Du er her: Lande > Burma > Rejser > Rejse 563

Templer, trekking, nationalpark og strand i Burma og Thailand

21 dages rejse: 2 nætter Yangon, 4 nætter Bagan, 1 nætter Kalaw, 1 nætter Trekking Kalaw - Inle Lake, 2 nætter Inle Lake, 1 nætter Yangon, 2 nætter Khao Sok, 5 nætter Khao Lak
Rejse: 
563
Inle Lake
Burmas smukke templer, skove og søer i Yangon, Bagan, Kalaw og Inle Lake, efterfulgt af junglen i Khao Sok og de vidunderlige strande i Khao Lak.

Efter et par dage i hovedstaden Yangon, hvor du har haft tid til at beundre den smukke, guldbelagte Shwedagon Pagode, skal du videre til Bagan. Her kan du leje en cykel eller hyre en hestevogn, og køre rundt blandt de mere end 2.200 templer, pagoder og religiøse bygninger, som området er kendt for. Vil du have en helt unik oplevelse, kan du svæve stille over området i luftballon i solopgangen. Heroppefra kan du rigtig nyde udsigten over de gyldne bygninger og bjergene, der er badet i morgensolens lys. Næste stop er den lille, kølige bjergby Kalaw. Herfra skal du trekke gennem små byer og fyrretræsskove, med udsigt over de smukke bjerge, til Inle Lake. Her bør du leje en båd og tage ud at opleve søen og dens liv. Besøg fx det flydende marked og det store væveri, hvor du kan købe lækre ting i bomuld og silke til gode priser. Efter en nat tilbage i Yangon sætter du kursen mod Khao Sok i Thailand. Du skal ud at vandre i den frodige jungle, og så skal du prøve at sove i en flydende bungalow. Efter jungleeventyret skal du til Khao Lak, hvor du kan bruge tiden på at dase på de rolige og vidunderlige strande.

Dag-til-Dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Yangon
 3. Yangon
 4. Yangon - Bagan
 5. Bagan
 6. Bagan
 7. Bagan
 8. Bagan - Kalaw
 9. Kalaw - trekking
 10. Trekking - Inle Lake
 11. Inle Lake
 12. Inle Lake - Yangon
 13. ​​Yangon - Khao Sok
 14. Khao Sok
 15. Khao Sok - Khao Lak
 16. Khao Lak
 17. Khao Lak
 18. Khao Lak
 19. Khao Lak
 20. Khao Lak
 21. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Burma og Thailand. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Er du klar til en eventyrlig rejse? Med flyet går turen østover mod Burma, der også er kendt som "Det gyldne land". Den buddhistiske tro vil du opleve overalt: Pagoder, templer og munke i safranfarvede dragter vil du møde i hver en by. Landet byder på en utrolig kulturrigdom, flere tusinde templer, der er over 1.000 år gamle, og smukke naturområder, hvor du kan finde ro og nyde de fantastiske landskaber. Start rejsen med at få noget søvn i flyet, så du er klar til de mange nye og anderledes indtryk, der venter dig...

Dag 2: Velkommen til Yangon

I dag ankommer du til Yangon. Gå en tur rundt i byen - det er nu engang sådan, du altid får det bedste førstehåndsindtryk af den by, du kommer til. Tag evt. en taxa ind til centrum og se Chaukhtatgyi Paya, der er en af de største liggende Buddhaer i Burma - og her er mange! Denne Buddha er 72 meter lang, ligger med armen under hovedet, og ser både hvilende og mediterende ud. Husk at kigge under Buddhaens fødder... Bygningen er naturligvis kæmpestor, en grim bygning med et bliktag . Dette "tempel" er alligevel så typisk for Burma… Mange munke passer templet og man kan blive spået. Her er ikke rigtig nogen tiggere, måske kun et par drenge, der gerne vil sælge dig postkort, det er alt. Postkortsalget er næsten en af de eneste små bierhverv for børn, så vær rar at støtte det overalt - og de bliver altid så glade.

Tag så til Shwedagon Pagoda, den største og mest kendte pagode i byen. Ved indgangen bliver du bedt om at tage skoene af, så bær nemme og praktiske sandaler eller enkle sko. Tag evt. vådservietter med, så du kan tørre fødderne af, inden du skal have sko på igen. Generelt er templerne meget rene, men enkelte er beskidte. Foran dig breder sig et stort, smukt, religiøst område - eller måske egentlig ikke smukt, men bare så stort og anderledes. Den høje guldpagode tager helt pusten fra dig. I dette fattige land er der mere guld lagt på den massive betonbygning, end der er i Englands nationale bankboks. Der er lagt så mange lag af guld og bladguld, at når det regner, har man vandkanaler, for der at opsamle det guld, som vandet tager med sig. Det er naturligvis munke, der gør det, og det bliver så lavet til bladguld igen og sat på pagoden. En ufattelig rigdom, der tilhører det burmesiske folk. Solnedgangen er helt fantastisk. Kom omkring kl. 16 og gå en runde i lyset, og se langsomt solen ændre farverne, som den går ned over templet. Mange munke går rundt i deres flotte, safranrøde dragter, de smiler og vil gerne tale med dig, modsat fx munkene i Thailand, der er meget mere alvorlige. Her er buddhismen meget mere en del af hverdagen.

Spis måske middag på hotellet, eller gå ud og find en hyggelig restaurant i byen. Det er billigt at handle hos købmanden, så vil du bare have lidt boller, frugt, vand eller lignende, kan du bare købe det her.

Dag 3: Yangons mange seværdigheder

Når du er i Yangon, bør du se den store katolske katedral, St. Mary. Gå lidt ned af gaden og oplev guldforretningerne, men det er svært at købe, da de har en egen vægtenhed, vi ikke kender.

Sule Pagoden, er lige i centrum af byen. Du får sikkert tilbudt nogle blomster, køb dem (500 kyats) og sæt dem så fast et sted ved en Buddha hvor andre har "ofret" blomster, så må du til gengæld få et ønske opfyldt. Dette tempel er et af de enkleste i byen, og en del af hverdagen. Alle går rundt her og beder, nogen kort tid, andre hele dagen! Dette er også pensionisternes dejlige mødested. Her mødes pensionerede lærere, unge studerende eller blot piger i deres frokostpause, dette er torvet.

Spis aftensmaden på hotellet, måske på en lille lokal restaurant eller prøv en af byens mange Thairestauranter. Der er også en flot fransk, men urimelig dyr. Er du endnu ikke blevet for rejsevant, og vil du stadig gerne se lidt lokal dans, i fantastiske omgivelser, så skal du spise på det store "flydende" guldpalads, Karaweik Palace Restaurant, som du kan se på den anden side af søen. Det er meget turistet, ja, men du kan både spise og få et show til en rimelig pris.

Du kan også tage en taxa ned til floden og så båden over til landsbyen Twante for at og se Oh-Bo-Pottery.

Dag 4: Velkommen til Bagan

I dag bliver du budt velkommen til det smukke Bagan.

Bagan Village er i dag kun en landsby på 5.000 indbyggere. Men glem ikke, at dette lille sted, du er kommet til, for ca. 1000 år siden var en af verdens vigtigste byer - religiøst, økonomisk og militært.

Bagan blev grundlagt af Kong Thamudarit i år 107, men først da Baganrigets Kong Anawrahta konverterede til buddhismen i år 1056, begyndte Bagans storhedstid. I de næste 200 år blev der bygget over 13.000 templer, pagoder og klostre i Bagan! Byen blev et berømt center for buddhistisk lære, og munke valfartede hertil fra store dele af Sydøstasien for at studere og diskutere religion.

I slutningen af det 13. århundrede gik det drastisk tilbage for Bagan. Historikerne er ikke helt enige om forløbet, men faktum er, at Bagans befolkning nægtede at hylde Kublai Khan, og at Bagan-riget siden blev erobret af mongolerne i år 1278. Byens ødelæggelse tilskrives både, at Bagans sidste konge beordrede bygninger nedrevet og brugt til forsvarsværker og til mongolernes plyndringer. Oversvømmelser og jordskælv har også gjort sit til, at mange af de skønne bygninger er forsvundet, men der findes dog stadigvæk over 2.200 religiøse bygningsværker i Bagan.

I 1998 blev Bagans befolkning flyttet til en ny landsby lidt syd for tempelområdet, og i dag er den ca. 25 x 25 kvadratkilometer store "Pagode Park" forbeholdt munke, nonner og turister. Når du går rundt i Bagan tidligt om morgenen, møder du lange kolonner af munke. De safranfarvede dragter, de gyldne bygninger, bjergene i baggrunden - det bliver simpelthen ikke smukkere, og du kan ikke undgå at føle dig helt ophøjet og respektfuld. Køb evt. lidt nudler, slik eller brød og donér det næste morgen til munkene - så har du god karma resten af dagen!! Men husk, at du skal tidligt op, for munkene får mad om morgenen.

Dag 5: Bagans mange templer

I Bagan har du en halvdagsudflugt med i programmet. Det er C&C Travels gode ven Minh Thu og hans hest Suzie, her vil køre dig rundt i området i hestevogn. Minh Thu kan også hjælpe med at arrangere mountainbikes i stedet for de billige, du kan leje om hjørnet. De er dyrere, men meget mere komfortable.

Shwezigon Pagoda er den vigtigste pagode her i denne fantastiske pagode-park. Pagoden er meget stor og tårner sig op over alle andre. Den er i øvrigt den første, der blev bygget her, og den har været toneangivende for alle de andre pagoder. Den blev bygget i 1087 af Kong Kyansittha og for mange buddhister, er det en af de pagoder, man bare skal have besøgt.

Derfra til en af de enkle og helt skønne, forladte pagoder i pagode-parken, Ywahaunggyi-templet. En pagode er massiv og har altid indstøbt et relikvie fra Buddha, hvorimod et tempel er "hult", har værelser eller rum og indeholder statuer af Buddha. Du tager som sædvanlig skoene af og går blot 40 trin op til første etage i templet, herfra kan du gå rundt om templet. Udsigten herfra er alle de penge værd, du har betalt for rejsen! Du kan se hundredvis af templer og pagoder. Som vores gamle agent altid sagde: "Peg med din finger i en tilfældig retning, og den vil altid ramme en buddhistisk helligdom inden for Bagans 42 kvadratkilometer store, hellige område med 2000 templer".

Så til Ananda-templet, der er et af de fineste eksempler på templer i hele den buddhistiske verden. Her er de fire berømte og 10 meter høje Buddhaer, noget af det flotteste, der nogensinde er skabt inden for buddhismen. Her har man overalt sørget for, at lyset kommer ind fra alle vinkler (desværre har man i dag bygget et hus i midten, der står i vejen for lyset). Templet er fra år 1080 og derfor næsten 1.000 år gammelt. Det er da helt utroligt, at det er bevaret så godt - de to af de fire Buddhaer i syd og nord er originale. De andre to er kopier, da den ene brændte, og den sidste desværre blev vandaliseret og brændt for guldet, den indeholdt. Templet er bl.a. et af de første eksempler på byggerier med halvbuer, 100 år før den gotiske tidsalder i Europa.

Det er også muligt at flyve i luftballon over Bagan (i perioden 15. oktober - 31. marts). Denne tur er en fordel at bestille hjemmefra.

En af dagene bør du leje en billig bil og køre til Pwasaw Village. Den lille landsby ligger ca. 20 km fra Bagan, og her kan du opleve livet i de små landsbyer. Husene er lavet af bambus, og der er små køkkener med åben ild. Landsbyboerne lever af at dyrke peanuts, sesamfrø, bønner, bomuld og maize. De laver olie af de forskellige grøntsager på en gammel presse, der bliver kværnet ved at en ko går rundt og rundt. Landsbyen har tre bomuldsspinderier, og de bruger så bomuldstråden til at lave duge, dækservietter osv. Ofte kan man være heldig at opleve bryllupper. Omkring 5 minutter fra landsbyen kan du besøge Damayazaka Pagoda, en af de første og meget få femkantede bygninger i verden, bygget allerede i år 1150. Bygningen har mange meget smukke, glaserede terrakottafigurer af Buddha, og her er en skøn udsigt over Bagan i det fjerne.

Dag 6: Og flere af Bagans flotte templer

Endnu en spændende dag i Bagan. Du kan besøge Damayazaka Pagoda, kun 5 minutter fra landsbyen. Det er en af de første og meget få femkantede bygninger i verden, bygget allerede i år 1150. Bygningen har mange meget smukke, glaserede terrakottafigurer af Buddha, og man går op nogle få trin og har et vidunderligt og anderledes syn af Bagan i det fjerne. Pagoden har også mange murmalerier, og igen kan det beundres, fordi klimaet i dette område af verden er forbavsende tørt, modsat det meste af fjernøsten, der har et fugtigt klima.

Tag tilbage til Bagan igen og besøg byens største, rigtige lak-værksted, Ubanyein Lacquer-ware Home Industry. Det er meget enkelt og har intet med de overturistede værksteder i Thailand at gøre. Det siges, at dette værksted er gået i arv fra far til søn siden 1200-tallet, og klart er det, at dette sted, er det sted i verden, hvor der kun laves meget lidt, men meget specielt håndværk bl.a. med hestehalehår. Køb et par smukke skåle, f.eks. de grønne med en lille elefant på låget. og se de sorte paneler med guld - pragtfuldt!

I dag kan du tage hjem og spise på hotellet eller tage ud og spise frokost på River View Restaurant, der ligger smukt ved floden. Her kan du se mennesker og dyr bade. Besøg også Nandar Restaurant, der hver aften har et godt "Puppet show". Du får sikkert lyst til at købe en masse af disse herlige, udskårne og udklædte dukker, så hav småpengene med.

Dag 7: Flodtur fra Bagan?

Tag ned til floden en dag, så tag på en lille "longboat-tur" for dig med plads til 20 mennesker, men det er selvfølgelig hyggeligere, hvis du kun er dig og et par stykker mere. Herefter sejler du op ad floden i 45 min. og ser al travlheden i området. Her er masser af små fiskerbåde, som fisker store flodrejer, og der er bambustømmerflåder fra den ene side af floden til den anden - og masser af kvæg, der bliver kølet af i vandet. Så står du af og besøger et lille samfund, bl.a. et hulekloster, Kyaukku Umin, hvor munkene tidligere studerede. Nu er der kun et stort, meget smukt alter med flotte stenudskæringer. Glem ikke, at før Alexander den Stores besættelse af Pakistan-området i ca. 350 f.Kr., måtte man ikke lave eller kopiere figurer af Buddha - han måtte kun eksistere i fantasien. Hans indflydelse gjorde, at man i den buddhistiske verden skabte statuer og billeder af Buddha. Så fra 600 til 350 f.Kr blev der ikke lavet nogen figurer, malerier eller noget som helst billedkunst, der afbilder Buddha. På vejen tilbage stopper båden, og du kan bade i floden, hvis du har lyst. Floden er rimelig dyb og kold, så hold dig i nærheden af båden, men her er virkelig rent!

Dag 8: Velkommen til Kalaw

I dag ankommer du til Kalaw - en lille, kølig bjergby, der er omgivet af den smukkeste natur.

Stedet var populært hos den britiske kolonimagt pga. det skønne klima, og her findes stadig mange smukke, gamle træhuse tilbage fra den tid. Området er utrolig smukt med bjerge, nåletræer og små landsbyer, så du må ud og nyde naturen til fods. En af de gode vandreture starter med 2-3 timers vandring i et nemt terræn, inden du kommer op til Palaung-folkets landsbyer. Familierne her i området lever af at producere te, der bliver høstet året rundt. Teen sælger de på markedet i de nærmeste byer, eller til de få turister, der kommer på besøg i landsbyen. Det er også muligt at lave en 2-dags trekkingtur, som ender ved Inle Lake. Turen kan gennemføres af alle, der er i rimelig fysisk form. Om aftenen kan du spise på dit hotel eller gå en tur i den lille by, hvor der ligger et par kinesiske restauranter i de gamle huse. Hvis det er sæson for avokado, så prøv en skøn avokadosalat, der er byens specialitet..

Hvis du kommer i weekenden, så sørg for at besøge markedet i byen. Her lukker de hovedgaden af og laver marked på hele vejen - det er enormt hyggeligt. Du kommer til at bukke dig en hel del, for snorene, der holder presenningerne, hænger lavt for os europæere. 

Dag 9: På trekkingtur fra Kalaw

I dag starter din trekkingtur fra Kalaw til Inle Lake. Fra hotellet bliver du kørt til Baw Nin Gone-landsbyen, hvorfra trekkingturen starter. Turen i dag består af tre etaper. I første omgang skal du trekke i to timer til landsbyen Kon Hla. Næste stræk til landsbyen Patu Pauk tager også ca. to timer. Efter endnu to timers vandring når du til landsbyen Phyi Thein. Op og ned går du, mens du tilbagelægger kaffe- og teplantager, senneps- og kålmarker og adskillige landbrug. Du går ad små stier og støvede grusveje, og overalt ser du folk, der arbejder i marken og okser spændt for vogne. Du kommer virkelig tæt på det rigtige Burma. I Phy Thein skal du overnatte i et privat hus eller kloster.

Dag 10: Velkommen til Inle Lake

Efter en forhåbentlig god nats søvn skal du i dag det sidste stykke til Inle Lake. Dagen i dag består af to etaper. Først to timers vandring til landsbyen Kyauk Su og derefter endnu to timer til Indein – igennem bambusskove og kartoffelmarker. I Indein venter dig en båd, som sejler dig til dit hotel.

Dag 11: Inle Lakes flydende marked

Tag til det store, flydende marked, hvor alting handles fra både. Det er et skønt sted, hvor der virkelig handles. Sejl også forbi “The Floating Garden”, hvor du kan se, hvordan man her dyrker løg, tomater, og alt muligt på små tømmerflåder.

Besøg også templet Paungdawoo Pagoda, der blev bygget i år 1500. Det er et af landets vigtigste templer (et af de 9 templer et menneske bør besøge i sit liv rundt om i landet). Noget, der er specielt for stedet her, er de fem ca. 50 cm høje Buddhastatuer, der er skabt i træ. Du kan dog hverken se, at de er skabt i træ, eller at de forestiller Buddhaer længere, for mange burmesere er kommet forbi og har sat et lag bladguld på figurerne. De har derfor nu helt mistet faconen og er bare store og firkantede klodser.

Et andet fantastisk syn er In Dein, som er 500 små pagodaer, samlet på meget få kvadratmetrer. Denne tur er lidt dyrere, da der skal sejles langt for at komme til In Dein, men helt klart pengene værd. Lav turen som noget af det første, lige efter det flydende marked, da In Dein senere på dagen bliver fyldt med turister.

Spis måske frokost på Shweinthar Restaurant, der er en Shan restaurant – en af de vigtigste og rigeste stammer i Burma. Deres beklædning er spændende, men maden knapt så spændende…

Hvis du er interesseret i katte, er Inthar Heritage et besøg værd. Stedet opdrætter burmeser-katte for at kunne genindføre racen i Burma. Her har du mulighed for at kæle med denne fantastiske racekat og høre om dens historie.

Inle Lake er meget berømt for lokale cigarer og cigaretter. Stop ind ved en “cigaret-rullefabrik” og se, hvordan pigerne ruller cigaretter. Prøv evt. en lokal burmesisk cigaret med lakridssmag, meget anderledes end danske cigaretter!

Du kan også leje et par cykler og cykle rundt langs søen. Det er altså en smuk natur og det er hyggeligt at cykle til de små lokale landsbyer omkring søen. Besøg også et stort væveri. Her kan du købe meget til fornuftige priser, tingene koster næsten ingenting, og er lavet af ren bomuld eller silke. Væverierne i lige præcis dette område er kendt for at kunne væve med tråden fra lotusblomsten. Dette er dog sjældent og dyrt.

Efter en lang dag bør du finde dig et godt sted at spise. Husk at bestille tomatsalat med røde eller grønne tomater, den smager helt fantastisk!

Dag 12: Tilbage til Yangon

Så går turen tilbage til Yangon, hvor du skal overnatte på det samme hotel, som sidst du var her.

Dag 13: Velkommen til Khao Sok

Så skal du videre til Khao Sok nationalpark, som er den største nationalpark - og efter vores mening også den flotteste - i Sydthailand. Her oplever du frodig jungle, dybe kløfter og enorme kalkstensklipper, der skyder op i landskabet.

Som det allerførste på dit jungleeventyr kommer du helt tæt på elefanterne og kan lære de fantastiske dyr at kende på helt tæt hold. Du giver dem mad, bader dem og ser dem plaske i floden, men du får ikke lov at ride på dem. Bagefter sejler du i kano ned ad Sok River. På turen kan du nyde naturen omkring dig og måske være heldig at se aber i træerne inde i junglen. Her er virkelig smukt!

Dag 14: På søen i Khao Soks jungle

Du spiser morgenmad, og så skal du en tur ud på søen og opleve junglen fra vandet. Hold udkig efter aber og fugle inde på land og tag et beundrende kig på de kæmpemæssige kalkstensbjerge, der tårner sig op rundt om søen.

Hvis du har lyst, og vejret er til det, kan du tage en dukkert i vandet - så husk endelig badetøj og håndklæde. Du spiser en madpakke, og sent på eftermiddagen går turen tilbage til Elephant Hills.

Dag 15: Fra junglen til Khao Lak

Spis en god morgenmad - for nu er det tid til at opleve junglen til fods! Det er en fantastisk oplevelse at opleve regnskoven og de mange dyr og planter, som lever her. Nyd det, for inden længe er det tid til at forlade naturen og fortsætte din rejse.

Senere går turen videre til skønne Khao Lak!

Khao Lak ligger lidt nord for Phuket, og kystlinjen har kilometervis af smukke, brede sandstrande, der endnu ikke er overfyldt med solbadende gæster og strandsælgere. Alle strandene ved Khao Lak er lange og brede med snehvidt, blødt sand, og du vil føle dig henført til paradis, når du går i skyggen fra palmerne og kigger ud over det blå vand!

Dag 16-19: Khao Laks skønne strand og natur

Nu har du masser af tid til at nyde smukke Khao Lak!

En af de smukkeste strande er Khao Lak Beach, hvor der ligger 4-5 hoteller lige på stranden. Mellem hovedvejen og hotellerne er der en lille by med restauranter, kiosker og lidt shopping. Når du kører mod nord, skal du over et lille bjerg, før du kommer til næste dejlige strand, som er Nang Thong Beach. Ved Bang Niang Beach finder du en hel lille by ved vandet med butikker, skræddere, cafeer og mange restauranter. De fleste af de hoteller, der ligger her, er i den dyrere prisklasse men har direkte adgang til stranden.

På strandene Ao Thong, Pakweeb Beach og Bangsak Beach er der komplet fred og ro, og du har stranden næsten helt for dig selv i løbet af dagen. Naturen i området består af frodig jungle og store palmetræs- og gummiplantager, meget smukt, og med gode muligheder for udflugter til natur og små byer.

Slap af på stranden, forkæl dig selv med en dejlig thai-massage, svøm i det dejlige vand, tag på tur i en longtail-båd eller lej en motorcykel og kør rundt på egen hånd. En af dagene bør du også tage ud og snorkle eller dykke ud for kysterne - her kan du se på fisk og koralreve i en helt anden verden under vandet!

Dag 20: Afrejse fra Thailand

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 21: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Burma og Thailand. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Burma og Thailand.

Alle hoteller

Rejser til Burma - Yangon

Cloud 10 Hotel

Cloud 10 Hotel er et nyere og mindre hotel med 18 værelser, der har en rigtig god beliggenhed i...

Upgradefra 666,- kr.pr. personpr. dag
Savoy Hotel

Savoy Hotel

Savoy Hotel er et hyggeligt hotel i kolonistil, som ligger ti minutters kørsel fra centrum og...

Upgrade
Hotel Chatrium Yangon

Chatrium Hotel Royal Lake

Hotel Chatrium ligger på den anden side af søen fra Kandawgyi Palace og er et meget stort hotel...

Alle hoteller

Rejser til Burma - Bagan

Villa Bagan

Villa Bagan er et mindre hotel med 25 værelser, som har en rigtig god beliggenhed i udkanten af...

Upgrade
Rejser til Burma - Bagan

Zfreeti Hotel

Vi researcher vores destinationer rigtig grundigt og beskrivelse og billeder af dette hotel...

Upgradefra 280,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Burma - Bagan

Heritage Bagan Hotel

Heritage Bagan er et flot hotel der ligger i Bagan, blot 2 km fra pagoden Izza Gawna. Har du...

Alle hoteller

Dream Mountain Resort

Dream Mountain Resort

Dream Mountain Resort er et nyere hotel, der ligger på en bakke med fin udsigt over Kalaw. Her...

Upgrade
Rejser til Burma - Kalaw

Kalaw Heritage Hotel

Kalaw Heritage Hotel er et meget flot hotel centralt beliggende i Kalaw. Shwe Oo pagoden ligger...

Alle hoteller

Rejser til Burma - Inle Lake

Golden Island Cottage (Thale U)

Golden Island Cottage II, også kendt som Thale U, ligger nogenlunde midt på Inle-søen. Det er et...

Upgrade
Rejser til Burma - Inle Lake

Ananta Inle Resort

Ananta Inle Resort er et mindre, men rigtig godt resort, som har en meget flot solnedgang....

Upgradefra 78,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Burma - Inle Lake

Sanctum Inle Resort

Sanctum Inle Resort er et meget luksuriøst 5-stjernet resort der ligger i Nyaung Shwe, 1,3 km...

Alle hoteller

Anurak Community Lodge

Anurak Community Lodge er et skønt sted, der ligger i udkanten af Khao Sok Nationalpark midt i...

Upgrade
Rejser til Thailand Khao Sok

Our Jungle Camp

Our Jungle Camp er et skønt resort, der ligger ved Khao Sok Nationalpark. Her har du et rigtig...

Alle hoteller

Apsara Beachfront Resort & Villa

Apsara Beachfront Resort & Villa er et super lækkert hotel i moderne stil. Det ligger...

Rejser til Thailand - Khao Lak

Haadson Resort

Haadson Resort er er et rigtig C&C hotel, som er bygget i træ og nærmest smelter sammen med...

Upgradefra 229,- kr.pr. personpr. dag
La Flora Resort & Spa

La Flora Resort & Spa

La Flora Resort & Spa er et fantastisk godt hotel, som ligger i byen direkte ud til den...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til burma, thailand. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Burma og Thailand.

Yangon

96.196173
16.868468

Bagan

94.858865
21.172197

Kalaw

96.561778
20.618304

Inle Lake

96.909016
20.594078

Yangon

96.196173
16.868468

Khao Sok

98.5303
8.9367

Khao Lak

98.2443
8.6299

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 23 jun 2020 - 30 sep 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 21.190,-
Børn u/12 år fra 16.952,-
Afrejse i følgende periode 01 okt 2020 - 31 okt 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 21.990,-
Børn u/12 år fra 17.672,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2020 - 18 dec 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 23.990,-
Børn u/12 år fra 19.272,-
Afrejse i følgende periode 19 dec 2020 - 20 dec 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 25.690,-
Børn u/12 år fra 20.552,-
Afrejse i følgende periode 20 dec 2020 - 23 dec 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 26.490,-
Børn u/12 år fra 21.192,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2020 - 25 dec 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 24.890,-
Børn u/12 år fra 19.912,-
Afrejse i følgende periode 26 dec 2020 - 30 dec 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 26.490,-
Børn u/12 år fra 21.192,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2020 - 01 jan 2021
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 25.790,-
Børn u/12 år fra 20.632,-
Afrejse i følgende periode 02 jan 2021 - 10 jan 2021
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 25.190,-
Børn u/12 år fra 20.152,-
Afrejse i følgende periode 11 jan 2021 - 31 mar 2021
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 24.390,-
Børn u/12 år fra 19.512,-
Inkluderet: 

Fly Danmark- Yangon-Bagan-Heho-Yangon-Bangkok-Phuket-Danmark.
Alle transporter på rejsen.
18 overnatninger, 15 med morgenmad og 3 med fuld pension (på trekkingturen og i Khao Sok).
Halvdagsudflugt i Bagan.
Aktiviteter i Khao Sok herunder trekking og kanotur gennem junglen.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Visum til Burma.
Turistskat i Bagan på 20 USD pr. person.
Turistskat i Inle Lake på 20 USD pr. person.
Afgifter til nationalpark i Thailand ca. 1.050 THB.
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet. 

Fly Danmark- Yangon-Bagan-Heho-Yangon-Bangkok-Phuket-Danmark.
Transport mellem lufthavne, havne og hoteller med bil/minibus (bortset fra det sidste stykke ud til dit hotel i Inle Lake samt i Cheow Lake i Khao Sok, der begge foregår med båd).
Transport Kalaw-Inle Lake er en trekkingtur, der, i sagens natur, foregår på dine egne ben.