Du er her: Lande > Filippinerne > Rejser > Rejse F66

Historie, klippehuler, risterrasser og jungleparadis

19 dages rejse: 1 nat Manila, 2 nætter Laoag, 2 nætter Vigan, 2 nætter Baguio, 1 nat Sagada, 2 nætter Banaue, 1 nat i natbus og 5 nætter Coco Beach
Rejse: 
F66
De smukke risterrasser i Banaue
Gamle kirker i Laoag, kolonitidshistorie i Vigan, gode markeder i Baguio, spændende grotter i Sagada, risterrasser i Banaue og strandliv på Coco Beach.

Efter en nat i Manila sætter du kursen mod Laoag, hvor du kan kigge på gamle kirker og få en fantastisk udsigt fra Asiens højeste fyrtårn. Videre til Vigan, der er den bedst bevarede, spanske kolonitidsby i hele Asien. Tag en slentretur i den gamle bydel og lær mere om byens historie på bl.a. Crisologo Museum. Næste stop er Filippinernes sommerby Baguio. Køb smukke sølvsmykker med hjem, eller gå på jagt efter gamle træfigurer i de mange, små antikvitetsbutikker. Videre til Sagada, hvor du kan føle dig som en rigtig eventyrer, hvis du tager på en tur ned i de imponerende grotter med en lokal guide. Vel oppe igen skal du videre til Banaue - en lidt kedelig by, der ligger i de mest fantastiske omgivelser! Gennem tusindvis af år har Ifugao-folket udhugget risterrasser i bjergsiderne, og når du kigger ud over landskabet, er det svært ikke at blive imponeret over, hvad mennesket har kunnet skabe med håndkraft. Rejsen rundes af med afslapning på det dejlige Coco Beach, der ligger i en tidligere kokosplantage. Den smukke strand og den hyggelige stemning indbyder til afslapning, og med resortets mange muligheder for aktiviteter og udflugter, er der ingen fare for, at du kommer til at kede dig.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Manila
 3. Manila - Laoag
 4. Laoag
 5. Laoag - Vigan
 6. Vigan
 7. Vigan - Baguio
 8. Baguio
 9. Baguio - Sagada
 10. Sagada - Banaue
 11. Banaue
 12. Afrejse Banaue (natbus)
 13. Ankomst Coco Beach
 14. Coco Beach
 15. Coco Beach
 16. Coco Beach
 17. Coco Beach
 18. Coco Beach
 19. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Filippinerne. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Filippinerne er et af de lande, vores gæster vender gladest hjem fra, så husk at pakke det gode humør ned i kufferten, og start måske et par uger i forvejen med at træne smilemusklerne. "Verdens smukkeste øhav" kaldes landet også, og de hvide strande, livet under havet og de frodige, grønne landskaber indbyder til både afslapning og oplevelser i verdensklasse. Den underskønne natur og den imødekommende befolkning vil bidrage til, at du vender hjem med store oplevelser i bagagen. Men pas på - Filippinerne er stærkt vanedannende...

Dag 2: Velkommen til Manila!

I dag ankommer du til Manila - Filippinernes store og travle hovedstad. Moderne højhuse af glas ligger side om side med gamle, spanske huse fra kolonitiden, småhuse og blikskure. På gaderne kæmper biler, busser og jeepneyer sig frem, og hestevognene klaprer roligt af sted, mens cykeltaxaerne snor sig gennem det hele. Her shoppingcentre, gadekøkkener, markeder og småboder overalt, og her er et mylder uden lige.

Dag 3: Velkommen til Laoag!

I dag skal du videre til Laoag. Ved ankomst til Laoag vil du blive hentet og kørt til dit hotel.

Har du mere dag tilbage, når du har klaret check-in på dit hotel, kan du tage en tricyckle (knallert med sidevogn) til St. Williams-katedralen. Denne gamle kirke fra 1612 har et 45 meter højt klokketårn, der siges at synke en tomme hvert år. Eller du kan besøge Laoags St. Augustine Church eller Paoay Church, som den også bliver kaldt, der er bygget i 1694 til 1710 og siges at være jordskælvssikker. Kirken er på UNESCOs verdensarvsliste og er absolut også et besøg værd for dem, der vil se de historiske steder.

Du kan også vælge at tage ud at se Asiens ældste og højeste fyrtårn 'Bojeador Lighthouse'. Det er muligt at gå op ad de 73 stejle trin til toppen og nyde den fantastiske udsigt over det sydkinesiske hav. For foden af fyrtårnet findes også et lille museum, der er værd at besøge for de historie-interesserede.

Dag 4: Oplev de historiske seværdigheder

Hvis du vil vide mere om Filippinernes tidligere diktator Marcos, så kan du arrangere en tur til Batac, hvor du kan besøge det museum og mausoleum, hvor diktatoren ligger. Her kan man se hele historien om ham og se mange af hans personlige ejendele, som er udstillet her. Og for at lære mere om befolkningen i nordlige Filippinerne kan du besøge det etnografiske Museo Ilocos Norte

Der er naturligvis flere interessante steder at se og besøge. Du kan få hjælp af hotellet til at arrangere en bil, der kan køre dig rundt til alle stederne, eller du kan måske slå en god handel af med en lokal taxichauffør, der gerne vil vise byen frem? Når sulten melder sig kan du tage hen til Dap-ayan ti Ilocos Norte, hvor du finder en masse madboder og gadekøkkener

Dag 5: Velkommen til Vigan!

Så går turen videre til Vigan i den nordvestlige del af Filippinerne.

Et besøg hertil er en enestående chance for at se den bedst bevarede spanske kolonitidsby i Asien. Her finder du en skøn blanding af spansk, filippinsk og kinesisk stil, der gør at byen er helt speciel for byer i Østen. Vigan er da også blevet udnævnt som en af de bedst bevarede og flotteste arkitektoniske byer i hele Asien.

Dag 6: Oplev den smukke, spanske kolonitidsby

Nu skal du ud og opleve byen! Husk dit kamera eller tegneblokken, hvis du vil have minder med hjem i lommen. Vigan er også på UNESCOs liste over byer, der har stor, kulturel betydning. Hestevogne kører rundt i de hyggelige gader, og her er en hyggelig kolonitidsstemning. Udover den gamle bydel, som er et must, er der naturligvis også et par museer du kan besøge. Crisologo Museum og Burgos National Museum er begge interessante. St. Pauls Katedral bør bestemt også ses!

Dag 7: Velkommen til Baguio!

I dag skal du videre til Baguio.

Baguio er kendt som Filippinernes "sommerby". Det var her, man i gamle dage tog til, når det blev for varmt i Manila, for her i det bakkede terræn finder man fyrreskove og temperaturer, der er mere humane i de varme måneder. Hvis du er på udkig efter sølvsmykker, har Baguio de bedste designs, og de er ægte og billige. Det gamle marked har også mange antikvitetsbutikker med blandt andet gamle, religiøse træfigurer. Der er også mulighed for at finde fantastiske halskæder lavet af bjergfolket, men de er dog forholdsvis dyre. Interessante områder og gourmet-restauranter er der også i Baguio. Spørg hotellet, hvor du finder det berømte Baguio Marked, hvor der er dejlig, frisk frugt og grønt samt souvenirbutikker med lokalt håndværk.

Dag 8: Nyd de dejlige omgivelser i Baguio

Efter morgenmaden er du klar til at se byen. Baguio er kendt som filippinernes foretrukne sommer-destination. Byen ligger i et bakket terræn og er omgivet af fyrreskove, jordbærmarker og smuk natur. Det var denne by folk før i tiden strømmede til, når det blev for varmt i Manila – heroppe nordpå er temperaturerne nemlig mere humane i de varme måneder. Udover det behagelige klima byder Baguio også på mange grønne områder, en fin katedral og det berømte Baguio-marked, hvor der er blandt andet sælges lokalt håndværk. Byen er kendt over hele Filippinerne for deres sølvsmedjer, der laver smukke og billige smykker og imponerende miniature-modeller af biler, både, hestevogne osv. Markedet har også mange antikvitetsbutikker med blandt andet gamle, religiøse træfigurer. Kulinariske oplevelser kan du også få her i byen på en af byens gourmet-restauranter. Kaster du dig ud i at prøve en af de lokale specialiteter, så vær opmærksom på, at ”adidas” ikke har noget med gummisko at gøre - det er kyllingetæer. Så er du advaret…

Dag 9: Velkommen til Sagada!

I dag skal du videre til Sagada.

Sagada er kendt for de flotte grotter, der ligger i området. Sumaging Cave er den største og mest besøgte. Ved det lokale rådhus finder du en guide, der kan vise dig rundt. Turen ned til grotterne går igennem byen, forbi en lille købmand hvor du kan købe lidt at drikke, og måske skal guiden lige have parafin til sin lampe. Derefter passerer du en stor klippe, hvor du kan se nogle kister imellem de skarpe klipper - det er endnu en af de ting, som området er kendt for. Efter gammel skik "begraver" man de døde på klippesiderne, og jo højere oppe de er, jo mere betydningsfulde har de døde været. Der findes også grotter med kister, men de er lukket nu pga. af gravfred. De har dog også en almindelig kirkegård i området, hvor de fleste i dag bliver begravet. Videre ad en lille, snoet vej igennem en lille, hyggelig fyrreskov inden du kommer frem til grotterne. Turen tager ca. 15-20 minutter at gå.

Når du kommer ned til åbningen af grotten tænder guiden sin kraftige lygte, og du kaster et sidste blik tilbage imod lyset, inden du begynder at bevæge dig ned i grotten. Det første stykke har du sko på, men når du kommer et stykke ned i grotten, beder guiden dig om at tage dine sko af, da det er meget bedre at gå i bare tæer. Det ser glat ud, men du finder hurtigt ud af, at det er bedre i bare tæer. Guiden er flink til at hjælpe de steder, hvor du skal kravle lidt, og et sted i grotten skal du ned ad et reb (ca. 2 meter)- her hjælper de også. De flotte formationer i grotten er der også tid til at tage et par billeder af. Bemærk dog, at en del af guiderne ikke ønsker at blive fanget inde i dit kamera, så spørg dem lige, før du tager et billede af dem! Ved bunden af grotten åbner der sig et større rum. Herfra kan du med vand til livet fortsætte ad små, snævre gange, men det er kun for de få. I det store hulrum i bunden kan du hvile dig lidt, og tage et par ekstra fotos inden turen igen går op igennem grotten imod sollyset. Alt efter tempoet tager det en lille time at gå ned og op. Guiderne foreslår som regel et par andre grotter i nærheden eller små seværdigheder i området, og du kan så vælge, hvad du synes lyder mest spændende. Når du kommer tilbage til byen betaler du guiden - der er normalt faste priser, men har han været god, så giv ham gerne lidt drikkepenge.

Dag 10: Velkommen til bjergbyen Banaue!

I dag kommer du til bjergbyen Banaue. Selve byen er lidt kedelig, men dens beliggenhed er fantastisk. Banaue er nemlig omgivet af grønne og helt utrolige risterrasser. Igennem flere tusinde år har Ifugao-folket omdannet bjergene her til et helt system af risterrasser, der er bygget med håndkraft og primitive redskaber. Tag op til et af udsigtspunkterne og bliv imponeret over, hvad det er muligt for mennesker at skabe.

Dag 11: Tag på udflugt blandt de smukke risterrasser

Det er nemt at arrangere dagsture i området - både med og uden guide. Fx kan du besøge små landsbyer, hvor risterrasserne strækker sig fra bunden af dalen til toppen af bjerget. Har du mod på det, så gå helt ned i bunden af dalen, hvor der er et flot vandfald - men husk du skal være i rimelig form og ikke lide alt for meget af højdeskræk. Er du ikke meget for at vandre, skal du ikke snydes for de fantastiske udsigter. Tag en tricycle eller en jeepney rundt til de forskellige udsigtspunkter og fyld kameraet med billeder af de utroligt smukke bjergskråninger.

Dag 12: Videre med natbussen...

I dag skal du videre med natbus. Det er en god idé at møde op i god tid før afgang, da sæderne i bussen ofte bliver taget efter først-til-mølle-princippet.

Læn dig tilbage, få lidt søvn, og glæd dig til at ankomme til din destination i morgen.

Dag 13: Velkommen til jungleparadiset Coco Beach!

I dag ankommer du til Coco Beach - vores filippinske jungleparadis!

Coco Beach Resortet er placeret idyllisk i en tidligere kokosplantage med egen privat strand. Mange af kokospalmerne står endnu, og der er mange smukke blomster mellem hytterne, så du befinder dig virkelig i et jungleparadis, når du vandrer rundt på resortet. Du vil straks føle dig hjemme, for personalet er skønt, og omgivelserne dejlige! 

Stranden ved resortet er lille og god, og du skal kun et lille stykke ud, før koralrevet begynder. Stranden er smukkest ved højvande, hvor du kan snorkle direkte fra stranden, og selv helt inde på det lave vand er der mange forskellige fisk – og også mulighed for at se en skildpadde, hvis du er heldig! Har du lyst til lidt andet, så er her to swimmingpools. Den ene ligger ved siden af stranden og har både poolbar og vandrutsjebane, og den anden ligger i helt stille omgivelser på toppen af resortets skråning med den smukkeste udsigt ud over bugten. Du bliver helt salig ved synet! Heldigvis går der en 'cable car', så du kan komme derop uden at få sved på panden - den går én gang i timen. Og så er der selvfølgelig også en lækker spa, hvor du kan købe lækre behandlinger!

Coco Beach er altså for alle: her er noget for både familier, unge par og ældre, for dig der ønsker at opleve en masse og for dig, der ønsker bare at slappe af og nyde livet. Coco Beach er ikke et splinternyt resort, og nogle steder kan det derfor godt virke lidt slidt. Til gengæld er her fantastisk personale og dejlig stemning, og resortet repræsenterer virkelig C&Cs menneskelige ansigt! 

Dag 14: Nyd livet på vidunderlige Coco Beach

Der er masser at tage sig til på selve Coco Beach! Ud over at ligge ved stranden, kan du bade, snorkle, spise god mad og selvfølgelig drikke lækre drinks, når det er happy hour. Skal det være rigtig eksotisk, så prøv en frisk buko juice, hvor de simpelthen bare skærer hul i en kokosnød og stikker et sugerør i – og kokos skulle jo være så sundt! Hvis du har brug for at komme ud af solen, kan du både gå en tur i spaen eller i den lille butik med souvenirs fra området, eller du kan få din værtsfamilie til at bringe dig te eller kaffe på terrassen og nyde skyggen her hele formiddagen.

Hver lørdag er der grillaften med lækker buffet af grillet kød, og der er selvfølgelig også ris, grøntsager og andre spændende ting. Der er levende musik og en helt særlig stemning! Indimellem er det en temafest, og så er maden og pynten arrangeret ud fra det - det er virkelig hyggeligt!

Der er selvfølgelig også mange aktiviteter på vandet! Lej måske en havkajak og tag en sejltur i den smukke bugt – vandet er så klart, at du nemt kan se både fisk og koraller oppefra. Du kan også prøve at stå på vandski, wake boarde eller sejle i bananbåd!

I shoppingarkaden kan du købe adskillige Coco Beach produkter, og du kan faktisk gå op til værkstederne og se, hvordan de fremstiller deres herlige kokossæber.

Dag 15: Coco Beach - snorkling eller dykning?

Coco Beach har sin egen dykkershop, Coco Divers, der arrangerer spændende dykkerture i området. Hele bugten er kendt for noget af det smukkeste dykning i Filippinerne, og det skal simpelthen opleves! Du behøver slet ikke at være øvet dykker, du kan nemlig tage dykkerkurser, dykkercerifikat og leje udstyr igennem dykkercenteret. Du befinder dig i nogle af de smukkeste farvande i verden… Gå ikke glip af chancen for at kigge ned på bunden, du kommer ikke til at tro dine egne øjne!!! Prøv at dykke ved skibsvraget Alma Jane, som ligger lidt uden for Puerto Galera – en helt utrolig oplevelse! Du kan også starte med et prøvedyk i poolen, og hvis du får blod på tanden, så forsøg dig med et prøvedyk i havet sammen med Coco Divers.

Men der er mindst lige så smukke snorklemuligheder i nærheden. Kun fem minutter i båd fra Coco Beach ligger Coral Garden nemlig. Det er her, de lokale dykker efter perler i de kæmpestore muslinger på bunden af bugten, og du kan nemt se dem, når du snorkler henover dem. Derudover er der det smukkeste koralrev med fisk i alverdens farver, og det er heller ikke ualmindeligt at hilse på kæmpestore havskildpadder her. Vandet har de mest utrolige farver, og det er helt krystalklart! 

Dag 16: Coco Beach - en tur til Puerto Galera?

Coco Beach ligger kun en kort sejltur fra Puerto Galera, så tag ind og besøg den lille by, hvis du trænger til lidt byliv.

Det tager 10 minutter at sejle til byen, der ligger i en af verdens smukkeste bugter – en naturlig havn, der blev navngivet efter de spanske galioner, som lagde til her i 1500-tallet. Allerede når du træder ind på havnen, bliver du mødt af sælgende, der på dansk fortæller dig, at deres varer er ”meget billige”. Her er en masse farvestrålende boder med saroner, badetøj, halskæder, solhatte og strandtøj, hvor du roligt kan prutte med de handlende om prisen. Byen har også et meget lille marked med grøntager, frugt, friskfanget fisk og kød, og her er også en håndfuld butikker. Byens hovedattraktion er nok den fine, lille kirke, der ligger omgivet af palmer og blomster ved siden af et lillebitte museum med fund fra sunkne skibe fra forskellige lande. Der er masser af trafik på hovedgaden med jeepneyer og tricycles i læssevis, og gaderne er stejle, men der er boder og butikker over det hele, hvor de lokale handler.

Området omkring byen er spækket med flotte strande, frodig jungle, store bjerge og vandfald. Tag rundt i det bjergrige landskab enten til fods, på mountainbike eller med jeepney fx til det flotte Tamaraw vandfald en halv times kørsel fra byen. Her kan du bade, hvis du da ikke er bange for det kolde vand fra bjergene. Du kan også prøve at gå på hængebroer over junglen - eller hvis du er lidt mere modig, så tag en tur i zipline over trækronerne.

Dag 17: Coco Beach - beach hopping med bankabåd?

Der er rigtig mange muligheder for aktiviteter og udflugter på Coco Beach, så du kommer ikke til at kede dig!

Tag måske på en beach hopping – en heldagstur med båd, hvor du sejler ud til smukke strande. Bestil en stor picnickurv fra restauranten aftenen før, og få en bådsmand til at sejle dig lige derhen, hvor du vil - ud i det skønne blå. Hvis du sejler i en time, kommer du til steder, hvor der overhovedet ikke er turister at se nogen steder. Du kan bade, snorkle eller bare slikke sol på bounty-stranden. Imens vil bådsmanden tænde op i grillen og tilberede en lækker frokost. Kan det blive bedre?

Dag 18: Afrejse fra Filippinerne

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 19: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Filippinerne. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Filippinerne.

Alle hoteller

Den imponerende lobby

Manila Hotel

Manila Hotel er måske det mest berømte hotel i Manila, og det er helt sikkert en oplevelse at bo...

Berjaya Makati Hotel

Berjaya Makati Hotel

Berjaya Makati Hotel er et godt hotel, som ligger midt i Makati - Manilas forretningsdistrikt....

Alle hoteller

Grand Octogon Resort

Grand Octagon Resort

Grand Octogon Resort ligger lidt uden for byen, på hovedvejen ind til Laoag. Stedet er sjovt...

Upgradefra 91,- kr.pr. personpr. dag
Java Hotel

Java Hotel

Java Hotel er bygget i en hyggelig balinesisk stil, og måske er det byens bedste hotel? Hotellet...

Alle hoteller

Villa Angela Heritage House

Villa Angela Heritage House

Villa Angela er en gammel, spansk villa fra 1870, der har en charme og giver dig en fornemmelse...

Alle hoteller

El Cielito Inn Baguio

El Cielito Inn Baguio

El Cielito Inn Baguio er et lille hyggeligt hotel, der har enkle men pæne værelser, og er fint...

Alle hoteller

St. Joseph Resthouse

St. Joseph Resthouse

St. Joseph Resthouse ligger på en lille bakketop med udsigt over byen. Her er en hyggelig, lille...

Alle hoteller

Banaue Hotel

Banaue Hotel

Banaue Hotel er et lidt ældre hotel, men nok det bedste i byen. Der er udsigt fra de fleste af...

Alle hoteller

Vores vidunderlige Coco Beach

Coco Beach Island Resort

Coco Beach Island Resort ligger idyllisk i en tidligere kokosplantage med egen privat strand....

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til filippinerne. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Filippinerne.

Manila

121.000
14.580

Laoag

120.583
18.1833

Vigan

120.3833
17.566

Baguio

120.600
16.416

Sagada

120.900
17.083

Banaue

121.058
16.9189

Puerto Galera

120.950
13.500

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 15 okt 2018 - 15 nov 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 11.390,-
Børn u/12 år fra 11.390,-
Afrejse i følgende periode 16 nov 2018 - 30 nov 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 13.290,-
Børn u/12 år fra 11.990,-
Afrejse i følgende periode 01 dec 2018 - 23 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.290,-
Børn u/12 år fra 12.990,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2018 - 25 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 14.790,-
Afrejse i følgende periode 25 dec 2018 - 29 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.290,-
Børn u/12 år fra 15.290,-
Afrejse i følgende periode 30 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 17.190,-
Børn u/12 år fra 15.490,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2018 - 07 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.490,-
Børn u/12 år fra 14.190,-
Afrejse i følgende periode 08 jan 2019 - 14 jan 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.190,-
Børn u/12 år fra 12.890,-
Afrejse i følgende periode 15 jan 2019 - 21 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.690,-
Børn u/12 år fra 13.490,-
Afrejse i følgende periode 22 jan 2019 - 28 jan 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.190,-
Børn u/12 år fra 12.890,-
Afrejse i følgende periode 29 jan 2019 - 04 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.790,-
Børn u/12 år fra 13.590,-
Afrejse i følgende periode 05 feb 2019 - 11 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.390,-
Børn u/12 år fra 13.990,-
Afrejse i følgende periode 12 feb 2019 - 28 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.790,-
Børn u/12 år fra 13.590,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 12.690,-
Børn u/12 år fra 11.690,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 19 apr 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 13.290,-
Børn u/12 år fra 12.190,-
Afrejse i følgende periode 20 apr 2019 - 23 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 13.590,-
Børn u/12 år fra 12.290,-
Afrejse i følgende periode 20 apr 2019 - 27 jul 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 13.590,-
Børn u/12 år fra 12.290,-
Afrejse i følgende periode 28 jul 2019 - 30 sep 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 13.190,-
Børn u/12 år fra 11.990,-
Afrejse i følgende periode 01 okt 2019 - 13 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 13.790,-
Børn u/12 år fra 12.490,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Manila-Laoag og Manila-Danmark.
Alle transporter på rejsen.
16 overnatninger: 15 med morgenmad og 1 i natbus.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. lufthavnsafgifter ved indenrigsflyvninger.
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Bemærk: 
Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Manila-Laoag og Manila-Danmark.
Transport mellem lufthavn og hotel i Manila og Laoag med bil/minibus.
Transport Laoag-Vigan med tricykel-offentlig bus-bil/minibus.
Transport Vigan-Baguio med bil/minibus-offentlig bus-taxa.
Transport Baguio-Sagada med taxa og offentlig bus.
Transport Sagada-Banaue med jeepney og knallerttaxa.
Transport Banaue-Coco Beach med tricykel-offentlig natbus-taxa-bil/minibus-udriggerbåd.
Transport Coco Beach-Manila med udriggerbåd og bil/minibus.