtig mange år!

Grupperejser til Sri Lanka

På en grupperejse til Sri Lanka får du masser af natur, kultur og aktive oplevelser! Du skal ud at opleve alle Sri Lankas højdepunkter – og nogle af dem endda fra cykel! Når du tramper i pedalerne gennem fiskerbyer, landsbyer og kokosplantager, får du hurtigere landet ind under huden. Du kommer også på rolige vandreture i bjergene, på en smuk togrejse gennem teplantager og på safari i jeeps, hvor du skal spejde efter elefanter. Der er selvfølgelig også plads til afslapning, god mad og hyggeligt samvær – du er jo på ferie, ikke?

Grupperejser til Cuba

På en grupperejse til Cuba skal du op på jernhesten. Her skal du nemlig ud på masser af oplevelser på cykel i Havanas gamle gader, blandt tobak- og bananplantager i Viñales-dalen, og langs pastelfarvede bygninger i Cienfuegos og Trinidad. Det er dog ikke det eneste, for du skal også opleve naturreservater, spejde efter lyserøde flamingoer, lære om den spændende, cubanske historie og plaske rundt i det azurblå hav. Det hele bliver krydret med masser af hyggelige og stemningsfulde middage. Så gør dig klar til at smage en forfriskende mojito og kridt måske danseskoene til en omgang sjov salsaundervisning!

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af