Du er her: Lande > Seychellerne > Rejser > Rejse SE04

Seychellernes to smukkeste øer

13 dages rejse: 5 nætter Praslin og 5 nætter La Digue
Rejse: 
SE04
Praslin
På denne rejse besøger du to af de smukkeste øer - Praslin og La Digue, som er de mest rolige. Så der er ikke mange beslutninger, der skal tages. Du skal nyde livet og bade på nogle af verdens smukkeste strande og gå på opdagelse i smuk natur.

Du starter din rejse på den dejlige bountyø Praslin, som har nogle fantastisk smukke strande! Du bør helt bestemt opleve vidunderlige Anse Lazio Beach, hvor farverne er helt utrolige. Du vil slet ikke hjem igen! Øen har også virkelig smuk natur, bl.a. i nationalparken Vallée de Mai, som er på UNESCOs liste over naturarv. Den er så smuk, at man i gamle dage troede, at det var den oprindelige Edens Have. Herefter går turen til paradis - du skal nemlig til La Digue! Her kan du opleve verdens mest fotograferede strand Anse Source d'Argent og den smukke Grand Anse Beach! Slap af på stranden, tag på udflugter i naturen og snorkl rundt i det klare vand. Det bliver næsten ikke skønnere!

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Praslin
 3. Praslin
 4. Praslin
 5. Praslin
 6. Praslin
 7. Praslin - La Digue
 8. La Digue
 9. La Digue
 10. La Digue
 11. La Digue
 12. La Digue
 13. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Seychellerne. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Så er det af sted mod Seychellerne! Den eftertragtede øgruppe er kendt for at have verdens smukkeste sandstrande - så forhåbentligt har du husket at pakke badetøjet! Nu kan du drømme dig til kridhvide sandstrande, palmer der vugger i vinden, og helt krystalklart vand, mens du flyver mod paradisøerne.

Dag 2: Velkommen til Praslin smukke strande!

I dag ankommer du til Seychellerne - et næsten uvirkeligt strandparadis.

Seychellerne er fantastiske strande, kridhvidt sand, smukke bjerge, imødekommende mennesker, der taler en herlig blanding af fransk, engelsk og creol og skøn, skøn mad – masser af frisk fisk og skaldyr og dejlig, smagfuld frugt.

Du bliver hentet i Mahé og sejlet til dit hotel i Praslin.

Praslin er en rigtig paradis-ø der ligger 1 times sejlads fra Mahé. Her kan du rigtig slappe af på de underskønne, prisbelønnede strande og nyde den fantastiske natur på sejlture og vandreture. Når du ser dig omkring, er det som at kigge på et postkort - det er næsten ikke til at tro, at der kan være så flot i virkeligheden!

Dag 3-6: Nyd livet på stranden og den smukke natur

Udover hotellets aktiviteter og den dejlige strand, byder Praslin på gode og spændende oplevelser. 

Naturparken Vallée de Mai er på UNESCOs liste over verdens naturarv. Denne urskov er så smuk, at man engang troede, at det var den oprindelige Edens Have. Parken huser 6 arter af palmer, der ikke findes andre steder i verden, og omkring 6.000 palmer af arten Coco de Mer, der anses for at være et botanisk vidunder. Vallée de Mai er også det eneste sted i verden, hvor den sjældne og truede sorte papegøje lever. 

Du skal selvfølgelig også bade på Anse Lazio Beach, som er en af verdens smukkeste strande!! Måske ser du nogle af de kæmpestore, rare landskildpadder eller smukke havskildpadder?

Dag 7: Velkommen til paradis på øen La Digue!

I dag ankommer du til fantastiske La Digue!

La Digue er en vaskeægte tropeø, når de er smukkest! Den ligger kun 15 minutters sejltur fra Praslin, og du må simpelthen besøge denne smukke ø. Her får du et indtryk af, at alting foregår i slowmotion. Indtil for et par år siden var her ingen biler - dem er der nogle få af nu, men ellers kommer folk rundt på øen på cykel og med hestevogn.

Øen er især kendt for den verdensberømte strand Anse Source D'argent, der skulle være den mest fotograferede strand i verden. Selve stranden er lige så smukt som de fleste andre strande i Seychellerne, men udover det kridhvide sand og det helt krystalkare, turkise vand har denne strand også store næsten lyserøde granit-klippeformationer, der over tiden er skabt i alverdens bløde former med hjælp fra vind og vejr. Stranden Grand Anse er nu vores favoritstrand på øen - farverne her er vildere end noget andet sted: strålende hvidt sand og helt lysende turkisblåt vand! La Digue kan slå benene væk under enhver, der ser den smukke ø!

Dag 8-11: Strand, strand og atter strand

Hvad skal du bruge tiden på, når du nu er her midt i paradis?

Øen er ikke så stor, faktisk kun 10 kvadratkilometer, så du kan let gå rundt på øen. Vi vil også stærkt anbefale at leje et par cykler - det er ikke dyrere end nogle dollars, og du kommer nemt rundt til den ene smukke strand efter den anden. 

Men du skal da helt sikkert også en tur ud på vandet og snorkle! Du kan være heldig at svømme med havskildpadder, revhajer og rokker - sammen med et hav af farvestrålende fisk. Det er lidt af en oplevelse at svømme rundt i det klare, tyrkise vand. Du forsvinder ned i en helt anden verden! 

Dag 12: Afrejse fra Seychellerne

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 13: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Seychellerne. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Seychellerne.

Alle hoteller

Villas de Mer

Villas de Mer

Villas de Mer er et dejligt hotel, der ligger lige ned til den skønne Grand Anse strand. Her er...

Upgradefra 137,- kr.pr. personpr. dag
Indian Ocean Lodge

Indian Ocean Lodge

Indian Ocean Lodge er et charmerende, familieejet hotel med en skøn beliggenhed lige ned til...

Upgradefra 340,- kr.pr. personpr. dag
Les Villas D`Or

Les Villas D'Or

Les Villas D'Or er en samling af 10 dejlige villaer, der ligger lige ned til Côte D'Or...

Alle hoteller

Le Repaire Boutique Hotel & Restaurant

Le Repaire Boutique Hotel & Restaurant

Le Repaire Boutique Hotel & Restaurant er et dejligt og hyggeligt lille sted - med kun 18...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til seychellerne. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Seychellerne.

Praslin

55.747564
-4.332798

La Digue

55.826556
-4.353329

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 18 jan 2017 - 13 dec 2017
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 18.890,-
Børn u/12 år fra 17.590,-
Afrejse i følgende periode 14 dec 2017 - 15 dec 2017
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 21.990,-
Børn u/12 år fra 19.890,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2017 - 19 dec 2017
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 20.790,-
Børn u/12 år fra 19.090,-
Afrejse i følgende periode 19 dec 2017 - 20 dec 2017
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 22.090,-
Børn u/12 år fra 19.890,-
Afrejse i følgende periode 20 dec 2017 - 30 dec 2017
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 20.990,-
Børn u/12 år fra 19.190,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2017 - 31 okt 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 18.890,-
Børn u/12 år fra 17.590,-
Inkluderet: 

Fly Københavni-Mahé-København.
Alle transporter på rejsen.
10 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Bemærk: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly København-Mahé-København.
Transport mellem lufthavne, havne og hoteller med bil/minibus og båd.