Shop løs i metropolerne på en storbyferie!

På en storbyferie har du alle muligheder lige uden for døren. Nye oplevelser og dufte venter rundt om næste gadehjørne, og der er altid noget nyt at se, noget nyt at smage og noget nyt at lave. I de kæmpemæssige storbyer med skyskrabere, sightseeing, kultur, paladser, og ikke mindst shopping helt ud i ekstremerne, er det ikke svært at få tiden til at gå. Det er snarere svært at finde tid nok til alt det, du gerne vil nå at opleve. Storbyerne lokker med tusindvis af gode spisesteder og små hyggelige gadekøkkener, og du finder alt til enhver smag!

Husk de gode sko og masser af plads i kufferten – det kunne være, at der sneg sig lidt nye ting med hjem i bagagen!

5 favoritter til storbyferien

Storbyferie i Bangkok

Bangkok, eller østens Venedig, som byen også kaldes, har utroligt meget at byde på. Det er en utrolig åben by, hvor alle er velkomne.

Byen byder på en masse fristelser i form af shopping, spisesteder, og fester og det er nemt at blive fortabt i det travle mylder. Hop ind i en tuktuk og udforsk, hvad byen har at byde på. Se templerne, de store shopping centre, verden største Chinatown og tab kæben over det imponerede guldbelagte Grand Palace, hvor Thailands konger har holdt til gennem tiden, som kan få mange andre royale husstande til at blegne.

Tag et smut forbi et af Bangkoks mange gadekøkkener og spis autentisk thai-mad til du sprækker. Lad dine øjne og næse føre vejen og oplev maden som de lokale spiser den. Du kan også opleve den livlige flod, hvor folk har opført hytter på pæle og lever deres liv på vandet.

Storbyferie i Kuala Lumpur

Kuala Lumpur sover aldrig og byder på en masse aktiviteter og seværdigheder, som du kan opleve imens du er der. Slip din indre shopper løs, fryd dig over den fantastiske mad, nyd byens parker og templer, eller tag en aften ude i nattelivet.

Storbyrejse til Havana

Man skulle tro, at man er blevet sendt tilbage i tiden når man besøger Havana, med de antikke biler og rustikke bygninger. Men det er lige præcis også det der er med til at give byen dens charme – én der er svær at finde andre steder.

Godt nok er Cuba mest kendt for sine cigarer og rom, men har så meget mere at byde på. Udover de historiske bygninger fra kolonitiden kan du se en masse salsa og måske selv kridte skoene og prøve kræfter med dansen selv. Gå i Hemingways fodspor og oplev en vaskeægte kanonaffyring fra Fortaleza de San Carlos de la Cabaña, der hver aften kl. 21, affyrer en kanonkugle ud i vandet fra fortet.

Rejse til storbyen Buenos Aires

Buenos Aires er Argentinas hovedstad og tangoens fødested. Du kommer ikke til at kede dig i denne by. Den har alt fra det farverige La Boca nabolag, et hav af haver, hvor selv folk i forretningstøj lægger sig på græsset og får en pause fra det travle byliv, gademarkeder, hvor du kan få Argentinas verdensberømte empañadas, og så kan du selvfølgelig spise saftige bøffer og opleve tango i gaderne!

Oplev byens mange teatre eller se den flotte opera Teatro Colón, der er anset for at være en af de bedste operaer i verden.

Karneval og storbyferie i Rio de Janeiro

Velkommen til hvad indbyggerne selv, kalder “den eventyrlige by”. Rio er med sine ca. 12,3 millioner indbyggere, lidt af en storby. Men lad dig ikke snyde af den store by, for den er også kendt for sine fantastiske sandstrande, der er lige så lange som øjet rækker.

Oplev seværdigheder i form af den kendte kristusfigur, der vogter over Rio, mosaikpromenaden der løber hele vejen langs Copacabana-stranden og bjerget Sukkertoppen, der giver en fantastisk udsigt over byen.

Tag en frisk juice på stranden, besøg en churrascaria restaurant og smut forbi Lapa distriktet, et bohemekvarter spækket med restauranter, barer og caféer. Og så kan man jo ikke nævne Rio, uden at tænke på det årlige karneval, der omformer Rios gader til en kæmpe fest.

Storbyferie i USA

New York

Udover at være hjemby for adskillige tv-serier, er New York en sand mangfoldighedens by. Hvad enten du kommer for teatrene og musicals på Broadway, for shoppingen, for museerne eller maden, så skal du nok blive mættet under dit besøg. Det er bare på med skoene og ud at udforske “The Big Apples” gader med skyskrabere på begge sider af dig.

Miami

Tropiske Miami er svajende palmer, flot strand, gourmetrestauranter og sprudlende natteliv i et multietnisk samfund. Byen er som taget ud af TV, hvor du har hovedrollen. Her kan du lukke det indre festdyr ud i de mange natklubber og barer om aftenen og nyde stranden og shopping i løbet af dagen.

Storbyferie i Dubai

Dubai er en helt ekstrem og unik by, og du finder ikke noget lignede andre steder! Her kommer du til en by, hvor intet gøres halvt.

I Dubai Mall ser du alle slags mennesker og kulturer. Mellem alle turisterne og forretningsfolk i jakkesæt, møder du mænd med turban og kvinder i farvestrålende nationaldragter. Du vil støde på traditionelle pubs, hvor den ene efter den anden øl bliver langet over disken og bagefter restauranter, hvor alkohol er helt forbudt.

Japans storbyer

Tokyo

Japan er ikke bare sushi og karate. Tokyos cementjungle huser alle teknikgiganterne blandt et hav a neonskilte, historiske templer og kejserpaladser. Byen har ingen decideret bymidte, men mange forskellige bydele, som hver har deres charme, så det er bare om at vælge ét og komme i gang.

Kyoto

Kyoto, Japans gamle hovedstad, byder på romantik og legender. Byen er anset for at være det kulturelle centrum i Japan. Du kan bruge mange dage på de flotte, historiske templer og de smukkeste parker, pavilloner og japanske haver, du kan forestille dig.

Osaka

Japans madmekka er i Osaka, landets næststørste by. Her finder du lækker sushi og andre japanske specialiteter blandt de kæmpemæssige skyskrabere, neonskilte og det smukke, gamle kongeslot.

Storby-Stopover

Toronto som stopover før Cuba

Toronto er en glimrende by at opleve som stopover på vejen til Cuba, og så slår du to fluer med ét smæk og oplever to spændende lande.

De fleste seværdigheder ligger midt i centrum, hvilket gør det nemt at se det meste på kort tid, men du kan også tage et par overnatninger og snuppe en dagstur til det fantastiske naturvidunder Niagara Falls, som er et stenkast fra den amerikanske grænse.

Panama City som stopover før Costa Rica

Panama er måske ikke lige så kendt som sin nabo Costa Rica. Men det betyder ikke, at det ikke er et besøg værd. De to lande ligger tæt, men er alligevel to vidt forskellige oplevelser, så en stopover er oplagt.

Panama City er nemt og billigt at tage til i forbindelse med rejsen til Costa Rica og er en moderne storby fyldt med skyskrabere, store indkøbscentre og en del interessante attraktioner, så du ikke løber tør for noget at se og lave. Og nå ja, så grænser byen op til Panama Kanalen, hvor du kan sejle fra Stillehavet til det Atlantiske hav, omgivet af regnskoven.

Singapore som stopover før Malaysia

Fra Malaysias kyst kan du se til Singapore, så en stopover i verdens reneste by vil være oplagt.

Fra et 165 meter højt pariserhjul til en imponerende skyline, fuld af skyskrabere, shopping og travle gader – Singapore har det hele.

Det er nemt at blive fortabt og købe sig fattig i shoppingmekkaet og den flotte skyline, som spejler sig i vandet om aftenen. Indbyggertallet ligger på omkring 5 millioner, med en stor andel kinesere, malajer og indere, hvilket Singapore tydeligt bærer præg af i byens kultur og sjæl.

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af