Du er her: Lande > Filippinerne > Rejser > Rejse F38

Storby, jungleparadis og fantastisk øhav

17 dages rejse: 2 nætter Manila, 7 nætter Coco Beach, 5 nætter Calamian Islands
Rejse: 
F38
Calamian Islands fortryllende vand
Oplev den pulserende hovedstad Manila, bo på hyggelige Coco Beach og svøm og dyk i det turkisblå vand ved skønne Calamian Islands.

Denne rejse starter i hovedstaden Manila, som er en by fyldt af kontraster. Her vil du opleve, at topmoderne højhuse af glas og stål ligger side om side med blikskure og gamle, spanske huse fra kolonitiden. Her er masser af trafik og mennesker, gadekøkkener, lokale markeder og kulturoplevelser. Næste stop på rejsen er vores skønne jungleparadis, Coco Beach, hvor du kan nyde den hyggelige, afslappende atmosfære, den gode service, de mange udflugtmuligheder til fx Puerto Galera, og ikke mindst det smukke hav og stranden. Herefter går rejsen videre til de smukke klippeøer Calamian Islands, som er kendt for at have nogle af verdens bedste dykkersteder, og det turkisblåvand er fuldt af koralrev og spændende havdyr. Her kan du både snorkle og dykke - og måske kan du møde en af de meget sjældne dugonger - søkøer. Eller hvad med at svømme side om side med en hvalhaj (hvis altså du er rigtig heldig!) Nyd de skønne strande, sejl i kajak i mangrove-skovene eller tag på vandretur i junglen.    

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Manila
 3. Manila 
 4. Manila - Coco Beach 
 5. Coco Beach 
 6. Coco Beach 
 7. Coco Beach 
 8. Coco Beach 
 9. Coco Beach 
 10. Coco Beach
 11. Coco Beach - Calamian Islands 
 12. Calamian Islands 
 13. Calamian Islands 
 14. Calamian Islands 
 15. Calamian Islands 
 16. Calamian Islands  
 17. Hjemkomst Danmark 

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Filippinerne. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Filippinerne er et af de lande, vores gæster vender gladest hjem fra, så husk at pakke det gode humør ned i kufferten, og start måske et par uger i forvejen med at træne smilemusklerne. "Verdens smukkeste øhav" kaldes landet også, og de hvide strande, livet under havet og de frodige, grønne landskaber indbyder til både afslapning og oplevelser i verdensklasse. Den underskønne natur og den imødekommende befolkning vil bidrage til, at du vender hjem med store oplevelser i bagagen. Men pas på - Filippinerne er stærkt vanedannende...

Dag 2: Velkommen til Manila

I dag ankommer du til Manila - Filippinernes store og travle hovedstad. Moderne højhuse af glas ligger side om side med gamle, spanske huse fra kolonitiden, småhuse og blikskure. På gaderne kæmper biler, busser og jeepneyer sig frem, og hestevognene klaprer roligt af sted, mens cykeltaxaerne snor sig gennem det hele. Her shoppingcentre, gadekøkkener, markeder og småboder overalt, og her er et mylder uden lige.

Dag 3: Manila - Byrundtur i den gamle og nye bydel

Nu skal du opleve Manila på en halvdagsbyrundtur i den travle by. Du starter med et besøg til Rizal Park, opkaldt efter den national helt, Dr. José Rizal, som bliver kaldt Filippiner nationalismens far. Herefter skal du "inden for murene" i den gamle bydel, som spaniernes byggede en mur omkring. Du besøger Fort Santiago, som var byens fæstning under den spanske styre og japanernes besættelse. I dag er Fort Santiago et nationalt klenodie. Herefter fortsætter du til den moderne Makati bydel - Manilas businessdistrikt. På vej til American Memorial og kirkegården, kører du forbi Forbes Park. Du slutter med en kort shoppetur i Balikbayan kunsthåndværksbutikken...

Du kan også tage på udflugt ud af byen. Du kan sejle ud til Corregidor Island, som er en lille ø, der ligger ved udmundingen af Manila bugten. Her har der gennem tiderne været bygget mange forsvarsværker for at beskytte byen. Sidste gang de var i aktion var under 2. verdenskrig, hvor filippinske og amerikanske styrker befriede øen fra de japanske besættere. Du kan vandre rundt mellem ruinerne og opleve denne del af landets historie.

Her du mere lyst til en smuk naturoplevelse, så er en tur til den imponerende Taal vulkan oplagt.

Dag 4: Velkommen til jungleparadiset Coco Beach

I dag ankommer du til Coco Beach - vores filippinske jungleparadis!

Coco Beach Resortet er placeret idyllisk i en tidligere kokosplantage med egen privat strand. Mange af kokospalmerne står endnu, og der er mange smukke blomster mellem hytterne, så du befinder dig virkelig i et jungleparadis, når du vandrer rundt på resortet. Du vil straks føle dig hjemme, for personalet er skønt, og omgivelserne dejlige! 

Stranden ved resortet er lille og god, og du skal kun et lille stykke ud, før koralrevet begynder. Stranden er smukkest ved højvande, hvor du kan snorkle direkte fra stranden, og selv helt inde på det lave vand er der mange forskellige fisk – og også mulighed for at se en skildpadde, hvis du er heldig! Har du lyst til lidt andet, så er her to swimmingpools. Den ene ligger ved siden af stranden og har både poolbar og vandrutsjebane, og den anden ligger i helt stille omgivelser på toppen af resortets skråning med den smukkeste udsigt ud over bugten. Du bliver helt salig ved synet! Heldigvis går der en 'cable car', så du kan komme derop uden at få sved på panden - den går én gang i timen. Og så er der selvfølgelig også en lækker spa, hvor du kan købe lækre behandlinger!

Coco Beach er altså for alle: her er noget for både familier, unge par og ældre, for dig der ønsker at opleve en masse og for dig, der ønsker bare at slappe af og nyde livet. Coco Beach er ikke et splinternyt resort, og nogle steder kan det derfor godt virke lidt slidt. Til gengæld er her fantastisk personale og dejlig stemning, og resortet repræsenterer virkelig C&Cs menneskelige ansigt! 

Dag 5: Nyd livet på skønne Coco Beach

Der er masser at tage sig til på selve Coco Beach! Ud over at ligge ved stranden, kan du bade, snorkle, spise god mad og selvfølgelig drikke lækre drinks, når det er happy hour. Skal det være rigtig eksotisk, så prøv en frisk buko juice, hvor de simpelthen bare skærer hul i en kokosnød og stikker et sugerør i – og kokos skulle jo være så sundt! Hvis du har brug for at komme ud af solen, kan du både gå en tur i spaen eller i den lille butik med souvenirs fra området, eller du kan få din værtsfamilie til at bringe dig te eller kaffe på terrassen og nyde skyggen her hele formiddagen.

Hver lørdag er der grillaften med lækker buffet af grillet kød, og der er selvfølgelig også ris, grøntsager og andre spændende ting. Der er levende musik og en helt særlig stemning! Indimellem er det en temafest, og så er maden og pynten arrangeret ud fra det - det er virkelig hyggeligt!

Der er selvfølgelig også mange aktiviteter på vandet! Lej måske en havkajak og tag en sejltur i den smukke bugt – vandet er så klart, at du nemt kan se både fisk og koraller oppefra. Du kan også prøve at stå på vandski, wake boarde eller sejle i bananbåd!

I shoppingarkaden kan du købe adskillige Coco Beach produkter, og du kan faktisk gå op til værkstederne og se, hvordan de fremstiller deres herlige kokossæber.

Dag 6: Coco Beach - snorkling eller dykning?

Coco Beach har sin egen dykkershop, Coco Divers, der arrangerer spændende dykkerture i området. Hele bugten er kendt for noget af det smukkeste dykning i Filippinerne, og det skal simpelthen opleves! Du behøver slet ikke at være øvet dykker, du kan nemlig tage dykkerkurser, dykkercerifikat og leje udstyr igennem dykkercenteret. Du befinder dig i nogle af de smukkeste farvande i verden… Gå ikke glip af chancen for at kigge ned på bunden, du kommer ikke til at tro dine egne øjne!!! Prøv at dykke ved skibsvraget Alma Jane, som ligger lidt uden for Puerto Galera – en helt utrolig oplevelse! Du kan også starte med et prøvedyk i poolen, og hvis du får blod på tanden, så forsøg dig med et prøvedyk i havet sammen med Coco Divers.

Men der er mindst lige så smukke snorklemuligheder i nærheden. Kun fem minutter i båd fra Coco Beach ligger Coral Garden nemlig. Det er her, de lokale dykker efter perler i de kæmpestore muslinger på bunden af bugten, og du kan nemt se dem, når du snorkler henover dem. Derudover er der det smukkeste koralrev med fisk i alverdens farver, og det er heller ikke ualmindeligt at hilse på kæmpestore havskildpadder her. Vandet har de mest utrolige farver, og det er helt krystalklart! 

Dag 7: Coco Beach - en tur til Puerto Galera?

Coco Beach ligger kun en kort sejltur fra Puerto Galera, så tag ind og besøg den lille by, hvis du trænger til lidt byliv.

Det tager 10 minutter at sejle til byen, der ligger i en af verdens smukkeste bugter – en naturlig havn, der blev navngivet efter de spanske galioner, som lagde til her i 1500-tallet. Allerede når du træder ind på havnen, bliver du mødt af sælgende, der på dansk fortæller dig, at deres varer er ”meget billige”. Her er en masse farvestrålende boder med saroner, badetøj, halskæder, solhatte og strandtøj, hvor du roligt kan prutte med de handlende om prisen. Byen har også et meget lille marked med grøntager, frugt, friskfanget fisk og kød, og her er også en håndfuld butikker. Byens hovedattraktion er nok den fine, lille kirke, der ligger omgivet af palmer og blomster ved siden af et lillebitte museum med fund fra sunkne skibe fra forskellige lande. Der er masser af trafik på hovedgaden med jeepneyer og tricycles i læssevis, og gaderne er stejle, men der er boder og butikker over det hele, hvor de lokale handler.

Området omkring byen er spækket med flotte strande, frodig jungle, store bjerge og vandfald. Tag rundt i det bjergrige landskab enten til fods, på mountainbike eller med jeepney fx til det flotte Tamaraw vandfald en halv times kørsel fra byen. Her kan du bade, hvis du da ikke er bange for det kolde vand fra bjergene. Du kan også prøve at gå på hængebroer over junglen - eller hvis du er lidt mere modig, så tag en tur i zipline over trækronerne.

Dag 8: Coco Beach - beach hopping med bankabåd?

Der er rigtig mange muligheder for aktiviteter og udflugter på Coco Beach, så du kommer ikke til at kede dig!

Tag måske på en beach hopping – en heldagstur med båd, hvor du sejler ud til smukke strande. Bestil en stor picnickurv fra restauranten aftenen før, og få en bådsmand til at sejle dig lige derhen, hvor du vil - ud i det skønne blå. Hvis du sejler i en time, kommer du til steder, hvor der overhovedet ikke er turister at se nogen steder. Du kan bade, snorkle eller bare slikke sol på bounty-stranden. Imens vil bådsmanden tænde op i grillen og tilberede en lækker frokost. Kan det blive bedre?

Dag 9: Coco Beach - måske et smut til Sabang?

Lej en jeep til rimelig penge og kør så ud mod White Beach og Talipanam Beach. Kør ud hvor der ingen veje er - igennem vandløb og ud til havet. Fantastisk...

Dag 10: Velkommen til Calamian Islands

Nu skal du videre til Calamian Islands, som ligger mellem Palawan og Mindoro og består af en masse store og små øer, der er helt fantastisk smukke! Nogle er klippeøer, der rejser sig flere hundrede meter op ad havet, mens andre byder på vaskeægte paradisstrande. Øerne er kendt for at have nogle af verdens bedste dykkersteder, og det helt eventyrlige turkisblåvand er fuldt af koralrev og farvestrålende fisk. Den mest kendte by er Coron, som ligger på Busuanga øen omgivet af skøn natur.

Dag 11-15: Masser af afslapning på Calamian Islands

Nu har du masser af tid til at ligge på stranden og dase med en cocktail i den ene hånd og en god bog i den anden. Tag en slentretur langs vandet eller gå på opdagelse på øen.

Du skal selvfølgelig også opleve livet under havets overflade! Tag på spændende dykkerture, og hvis du er heldig, ser du både hvalhajer, søkøer og havskildpadder i det blå vand - og ellers er der et hav af flotte fisk rundt omkring ved koralrevene. Du kan også dykke ved et verdensberømt skibsvrag fra Anden Verdenskrig. Er du ikke så meget til dykning, så tag snorklemasken på i stedet og flyd rundt i overfladen. 

Tag et smut ind til Coron by og se dig omkring. En halv times sejlads fra Coron by ligger Coron Island, og her er områdets allerstørste attraktion, den blå lagune, som gemmer sig imellem de skarpe kalkstensklipper med helt eventyrligt vand. På Calauit Island kan du opleve en afrikansk safaripark med giraffer, zebraer og krokodiller – en skæg oplevelse her midt i Asien! Øerne byder også på masser af trekkingoplevelser i den dejlige natur, men du kan selvfølgelig også bare vælge at dase på en palmestrand med en drink.

Dag 16: Afrejse fra Filippinerne

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Filippinerne. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Filippinerne.

Alle hoteller

Den imponerende lobby

Manila Hotel

Manila Hotel er måske det mest berømte hotel i Manila, og det er helt sikkert en oplevelse at bo...

Berjaya Makati Hotel

Berjaya Makati Hotel

Berjaya Makati Hotel er et godt hotel, som ligger midt i Makati - Manilas forretningsdistrikt....

Alle hoteller

Vores vidunderlige Coco Beach

Coco Beach Island Resort

Coco Beach Island Resort ligger idyllisk i en tidligere kokosplantage med egen privat strand....

Alle hoteller

Coral Bay Resort

Coral Bay Beach & Dive Resort

Coral Bay Beach & Dive Resort ligger på en smuk ø midt i det blå hav syd for Busuanga....

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til filippinerne. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Filippinerne.

Manila

121.000
14.580

Puerto Galera

120.950
13.500

Calamian Islands (Coron)

119.8223
12.36616

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 23 jun 2018 - 24 jun 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.590,-
Børn u/12 år fra 15.190,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2018 - 26 jul 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 16.190,-
Børn u/12 år fra 14.590,-
Afrejse i følgende periode 27 jul 2018 - 19 aug 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.790,-
Børn u/12 år fra 13.790,-
Afrejse i følgende periode 20 aug 2018 - 31 aug 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 12.890,-
Børn u/12 år fra 12.490,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2018 - 30 sep 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 12.790,-
Børn u/12 år fra 11.790,-
Afrejse i følgende periode 30 sep 2018 - 31 okt 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 12.990,-
Børn u/12 år fra 12.490,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2018 - 30 nov 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 13.290,-
Børn u/12 år fra 12.790,-
Afrejse i følgende periode 01 dec 2018 - 10 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 14.590,-
Børn u/12 år fra 14.190,-
Afrejse i følgende periode 10 dec 2018 - 13 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.490,-
Børn u/12 år fra 15.390,-
Afrejse i følgende periode 14 dec 2018 - 15 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 19.390,-
Børn u/12 år fra 17.590,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2018 - 20 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 19.790,-
Børn u/12 år fra 17.890,-
Afrejse i følgende periode 21 dec 2018 - 22 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 21.390,-
Børn u/12 år fra 19.090,-
Afrejse i følgende periode 22 dec 2018 - 23 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 21.190,-
Børn u/12 år fra 18.990,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2018 - 25 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 20.890,-
Børn u/12 år fra 18.790,-
Afrejse i følgende periode 25 dec 2018 - 29 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 20.390,-
Børn u/12 år fra 18.190,-
Afrejse i følgende periode 30 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 18.890,-
Børn u/12 år fra 17.290,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2018 - 06 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.690,-
Børn u/12 år fra 15.640,-
Afrejse i følgende periode 07 jan 2019 - 08 jan 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 18.890,-
Børn u/12 år fra 17.290,-
Afrejse i følgende periode 08 jan 2019 - 03 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.490,-
Børn u/12 år fra 15.490,-
Afrejse i følgende periode 04 feb 2019 - 05 feb 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 18.390,-
Børn u/12 år fra 16.890,-
Afrejse i følgende periode 05 feb 2019 - 10 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 15.890,-
Afrejse i følgende periode 11 feb 2019 - 12 feb 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 18.390,-
Børn u/12 år fra 16.890,-
Afrejse i følgende periode 12 feb 2019 - 28 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.490,-
Børn u/12 år fra 15.490,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 14.690,-
Børn u/12 år fra 13.890,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 18 apr 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 15.390,-
Børn u/12 år fra 14.590,-
Afrejse i følgende periode 19 apr 2019 - 22 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.890,-
Børn u/12 år fra 14.590,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Manila-Busuanga-Manila-Danmark. 
Alle transporter på rejsen.
14 overnatninger med morgenmad.
Byrundtur i Manilas gamle og nye bydel. 
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. lufthavnsafgifter ved indenrigsflyvninger.
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Manila-Busuanga-Manila-Danmark. 
Transport mellem lufthavn og hotel i Manila med bil/minibus.
Transport til og fra Coco Beach med udriggerbåd og bil/minibus.
Transport til og fra Calamian Island med båd og bil/minibus.