Du er her: Lande > Cambodia > Rejser > Rejse 816

Skønne Vietnam og dejlige Cambodia

23 dages rejse: 3 nætter Ho Chi Minh City, 1 nat Vinh Long (Mekong), 1 nat Ha Tien (Mekong), 3 nætter Kep, 5 nætter Sihanoukville, 3 nætter Phnom Penh og 4 nætter Siem Reap
Rejse: 
816
Cambodia rejse - Mekong Deltaet
Oplev storbyliv, lokalt liv, dejlige strande og imponerende templer i Ho Chi Minh City, Mekong Deltaet, Kep, Sihanoukville, Phnom Penh og Siem Reap.

Efter et par dage med seværdigheder og spændende museer i den larmende storby Ho Chi Minh City, skal du ud at opleve, hvordan man lever på og af de mange floder og kanaler i Mekong Deltaet. Du skal se, hvordan man dyrker bonsai-træer, du skal besøge frugthaver og flydende markeder, og du skal prøve at overnatte hos en vietnamesisk familie i den lille by Vinnh Long. Næste stop er Ha Tien, der også ligger i Mekong Deltaet. Her kan du tage på sejltur blandt grønklædte kalkstensklipper, og måske besøge nogle af områdets mange grottetempler. Dit første møde med Cambodia bliver i byen Kep, der er en dejlig badeby, der havde sin storhedstid i 1960'erne. Også badelivet er i fokus i Sihanoukville, der er noget mere turistet. Der er dog mange dejlige strande i området, så vil du finde en, der er mere rolig, kan du bare tage en tuk-tuk. På rejsens sidste del står der storbyoplevelser på programmet i Phnom Penh og Siem Reap. Besøg Killing Fields, se smukke pagoder og gå ikke glip af det berømte og ret så imponerende tempelkompleks, Angkor Wat.  

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Ho Chi Minh City
 3. Ho Chi Minh City
 4. Ho Chi Minh City
 5. Ho Chi Minh City - Vinh Long
 6. Vinh Long - Ha Tien
 7. Ha Tien - Kep
 8. Kep
 9. Kep
 10. Kep - Sihanoukville
 11. Sihanoukville
 12. Sihanoukville
 13. Sihanoukville
 14. Sihanoukville
 15. Sihanoukville - Phnom Penh
 16. Phnom Penh
 17. Phnom Penh
 18. Phnom Penh - Siem Reap
 19. Siem Reap
 20. Siem Reap
 21. Siem Reap
 22. Siem Reap
 23. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Cambodia og Vietnam. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

En rejse i det syd-østlige Asien er rejse, der garanterer store oplevelser. Historiske og smukke bygningsværker, gyldne Buddhaer, spændende byer og naturscenerier, der byder på grønne rismarker, smukke strande og frodig skov. Nyd flyveturen østover og glæd dig til de alsidige oplevelser og den gode, asiatiske mad...

Dag 2: Velkommen til Ho Chi Minh City!

I dag ankommer du til Vietnams største by...

Tidligere hed denne by Saigon, men den blev i 1976 opkaldt efter præsident Ho Chi Minh. Mange kender dog stadig byen under dens gamle navn, og det er også det navn, de fleste lokale bruger om byen.

Ho Chi Minh City er den største by i Vietnam. Med et indbyggertal på over 8 millioner mennesker er dette en ren smeltedigel af mennesker fra alle landets regioner, der kommer hertil for at søge arbejde. Byen er økonomisk centrum i Vietnam, og den mest vestenprægede by i landet, men her er stadig masser af gode oplevelser. Læg mærke til alle de små og store, internationale coffeeshops, gadesælgere, der sælger alle mulige småting, og de mange små steder, hvor du kan købe pho - den populære nudelsuppe, der også gerne spises til morgenmad. Trafikken i Ho Chi Minh City, og i Vietnam generelt, kan være noget af en oplevelse. Når du går på gaden, vil du konstant høre dytten, bremser der hyler og knallerter der gasser op. Prøv at kigge efter, hvor mange der nogle gange sidder på en knallert. En hel familie med børn og hund er ikke unormalt - den gik nok ikke hjemme i Danmark!

Skal du over vejen i Vietnam (og det bliver du nok nødt til på et tidspunkt), skal du ikke vente på, at der bliver holdt tilbage for dig - så kommer du til at vente meget længe! Tricket er at gå roligt ud på vejen, og krydse den i samme, rolige tempo. Ikke noget med at stoppe op eller begynde at løbe - bare hold tempoet, så vil alle knallerterne køre uden om dig. Det lyder skørt, men kig efter hvad vietnameserne gør, og se for dig selv...

Dag 3: Ho Chi Minh City - tag på rundtur i Vietnams største by

Du bør tage på en bytur i den travle storby!

De fleste landemærker i Ho Chi Minh City er bygninger fra den franske kolonitidsperiode. Se City Hall (officielt kaldet People's Committee Hall), the Municipal Theatre, the Notre Dame Cathedral, the General Post Office og the History Museum som ligger ved Zoo og botanisk have. Var det ikke nok, kan du se den tidligere US Ambassade (hvorfra amerikanerne flygtede i 1975), Reunification Palace (tidligere Præsidentpalads, før 1975), War Remnants Hall (udstilling af billeder og ammunition, som blev brugt under Vietnamkrigen) og Ben Thanh Markedet, der er det største marked i Ho Chi Minh City.

Eller du kan besøge det travle Chinatown med det store marked, Binh Tay. Dette område var førhen en særskilt by, hvor de etniske kinesere boede, men nu er det en del af Ho Chi Minh City. Der er mange små, men også store butikker i dette område - nogle familier har åbnet butikker i deres egne hjem. Snus rundt blandt kinesiske medikamenter og lækre krydderier fra hele østen. Rundt om markedet er der flere gamle vietnamesiske pagoder og kinesiske templer.

Til aftensmad burde du tage ned og spise på en af de flydende seafood-restauranter på floden. Selvom det ikke er den bedste eller billigste mad, er det det flotteste sted - smukt og fredeligt. Hvis du er til sushi, så er Ho Chi Minh City stedet. Her ligger rigtig mange fantastiske sushi-restauranter og det er meget billigere end i Danmark! Tag tilbage på hotellet i en cyclo, og bed føreren om at tage den lange vej, for der er masser at se og opleve om aftenen i Ho Chi Minh City. Stop på en af de lokale cafeér på vejen og nyd en cappuccino at slutte dagen af på.

Tag også en tur ud af byen til de berømte, underjordiske Cu Chi-tunneller, som Viet Cong'erne brugte under krigen mod amerikanerne. Du kan endda komme ned i tunnellerne, hvis du tør - forhåbentligt har du ikke klaustrofobi. Tunnellerne er flere hundrede kilometer lange, og her levede mange mennesker i skjul, mens de kæmpede mod de meget bevæbnede amerikanere.

Dag 4: På udflugt fra Ho Chi Minh City?

Vil du på tur ud af byen, er der flere muligheder for det.

Tag ud til de berømte, underjordiske Cu Chi-tunneller, som Viet Cong'erne brugte under krigen mod amerikanerne. Du kan endda komme ned i tunnellerne, hvis du tør! Tunnellerne er flere hundrede kilometer lange, og her levede mange mennesker i skjul, mens de kæmpede mod de meget bevæbnede amerikanere.

Kommer du ikke forbi Mekong på resten af din rejse, kan du komme på dagstur til byen My Tho i Mekong Deltaet. Her skal du ud at sejle på Mekong-floden til en lille ø, hvor du kan nyde sæsonens tropiske frugter. Der er mulighed for at gå rundt og besøge nogle private hjem og tag en rotur i de "runde" både på de små kanaler i palmernes skygge. Om eftermiddagen sejler du tilbage til My Tho og ser Vinh Trang-Pagoden. Dette tempel blev bygget i starten af det 19. Århundrede og er et smukt stykke arkitektur inspireret af en blanding af kinesisk, vietnamesisk og cambodiansk byggestil.

Vil du gerne forkæle dig selv, findes der mange steder i Ho Chi Minh, hvor du kan få massage. Der findes steder i forskellige prisklasser, men nogle gange hænger pris og kvalitet sammen... Vi kan anbefale Quynh Nhu 137 Foot Massage Salon 137 Ham Nghi Str, tel 08 3821 7362. Her bestiller du en fodmassage, men får masseret hele kroppen. En skøn oplevelse og de forstår virkelig at tage fat. Du kommer ud som en helt ny person !! Men husk at bestille tid, for det er meget attraktivt sted. Hotellet eller vores agent kan bestille tid for dig.

Dag 5: Velkommen til Vinh Long i Mekong Deltaet!

I dag skal du videre til Vinh Long. Du bliver kørt til Ben Tre, og nu skal du ud og sejle på Mo Cay floden, der løber ud i Mekong floden. Her kan du se, hvordan folk arbejder med kokosnødder og går rundt i plantagerne ved flodbredden. Du skal også ud og sejle i en af de traditionelle sampanbåde ad smalle kanaler til Ham Luong floden. Slap lidt af med en lille slentretur i en landsby, før turen går videre til smukke Vinh Long, hvor du skal besøge de dejlige haver.

Du skal bo på homestay i Vinh Long.

Dag 6: Velkommen til Ha Tien i Mekong Deltaet!

Du starter dagen med en udflugt i Mekong Delta. Du skal med båd til Cai Bes flydende marked, hvor du sejler i en lidt mindre båd - ind og ud går det mellem de mange, små boder på floden. Her er små både med bjerge af eksotiske frugter, som folk har høstet i plantagerne, og folk har travlt med at sælge og handle - det er altså virkelig et helt særligt syn! Du slutter i Chau Doc, hvor du besøger det smukke tempel for gudinden Ba Chua Xu, der efter sigende beskytter landets grænser, det imponerende gravsted for en af Nguyen dynastiets vigtige officerer, Thoai Ngoc Hau Tomb. Du skal også se Tay An pagoden fra 1847.

Så går turen videre til Ha Tien.

Ha Tien ligger i Mekong Deltaet ud til den Thailandske Golf, og byen er mest kendt for sine fantastiske grønklædte kalkstensformationer ud for kysten. Du kan sejle rundt imellem dem i en lille båd, og her er også et utal af spændende grotter i klipperne. Nogle af grotterne fungerer som templer, og det er altså noget helt særligt at opleve disse anderledes "klippebygninger". Selve byen har fine farverige bygninger og et dejligt, farvestrålende marked, som er spændende at gå på opdagelse i.

Dag 7: Velkommen til Kep!

I dag skal du videre til byen Kep, der ligger på den cambodianske kyst, tæt ved grænsen til Vietnam. Byen blev grundlagt under det franske kolonistyre, og i 1960erne var den en af landets mest populære badeferiedestinationer. Nu står de fleste af de gamle franske bygninger i forfald, og byen er rolig og hyggelig, selvom der kommer flere og flere hoteller. Byens smukke, lange strand har for nyligt fået transporteret en masse nyt sand hertil fra andre strande, så den er lækker. Kep er også kendt for at være det bedste sted at spise fisk og andet godt fra havet.

Dag 8-9: Kep - nyd livet og den dejlige by

Nu skal du nyde den dejlige by! Dask en tur langs stranden, se dig omkring i byen og sørg for at få badet en hel masse! Her er virkelig dejligt! Vejen, der går langs stranden, er fyldt med picnicarealer, hvor du kan slå dig ned, leje en måtte og få tilberedt krabber, rejer, blæksprutter eller fisk, mens du nyder udsigten over vandet. Det er utrolig hyggeligt og en sjov måde at holde picnic. Området omkring Kep er kendt for peber, for det er nemlig her, der bliver dyrket peber af høj kvalitet. Derfor er en dyppelse til grillet fisk, lavet af knust peber, salt og lime, en specialitet i Cambodia. Bag ved byen ligger den lille Kep Nationalpark, hvor du kan tage en god vandre- eller cykeltur imellem de høje træer. Du kan også tage en tur ud til den lille Rabbit Island, der siges at have de allerbedste strande i området.

Dag 10: Velkommen til Sihanoukville!

I dag skal du videre til strandbyen Sihanoukville.

Sihanoukville var i mange år fuldstændig ukendt uden for Cambodia, men det er slut nu. Stedets hvide strande og klare havvand har tiltrukket udenlandske turister, og her er nu masser af liv. Nede omkring stranden findes et stort udvalg af caféer og barer, og i små boder kan du købe friskfanget, grillet blæksprutte og andet godt fra havet. Drømmer du om at ligge uforstyrret på en rolig strand, er det ikke på stranden i selve Sihanoukville, du skal slå dig ned - her er nemlig mange sælgere og masser af leben. Til gengæld kan du nemt komme til de mere rolige strande med en tuk-tuk, hvis du trænger til lidt afveksling.

Dag 11-14: Sihanoukville - strande, små øer og udflugter i naturen

Nyd livet på stranden ved hotellet eller tag måske en tur til en af de mange andre strande i området. Sig bare til en tuk-tuk-chauffør, at du gerne vil køres ud til en "silent beach" - så bliver du kørt ud på en af de mere rolige og afsides strande uden for byen.

Vil du gerne endnu længere afsides, så spørg eventuelt i receptionen, om de kan arrangere en udflugt til en af de mange små øer, der ligger ud for Sihanoukville.

Du kan også vælge at tilkøbe en tur til den smukke Ream National Park, hvor du kan komme ud at opleve noget af Cambodias smukke natur. Eller tag måske ud til vandfaldet Kbal Chhay ca. 17 km uden for byen. Vandfaldene er ikke så store og imponerende, som man kan finde dem andre steder i Cambodia og Thailand, men de er afgjort besøget værd.

Dag 15: Velkommen til Phnom Penh!

I dag ankommer du til Phnom Penh - Cambodias smukke hovedstad. Byen ligger hvor floderne Basaac og Tonle mødes, og har været hovedstad lige siden det 15. århundrede. Her finder du flere eksempler på fine, franske kolonitidsbygninger, smukke boulevarder og guldbelagte templer - dette er kort sagt en af de dejligste byer i Østen. Byen blev engang set som værende den smukkeste by i Orienten, og selvom byen har haft en lidt turbulent historie, har den stadig sin gamle, koloniale charme.

Dag 16-17: Phnom Penh - masser af oplevelser i Cambodias smukke hovedstad

Her i Phnom Penh er der masser af muligheder for spændende oplevelser. Besøg Nationalmuseet, der altså ikke ligner ethvert andet museum - det består af smukke bygninger med pagodetage og flotte detaljer. Her kan du læse om landets historie og se spændende arkæologiske udgravninger og skulpturer helt tilbage fra det fjerde århundrede. Tag videre til Det Kongelige Palads. Den smukke bygning ligger i en flot have med blomster og træer. Det er Kong Norodom Sihanouks bolig, og derfor kan du desværre kun se paladset udefra. I nærheden er Sølvpagoden. Den er dekoreret med over 5.000 sølvfliser, som vejer 1 kg. hver. Indenfor i pagoden kan du finde mange Buddhastatuer i forskellige størrelser - fra små, lavet af krystal, til en stor en af guld på hele 90 kilo. Tag nu videre til Wat Phnom Daun Penh, det smukke tempel, der udgør Phnom Penhs centrum. Templet ligger på en bakke omgivet af planter og træer, og her er en fantastisk udsigt ud over byen.

Efter at have set mange af byens smukkeste seværdigheder, er det måske tid til at vænne opmærksomheden mod noget mere grumt. Cambodia har en frygtelig historie, og den kan du lære mere om i det berygtede Tuol Sleng Museum og Cheung Ek (også kendt som Museet for folkedrab). I tiden inden Khmer-styret var det bare en skole, men siden hen blev det brugt til at opholde og torturere cambodianere, før de blev ført til "Killing Fields" - områder, hvor tusindvis og atter tusindvis af mennesker blev brutalt henrettet. Nu er skolen et museum, hvor du kan læse om og se billeder af de omkring 17.000 folk, som blev holdt fanget her. Omkring 15 kilometer fra byen er en af de berygtede "Killing Fields" åbent for turister. Et gravmonument er bygget til de over 8.000 kranier, der blev fundet i 1980. Disse to steder er de mest fremtrædende for de frygtelige ting, som blev udøvet under Khmer-styret, og det er de færreste der går herfra, uden at blive påvirket af landets historie. Stederne er bestemt ikke for sarte sjæle og små børn! Efter sådan en omgang trænger du måske til at få humøret lidt op igen. Besøg de farverige markeder og lad dig lokke af alle de herlige småting, du kan få her. Central Market er det største i byen og ligger i en flot art deco bygning, og Russian Market har fået sit navn pga. alle de russiske turister, der handler her. Du kan også tage på en solnedgangs-bådtur på Mekong-floden, og det er en glimrende mulighed for at se byen fra en anden side og få lidt ro.

Vil du gerne opleve mere, mens du er i Phnom Penh? Så se her, hvad en af vores gæster har skrevet til os:

"Vi fik syn for sagen den sidste dag i Phnom Penh. Vi så et opslag på en café, hvor vi blev opfordret til at besøge en "Orphant Village" lidt uden for byen. Det gjorde vi. Vi kom ud til en meget snavset og fattig landsby, hvor en meget entusiastisk lærer forsøgte at tage hånd om 36 mere eller mindre forældreløse børn. Han havde næsten ingen midler at gøre godt med og kæmpede en hård kamp for at skaffe penge til stipendier til børnene. De manglede stort set alt i "klasseværelset", selv mad var en mangelvare. Vi gav dem lidt penge og besluttede, at vi ville prøve at skaffe dem flere midler til at hjælpe dem med dagen og vejen." Er du interesseret i at støtte et godt formål, så tag et smut forbi denne skole: Andoung Thmei Village, Sangkat Korkroka i Khan Dangkor, Phnom Penh. Send dem eventuelt en mail: sousnamee@yahoo.com.

Dag 18: Velkommen til Siem Reap!

I dag ankommer du til Siem Reap!

Siem Reap var en meget lille by, indtil Angkor Wat blev opdaget, og specielt da franskmændene kom til magten, voksede byen. I dag bor der ca. 230.000 mennesker i den hyggelig by ved floden. Her er mange smukke bygninger i både fransk og kinesisk stil, specielt i det gamle, franske kvarter, og i området omkring markedet er der virkelig hyggeligt. Siem Reap er en by, der forstår at tage sig godt af sine mange besøgende, så her er mange dejlige restauranter, barer og caféer, og har du lyst til en lækker spa eller massage, så er dette stedet. Besøg Angkor National Museum, der ligger lidt uden for byen og huser en del statuer fra Angkor templerne samt spændende foto, lyd og film klip om Khmer-riget.Er du kunstinteresseret, skal du besøge Artisans Angkor. Det er et socialt firma, der har til formål både at hjælpe unge mennesker i arbejde tæt på deres hjem og at styrke de traditionelle Khmer-kunsthåndværkserhverv som silkeproduktion, lakarbejder, sten- og træudskæring samt billedmaling. Og de udvikler også nye, mere moderne designs og produkter, så her er masser af smukke og brugbare ting i supergod kvalitet – det sværeste bliver at vælge! Shoppe kan du også i King’s Road Angkor, som er et splinternyt, udendørs shoppingområde, der er bygget som en landsby. Her er butikker, boder, caféer og restauranter i alle afskygninger. Om aftenen kan du måske opleve en Apsara forestilling? Apsara er guddommelige nymfer, og de har været inspirationen til den traditionelle Khmer Apsara-dans. I det 12. århundrede var der over 3.000 Apsara-dansere ved Khmer-hoffet i Angkor, og deres forestillinger var forbeholdt de kongelige, men i dag kan alle få lov.

Dag 19: Siem Reap - oplev det imponerende Angkor Wat

Du har nu tid til selv at gå på opdagelse, eller tage den store heldagstur med guide.

Det store tempelområde Angkor Wat, der ligger lidt uden for Siem Reap, blev bygget af Khmer-folket omkring det 12. århundrede. Det var en kæmpestor og velfungerende by, men omkring år 1500 blev byen forladt pga. indbyrdes krige, og som tiden gik, blev den helt glemt. Junglen begyndte langsomt at overtage byen - gigantiske træer voksede henover bygningerne og grøn bevoksning skjulte det tidligere så livlige område. Kun enkelte munke bruge stedet en gang i mellem, og deraf opstod legender. En fransk opdagelsesrejsende, Henri Mouhot, fandt sensationelt i 1863 til verdens store undren dette tempelområde. Angkor var da totalt overgroet af store gummitræer.

Angkor Wat indgår i et kæmpestort område på over 400 kvadratkilometer, hvor der er templer og andre bygninger fra Khmer-riget igennem flere århundrede. Angkor Wat er uden tvivl den største og mest imponerende bygning, og stedet er så stort, at du skal bruge flere dage for bare at se noget af det. Voldgraven rundt om hovedtemplet er over 5,5 kilometer lang, her er en over 800 meter serie af basrelieffer, og der er mere end 3.000 Apsara (guddommelige nymfer) skåret ind i stenvæggene. Det tog 300.000 mænd og 6.000 elefanter kun ca. 35 år at bygge dette enorme tempel, og alle var i mange år forundrede over, hvordan det kunne lade sig gøre. I 2012 blev en del af mysteriet løst, da to japanske arkæologer opdagede et 33 kilometer langt kanalsystem, der var blevet brugt til at transportere sten fra bjergene til tempelområdet.

I dag bruges nogle få af templerne igen, de er pyntet med bladguld, bedeflag og røgelse. De tavse statuer har oplevet flere krige end nogle andre monumenter i verden. Dette ufatteligt smukke område ville have været langt mere besøgt, hvis ikke den ene krig efter den anden, selv i dette århundrede, havde hindret verden i at besøge Angkor.

I dag er Angkor Wat ikke længere et stille og forladt område. Turister strømmer hertil for at se de utrolige templer. Nogle steder - ved de mest kendte templer - kan der godt føles overfyldt. Souvenirboder skyder op rundt omkring. Området er dog heldigvis så stort, at du godt kan finde steder med fred og ro - her kan du lidt nemmere, og lidt mere uforstyrret, føle historiens vingesus...

Mange har i tidens løb ytret sig om, hvordan templerne bør ses. Der arrangeres forskellige ture af forskellig varighed - og det kan være meget spændende at få templernes historie fortalt af en guide. De fleste mener, det rigtige er en tur, der koncentrerer sig om hovedtemplet den første dag og så bruge de næste dage på nogle af de mindre templer. Området i sig selv er smukt, og mange steder kan du se junglens indtrængen i stenene.

Har du mod på det, kan du tidligt om morgenen tage til det ældgamle Phnom Krom tempel, som er en del af Angkor Wat. Det ligger på toppen af en bakke med tre tårne bygget til ære for de buddhistiske guder Shiva, Vishnu og Brahma, og det er her, munkene beder deres morgenbøn, mens solen står op over Tonle Sap søen. Du kan selv blive velsignet på ægte buddhistisk vis af en af munkene ved, at han hælder vand (eller blomster, hvis du foretrækker det) ud over dig for at rense din sjæl og bringe lykke til dig i løbet af året.

Dag 20: Siem Reap - endnu et besøg til Angkor Wat?

Skal dagen i dag bruges på at se Angkor Wat endnu en gang? Måske via luftballon, det er altså en fantastisk oplevelse...

Dag 21: Siem Reap - flydende landsbyer og shopping

Hvis du også vil opleve dagligdagen for folk i Siem Reap, er der mange forskellige ture du kan tage på. Du kan tage en bådtur på Tonle-floden for at besøge fiskerlandsbyer, besøg Siem Reaps krokodillefarm og Zoo. Du kan også tage på en dagstur til Kbal Spean, der er kendt for sin store arkitektoniske betydning. Kbal Spean ligger cirka 50 km fra Siem Reap og kun få kilometer fra det berømte tempel, Banteay Srey. Området består af en serie af stenudskæringer i sandstensformationer langs floden og er kendt som ”De 1.000 Lingas dal”. En Linga er et komplekst hinduistisk symbol. Stenudskæringerne skildrer forskellige hinduistiske mytologiske temaer, fx afbildninger af de hinduistiske guder. Der er også udskæringer af Buddha og buddhistiske billeder i flodbredden, der dog er fra en senere periode end Linga’erne. Ved floden er der netop blevet bygget et splinternyt, udendørs shoppingområde, nemlig det hyggelige King’s Road Angkor, der mest af alt ligner en park med charmerende stier og grønne områder. Her er butikker, boder og underholdning i alle afskygninger, og du finder alt fra fastfoodrestauranter til fine, elegante spisesteder med skøn mad. Du kan slentre rundt mellem butikkerne og se på tingel tangel – måske skal du starte med at købe en taske til alt det, du skal købe?

Dag 22: Afrejse fra Cambodia

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 23: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Cambodia og Vietnam. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Cambodia og Vietnam.

Alle hoteller

Anpha Boutique Hotel

Anpha Boutique Hotel et super godt hotel i centrum af byen, lige over for Ben Thanh markedet....

Thao Dien Boutique Hotel

Thao Dien Boutique Hotel er et rigtig dejligt hotel, der ligger ca. en halv times kørsel uden...

Upgradefra 203,- kr.pr. personpr. dag
Grand Hotel Saigon

Grand Hotel Saigon

Et dejligt hotel, beliggende i hjertet af byen. Værelserne er udstyret med alt hvad du skal...

Alle hoteller

Vinh Long Homestay (lokal indkvartering)

Du bliver indkvarteret hos en vietnamesisk familie, hvor du også får din aftensmad. Homestays er...

Alle hoteller

River Hotel

River Hotel er et godt, moderne sted, der ligger centralt i Ha Tien lige ud til floden....

Alle hoteller

Poolen

The Beach House

The Beach House er et enkelt men godt sted med 16 pæne og rene værelser. Det ligger nærmest i...

Upgrade

Knai Bang Chatt

Knai Bang Chatt  er nok det bedste hotel i Kep. Det er et smukt og moderne sted, og det ligger...

Upgradefra 137,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Veranda Natural Resort

Veranda Natural Resort er et dejligt resort, der ligger lidt op af en bakke med fantastisk...

Alle hoteller

Grand Sihanoukville Hotel

Grand Sihanoukville Hotel

Grand Sihanoukville Hotel er et dejligt hotel, som ligger 10 minutters gang fra bymidten og 5...

Upgradefra 362,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Tamu Eat & Sleep

Tamu Eat & Sleep er et lækkert hotel, der ligger i en dejlig have helt ned til Otres...

Upgradefra 271,- kr.pr. personpr. dag
Naia Otres Beach Resort

Naia Otres Beach Resort

Naia Otres Beach Resort er et rigtig dejligt hotel, som ligger i den ene ende af Otres II Beach...

Upgrade

Mary Beach Hotel

Mary Beach Hotel er et stort og nyt hotel, der ligger lige i den ene ende af Otres Beach II, og...

Alle hoteller

Facaden

Cardamom Hotel & Apartment

Cardamom Hotel er et ældre og lidt slidt hotel, der ligger midt på den pulserende og mest...

Upgradefra 144,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Villa Langka

Villa Langka er et rigtig godt hotel, og det ligger dejlig centralt tæt ved den populære gade...

Upgradefra 156,- kr.pr. personpr. dag
Facaden

Frangipani Royal Palace Hotel

Frangipani Royal Palace Hotel er et helt fint hotel, der ligger i hjertet af byen lige ud til...

Alle hoteller

Cheathata Suites Hotel

Cheathata Suites Hotel

Cheathata Angkor Hotel er et virkelig dejligt hotel med en fantastisk beliggenhed centralt i...

Upgrade
Poolen

Steung Siem Reap Hotel

Steung Siem Reap Hotel ligger i det franske kvarter - en helt fantastisk beliggenhed tæt ved...

Upgradefra 402,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Victoria Angkor Resort & Spa

Victoria Angkor Resort & Spa er et smukt 5* hotel i skønne omgivelser med store damme og...

Upgrade

Frangipani Villa Hotel

Frangipani Villa Hotel er et rigtig godt sted tæt ved floden og restauranterne på Pub. Street –...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til cambodia, vietnam. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Cambodia og Vietnam.

Ho Chi Minh City

106.649008
10.829029

Vinh Long

105.960055
10.244416

Ha Tien

104.490998
10.381517

Kep

104.318192
10.485791

Sihanoukville

103.523347
10.625521

Phnom Penh

104.904263
11.555147

Siem Reap

103.843900
13.373117

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 07 jan 2018 - 08 feb 2018
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 17.290,-
Børn u/12 år fra 16.190,-
Afrejse i følgende periode 09 feb 2018 - 23 feb 2018
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 18.490,-
Børn u/12 år fra 17.490,-
Afrejse i følgende periode 24 feb 2018 - 10 mar 2018
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 17.190,-
Børn u/12 år fra 16.190,-
Afrejse i følgende periode 12 mar 2018 - 02 maj 2018
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 16.790,-
Børn u/12 år fra 15.790,-
Afrejse i følgende periode 03 maj 2018 - 20 jun 2018
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 16.390,-
Børn u/12 år fra 15.390,-
Afrejse i følgende periode 21 jun 2018 - 30 jun 2018
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 16.690,-
Børn u/12 år fra 15.690,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2018 - 05 aug 2018
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 17.490,-
Børn u/12 år fra 16.190,-
Afrejse i følgende periode 06 aug 2018 - 17 aug 2018
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 17.090,-
Børn u/12 år fra 15.990,-
Afrejse i følgende periode 18 aug 2018 - 19 okt 2018
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 16.490,-
Børn u/12 år fra 15.490,-
Afrejse i følgende periode 20 okt 2018 - 31 okt 2018
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 16.890,-
Børn u/12 år fra 15.990,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Ho Chi Minh City og Siem Reap-Danmark.
Alle transporter på rejsen.
20 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Visum til Cambodia
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderede.

Fly Danmark-Ho Chi Minh City og Siem Reap-Danmark.
Transport mellem lufthavne, havne, busstationer og hoteller med privat bil/minibus.
Transport Ho Chi Minh City-Vinh Long-Ha Tien med privat bil/minibus og båd.
Transport Ha Tien-Kep-Sihanoukville med bil/minibus.
Transport Sihanoukville-Phnom Penh-Siem Reap med offentlig bus.