Du er her: Lande > Filippinerne > Rejser > Rejse F24

Ø-hop til to skønne øer

15 dages rejse: 1 nat Manila, 4 nætter Malapascua og 7 nætter Panglao Island (Bohol)
Rejse: 
F24
Panglao Island
Snorkling, dykning, smuk natur og herlig stemning på Malapascua og Panglao Island (Bohol)

Din rejse starter med en dag i hovedstaden Manila, hvor der er er masser af shoppingmuligheder og markeder. Tag en tur til den gamle bydel Intramuras, hvor der kører hestevogne i gaderne, og bygningerne er fra en helt anden tid. Nu er det tid til afslapning på den lille bitte paradis-ø, Malapascua. Med en tilbagelænet stemning, hyggelige strande, gode spisesteder og ikke alt for mange turister indbyder denne ø til afslapning og hygge. Biler er forbudt på øen, men afstandene er heller ikke større, end at du kan gå hele vejen rundt på en formiddag. Brug dagene på at bade, snorkle og dykke - Malapascua er på top 5 over bedste dykkersteder i Filippinerne. Videre til halvøen Panglao Island, der er forbundet med den noget større Bohol Island. I Havet omkring øen findes rigtig gode dykkersteder, og på Bohol kan du bl.a. opleve de berømte Chocolate Hills - hundredvis af kuppelformede bakketoppe dækket med græs, der tørrer ud i solen og ligner chokoladetoppe. Du har rig mulighed for at slappe af på Panglaos dejlige strande og nyde de smukek omgivelser.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Manila
 3. Manila - Malapascua
 4. Malapascua
 5. Malapascua
 6. Malapascua
 7. Malapascua - Panglao Island
 8. Panglao Island
 9. Panglao Island
 10. Panglao Island
 11. Panglao Island
 12. Panglao Island
 13. Panglao Island
 14. Panglao Island
 15. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Filippinerne. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Filippinerne er et af de lande, vores gæster vender gladest hjem fra, så husk at pakke det gode humør ned i kufferten, og start måske et par uger i forvejen med at træne smilemusklerne. "Verdens smukkeste øhav" kaldes landet også, og de hvide strande, livet under havet og de frodige, grønne landskaber indbyder til både afslapning og oplevelser i verdensklasse. Den underskønne natur og den imødekommende befolkning vil bidrage til, at du vender hjem med store oplevelser i bagagen. Men pas på - Filippinerne er stærkt vanedannende...

Dag 2: Velkommen til Manila!

I dag ankommer du til Manila - Filippinernes store og travle hovedstad. Moderne højhuse af glas ligger side om side med gamle, spanske huse fra kolonitiden, småhuse og blikskure. På gaderne kæmper biler, busser og jeepneyer sig frem, og hestevognene klaprer roligt af sted, mens cykeltaxaerne snor sig gennem det hele. Her shoppingcentre, gadekøkkener, markeder og småboder overalt, og her er et mylder uden lige.

Dag 3: Velkommen til Malapascua!

I dag ankommer du til Malapascua - en lille bitte ø, der ikke er større, end at du kan spadsere hele vejen rundt på en formiddag.

Der er kun en barrio (lille by) på øen. Her findes en charmerende, lille kirke, som er hjem for den berømte Desamparados Shrine: en lille trædukke. Dukken har ry for at have reddet beboerne fra brande og tsunamier. Den er skabt som en kvinde, og ifølge legenden kan den ikke brænde. Den vokser efter sigende også! Folk kommer langvejs fra for at hente held hos hende.

Dag 4-6: Nyd livet på den lille bitte ø

Hele vejen rundt om den lille ø finder du de dejligste, hvide sandstrande. Gå en tur rundt og besøg nogle af dem, eller lej måske en havkajak og tag en padletur rundt?

Der er en afslappet stemning på øen. Biler er forbudt på Malapascua, og musik må kun spilles til kl. 22 i hverdagene og til midnat i weekenderne.

Malapascua er regnet blandt landets absolutte top 5 dykker-destinationer. Her er krystalklart vand, og der er god mulighed for at se rævehajer, hammerhajer, mantarokker og pygmæ-søheste. Der er masser af dykkersteder rundt omkring på øen, nogle af dem er op til tredive meter dybe, så der skal du have dykkercertifikat. To af de bedste øer at dykke ved er Gato island og Calamangan Island, hvor du kan se søslanger, hvidtippede revhajer og blæksprutter!

Du behøver ikke at være en erfaren dykker for at udforske øens spændende undervandsliv og smukke koralrev! Du kan snorkle direkte fra strandene, eller du kan tage på en snorkletur med båd, hvor du bliver sejlet hen til gode snorklesteder og får mad på stranden.

Dag 7: Velkommen til Panglao Island!

I dag skal du videre til Panglao Island - en mindre halvø, der er forbundet med den noget større Bohol Island. Selvom øen ikke er mere end 80 kvadratkilometer stor, er landskabet både fladt og bjergrigt. Her er ingen floder eller søer, men i den underjordiske grotte Hinagdanan Cave findes der en lagune. Grotten med sine store stalaktitter og stalagmitter bliver oplyst af solen gennem huller i loftet – et spektakulært syn! I havet omkring øen findes der gode dykkersteder. Panglao Island er en populær destination, og især omkring den meget smukke strand Alona Beach, er der et stort udbud af restauranter og barer. 

Lige ved siden af Panglao Island ligger øen Bohol - du kan køre til Bohol på broer over det lave vand. Bohol Island er Filippinernes 10. største ø og er et mesterstykke af natur med dets blanding af uberørte, hvide strande, pragtfulde steder til dykning, uberørte skove og bølgende bakkelandskab. Den er specielt populær pga. Chocolate Hills - et naturvidunder bestående af hundredevis af kuppelformede kalkstensbakker dækket med græs, som tørrer ud og bliver brunt i solen. Andre interessante steder er bl.a. Baclayon Church bygget af Jesuitter og de underjordiske kilder i Hinagdanan Cave. 

Dag 8-13: Oplev de unikke Chocolate Hills på Bohol Island

Nu har du masser af tid til at nyde livet på stranden eller tage til Bohol! Bohol ligger i midten af det, der kaldes "delfin-trekanten". Det vil sige, at du befinder dig, hvor der er størst chance for at komme ud at opleve delfiner i deres rette element. Området omkring Bohol er af samme grund også utrolig kendt for sin dykning, og området har også nogle unikke muligheder for de såkaldte walldives, hvor du dykker ved klippevægge under vandet.

En af de store naturoplevelser du SKAL opleve på Bohol er Chocolate Hills. Disse 1.268 toppe er mellem 30 og 50 meter høje og har fået deres navn efter deres udseende i den tørre periode. Der ligner de nemlig nogle kæmpe chokoladetoppe. Turen til Chocolate Hills går gennem små landsbyer og langs rismarker, hvor vandbøflerne går og trækker ploven på gammeldags manér. Når du når til toppen på den største top, så slå et smut forbi restauranten og få en god frokost med en storslået udsigt.

Det er også på Bohol, hvor du kan være heldig at opleve tarsier. Det er en lille, sjælden og sky abe med store, runde øjne, og det er faktisk den mindste abe i verden. Den ser så sjov og nuttet ud, at du får lyst til at nuppe en med hjem – men det må du selvfølgelig ikke!

Måske har du lyst til en udflugt en af dagene? Så sejl en tur til Balicasag Island, hvor der er rigtig god snorkling. Du kan arrangere det med et af de lokale dykkercentre og højst sandsynlig få et lift derover. En anden udflugtsmulighed er til Mag-Aso-vandfaldene. Her kan du få en forfriskende dukkert under vandfaldet. 197 trin fører ned til det storslående vandfald, hvor du også kan grille din medbragte mad. Spørg guiden om han vil købe noget BBQ, så er frokosten reddet, og du vil nyde at kunne spise direkte fra grillen og bagefter svømme i det krystalklare vand.

Er du til historiske bygninger, så gå ikke glip af Baclayon Church, der er filippinernes ældste kirke fra 1596. Kirken har et lidt fæstningslignende udseende, men efter datidens arkitektur er det en enestående opbygning. Til kirken hører der også et museum, hvor du kan beundre de farvestrålende kirkeklæder igennem flere hundrede år.

Dag 14: Afrejse fra Filippinerne

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 15: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Filippinerne. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Filippinerne.

Alle hoteller

Den imponerende lobby

Manila Hotel

Manila Hotel er måske det mest berømte hotel i Manila, og det er helt sikkert en oplevelse at bo...

Berjaya Makati Hotel

Berjaya Makati Hotel

Berjaya Makati Hotel er et godt hotel, som ligger midt i Makati - Manilas forretningsdistrikt....

Alle hoteller

Malapascua Exotic Island Dive and Beach Resort

Malapascua Exotic Island Dive and Beach Resort

Malapascua Exotic Island Dive and Beach Resort er et af de bedste resorts på Malapascua. Enkelt...

Alle hoteller

Rejser til Filippinerne - Alona Northland Resort

Alona Northland Resort

Alona Northland Resort er et rigtig godt og moderne resort, der ligger ca. 8 minutters gang fra...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til filippinerne. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Filippinerne.

Manila

121.000
14.580

Malapascua

124.1167
11.3333

Panglao Island (Bohol)

123.786521
9.593090

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 15 okt 2018 - 14 nov 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 12.190,-
Børn u/12 år fra 12.190,-
Afrejse i følgende periode 15 nov 2018 - 14 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.890,-
Børn u/12 år fra 12.890,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2018 - 23 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.390,-
Børn u/12 år fra 12.990,-
Afrejse i følgende periode Fast afrejse: 20 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 15.190,-
Børn u/12 år fra 13.990,-
Afrejse i følgende periode Fast afrejse: 21 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 15.190,-
Børn u/12 år fra 13.990,-
Afrejse i følgende periode Fast afrejse: 22 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 15.190,-
Børn u/12 år fra 13.990,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2018 - 25 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 14.890,-
Afrejse i følgende periode 25 dec 2018 - 29 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.190,-
Børn u/12 år fra 15.190,-
Afrejse i følgende periode Fast afrejse: 26 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 15.190,-
Børn u/12 år fra 13.990,-
Afrejse i følgende periode 30 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 15.490,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2018 - 07 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.890,-
Børn u/12 år fra 13.690,-
Afrejse i følgende periode 08 jan 2019 - 04 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.990,-
Børn u/12 år fra 12.990,-
Afrejse i følgende periode 05 feb 2019 - 11 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.490,-
Børn u/12 år fra 13.390,-
Afrejse i følgende periode Fast afrejse: 08 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.790,-
Børn u/12 år fra 12.790,-
Afrejse i følgende periode 12 feb 2019 - 28 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.990,-
Børn u/12 år fra 12.990,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 13.590,-
Børn u/12 år fra 12.490,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 19 apr 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 13.890,-
Børn u/12 år fra 12.790,-
Afrejse i følgende periode 20 apr 2019 - 27 jul 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 14.290,-
Børn u/12 år fra 12.990,-
Afrejse i følgende periode 20 apr 2019 - 22 jun 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.290,-
Børn u/12 år fra 13.190,-
Afrejse i følgende periode 23 jun 2019 - 24 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.290,-
Børn u/12 år fra 12.990,-
Afrejse i følgende periode 28 jul 2019 - 30 sep 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 13.790,-
Børn u/12 år fra 12.740,-
Afrejse i følgende periode 01 okt 2019 - 14 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.490,-
Børn u/12 år fra 13.290,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Manila-Cebu og Tagbilaran-Manila-DanmarkAlle transporter på rejsen.
12 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. lufthavnsafgifter ved indenrigsflyvninger.
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Manila-Cebu og Tagbilaran-Manila-Danmark
Transport lufthavnen i Cebu-Malapascua med bil/minibus og båd.
Transport Malapascua-Panglao Island med privat båd-privat bil/minibus-færge-privat bil/minibus.
Transport Panglao Island-Siquijor med privat bil/minibus-færge-privat bil/minibus.
Transport Panglao Island-Tagbilaran med privat bil/minibus. 
Transport fra hotel til lufthavn i Cebu med privat bil/minibus.