Du er her: Lande > Burma > Rejser > Rejse 578

Storby og strand

17 dages rejse: 1 nat Yangon, 12 nætter Ngapali og 1 nat Yangon.
Rejse: 
578
Ngapali
Oplev pagoder og store Buddhaer i smukke Yangon og nyd en skøn strandferie med mulighed for udflugter i hyggelige Ngapali.

Rejsen starter og slutter med en dag i Burmas hovedstad Yangon. Her kan du se en af de største liggende Buddhaer i landet. Den er hele 72 meter lang, og vil du gerne vide lidt om, hvad fremtiden bringer, kan du her blive spået af en munk. Shwedagon Pagoden må du heller ikke gå glip af! Denne kæmpestore pagode troner med sit høje, forgyldte tårn op over byen, og når mørket falder på, bliver den dramatisk oplyst og ligner noget fra et eventyr. Videre til Ngapali Beach, der er en af landets smukkeste strande. Her er 3 kilometer med blødt, hvidt sand og høje kokospalmer, så det er bare med at finde dit favoritsted og slå dig ned. Vil du gerne ud at opleve lidt, kan du leje en cykel og tage ud til områdets små fiskerlandsbyer, hvor du kan kigge efter lækre specialiteter på markederne. Du kan også leje en bil med chauffør og køre ud i det bjergrige landskab eller bare snorkle rundt i vandkanten på stranden. Her er masser af muligheder, hvad enten du er til aktiviteter og oplevelser eller ren afslapning. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Yangon
 3. Yangon - Ngapali
 4. Ngapali
 5. Ngapali
 6. Ngapali
 7. Ngapali
 8. Ngapali
 9. Ngapali
 10. Ngapali
 11. Ngapali
 12. Ngapali
 13. Ngapali
 14. Ngapali
 15. Ngapali - Yangon
 16. Yangon
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Burma. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Er du klar til en eventyrlig rejse? Med flyet går turen østover mod Burma, der også er kendt som "Det gyldne land". Den buddhistiske tro vil du opleve overalt: Pagoder, templer og munke i safranfarvede dragter vil du møde i hver en by. Landet byder på en utrolig kulturrigdom, flere tusinde templer, der er over 1.000 år gamle, og smukke naturområder, hvor du kan finde ro og nyde de fantastiske landskaber. Start rejsen med at få noget søvn i flyet, så du er klar til de mange nye og anderledes indtryk, der venter dig...

Dag 2: Velkommen til Yangon!

I dag ankommer du til Yangon. Gå en tur rundt i byen - det er nu engang sådan, du altid får det bedste førstehåndsindtryk af den by, du kommer til. Tag evt. en taxa ind til centrum og se Chaukhtatgyi Paya, der er en af de største liggende Buddhaer i Burma - og her er mange! Denne Buddha er 72 meter lang, ligger med armen under hovedet, og ser både hvilende og mediterende ud. Husk at kigge under Buddhaens fødder... Bygningen er naturligvis kæmpestor, en grim bygning med et bliktag . Dette "tempel" er alligevel så typisk for Burma… Mange munke passer templet og man kan blive spået. Her er ikke rigtig nogen tiggere, måske kun et par drenge, der gerne vil sælge dig postkort, det er alt. Postkortsalget er næsten en af de eneste små bierhverv for børn, så vær rar at støtte det overalt - og de bliver altid så glade.

Tag så til Shwedagon Pagoda, den største og mest kendte pagode i byen. Ved indgangen bliver du bedt om at tage skoene af, så bær nemme og praktiske sandaler eller enkle sko. Tag evt. vådservietter med, så du kan tørre fødderne af, inden du skal have sko på igen. Generelt er templerne meget rene, men enkelte er beskidte. Foran dig breder sig et stort, smukt, religiøst område - eller måske egentlig ikke smukt, men bare så stort og anderledes. Den høje guldpagode tager helt pusten fra dig. I dette fattige land er der mere guld lagt på den massive betonbygning, end der er i Englands nationale bankboks. Der er lagt så mange lag af guld og bladguld, at når det regner, har man vandkanaler, for der at opsamle det guld, som vandet tager med sig. Det er naturligvis munke, der gør det, og det bliver så lavet til bladguld igen og sat på pagoden. En ufattelig rigdom, der tilhører det burmesiske folk. Solnedgangen er helt fantastisk. Kom omkring kl. 16 og gå en runde i lyset, og se langsomt solen ændre farverne, som den går ned over templet. Mange munke går rundt i deres flotte, safranrøde dragter, de smiler og vil gerne tale med dig, modsat fx munkene i Thailand, der er meget mere alvorlige. Her er buddhismen meget mere en del af hverdagen.

Spis måske middag på hotellet, eller gå ud og find en hyggelig restaurant i byen. Det er billigt at handle hos købmanden, så vil du bare have lidt boller, frugt, vand eller lignende, kan du bare købe det her.

Dag 3: Velkommen til Ngapali!

I dag ankommer du til Ngapali. Byen har en 3 kilometer lang strand med blødt, hvidt sand og kokospalmer, så her kan du virkelig slappe af og bare nyde de skønne omgivelser. De flest af indbyggerne i Ngapali er fiskere, der dagligt bringer alt godt fra havet ind til byen. Ngapali har faktisk ingen betydning på burmesisk, men kommer fra det italienske ord "Napoli". Ngapali Beach var nemlig engang kendt Østens Napoli.

Dag 4-14: Nydelse og oplevelser i Ngapali

Ngapali Beach er blandt de smukkeste strande i Burma. Det er en ren og uspoleret strand, som strækker sig over 3 kilometer krystalklart blåt vand og rent hvidt sand med kokospalmer. Nyd stranden, eller lej en cykel og kør gennemt de små, hyggelige fiskerlandsbyer og se, hvordan fiskerne fanger og tørrer deres fisk og rejer. Besøg markederne og gå på jagt efter lækre specialiteter, tag med båd ud til små, smukke øer ud for kysten, tag på snorkeltur i smukke omgivelser, lej en bil med chauffør og tag på tur i det bjergrige landskab eller tag et slag golf på den nærliggende bane. Vi foreslår, at du en aften spiser på restauranten Two Brothers - her laver de fantastisk mad, og stedet er rigtig hyggeligt! Får du brug for hjælp til at arrangere en fisketur, så er det også her, du kan henvende dig - brødrene har nemlig en båd og snorkle-/fiskeudstyr.

Dag 15: Tilbage til Yangons mange seværdigheder

Så går turen tilbage til Yangon, hvor du skal overnatte på det samme hotel, som sidst du var her.

Nu har du tid til at opleve byen lidt mere! Du bør bestemt se den store katolske katedral, St. Mary. Gå lidt ned ad gaden og oplev guldforretningerne, men det er svært at købe, da de har en egen vægtenhed, vi ikke kender.

Sule Pagoden, er lige i centrum af byen. Du får sikkert tilbudt nogle blomster, køb dem (500 kyats) og sæt dem så fast et sted ved en Buddha hvor andre har "ofret" blomster, så må du til gengæld få et ønske opfyldt. Dette tempel er et af de enkleste i byen, og en del af hverdagen. Alle går rundt her og beder, nogen kort tid, andre hele dagen! Dette er også pensionisternes dejlige mødested. Her mødes pensionerede lærere, unge studerende eller blot piger i deres frokostpause, dette er torvet.

Spis aftensmaden på hotellet, måske på en lille lokal restaurant eller prøv en af byens mange Thairestauranter. Der er også en flot fransk, men urimelig dyr. Er du endnu ikke blevet for rejsevant, og vil du stadig gerne se lidt lokal dans, i fantastiske omgivelser, så skal du spise på det store "flydende" guldpalads, Karaweik Palace Restaurant, som du kan se på den anden side af søen. Det er meget turistet, ja, men du kan både spise og få et show til en rimelig pris.

Du kan også tage en taxa ned til floden og så båden over til landsbyen Twante for at og se Oh-Bo-Pottery.

Dag 16: Afrejse fra Burma

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Burma. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Burma.

Alle hoteller

Rejser til Burma - Yangon

Cloud 10 Hotel

Cloud 10 Hotel er et nyere og mindre hotel med 18 værelser, der har en rigtig god beliggenhed i...

Upgradefra 695,- kr.pr. personpr. dag
Savoy Hotel

Savoy Hotel

Savoy Hotel er et hyggeligt hotel i kolonistil, som ligger ti minutters kørsel fra centrum og...

Upgrade
Hotel Chatrium Yangon

Chatrium Hotel Royal Lake

Hotel Chatrium ligger på den anden side af søen fra Kandawgyi Palace og er et meget stort hotel...

Alle hoteller

Pleasant View Resort

Pleasant View Resort

Pleasant View Resort er et lille hyggeligt resort i den sydlige ende af Ngapali stranden. Her er...

Upgradefra 79,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Burma - Ngapali

Yoma Cherry Lodge

Yoma Cherry Lodge er et mindre hotel med 15 værelser, beliggende i Ngapali. Hotellet ligger lige...

Upgradefra 129,- kr.pr. personpr. dag
Bayview Beach Resort og den dejlige pool

Bayview Beach Resort

Bayview Beach Resort er et 4* resort, beliggende på den nordlige del af Ngapali Beach ca. 15...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til burma. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Burma.

Yangon

96.196173
16.868468

Ngapali

94.313717
18.447276

Yangon

96.196173
16.868468

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 okt 2020 - 31 okt 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 13.790,-
Børn u/12 år fra 11.032,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2020 - 15 dec 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 13.990,-
Børn u/12 år fra 11.272,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2020 - 18 dec 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 14.390,-
Børn u/12 år fra 11.512,-
Afrejse i følgende periode 19 dec 2020 - 23 dec 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 15.990,-
Børn u/12 år fra 12.792,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2020 - 25 dec 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 14.390,-
Børn u/12 år fra 11.512,-
Afrejse i følgende periode 26 dec 2020 - 30 dec 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 15.990,-
Børn u/12 år fra 12.792,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2020 - 01 jan 2021
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 23.890,-
Børn u/12 år fra 19.112,-
Afrejse i følgende periode 02 jan 2021 - 28 feb 2021
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 14.390,-
Børn u/12 år fra 11.512,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2021 - 31 mar 2021
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 13.990,-
Børn u/12 år fra 11.272,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Yangon-Thandwe t/r.
Al transport på rejsen.
14 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Visum til Burma.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person)

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet. 

Fly Danmark-Yangon-Thandwe-Yangon-Danmark.
Transport mellem lufthavne og hoteller med bil/minibus.