Grupperejser med dansk rejseleder

Oplev verden sammen med andre på en grupperejse med dansk rejseleder!

Det er fantastisk at have nogen, du kan dele dine rejser med, og når du tager på grupperejser med dansk rejseleder, får du rig mulighed for at dele dine store rejseoplevelser med andre!

På en C&C Travel-grupperejse rejser du sammen med andre rejseglade danskere, så her er masser af godt selskab og højt humør – og selvfølgelig også altid muligheden for at være lidt på egen hånd.

Fælles for vores grupperejser er, at der er rigtig meget inkluderet. Masser af måltider og store oplevelser på turene. Alle rejserne er med afrejse i foråret og vinteren 2024.

 

Grupperejse med dansk rejseleder

Undervejs på rejsen har du altid tryghed i den danske rejseleder. Med en dansk rejseleder er der altid én, der har styr på det praktiske, og der er altid én, du kan gå til med spørgsmål. På den måde kan du bare læne dig tilbage og nyde alle de oplevelser, du får undervejs. Grupperejserne bliver kørt af to af vores dygtige og erfarne rejseledere, som har prøvet det mange gange før og kender landene godt! De vil give deres passion for landene videre til dig!

 

Oplev landene med lokale guider

Vi bruger også lokale guider på vores grupperejser med dansk rejseleder. På den måde får du også et indblik i og et kendskab til det land, du besøger. Hvem kan være bedre til at vise dig alt det, der er værd at opleve? Og hvem kan bedre fortælle om, hvordan det er at bo i det land, du gerne vil lære bedre at kende? Det er vigtigt for os, at de er lokale, både fordi de har kendskab til stederne, men også fordi vi på den måde sikrer de lokale guider en indtægtskilde.

 

En grupperejse med menneskeligt ansigt

På en C&C grupperejse får du alt det, som du kender C&C for: store rejseoplevelser og gode muligheder for at møde folk i øjenhøjde. Samtidig får du også trygheden ved at rejse sammen med en gruppe og en dansk rejseleder – og du får selvfølgelig også fornøjelsen af at dele dit rejseeventyr med en lille gruppe, der elsker at opleve verden lige så højt, som du gør!

Det er i samarbejde med vores mangeårige agenter og venner af huset, at vi har udviklet vores grupperejser. Morten, som er produktchef for Latinamerika, og Lars, som er produktchef for Asien, har skabt nogle fede rejser sammen med vores samarbejdspartnere. For at skabe de bedste rundrejser, har de også inddraget de danske rejseledere i finpudsningen af rejserne.

På den måde sikrer vi, at alle parter er enige om, at vi serverer de bedste oplevelser og de hyggeligste stunder for jer gæster. Det hele er nøje udvalgt!

 

Grupperejser for alle

Vores grupperejser hos C&C Travel er for alle! Verden er et mangfoldigt sted, og hvorfor ikke opleve den sammen med en mangfoldig gruppe af andre rejseglade danskere? Uanset alder er du velkommen til at opleve verden sammen med os!

Tidligere deltagere på vores grupperejser har spændt vidt i alder, og du kan sagtens være med, selvom du måske ikke er så ung, som du har været. Vores grupperejser med dansk rejseleder er fulde af aktiviteter, men vi sørger altid for, at det foregår i et tempo, hvor alle kan være med!

Både par, singler og familier har tidligere deltaget på vores spændende rejser. Vores grupperejser er nemlig for dem, der ønsker at opleve verden sammen med andre. Derfor kan man sige, at grupperejser for familier, grupperejser for par og grupperejser for singler alle er en del af vores program.

Uanset, hvem du er, er du altid velkommen til at blive en del af vores rejsefællesskab!

 

Grupperejser i Asien og Latinamerika

Vi tilbyder i øjeblikket grupperejser med dansk rejseleder til Sri Lanka, Vietnam, Cuba, Mexico og Costa Rica.

Disse lande er alle fremragende rundrejselande, hvor store oplevelser venter inden for overkommelige afstande. Vi har sendt glade gæster afsted hertil i rigtig mange år, og nu kan du altså også opleve landene på en grupperejse med dansk rejseleder!

 

Grupperejse til Sri Lanka med dansk rejseleder

Sammen med vores gode ven og agent i Sri Lanka, Dinesh, har Lars sammensat den bedste grupperejse i Sri Lanka med dansk rejseleder. Lars er selv halv srilankaner, så han har tilbragt store dele af sit liv i landet. Han ved, hvad der er værd at opleve!

Sri Lanka opleves allerbedst på en rundrejse til de største seværdigheder! Med rolige vandreture i bjergene, en smuk togrejse gennem teplantager og elefantsafari i nationalparkerne. Du kommer helt tæt på, fordi der er indlagt et hav af cykelture, og det er altså virkelig en god måde at opleve på. Når du tramper i pedalerne gennem fiskerbyer, landsbyer og kokosplantager, får du hurtigere landet ind under huden. Rejsen indeholder lige præcis de oplevelser, som alle bør opleve i Sri Lanka.

Vores rejseleder er super god, og han kender landet ud og ind. Du har ham og de srilankanske guider med på cykelturene, og de foregår i et tempo, hvor alle kan være med. Der er selvfølgelig også plads til afslapning, god mad og hyggeligt samvær – du er jo på ferie, ikke? Hele 37 måltider er inkluderet i prisen.

 

Grupperejse til Vietnam med dansk rejseleder

Lars har sammen med vores gode ven og samarbejdspartner, Mr. Hoai, sammensat en rigtig dejlig grupperejse med dansk rejseleder i Vietnam for dig, der besøger landet for første gang. På grupperejsen oplever du landets kontraster – lige fra de smukke og stemningsfulde byer til storslået natur og gyldne sandstrande.

Du får stemning, historie og kultur for alle pengene! Krydstogt i Halong Bay, sejltur på Mekongfloden, kæmpemæssige kalkstensbjerge, menneskemylder i storbyerne, lysegrønne rismarker, farvestrålende lanterner og kongepaladser. Vietnam er helt fantastisk! Du har et hav af oplevelser med guide inkluderet i rejsen, så du er garanteret ro og udsigter i naturen, spændende byrundture og masser af sejlture. Derudover har du i alt 35 måltider inkluderet i prisen.

 

Grupperejse til Cuba med dansk rejseleder

Sammen med vores samarbejdspartner Liber har Morten sammensat en virkelig god grupperejse med dansk rejseleder i Cuba. På denne rejse oplever du de farvestrålende byer og kridhvide strande, som Cuba er så kendt for! Men det bedste ved rejsen er, at du også får oplevet Cubas fantastiske natur.

Du cykler store dele af vejen. Det er en super måde at opleve Cubas flotte natur og kystlinjer på. Oplevelser, som man normalt får fra indersiden af en bil. Cykelturene er helt rolige, og du har både rejseleder, din rejsegruppe og guider med dig hele tiden. Samtidig kører din bus altid bag jer, hvis du skulle blive trætte undervejs.

Oplev Havanas gamle gader, kør rundt blandt tobak- og bananplantager i Viñales-dalen og langs pastelfarvede huse i Cienfuegos og Trinidad. Bad på de smukkeste caribiske sandstrande med azurblå hav og spejd efter flamingoer i lagunerne. Det hele bliver krydret med masser af hyggelige og stemningsfulde middage. Du har nemlig 25 måltider inkluderet på din grupperejse med dansk rejseleder, og selvfølgelig et par dejlige drinks med rom – det er jo Cuba!

 

Grupperejse til Costa Rica med dansk rejseleder

Som noget helt nyt tilbyder vi nu også grupperejser med dansk rejseleder til Costa Rica. Morten og vores costaricanske samarbejdspartner, Cristina, har sammensat en super rejse!

Du oplever al Costa Ricas helt vilde natur med regnskov, jungle, vulkaner og tågeskov på denne rejse. Det hele er krydret med fantastiske strandeventyr og masser af dyreliv. I Costa Rica kan du opleve alt fra papegøjer, aber og dovendyr til tukaner, krokodiller og tapirer.

Særligt unikt er de to nætter på den lille palmeø Isla Chiquita, hvor du og din rejsegruppe har øen næsten for jer selv. Her kan du sejle i kajak, gå rundt i øens natur, slappe af på stranden, tage en dukkert i poolen og drikke skønne drinks! Du har masser af oplevelser og ture inkluderet, og selvfølgelig også 30 dejlige måltider.

 

Grupperejse til Mexico med dansk rejseleder

Vores grupperejse til Mexico er også splinterny – men det er en af vores bedste! Morten har netop rejst rundt i landet for at afprøve det hele, og sammen med vores mexicanske agent har han sammensat den vildeste rundrejse. Den er fantastisk, fordi du virkelig oplever det RIGTIGE Mexico med dufte, smage og søde mexicanere.

Du kommer til at opleve, hvorfor det er, at Mexicos farvestrålende byer bliver kaldt ‘Pueblos magicos’ (magiske landsbyer). Det er nogle store oplevelser, du får undervejs med både kultur, historie og natur uden lige. Du oplever livlige markeder, ældgamle ruiner, store vidundere, kæmpemæssige kløfter og fantastiske laguner og cenoter – og så slutter du af med kridhvidt caribisk sand mellem fødderne på Mortens yndlingsstrandhotel!

Du får rigtig meget for pengene på denne rejse! Ud over alle turene, er der naturligvis også en masse måltider inkluderet. Hele 26 for at være helt præcis.

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af