Du er her: Lande > Seychellerne > Rejser > Rejse SE03

To af Seychellernes paradisøer

13 dages rejse: 4 nætter Mahé og 6 nætter Praslin
Rejse: 
SE03
Anse Lazio Beach på Seychellerne
Oplev helt vidunderlige strande og paradisisk natur på øerne Mahé og Praslin!

Seychellerne byder både på helt fantastisk natur og underskønne strande - og du skal opleve hele to smukke øer. Den første ø er Mahé, hvor du kan besøge en af verdens mindste hovedstæder, nemlig Victoria. Mahé er en skøn, grøn og frodig ø med rigtig mange lækre strande (den smukkeste er nok Takamaka Beach!). Du skal selvfølgelig bade og dase i sandet, men Mahé byder også på fantastisk snorkling og dykning - måske ser du en havskildpadde? Den næste ø, du skal til, er Praslin, der er berømt for naturparken Vallée de Mai, som er så flot, at man engang troede, det var den oprindelige Edens Have. Fra Praslin kan du også tage på udflugt til en af verdens mest fotograferede strande på øen La Digue, men du kan jo også bare slå dig ned i din yndlingssolstol og nyde livet. Det er også her, at Anse Lazio Beach ligger! Stranden er gang på gang blevet kåret som verdens bedste strand, og du vil tro, at du står midt i et postkort, når du ser den.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark.
 2. Ankomst Mahé
 3. Mahé
 4. Mahé
 5. Mahé
 6. Mahé - Praslin
 7. Praslin
 8. Praslin
 9. Praslin
 10. Praslin
 11. Praslin
 12. Praslin
 13. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Seychellerne. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Så er det af sted mod Seychellerne! Den eftertragtede øgruppe er kendt for at have verdens smukkeste sandstrande - så forhåbentligt har du husket at pakke badetøjet! Nu kan du drømme dig til kridhvide sandstrande, palmer der vugger i vinden, og helt krystalklart vand, mens du flyver mod paradisøerne.

Dag 2: Velkommen til Mahé i skønne Seychellerne!

I dag ankommer du til Seychellerne - et næsten uvirkeligt strandparadis.

Seychellerne er fantastiske strande, kridhvidt sand, smukke bjerge, imødekommende mennesker, der taler en herlig blanding af fransk, engelsk og creol og skøn, skøn mad - masser af frisk fisk og skaldyr og dejlig smagfuld frugt. Der er smukt nærmest uanset, hvor du kigger hen. De fineste, mest frodige øer med paradisstrande og palmer overalt. Du kan se det allerede, når du lander med flyet og glider ind i lufthavnen forbi de kæmpemæssige grønklædte kalkstensbjerge.

Mahé er den største ø i Seychellerne, og det er her det meste af befolkningen bor i verdens mindste hovedstad, Victoria. En køretur igennem byen tager kun ét minut, men du kan forlænge turen ved at stoppe ved markederne, hindu-templet, den katolske katedral og Mini Big Ben. Resten af øen er grøn og frodig, og de kæmpestore landskildpadder lever vildt på øen.

Dag 3-5: Slap af og nyd de smukke strande

Mahé er fuld af smukke strande - Anse Soleil, Petite Anse, Baie Lazare, Anse Intendance, Anse Takamaka, uanset hvor mange af dem du besøger, vil du ikke bliv træt af synet af det hvide sand, de mange grønne palmer og det helt turkise vand. Udover at nyde dagene på de fantastiske strande, hvor du rigtig kan nyde godt af det tropiske klima, byder Mahé også på oplevelser for alle aldre!

Snorkling og dykning er fantastisk her, og hvis du er heldig, kan du se havskildpadder. Er du til golf, er en omgang på en golfbane i smukke omgivelser måske en idé? Og så er det jo også på Mahé, at Seychellernes romdistilleri Takamaka ligger. Seychellerne er nemlig ligesom mange andre øgrupper kendt for deres lækre drinks med rom.

Tag også en dag i naturen. Næsten 50% af øerne består af nationalpark, og der findes mange gode vandre- og cykelruter, hvis du vil ud på oplevelse i den smukke natur. Hvem ved, måske får du en landskildpadde at se?

Vil du se mere af øen og også opleve byen Victoria, kan du med leje en bil og selv køre rundt. Der er ikke så meget trafik på øen, men du skal holde tungen lige i munden, for her kører de altså i venstre side.

Dag 6: Velkommen til skønne Praslin!

I dag går turen videre til endnu en paradis-ø: Praslin.

Praslin er en rigtig paradis-ø der ligger 1 times sejlads fra Mahé. Her kan du rigtig slappe af på de underskønne, prisbelønnede strande og nyde den fantastiske natur på sejlture og vandreture. Når du ser dig omkring, er det som at kigge på et postkort - det er næsten ikke til at tro, at der kan være så flot i virkeligheden! Indsejlingen til øen foregår i lysende azurblåt vand med udsigt til grønklædte bjergsider.

På Praslin må du opleve Anse Lazio! Stranden er gang på gang blevet kåret som verdens bedste strand, og du vil tro, du står midt i et postkort, når du ser den. Helt kridhvidt sand, grøn palmebevoksning og lyserøde granitklipper står som kontrast til det eventyrligt turkise vand! Det er en af de smukkeste strande, du nogensinde vil opleve. Gå hele vejen fra den ene ende til den anden. Helt nede i den fjerne ende kan du gå lidt op ad bjergsiden og besøge en bar uden betjening. Du ligger bare lidt penge og tager det, du skal have. Det fungerer fint på den måde.

Naturparken Vallée de Mai er på UNESCOs liste over verdens naturarv. Denne urskov er så smuk, at man engang troede, at det var den oprindelige Edens Have. Parken huser 6 arter af palmer, der ikke findes andre steder i verden, og omkring 6.000 palmer af arten Coco de Mer, der anses for at være et botanisk vidunder - det gør de, fordi de vokser op som enten "hunner" eller "hanner", og det kan tydeligt ses på deres frugter. Vallée de Mai er også det eneste sted i verden, hvor den sjældne og truede sorte papegøje lever.

Dag 7-11: Nyd livet på Seychellernes paradisstrande

Udover hotellets aktiviteter og den dejlige strand, byder Praslin på gode og spændende oplevelser.

Naturparken Vallée de Mai er på UNESCOs liste over verdens naturarv. Denne urskov er så smuk, at man engang troede, at det var den oprindelige Edens Have. Parken huser 6 arter af palmer, der ikke findes andre steder i verden, og omkring 6.000 palmer af arten Coco de Mer, der anses for at være et botanisk vidunder. Vallée de Mai er også det eneste sted i verden, hvor den sjældne og truede sorte papegøje lever.

Du skal selvfølgelig også bade på Anse Lazio Beach, som er en af verdens smukkeste strande!! Måske ser du nogle af de kæmpestore, rare landskildpadder eller smukke havskildpadder?

Fra Praslin er der kun 15 minutters sejltur til øen La Digue. På La Digue får du et indtryk af, at alting foregår i slowmotion. Indtil for et par år siden var her ingen biler - dem er der nogle få af nu, men ellers kommer folk rundt på øen på cykel og med hestevogn. Lej en cykel, kør rundt på denne 10 kvadratkilometer "store" ø, og nyd naturen. Øen er især kendt for den berømte strand, Anse Source D'argent, der rygtes at være den mest fotograferede strand i verden. Selve stranden er ikke smukkere end så mange andre på Seychellerne, men udover det hvide sand og det turkise vand har denne strand også store granit-klippeformationer, der over tiden er skabt med hjælp fra vind og vejr.

Dag 12: Afrejse fra Seychellerne

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 13: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Seychellerne. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Seychellerne.

Alle hoteller

Anse Soleil Beachcomber

Anse Soleil Beachcomber er med sine værelser og chalets et lille, hyggeligt og fredeligt sted at...

Upgradefra 576,- kr.pr. personpr. dag
Coral Strand Smart Choice Hotel

Coral Strand Smart Choice Hotel

Coral Strand Smart Choice Hotel er et godt, klassisk hotel med en skøn beliggenhed - lige ned...

Upgradefra 4742,- kr.pr. personpr. dag
Constance Ephelia Resort

Constance Ephelia Resort

Constance Ephelia Resort er et stort, lækkert hotel, der ligger smukt ud til havet omgivet af...

Alle hoteller

Villas de Mer

Villas de Mer

Villas de Mer er et dejligt hotel, der ligger lige ned til den skønne Grand Anse strand. Her er...

Upgradefra 193,- kr.pr. personpr. dag
Indian Ocean Lodge

Indian Ocean Lodge

Indian Ocean Lodge er et charmerende, familieejet hotel med en skøn beliggenhed lige ned til...

Upgradefra 416,- kr.pr. personpr. dag
Les Villas D`Or

Les Villas D'Or

Les Villas D'Or er en samling af 10 dejlige villaer, der ligger lige ned til Côte D'Or...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til seychellerne. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Seychellerne.

Mahé

55.481640
-4.683395

Praslin

55.747564
-4.332798

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 nov 2018 - 13 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 17.290,-
Børn u/12 år fra 15.890,-
Afrejse i følgende periode 14 dec 2018 - 28 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 17.690,-
Børn u/12 år fra 16.290,-
Afrejse i følgende periode 29 dec 2018 - 08 feb 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 17.290,-
Børn u/12 år fra 15.890,-
Afrejse i følgende periode 09 feb 2019 - 19 feb 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 17.690,-
Børn u/12 år fra 16.290,-
Afrejse i følgende periode 20 feb 2019 - 10 apr 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 17.290,-
Børn u/12 år fra 15.890,-
Afrejse i følgende periode 11 apr 2019 - 17 apr 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 17.690,-
Børn u/12 år fra 16.290,-
Afrejse i følgende periode 18 apr 2019 - 25 maj 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 17.290,-
Børn u/12 år fra 15.890,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2019 - 27 jul 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 17.690,-
Børn u/12 år fra 16.290,-
Afrejse i følgende periode 28 jul 2019 - 08 okt 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 17.290,-
Børn u/12 år fra 15.890,-
Afrejse i følgende periode 09 okt 2019 - 17 okt 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 17.690,-
Børn u/12 år fra 16.290,-
Afrejse i følgende periode 18 okt 2019 - 31 okt 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 17.290,-
Børn u/12 år fra 15.890,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2019 - 13 dec 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 17.990,-
Børn u/12 år fra 16.790,-
Afrejse i følgende periode 14 dec 2019 - 27 dec 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 18.590,-
Børn u/12 år fra 17.190,-
Afrejse i følgende periode 28 dec 2019 - 30 dec 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 21.690,-
Børn u/12 år fra 19.590,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Mahé-Danmark.
Alle transporter på rejsen.
10 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Mahé-Danmark.
Transport mellem lufthavne, havne og hoteller med bil/minibus og båd.