Du er her: Lande > Filippinerne > Rejser > Rejse F28

Hurtig rundrejse i det smukke Palawan

12 dages rejse: 1 nat Manila, 1 nat St. Paul Nationalpark, 6 nætter El Nido og 1 nat Manila
Rejse: 
F28
Sejltur på den smukke Underground River ved St. Paul Nationalpark
Oplev storbyliv i Manila, The Underground River i St. Paul Nationalpark og det måske smukkeste natur i hele landet ved El Nido.

Området Palawan er et af de mindst udbyggede områder i Filippinerne, men det er til gengæld også et af de smukkeste områder! Efter en nat i hovedstaden Manila skal du videre til St. Paul Nationalpark, der er kendt for The Underground River - verdens længste, sejlbare, underjordiske flod. På en to timer lang tur skal du ud at sejle gennem grotter med imponerende stalaktitter og laguner med vand i de skønneste farver. Alle klippeformationernes forskellige former og farver er særdeles betagende, og det er en af den slags oplevelser, som du ikke lige glemmer. Næste stop er El Nido, der er en lille, hyggelig by med små butikker og et stemningsfuldt natteliv. Du kommer ikke til at kede dig her, for den omkringliggende natur byder på oplevelser nok til mange dage. Du kan besøge varme kilder og vandfald gemt dybt inde i skoven, klatre på klipper eller besøge Barcuit Bay, hvor du kan være heldig at møde en skildpadde. Den mest populære aktivitet i El Nido er ø-hop, hvor du bliver sejlet fra den ene paradisiske ø til den anden. Der findes 6 forskellige, smukke ruter, og på hver af dem besøger du hele 5 fantastiske strande! Rejsen rundes af med en enkelt nat tilbage i Manila, inden kursen sættes mod Danmark igen. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Manila
 3. Manila - St. Paul Nationalpark
 4. St. Paul Nationalpark - El Nido
 5. El Nido
 6. El Nido
 7. El Nido
 8. El Nido
 9. El Nido
 10. El Nido - Manila
 11. Manila
 12. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Filippinerne. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Filippinerne er et af de lande, vores gæster vender gladest hjem fra, så husk at pakke det gode humør ned i kufferten, og start måske et par uger i forvejen med at træne smilemusklerne. "Verdens smukkeste øhav" kaldes landet også, og de hvide strande, livet under havet og de frodige, grønne landskaber indbyder til både afslapning og oplevelser i verdensklasse. Den underskønne natur og den imødekommende befolkning vil bidrage til, at du vender hjem med store oplevelser i bagagen. Men pas på - Filippinerne er stærkt vanedannende...

Dag 2: Velkommen til Manila!

I dag ankommer du til Manila - Filippinernes store og travle hovedstad. Moderne højhuse af glas ligger side om side med gamle, spanske huse fra kolonitiden, småhuse og blikskure. På gaderne kæmper biler, busser og jeepneyer sig frem, og hestevognene klaprer roligt af sted, mens cykeltaxaerne snor sig gennem det hele. Her shoppingcentre, gadekøkkener, markeder og småboder overalt, og her er et mylder uden lige.

Dag 3: Ankomst til St. Paul Nationalpark og udflugt til Underground River

Så går turen videre til St. Paul Nationalpark.

Palawan er det mindst udbyggede område i Filippinerne, så her har du ikke nem adgang til at hæve penge eller strøm 24 timer i døgnet..

Du skal nu ud at opleve noget helt specielt... Underground River er på UNESCOs liste over verdens naturarv, og den siges at være den længste, sejlbare, underjordiske flod i verden - ca. 8 km lang. Du skal ud på en tur, hvor du i to timer sejler på denne flod gennem grotter med imponerende stalaktitter og laguner med vand i de flotteste farver omgivet af høje klipper. Det krystalklare vand og de enorme klippeformationer, som vokser fra grottens loft i alle mulige forskellige former, farver og størrelser, er helt og aldeles betagende. Underground River er en naturoplevelse i særklasse!

Dag 4: Velkommen til skønne El Nido!

I dag skal du videre til det skønne El Nido.

På vestkysten af den langstrakte ø Palawan ligger fiskerbyen El Nido, der er et af C&Cs absolutte favoritsteder i Filippinerne. Naturen og havet her er måske det smukkeste i hele Filippinerne. El Nido er en hyggelig, lille by med små butikker, gode spisesteder og et stemningsfuldt natteliv. Palawan er ikke særligt udbygget, og her er ikke elektricitet hele dagen.

Gå en tur ned ad den lille hovedgade og læg vejen forbi Art Café. Her er en hyggelig stemning, og du kan få lidt kage eller morgenmad, mens du læser om nogle spændende ture. Her er folk fra hele verden - backpackere, turister, unge på studietur, lokale filippinere og mange andre...

Dag 5-9: El Nido - Ø-hop, havskildpadder og smuk natur

Det kan godt være, at du bor i en lille fiskerlandsby, men der er så mange muligheder for udflugter, at du slet, slet ikke behøver være bange for at komme til at kede dig! Naturen og havet her er måske det smukkeste i hele Filippinerne, og den mest populære aktivitet er island hopping, altså ø-hop, hvor du bliver sejlet fra ø til ø i det turkisblå vand. Der findes 6 forskellige, smukke ruter, og på hver og en af dem besøger du hele 5 fantastiske strande!

Du kan også tage ud til de sorte, voldsomme klipper, besøge Makinit Hot Springs, der ligger ca. 20 km nord for El Nido, gå gennem skoven til vandfaldet Nagkalit-kalit, besøge Ille-grotten, tage på klippeklatring eller besøge Cadlao Island med skov, mangrover og laguner. Du kan også tage til Bacuit Bay - en smuk bugt med det klareste, blå vand og mange småøer her og der. Her kan du svømme og måske endda være heldig at se skildpadder. Small Lagoon og Big Lagoon er også helt fantastisk smukke - et af de flotteste steder i hele verden, hvis vi selv skal sige det, og det er næsten et must at tage en tur til disse laguner, hvor vandet er krystalklart, og du er omgivet af kæmpemæssige, frodige klippebjerge.

Dag 10: Tilbage til Manila

I dag skal du tilbage til Manila, hvor du skal bo på samme hotel, som sidst du var her.

Du har lidt tid i storbyen, så du kan måske udforske byen på egen hånd eller tage på en guidet sightseeingtur. Tag fx forbi det flotte nationalmuseum og bliv klogere på Filippinernes historie og nutid eller arranger en sightseeingtur til "Intramuros" - den gamle, spanske bydel, der som navnet tilkendegiver, var "inden for murene". Se de gamle ruiner og bemærk, at hele bydelen er omkranset af en 18 hullers golfbane! Du kan selv gå rundt, eller hvis du har lyst til en lidt alternativ type rundvisning, så tag på en af Carlos Cendran's ture, hvor du hører om byens historie på en meget underholdende og til tider måske lidt provokerende måde.

Vil du på shoppingtur, så har du rigtig gode muligheder for det. I Chinatown kan du fx købe guld, og kæmpe indkøbscentre er der mange af rundt omkring i byen. Det mest populære er Robinsons, men også andre centre som Greenbelt i Makati er helt sikkert et besøg værd.

Har du brug for lidt fred fra byens trafik, så gå en tur i Rizal Park, der ligger lige ved Roxas Boulevard. Parken er et stort område med græsplæner og monumenter for mange af de filippinske helte gennem tiderne. Parken ligger på det sted, hvor José Rizal blev henrettet for sine bøger, der opildnende til modstand imod det spanske herredømme.

Dag 11: Afrejse fra Filippinerne

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 12: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Filippinerne. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Filippinerne.

Alle hoteller

Den imponerende lobby

Manila Hotel

Manila Hotel er måske det mest berømte hotel i Manila, og det er helt sikkert en oplevelse at bo...

Berjaya Makati Hotel

Berjaya Makati Hotel

Berjaya Makati Hotel er et godt hotel, som ligger midt i Makati - Manilas forretningsdistrikt....

Alle hoteller

Dayunan Sabang Tourist Inn

Dayunan Sabang Tourist Inn

Hotellet ligger 100 meter fra bådene til ”underground river”, så skal du på en sejltur på...

Upgradefra 399,- kr.pr. personpr. dag
Daluyon Beach & Mountain Resort

Daluyon Beach & Mountain Resort

Daluyon Beach & Mountain Resort er et godt, klassisk, filippinsk resort, hvor alt fungerer...

Alle hoteller

Upgradefra 732,- kr.pr. personpr. dag
Dolarog Beach Resort

Dolarog Beach Resort

Dolarog Beach Resort er et dejligt resort, der ligger en 20 minutters sejltur fra El Nido. ...

Upgradefra 1076,- kr.pr. personpr. dag
Cadlao Beach Resort & Restaurant

Cadlao Beach Resort & Restaurant

Cadlao Beach Resort & Restaurant er nydeligt hotel 10 min fra selve hovedstranden i El Nido...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til filippinerne. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Filippinerne.

Manila

121.000
14.580

St. Paul Nationalpark

118.916
10.166

El Nido

119.388259
11.182130

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 maj 2018 - 20 jun 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 11.490,-
Børn u/12 år fra 10.390,-
Afrejse i følgende periode 21 jun 2018 - 22 jun 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 13.590,-
Børn u/12 år fra 12.290,-
Afrejse i følgende periode 23 jun 2018 - 24 jun 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.190,-
Børn u/12 år fra 13.690,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2018 - 26 jul 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.690,-
Børn u/12 år fra 13.090,-
Afrejse i følgende periode 27 jul 2018 - 19 aug 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.390,-
Børn u/12 år fra 12.290,-
Afrejse i følgende periode 20 aug 2018 - 31 aug 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 11.490,-
Børn u/12 år fra 10.990,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2018 - 30 sep 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 11.290,-
Børn u/12 år fra 10.290,-
Afrejse i følgende periode 30 sep 2018 - 01 okt 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 11.490,-
Børn u/12 år fra 10.990,-
Afrejse i følgende periode 01 okt 2018 - 09 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 12.190,-
Børn u/12 år fra 11.690,-
Afrejse i følgende periode 10 dec 2018 - 13 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.090,-
Børn u/12 år fra 12.990,-
Afrejse i følgende periode 14 dec 2018 - 15 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.890,-
Børn u/12 år fra 15.190,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2018 - 16 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 17.290,-
Børn u/12 år fra 15.590,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2018 - 20 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 17.690,-
Børn u/12 år fra 15.790,-
Afrejse i følgende periode 21 dec 2018 - 22 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 19.290,-
Børn u/12 år fra 16.990,-
Afrejse i følgende periode 22 dec 2018 - 23 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 19.190,-
Børn u/12 år fra 16.890,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2018 - 25 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 18.890,-
Børn u/12 år fra 16.690,-
Afrejse i følgende periode 25 dec 2018 - 29 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 18.290,-
Børn u/12 år fra 16.090,-
Afrejse i følgende periode 30 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.790,-
Børn u/12 år fra 15.190,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2018 - 06 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.690,-
Børn u/12 år fra 13.590,-
Afrejse i følgende periode 07 jan 2019 - 08 jan 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.890,-
Børn u/12 år fra 15.290,-
Afrejse i følgende periode 08 jan 2019 - 03 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.190,-
Børn u/12 år fra 13.090,-
Afrejse i følgende periode 04 feb 2019 - 10 feb 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.090,-
Børn u/12 år fra 13.590,-
Afrejse i følgende periode 11 feb 2019 - 12 feb 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.990,-
Børn u/12 år fra 14.590,-
Afrejse i følgende periode 12 feb 2019 - 27 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.190,-
Børn u/12 år fra 13.090,-
Afrejse i følgende periode 28 feb 2019 - 01 mar 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.990,-
Børn u/12 år fra 14.590,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2019 - 18 apr 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 13.690,-
Børn u/12 år fra 12.890,-
Afrejse i følgende periode 19 apr 2019 - 21 apr 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 15.890,-
Børn u/12 år fra 14.190,-
Afrejse i følgende periode 22 apr 2019 - 30 apr 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 15.090,-
Børn u/12 år fra 13.590,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Manila-Puerto Princesa t/r.
Alle transporter på rejsen.
9 overnatninger med morgenmad.
Udflugt til den smukke Underground River.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. lufthavnsafgifter ved indenrigsflyvninger.
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Manila-Puerto Princesa t/r.
Transport mellem lufthavn og hotel i Manila med bil/minibus.
Transport lufthavn i  Puerto Princesa-St. Paul Nationalpark med knallerttaxa og jeep.
Transport St. Paul Nationalpark-El Nido med jeepney og offentlig bus.
Transport El Nido-lufthavn i Puerto Princesa med offentlig bus og tricycle.