Du er her: Lande > Filippinerne > Rejser > Rejse F32

Palawan og Modessa

15 dages rejse: 1 nat Manila, 2 nætter St. Paul Nationalpark, 3 nætter Cacnipa (Port Barton), 3 nætter El Nido og 3 nætter Modessa Island
Rejse: 
F32
El Nido
Smuk natur, vidunderlige strande og masser af afslapning venter på denne rejse til Manila, St. Paul Nationalpark, Port Barton, El Nido og Modessa Island.

Efter en nat i storbylarmen i Manila sætter du kursen mod det naturskønne Palawan. Her er første stop St. Paul Nationalpark, hvor det største trækplaster er den smukke Underground River. Du skal selvfølgelig ud at sejle på denne smukke, underjordiske flod, hvor du kan se imponerende stalagmitter og stalaktitter. Herudover byder parken på tropisk skov, bjerge af marmor og et spændende dyreliv med bl.a. aber og øgler. Videre til Port Barton, hvorfra du sejler ud til den lille ø, Cacnipa. Her bor du lige ned til stranden, hvor du kan slappe af eller snorkle i det dejlige vand. Videre til El Nido, hvor dejligt vand også er i centrum. En af de mest populære aktiviteter her er ø-hop, hvor du besøger en masse af områdets helt vidunderlige strande. Du kan også klatre på klipper, sejle gennem mangroveskove og besøge Barcuit Bay, hvor du kan være heldig at møde havskildpadder. Rejsen rundes af på øen Modessa Island. Her er kun ét resort, og her bor du selvfølgelig - lige ud til den hvide sandstrand og det turkisblå vand. Her er godt at snorkle, dyrke vandsport og tage på udflugt ud i vandet. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Manila
 3. Manila - St. Paul Nationalpark
 4. St. Paul Nationalpark
 5. St. Paul Nationalpark - Cacnipa
 6. Cacnipa
 7. Cacnipa
 8. Cacnipa - El Nido
 9. El Nido
 10. El Nido
 11. El Nido - Modessa Island
 12. Modessa Island
 13. Modessa Island
 14. Modessa Island
 15. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Filippinerne. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Filippinerne er et af de lande, vores gæster vender gladest hjem fra, så husk at pakke det gode humør ned i kufferten, og start måske et par uger i forvejen med at træne smilemusklerne. "Verdens smukkeste øhav" kaldes landet også, og de hvide strande, livet under havet og de frodige, grønne landskaber indbyder til både afslapning og oplevelser i verdensklasse. Den underskønne natur og den imødekommende befolkning vil bidrage til, at du vender hjem med store oplevelser i bagagen. Men pas på - Filippinerne er stærkt vanedannende...

Dag 2: Velkommen til Manila!

I dag ankommer du til Manila - Filippinernes store og travle hovedstad. Moderne højhuse af glas ligger side om side med gamle, spanske huse fra kolonitiden, småhuse og blikskure. På gaderne kæmper biler, busser og jeepneyer sig frem, og hestevognene klaprer roligt af sted, mens cykeltaxaerne snor sig gennem det hele. Her shoppingcentre, gadekøkkener, markeder og småboder overalt, og her er et mylder uden lige.

Dag 3: Velkommen til den smukke St. Paul Nationalpark!

Så går turen videre til St. Paul Nationalpark.

Palawan er det mindst udbyggede område i Filippinerne, så her har du ikke nem adgang til at hæve penge eller strøm 24 timer i døgnet..

Du skal nu ud at opleve noget helt specielt... Underground River er på UNESCOs liste over verdens naturarv, og den siges at være den længste, sejlbare, underjordiske flod i verden - ca. 8 km lang. Du skal ud på en tur, hvor du i to timer sejler på denne flod gennem grotter med imponerende stalaktitter og laguner med vand i de flotteste farver omgivet af høje klipper. Det krystalklare vand og de enorme klippeformationer, som vokser fra grottens loft i alle mulige forskellige former, farver og størrelser, er helt og aldeles betagende. Underground River er en naturoplevelse i særklasse!

Dag 4: Masser af naturoplevelser i St. Paul Nationalpark

Udover Underground River byder nationalparken også på andre oplevelser. Her er smukke koralrev, kridhvide sandstrande, tropisk skov, mangroveskov og bjerge af marmor. Du kan også være heldig at se aber, øgler og andre spændende dyr.

Dga 5: Velkommen til den lille ø, Cacnipa!

I dag skal du videre til Port Barton.

Port Barton er et lille, hyggeligt fiskerleje på Palawans vestkyst. Her er meget fredeligt, og stemningen er virkelig afslappet. Der er ikke nogen egentlige hovedgade, og der render grise rundt på stranden, så du er virkelig kommet væk fra de store turistfælder! Fra Port Barton kan du let besøge andre nærliggende øer - blandt andet Coral Island - eller du kan vælge at blive og tage en snorkletur i det dejlige vand. De bedste betingelser for snorkling er tidligt om morgenen, så hvis du vil have den bedste oplevelse, gør du klogt i at stå lidt tidligt op.

Herfra skal du ud på en smuk sejltur, der tager dig til dit hotel.

Dag 6-7: Snorkelture og smuk natur

Nyd stranden og tag på udflugter i området.

Omkring halvanden times kørsel fra Port Barton ligger det smukke vandfald, Papuwyan. Vi anbefaler, at du får en guide eller en lokal til at være stifinder, for vandfaldet er ikke markeret på et kort, og skiltning er der ikke meget af. Et andet vandfald, Bigaho, er også værd at lægge vejen forbi. Det ligger tyve minutters tid fra Port Barton, og du kommer lettest dertil via båd. Du kan også tage på en sejltur ud i mangroverne.

Dag 8: Velkommen til skønne El Nido!

I dag skal du videre til det skønne El Nido.

På vestkysten af den langstrakte ø Palawan ligger fiskerbyen El Nido, der er et af C&Cs absolutte favoritsteder i Filippinerne. Naturen og havet her er måske det smukkeste i hele Filippinerne. El Nido er en hyggelig, lille by med små butikker, gode spisesteder og et stemningsfuldt natteliv. Palawan er ikke særligt udbygget, og her er ikke elektricitet hele dagen.

Gå en tur ned ad den lille hovedgade og læg vejen forbi Art Café. Her er en hyggelig stemning, og du kan få lidt kage eller morgenmad, mens du læser om nogle spændende ture. Her er folk fra hele verden - backpackere, turister, unge på studietur, lokale filippinere og mange andre...

Dag 9-10: Ø-hop, havskildpadder og smukke strande

Det kan godt være, at du bor i en lille fiskerlandsby, men der er så mange muligheder for udflugter, at du slet, slet ikke behøver være bange for at komme til at kede dig! Naturen og havet her er måske det smukkeste i hele Filippinerne, og den mest populære aktivitet er island hopping, altså ø-hop, hvor du bliver sejlet fra ø til ø i det turkisblå vand. Der findes 6 forskellige, smukke ruter, og på hver og en af dem besøger du hele 5 fantastiske strande!

Du kan også tage ud til de sorte, voldsomme klipper, besøge Makinit Hot Springs, der ligger ca. 20 km nord for El Nido, gå gennem skoven til vandfaldet Nagkalit-kalit, besøge Ille-grotten, tage på klippeklatring eller besøge Cadlao Island med skov, mangrover og laguner. Du kan også tage til Bacuit Bay - en smuk bugt med det klareste, blå vand og mange småøer her og der. Her kan du svømme og måske endda være heldig at se skildpadder. Small Lagoon og Big Lagoon er også helt fantastisk smukke - et af de flotteste steder i hele verden, hvis vi selv skal sige det, og det er næsten et must at tage en tur til disse laguner, hvor vandet er krystalklart, og du er omgivet af kæmpemæssige, frodige klippebjerge.

Dag 11: Velkommen til Modessa Island

Så går turen videre til havnen i Roxas. Her vil du blive mødt af en repræsentant fra Modessa Island resort, der vil sørge for at du kommer med båden til resortet.

Modessa Island er en lille bitte ø, der ligger 45 minutters sejltur fra Roxas på Palawan. Øen er ikke særlig turistet, og der er kun ét resort, så her er virkelig fredeligt. Den hvide sandstrand er perfekt til en lang dag i solens tegn med udsigt ud over det turkisblå vand, der bare fortsætter i én uendelighed… her kan du snorkle rundt og holde udkig efter farverige fisk. Der er også god mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport – og det er altså en helt speciel oplevelse at sejle i kajak rundt om øen, for så kan det virkelig mærkes, hvor lille den egentlig er!

Dag 12-13: Nyd livet på Modessa Island

Du har selvfølgelig masser af tid til at ligge på stranden og nyde vandet! Hvis du vil væk fra øen en af dagene, kan du tage på dykkerture eller øhopture - der er nemlig masser af andre flotte øer i området, og vandet her er helt fænomenalt. 

En af dagene kan du tage en tur ind til Roxas og besøge markedet - du kan med garanti købe lækre cashewnødder, for Roxas har en stor produktion af de dejlige nødder. Gå også en tur ned til havnen om aftenen og se de tusindvis af flyvende hunde, der flyver henover vandet lige før solopgang. De kæmpestore flagermus er altså et sjovt syn, og der er rigtig, rigtig mange af dem! 

Dag 14: Afrejse fra Filippinerne

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 15: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Filippinerne. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Filippinerne.

Alle hoteller

Den imponerende lobby

Manila Hotel

Manila Hotel er måske det mest berømte hotel i Manila, og det er helt sikkert en oplevelse at bo...

Berjaya Makati Hotel

Berjaya Makati Hotel

Berjaya Makati Hotel er et godt hotel, som ligger midt i Makati - Manilas forretningsdistrikt....

Alle hoteller

Dayunan Sabang Tourist Inn

Dayunan Sabang Tourist Inn

Hotellet ligger 100 meter fra bådene til ”underground river”, så skal du på en sejltur på...

Upgradefra 461,- kr.pr. personpr. dag
Daluyon Beach & Mountain Resort

Daluyon Beach & Mountain Resort

Daluyon Beach & Mountain Resort er et godt, klassisk, filippinsk resort, hvor alt fungerer...

Alle hoteller

Coconut Garden Island Resort

Coconut Garden Island Resort

Coconut Garden Island Resort ligger på den skønne ø Cacnipa - cirka en time fra Port Barton....

Alle hoteller

Sea Cocoon Hotel

Sea Cocoon Hotel er et godt og super hyggeligt hotel. Du bor midt inde i byen, hvor du kan finde...

Upgradefra 348,- kr.pr. personpr. dag
Dolarog Beach Resort

Dolarog Beach Resort

Dolarog Beach Resort er et dejligt resort, der ligger en 20 minutters sejltur fra El Nido. ...

Upgradefra 695,- kr.pr. personpr. dag
Cadlao Beach Resort & Restaurant

Cadlao Beach Resort & Restaurant

Cadlao Beach Resort & Restaurant er nydeligt hotel 10 min fra selve hovedstranden i El Nido...

Upgrade
Doublegem Beach Resort

Doublegem Beach Resort

Doublegem Beach Resort ligger direkte på stranden Corong Corong med udsigt ud over Bacuit Bay og...

Alle hoteller

Modessa Island Resort

Modessa Island Resort

Modessa Island Resort lever op til drømmen om at bo i en lille, meget simpel bambushytte lige...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til filippinerne. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Filippinerne.

Manila

121.000
14.580

St. Paul Nationalpark

118.916
10.166

Port Barton

119.14
10.28

El Nido

119.388259
11.182130

Modessa Island

119.451342
10.283684

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Inkluderet: 

Fly Danmark-Manila-Puerto Princesa t/r.
Alle transporter på rejsen.
14 overnatninger med morgenmad.
Udflugt til den smukke Underground River.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. lufthavnsafgifter ved indenrigsflyvninger.
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Manila-Puerto Princesa t/r.
Al transport mellem lufthavne, havne og hoteller med bil/minibus.
Transport St. Paul Nationalpark-Port Barton med båd.
Transport Port Barton-El Nido med privat bil/minibus.
Transport mellem havnen i Batangas og Coco Beach med udriggerbåd.