Du er her: Lande > Filippinerne > Rejser > Rejse F65

Den spanske historie og jungleparadis

18 dages rejse: 1 nat Manila, 2 nætter Laoag, 2 nætter Vigan, 2 nætter Baguio, 7 nætter Coco Beach og 1 nat Manila
Rejse: 
F65
Oplev smukke landskaber og den gamle, spanske historie
Smukke kirker i Laoag, den smukke kolonitidsby Vigan, fyrretræsskove og gode markeder i Baguio og skøn afslapning på Coco Beach.

Efter en nat i Manila sætter du kursen mod byen Laoag. Her kan du bl.a. se St. Augustine Church, der er på UNESCOs verdensarvsliste, Bojeador Lighthouse, der er det højeste og ældste fyrtårn i Asien, og vil du vide mere om den tidligere diktator Marcos, kan du besøge hans mausoleum i Batac. Videre til Vigan, der er den bedst bevarede, spanske kolonitidsby i hele Asien. Husk kameraet på en slentretur rundt i den gamle bydel, og på et besøg til St. Pauls Katedral. Næste stop er Baguio, der er kendt som Filippinernes sommerby. Det var her, man i gamle dage tog til om sommeren, når temperaturerne blev for høje i Manila - det behagelige klima og de smukke fyrretræsskove var en dejlig afveksling fra byens larm og trykkende varme. Gå en tur i byens park eller tag et kig på det gamle marked, hvor du kan handle gamle træfigurer i de mange antikvitetsbutikker. Oven på alle oplevelserne skal du nyde livet på det dejlige resort, Coco Beach. Her kan du slappe af ved poolen eller på den private strand, du kan nyde de dejlige omgivelser på udflugter ud i naturen, og du kan prøve at snorkle blandt farverige fisk i det krystalklare vand. Rejsen rundes af med enkelt nat tilbage i Manila.    

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Manila
 3. Manila - Laoag
 4. Laoag
 5. Laoag - Vigan
 6. Vigan
 7. Vigan - Baguio
 8. Baguio
 9. Baguio - Coco Beach
 10. Coco Beach
 11. Coco Beach
 12. Coco Beach
 13. Coco Beach
 14. Coco Beach
 15. Coco Beach
 16. Coco Beach - Manila
 17. Manila
 18. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Filippinerne. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Filippinerne er et af de lande, vores gæster vender gladest hjem fra, så husk at pakke det gode humør ned i kufferten, og start måske et par uger i forvejen med at træne smilemusklerne. "Verdens smukkeste øhav" kaldes landet også, og de hvide strande, livet under havet og de frodige, grønne landskaber indbyder til både afslapning og oplevelser i verdensklasse. Den underskønne natur og den imødekommende befolkning vil bidrage til, at du vender hjem med store oplevelser i bagagen. Men pas på - Filippinerne er stærkt vanedannende...

Dag 2: Velkommen til Manila!

I dag ankommer du til Manila - Filippinernes store og travle hovedstad. Moderne højhuse af glas ligger side om side med gamle, spanske huse fra kolonitiden, småhuse og blikskure. På gaderne kæmper biler, busser og jeepneyer sig frem, og hestevognene klaprer roligt af sted, mens cykeltaxaerne snor sig gennem det hele. Her shoppingcentre, gadekøkkener, markeder og småboder overalt, og her er et mylder uden lige.

Dag 3: Velkommen til Laoag!

I dag skal du videre til Laoag. Ved ankomst til Laoag vil du blive hentet og kørt til dit hotel.

Har du mere dag tilbage, når du har klaret check-in på dit hotel, kan du tage en tricyckle (knallert med sidevogn) til St. Williams-katedralen. Denne gamle kirke fra 1612 har et 45 meter højt klokketårn, der siges at synke en tomme hvert år. Eller du kan besøge Laoags St. Augustine Church eller Paoay Church, som den også bliver kaldt, der er bygget i 1694 til 1710 og siges at være jordskælvssikker. Kirken er på UNESCOs verdensarvsliste og er absolut også et besøg værd for dem, der vil se de historiske steder.

Du kan også vælge at tage ud at se Asiens ældste og højeste fyrtårn 'Bojeador Lighthouse'. Det er muligt at gå op ad de 73 stejle trin til toppen og nyde den fantastiske udsigt over det sydkinesiske hav. For foden af fyrtårnet findes også et lille museum, der er værd at besøge for de historie-interesserede.

Dag 4: Oplev de historiske seværdigheder

Hvis du vil vide mere om Filippinernes tidligere diktator Marcos, så kan du arrangere en tur til Batac, hvor du kan besøge det museum og mausoleum, hvor diktatoren ligger. Her kan man se hele historien om ham og se mange af hans personlige ejendele, som er udstillet her. Og for at lære mere om befolkningen i nordlige Filippinerne kan du besøge det etnografiske Museo Ilocos Norte

Der er naturligvis flere interessante steder at se og besøge. Du kan få hjælp af hotellet til at arrangere en bil, der kan køre dig rundt til alle stederne, eller du kan måske slå en god handel af med en lokal taxichauffør, der gerne vil vise byen frem? Når sulten melder sig kan du tage hen til Dap-ayan ti Ilocos Norte, hvor du finder en masse madboder og gadekøkkener

Dag 5: Velkommen til Vigan!

Så går turen videre til Vigan i den nordvestlige del af Filippinerne.

Et besøg hertil er en enestående chance for at se den bedst bevarede spanske kolonitidsby i Asien. Her finder du en skøn blanding af spansk, filippinsk og kinesisk stil, der gør at byen er helt speciel for byer i Østen. Vigan er da også blevet udnævnt som en af de bedst bevarede og flotteste arkitektoniske byer i hele Asien.

Dag 6: Gå på opdagelse i den spanske koloniby

Nu skal du ud og opleve byen! Husk dit kamera eller tegneblokken, hvis du vil have minder med hjem i lommen. Vigan er også på UNESCOs liste over byer, der har stor, kulturel betydning. Hestevogne kører rundt i de hyggelige gader, og her er en hyggelig kolonitidsstemning. Udover den gamle bydel, som er et must, er der naturligvis også et par museer du kan besøge. Crisologo Museum og Burgos National Museum er begge interessante. St. Pauls Katedral bør bestemt også ses!

Dag 7: Velkommen til Baguio!

I dag skal du videre til Baguio.

Baguio er kendt som Filippinernes "sommerby". Det var her, man i gamle dage tog til, når det blev for varmt i Manila, for her i det bakkede terræn finder man fyrreskove og temperaturer, der er mere humane i de varme måneder. Hvis du er på udkig efter sølvsmykker, har Baguio de bedste designs, og de er ægte og billige. Det gamle marked har også mange antikvitetsbutikker med blandt andet gamle, religiøse træfigurer. Der er også mulighed for at finde fantastiske halskæder lavet af bjergfolket, men de er dog forholdsvis dyre. Interessante områder og gourmet-restauranter er der også i Baguio. Spørg hotellet, hvor du finder det berømte Baguio Marked, hvor der er dejlig, frisk frugt og grønt samt souvenirbutikker med lokalt håndværk.

Dag 8: Nyd de dejlige omgivelser i Baguio

Efter morgenmaden er du klar til at se byen. Baguio er kendt som filippinernes foretrukne sommer-destination. Byen ligger i et bakket terræn og er omgivet af fyrreskove, jordbærmarker og smuk natur. Det var denne by folk før i tiden strømmede til, når det blev for varmt i Manila – heroppe nordpå er temperaturerne nemlig mere humane i de varme måneder. Udover det behagelige klima byder Baguio også på mange grønne områder, en fin katedral og det berømte Baguio-marked, hvor der er blandt andet sælges lokalt håndværk. Byen er kendt over hele Filippinerne for deres sølvsmedjer, der laver smukke og billige smykker og imponerende miniature-modeller af biler, både, hestevogne osv. Markedet har også mange antikvitetsbutikker med blandt andet gamle, religiøse træfigurer. Kulinariske oplevelser kan du også få her i byen på en af byens gourmet-restauranter. Kaster du dig ud i at prøve en af de lokale specialiteter, så vær opmærksom på, at ”adidas” ikke har noget med gummisko at gøre - det er kyllingetæer. Så er du advaret…

Dag 9: Velkommen til jungleparadiset Coco Beach!

I dag ankommer du til Coco Beach - vores filippinske jungleparadis!

Coco Beach Resortet er placeret idyllisk i en tidligere kokosplantage med egen privat strand. Mange af kokospalmerne står endnu, og der er mange smukke blomster mellem hytterne, så du befinder dig virkelig i et jungleparadis, når du vandrer rundt på resortet. Du vil straks føle dig hjemme, for personalet er skønt, og omgivelserne dejlige! 

Stranden ved resortet er lille og god, og du skal kun et lille stykke ud, før koralrevet begynder. Stranden er smukkest ved højvande, hvor du kan snorkle direkte fra stranden, og selv helt inde på det lave vand er der mange forskellige fisk – og også mulighed for at se en skildpadde, hvis du er heldig! Har du lyst til lidt andet, så er her to swimmingpools. Den ene ligger ved siden af stranden og har både poolbar og vandrutsjebane, og den anden ligger i helt stille omgivelser på toppen af resortets skråning med den smukkeste udsigt ud over bugten. Du bliver helt salig ved synet! Heldigvis går der en 'cable car', så du kan komme derop uden at få sved på panden - den går én gang i timen. Og så er der selvfølgelig også en lækker spa, hvor du kan købe lækre behandlinger!

Coco Beach er altså for alle: her er noget for både familier, unge par og ældre, for dig der ønsker at opleve en masse og for dig, der ønsker bare at slappe af og nyde livet. Coco Beach er ikke et splinternyt resort, og nogle steder kan det derfor godt virke lidt slidt. Til gengæld er her fantastisk personale og dejlig stemning, og resortet repræsenterer virkelig C&Cs menneskelige ansigt! 

Dag 10: Nyd livet på vidunderlige Coco Beach

Der er masser at tage sig til på selve Coco Beach! Ud over at ligge ved stranden, kan du bade, snorkle, spise god mad og selvfølgelig drikke lækre drinks, når det er happy hour. Skal det være rigtig eksotisk, så prøv en frisk buko juice, hvor de simpelthen bare skærer hul i en kokosnød og stikker et sugerør i – og kokos skulle jo være så sundt! Hvis du har brug for at komme ud af solen, kan du både gå en tur i spaen eller i den lille butik med souvenirs fra området, eller du kan få din værtsfamilie til at bringe dig te eller kaffe på terrassen og nyde skyggen her hele formiddagen.

Hver lørdag er der grillaften med lækker buffet af grillet kød, og der er selvfølgelig også ris, grøntsager og andre spændende ting. Der er levende musik og en helt særlig stemning! Indimellem er det en temafest, og så er maden og pynten arrangeret ud fra det - det er virkelig hyggeligt!

Der er selvfølgelig også mange aktiviteter på vandet! Lej måske en havkajak og tag en sejltur i den smukke bugt – vandet er så klart, at du nemt kan se både fisk og koraller oppefra. Du kan også prøve at stå på vandski, wake boarde eller sejle i bananbåd!

I shoppingarkaden kan du købe adskillige Coco Beach produkter, og du kan faktisk gå op til værkstederne og se, hvordan de fremstiller deres herlige kokossæber.

Dag 11: Coco Beach - snorkling eller dykning?

Coco Beach har sin egen dykkershop, Coco Divers, der arrangerer spændende dykkerture i området. Hele bugten er kendt for noget af det smukkeste dykning i Filippinerne, og det skal simpelthen opleves! Du behøver slet ikke at være øvet dykker, du kan nemlig tage dykkerkurser, dykkercerifikat og leje udstyr igennem dykkercenteret. Du befinder dig i nogle af de smukkeste farvande i verden… Gå ikke glip af chancen for at kigge ned på bunden, du kommer ikke til at tro dine egne øjne!!! Prøv at dykke ved skibsvraget Alma Jane, som ligger lidt uden for Puerto Galera – en helt utrolig oplevelse! Du kan også starte med et prøvedyk i poolen, og hvis du får blod på tanden, så forsøg dig med et prøvedyk i havet sammen med Coco Divers.

Men der er mindst lige så smukke snorklemuligheder i nærheden. Kun fem minutter i båd fra Coco Beach ligger Coral Garden nemlig. Det er her, de lokale dykker efter perler i de kæmpestore muslinger på bunden af bugten, og du kan nemt se dem, når du snorkler henover dem. Derudover er der det smukkeste koralrev med fisk i alverdens farver, og det er heller ikke ualmindeligt at hilse på kæmpestore havskildpadder her. Vandet har de mest utrolige farver, og det er helt krystalklart! 

Dag 12: Coco Beach - en tur til Puerto Galera?

Coco Beach ligger kun en kort sejltur fra Puerto Galera, så tag ind og besøg den lille by, hvis du trænger til lidt byliv.

Det tager 10 minutter at sejle til byen, der ligger i en af verdens smukkeste bugter – en naturlig havn, der blev navngivet efter de spanske galioner, som lagde til her i 1500-tallet. Allerede når du træder ind på havnen, bliver du mødt af sælgende, der på dansk fortæller dig, at deres varer er ”meget billige”. Her er en masse farvestrålende boder med saroner, badetøj, halskæder, solhatte og strandtøj, hvor du roligt kan prutte med de handlende om prisen. Byen har også et meget lille marked med grøntager, frugt, friskfanget fisk og kød, og her er også en håndfuld butikker. Byens hovedattraktion er nok den fine, lille kirke, der ligger omgivet af palmer og blomster ved siden af et lillebitte museum med fund fra sunkne skibe fra forskellige lande. Der er masser af trafik på hovedgaden med jeepneyer og tricycles i læssevis, og gaderne er stejle, men der er boder og butikker over det hele, hvor de lokale handler.

Området omkring byen er spækket med flotte strande, frodig jungle, store bjerge og vandfald. Tag rundt i det bjergrige landskab enten til fods, på mountainbike eller med jeepney fx til det flotte Tamaraw vandfald en halv times kørsel fra byen. Her kan du bade, hvis du da ikke er bange for det kolde vand fra bjergene. Du kan også prøve at gå på hængebroer over junglen - eller hvis du er lidt mere modig, så tag en tur i zipline over trækronerne.

Dag 13: Coco Beach - beach hopping med bankabåd?

Der er rigtig mange muligheder for aktiviteter og udflugter på Coco Beach, så du kommer ikke til at kede dig!

Tag måske på en beach hopping – en heldagstur med båd, hvor du sejler ud til smukke strande. Bestil en stor picnickurv fra restauranten aftenen før, og få en bådsmand til at sejle dig lige derhen, hvor du vil - ud i det skønne blå. Hvis du sejler i en time, kommer du til steder, hvor der overhovedet ikke er turister at se nogen steder. Du kan bade, snorkle eller bare slikke sol på bounty-stranden. Imens vil bådsmanden tænde op i grillen og tilberede en lækker frokost. Kan det blive bedre?

Dag 14: Coco Beach - måske et smut til Sabang?

Trænger du til lidt mere byliv, så tag en tur til Sabang, der ligger kun fem minutter i båd fra Coco Beach. Her får du liv, barer og gadekøkkener for alle pengene. På overfladen er byen ikke særlig charmerende med masser af trafik og gadeos, men hvis du søger ud i krogene, finder du små skatte. Langs stranden ligger pastelfarvede hoteller, private huse og spisesteder, og hovedgaden fører op ad stejle bakker til et virvar af gamle huse og småboder blandet sammen med storslåede turisthoteller.

Parallelt med stranden ligger små, mørke gader med butikker og supermarkeder, hvor du sagtens kan finde ting at købe med hjem. Trænger du til at hvile ørene, så søg ud i enderne af stranden. I den ene ende kan du sidde på rolige caféer og nyde den lidt hippieagtige stemning, og i den anden ende af stranden er der ofte marked med tøj og tingeltangel og et væld af gadekøkkener med sjov mad. På vej tilbage til Coco Beach skal du måske lige besøge de flydende barer ude på vandet og få dig en drink? 

Dag 15: Coco Beach - trekkingtur til Mangyan landsbyen?

Tag på udflugt i en oksekærre til et vandfald, hvor du kan sejle i kajak, udforsk øen i jeep eller hvad med en vandretur til toppen af Mount Baclayan? Du kan også tage på riverrafting på floderne og bare nyde at være helt ude i naturen!

Prøv måske en udflugt ind i junglen. Du kører til en lille flod i nærheden, hvor du stiger ombord i en udriggerbåd og selv sejler op og ned ad den lille jungleflod. Husk at tage en stor madpakke med - ellers må du leve af bananer...

Du kan også tage en heldags trekkingtur op i bjergene og besøg Mangyan-stammen, som er en af de 12 oprindelige stammer, der har beboet øen. Det er en meget 'ægte' oplevelse, og du kan få mulighed for at besøge nogle af de hjælpeprojekter, som C&C Travel og Coco Beach har oprettet. Det kan være lidt en hård tur, og du skal huske myggebalsam og masser af vand. Og måske vil du også gerne have lidt småting eller slik med til landsbyens børn? Hvis du ikke orker at vandre hele vejen derop, så snak med aktivitetscentret om, at leje en bil.

Dag 16: Tilbage til Manila

I dag skal du tilbage til Manila, hvor du skal bo på samme hotel, som sidst du var her.

Du har lidt tid i storbyen, så du kan måske udforske byen på egen hånd eller tage på en guidet sightseeingtur. Tag fx forbi det flotte nationalmuseum og bliv klogere på Filippinernes historie og nutid eller arranger en sightseeingtur til "Intramuros" - den gamle, spanske bydel, der som navnet tilkendegiver, var "inden for murene". Se de gamle ruiner og bemærk, at hele bydelen er omkranset af en 18 hullers golfbane! Du kan selv gå rundt, eller hvis du har lyst til en lidt alternativ type rundvisning, så tag på en af Carlos Cendran's ture, hvor du hører om byens historie på en meget underholdende og til tider måske lidt provokerende måde.

Vil du på shoppingtur, så har du rigtig gode muligheder for det. I Chinatown kan du fx købe guld, og kæmpe indkøbscentre er der mange af rundt omkring i byen. Det mest populære er Robinsons, men også andre centre som Greenbelt i Makati er helt sikkert et besøg værd.

Har du brug for lidt fred fra byens trafik, så gå en tur i Rizal Park, der ligger lige ved Roxas Boulevard. Parken er et stort område med græsplæner og monumenter for mange af de filippinske helte gennem tiderne. Parken ligger på det sted, hvor José Rizal blev henrettet for sine bøger, der opildnende til modstand imod det spanske herredømme.

Dag 17: Afrejse fra Filippinerne

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 18: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Filippinerne. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Filippinerne.

Alle hoteller

Den imponerende lobby

Manila Hotel

Manila Hotel er måske det mest berømte hotel i Manila, og det er helt sikkert en oplevelse at bo...

Berjaya Makati Hotel

Berjaya Makati Hotel

Berjaya Makati Hotel er et godt hotel, som ligger midt i Makati - Manilas forretningsdistrikt....

Alle hoteller

Grand Octogon Resort

Grand Octagon Resort

Grand Octogon Resort ligger lidt uden for byen, på hovedvejen ind til Laoag. Stedet er sjovt...

Upgradefra 91,- kr.pr. personpr. dag
Java Hotel

Java Hotel

Java Hotel er bygget i en hyggelig balinesisk stil, og måske er det byens bedste hotel? Hotellet...

Alle hoteller

Villa Angela Heritage House

Villa Angela Heritage House

Villa Angela er en gammel, spansk villa fra 1870, der har en charme og giver dig en fornemmelse...

Alle hoteller

El Cielito Inn Baguio

El Cielito Inn Baguio

El Cielito Inn Baguio er et lille hyggeligt hotel, der har enkle men pæne værelser, og er fint...

Alle hoteller

Vores vidunderlige Coco Beach

Coco Beach Island Resort

Coco Beach Island Resort ligger idyllisk i en tidligere kokosplantage med egen privat strand....

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til filippinerne. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Filippinerne.

Manila

121.000
14.580

Laoag

120.583
18.1833

Vigan

120.3833
17.566

Baguio

120.600
16.416

Puerto Galera

120.950
13.500

Manila

121.000
14.580

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 15 okt 2018 - 15 nov 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 12.190,-
Børn u/12 år fra 12.190,-
Afrejse i følgende periode 16 nov 2018 - 30 nov 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 13.990,-
Børn u/12 år fra 12.690,-
Afrejse i følgende periode 01 dec 2018 - 23 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.390,-
Børn u/12 år fra 14.190,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2018 - 25 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 17.990,-
Børn u/12 år fra 15.990,-
Afrejse i følgende periode 25 dec 2018 - 29 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.390,-
Børn u/12 år fra 16.490,-
Afrejse i følgende periode 30 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 18.290,-
Børn u/12 år fra 16.690,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2018 - 07 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.690,-
Børn u/12 år fra 15.340,-
Afrejse i følgende periode 08 jan 2019 - 14 jan 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.290,-
Børn u/12 år fra 13.990,-
Afrejse i følgende periode 15 jan 2019 - 21 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.790,-
Børn u/12 år fra 14.690,-
Afrejse i følgende periode 22 jan 2019 - 28 jan 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.290,-
Børn u/12 år fra 13.990,-
Afrejse i følgende periode 29 jan 2019 - 04 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.990,-
Børn u/12 år fra 14.790,-
Afrejse i følgende periode 05 feb 2019 - 11 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.590,-
Børn u/12 år fra 15.190,-
Afrejse i følgende periode 12 feb 2019 - 28 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.990,-
Børn u/12 år fra 14.790,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 13.490,-
Børn u/12 år fra 12.490,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 19 apr 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 14.390,-
Børn u/12 år fra 13.290,-
Afrejse i følgende periode 20 apr 2019 - 23 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.690,-
Børn u/12 år fra 13.390,-
Afrejse i følgende periode 20 apr 2019 - 27 jul 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 14.690,-
Børn u/12 år fra 13.490,-
Afrejse i følgende periode 28 jul 2019 - 30 sep 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 14.290,-
Børn u/12 år fra 13.190,-
Afrejse i følgende periode 01 okt 2019 - 13 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.890,-
Børn u/12 år fra 13.590,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Manila-Laoag og Manila-Danmark.
Alle transporter på rejsen.
15 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. lufthavnsafgifter ved indenrigsflyvninger.
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Manila-Laoag  og Manila-Danmark.
Transport mellem lufthavn og hotel i Manila og Laoag med bil/minibus.
Transport Laoag-Vigan med tricykel-offentlig bus-bil/minibus.
Transport Vigan-Baguio med bil/minibus-offentlig bus-taxa.
Transport Baguio-Coco Beach med  taxa-offentlig bus-taxa-bil/minibus-udriggerbåd.
Transport Coco Beach-Manila med udriggerbåd og bil/minibus.