Rundrejser i Seychellerne

Rundrejser i Seychellerne

En rundrejse i Seychellerne er bestemt en oplevelse for livet – med flotte landskaber og nogle af verdens smukkeste strande udgør Seychellerne uforglemmelige kulisser for en perfekt rundrejse. På Seychellerne kan du nyde alt lige fra verdens smukkeste strand og vild regnskov til kæmpe landskildpadder og ø-liv.

Seychellerne består af 116 paradis-øer og er alle enormt smukke og eksotiske – Ja, der er mange at vælge imellem, men her får du et lille udvalg af de bedste øer til din rundrejse i Seychellerne!

Mahé – rom og skønne strande

Et godt udgangspunkt for din rundrejse er Seychellernes hovedø Mahé – den største ø i Seychellerne med verdens mindste hovedstad Victoria. Selvom byen er lille, er der stadigvæk en masse at se. Du skal helt klart tage et smut forbi og se grønsagsmarkedet og fiskemarkedet. I byen finder du også det farverige hindutempel og den katolske katedral, som begge er værd at se!

Når du nu er taget på rundrejse i Seychellerne så langt væk hjemmefra, skal du selvfølgelig også nyde Mahés mange lækre strande. Strandene er virkelig lækre – med deres krystalklare vand, uendeligt mange palmer og skinnende hvidt og pulverblødt sand! Udover at slappe af på stranden, kan du også opleve fantastisk snorkling og dykning. Vandet er så klart, at der er virkelig god mulighed for at se rigtig mange farverige fisk og havskildpadder.

Til de voksne og de historieinteresserede er en tur til Takamaka Rom destilleri helt perfekt. Her vil der være mulighed for at smage på lokal rom og samtidig få et indblik i stedets historie om bl.a. kolonier og slaver.

Top 3 strande på Mahé

Mahé har som skrevet mange skønne strande. Vi har udvalgt tre virkelig lækre strande perfekt til din rundrejse i Seychellerne:

  • Anse Soleil er en hyggelig lille strand med krystalklart vand – det perfekte sted at snorkle. Stranden ligger i en fin lille bugt med palmer og klipper på hver sin side. Den er ikke så befolket, så man har den næsten for sig selv.
  • En anden dejlig strand på Mahé er Bai Lazare. Det er en flot strand, som er omgivet af grønklædte bakker. Stranden ligger et godt stykke væk fra hovedstaden Victoria og er derfor ikke så befolket.
  • På Mahé finder du også stranden Petite Anse. Det er en skøn lille strand, hvor du kan snorkle og se farverige fisk.

Praslin – verdens smukkeste strand

En times sejltur væk fra Mahé ligger den næststørste ø, Praslin – et andet oplagt stop på din rundrejse i Seychellerne. Det er en fantastisk lille ø med vidunderlige strande og smuk natur. På øen ligger den skønne naturpark Valleé de Mai, som er på UNESCOs liste over verdensnaturarv. Nogle kalder også parken for den oprindelige Edens Have. Parken er berømt for dens unikke palmer, fx den helt særlige Coco De Mer-palme.

Top 3 strande på Praslin

På Praslin kan du naturligvis også slappe af på stranden. Her får du tre helt vidunderlige strande på Praslin:

  • Vi anbefaler især stranden Anse Lazio, som mange mener er verdens smukkeste. Her kan du svømme i det turkisblå vand eller ligge og dase i det hvide sand. Stranden er omkranset af bløde, lyserøde granitklipper og mørkegrønne palmer. Anse Lazio er helt sikkert et must see på din rundrejse i Seychellerne. Den er fredet, så her ligger ingen hoteller – men folk valfarter selvfølgelig til for at se den meget berømte strand.
  • En anden vidunderlig strand er Anse Georgette. Her kan du nyde synet af det turkisblå vand og de bløde klipper, som du finder på hver sin side af stranden.
  • Den mest populære strand på Praslin er Cote d’Or. Stranden er kendt for sin flotte farve og dens mange palmer. Her er der en del hoteller langs den kilometer lange strand, men der er dog stadigvæk forholdsvist roligt. Stranden er god til børnefamilier, da stranden er lavvandet og børnevenlig.

La Digue – rundrejse i Seychellernes vidunderlige natur på cykel

En ø du helt sikkert skal se på din rundrejse i Seychellerne er La Digue. Øen ligger kun 15 minutters sejlads fra øen Praslin, hvor stemningen er virkelig tilbagelænet og afslappet. Øen er nærmest bilfri og alle cykler fra sted til sted på den fem km lange ø. Her kan du leje en cykel og køre rundt selv og opleve livet på øen.

Top 3 strande på La Digue

La Digues strande er alle rolige og smukke. Vi har listet vores tre favoritter her!

  • La Digue er især kendt for stranden Anse Source D’Argent, der efter sigende er den mest fotograferede strand – ja her kan du sagtens tage en masse billeder, for stranden er utrolig smuk med dens strålende hvide sand og lysende turkisblå vand. Den består af mange smukke bugte delt op af kæmpemæssige granitklipper. Vandet er lavt og helt klart, så der er stor chance for at se fisk svømme rundt mellem de store rev af søgræs.
  • Tag en cykeltur ud til stranden Grand Anse. Stranden er stor med kridhvidt sand og turkisblåt vand. Husk vandreskoene, for ved Grand Anse går en smuk vandrerute over bjergryggen til to andre lækre strande: Petite Anse og Anse Coco.
  • Petite Anse er lige så flot som Grand Anse! Det tager ca. en halv time at gå dertil gennem klipper, palmer, kæmpebregner og jungle. Her kan du bade i bølgerne eller slappe af i det hvide sand. På den anden side ligger Anse Coco, hvor du kan være heldig at se lemon sharks og skildpadder, der ligger på æg.

Curieuse Island – til skildpadde-øen

På en rundrejse til Seychellernes hovedøer, kan du besøge en del af de mindre øer på udflugter. Hvad med en sejltur til Curieuse Island, hvor skildpadderne bor? På Curieuse Island vrimler der med kæmpemæssige landskildpadder på 100-200 kilo – men bare rolig, det er venlige og fredelige dyr, der gerne kommer helt hen og spiser direkte fra din hånd. Du kan slappe af på stranden eller tage ud at snorkle og se de mange farverige fisk.

På din rundrejse i Seychellerne skal du bare et smut forbi Curieuse Island!

Skræddersy din rundrejse til Seychellerne med C&C Travel

Efter en skøn rundrejse i Seychellerne kan man ikke være andet end glad. Du har set smukke strande, frodig grøn natur og fået en masse oplevelser du sent vil glemme, og forhåbentlig har du også fået fyldt dine batterier op. Der er i hvert fald rig mulighed for afslapning på øerne i Seychellerne.

C&C Travel skræddersyr din rejse sammen med dig, så den bliver ligesom du ønsker – med præcis de øer, oplevelser og antal nætter, der passer dig!

Rejser til Seychellerne

Rejser til Seychellerne
Rejser til Seychellerne
Rejser til Seychellerne
Rejser til Seychellerne
Rejser til Seychellerne

Hvorfor rejse med os?