Du er her: Lande > Filippinerne > Rejser > Rejse F9

To skønne snorkleøer!

17 dages rejse: 1 nat Manila, 7 nætter Panglao Island (Bohol) og 6 nætter Siquijor
Rejse: 
F9
Panglao Island
Oplev en af Filippinernes smukkeste strande, Alona Beach, på Panglao og natur, strande og smukke koralrev på Siquijor.

Du starter med en dag i travle Manila, og du kan måske nå at få shoppet lidt, mens du er her, for snart går turen videre til Panglao Island. Her finder du den skønne strand Alona Beach, hvor der er masser af tid til at slappe af og nyde vandet. Her er gode dykkersteder, og faktisk også mulighed for at møde hvalhajer, hvis du er rigtig heldig! På naboøen Bohol har du mulighed for at opleve de spændende Chocolate Hills - de sjove bakker, som øen er så kendt for. Spis lækker mad og tag på opdagelse i natur og underjordiske grotter, før du vender næsen mod Siquijor. Siquijor er en endnu mindre ø, men det gør den ikke mere spændende! Her er nemlig både smuk natur og, fortryllende vandfald og selvfølgelig dejlige strande. Tag måske på udflugt til den lille ø Apo Island, hvor der er helt fantastisk at snorkle og dykke. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse fra Danmark
 2. Ankomst Manila
 3. Manila - Panglao
 4. Panglao
 5. Panglao
 6. Panglao
 7. Panglao
 8. Panglao
 9. Panglao
 10. Panglao - Siquijor
 11. Siquijor
 12. Siquijor
 13. Siquijor
 14. Siquijor
 15. Siquijor
 16. Siquijor
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Filippinerne. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Filippinerne er et af de lande, vores gæster vender gladest hjem fra, så husk at pakke det gode humør ned i kufferten, og start måske et par uger i forvejen med at træne smilemusklerne. "Verdens smukkeste øhav" kaldes landet også, og de hvide strande, livet under havet og de frodige, grønne landskaber indbyder til både afslapning og oplevelser i verdensklasse. Den underskønne natur og den imødekommende befolkning vil bidrage til, at du vender hjem med store oplevelser i bagagen. Men pas på - Filippinerne er stærkt vanedannende...

Dag 2: Velkommen til Manila!

I dag ankommer du til Manila - Filippinernes store og travle hovedstad. Moderne højhuse af glas ligger side om side med gamle, spanske huse fra kolonitiden, småhuse og blikskure. På gaderne kæmper biler, busser og jeepneyer sig frem, og hestevognene klaprer roligt af sted, mens cykeltaxaerne snor sig gennem det hele. Her shoppingcentre, gadekøkkener, markeder og småboder overalt, og her er et mylder uden lige.

Dag 3: Velkommen til Panglao Island!

I dag skal du videre til Panglao Island - en mindre halvø, der er forbundet med den noget større Bohol Island. Selvom øen ikke er mere end 80 kvadratkilometer stor, er landskabet både fladt og bjergrigt. Her er ingen floder eller søer, men i den underjordiske grotte Hinagdanan Cave findes der en lagune. Grotten med sine store stalaktitter og stalagmitter bliver oplyst af solen gennem huller i loftet – et spektakulært syn! I havet omkring øen findes der gode dykkersteder. Panglao Island er en populær destination, og især omkring den meget smukke strand Alona Beach, er der et stort udbud af restauranter og barer. 

Lige ved siden af Panglao Island ligger øen Bohol - du kan køre til Bohol på broer over det lave vand. Bohol Island er Filippinernes 10. største ø og er et mesterstykke af natur med dets blanding af uberørte, hvide strande, pragtfulde steder til dykning, uberørte skove og bølgende bakkelandskab. Den er specielt populær pga. Chocolate Hills - et naturvidunder bestående af hundredevis af kuppelformede kalkstensbakker dækket med græs, som tørrer ud og bliver brunt i solen. Andre interessante steder er bl.a. Baclayon Church bygget af Jesuitter og de underjordiske kilder i Hinagdanan Cave. 

Dag 4-9: Nyd livet på Panglao Island

Nu har du masser af tid til at nyde livet på stranden eller tage til Bohol! Bohol ligger i midten af det, der kaldes "delfin-trekanten". Det vil sige, at du befinder dig, hvor der er størst chance for at komme ud at opleve delfiner i deres rette element. Området omkring Bohol er af samme grund også utrolig kendt for sin dykning, og området har også nogle unikke muligheder for de såkaldte walldives, hvor du dykker ved klippevægge under vandet.

En af de store naturoplevelser du SKAL opleve på Bohol er Chocolate Hills. Disse 1.268 toppe er mellem 30 og 50 meter høje og har fået deres navn efter deres udseende i den tørre periode. Der ligner de nemlig nogle kæmpe chokoladetoppe. Turen til Chocolate Hills går gennem små landsbyer og langs rismarker, hvor vandbøflerne går og trækker ploven på gammeldags manér. Når du når til toppen på den største top, så slå et smut forbi restauranten og få en god frokost med en storslået udsigt.

Det er også på Bohol, hvor du kan være heldig at opleve tarsier. Det er en lille, sjælden og sky abe med store, runde øjne, og det er faktisk den mindste abe i verden. Den ser så sjov og nuttet ud, at du får lyst til at nuppe en med hjem – men det må du selvfølgelig ikke!

Måske har du lyst til en udflugt en af dagene? Så sejl en tur til Balicasag Island, hvor der er rigtig god snorkling. Du kan arrangere det med et af de lokale dykkercentre og højst sandsynlig få et lift derover. En anden udflugtsmulighed er til Mag-Aso-vandfaldene. Her kan du få en forfriskende dukkert under vandfaldet. 197 trin fører ned til det storslående vandfald, hvor du også kan grille din medbragte mad. Spørg guiden om han vil købe noget BBQ, så er frokosten reddet, og du vil nyde at kunne spise direkte fra grillen og bagefter svømme i det krystalklare vand.

Er du til historiske bygninger, så gå ikke glip af Baclayon Church, der er filippinernes ældste kirke fra 1596. Kirken har et lidt fæstningslignende udseende, men efter datidens arkitektur er det en enestående opbygning. Til kirken hører der også et museum, hvor du kan beundre de farvestrålende kirkeklæder igennem flere hundrede år.

Dag 10: Velkommen til Siquijor!

Så skal du videre til øen Siquijor. Ved ankomst vil en repræsentant fra Coco Grove byde dig velkommen og følge dig til hotellet.

Siquijor er den mindste ø-provins i Central Visayas og ret berømt for dens historier om sort magi, religiøse healere og al den slags overnaturlige kræfter. Øen healer enhver træt rejsenes sjæl med sine smukke strande. Den har fred og ro og energigivende vibrationer fra omgivelserne, så nyd dagene her og få "batterierne" ladet op.

Dag 11-15: Afslapning på stranden i SIquijor

Nu skal du rigtig nyde Siquijor, og du kan gøre lige, hvad du har lyst til!

Spørg på hotellet, hvad du kan foretage dig i området eller hør dem, hvor du kan leje en motorcykel, så du kan udforske denne charmerende ø. Kør forbi de lysegrønne rismarker og se, hvordan folk arbejder i marken. Du kan også tage forbi det flotte Cambugahay vandfald, hvor du kan bade i helt turkisblåt vand - det er næsten som en lille lagune i frodig natur!

Snorkling og dykning arrangeres med dykkercenteret på stranden midt i resortet - der er fin snorkling lige uden for resortet, men du skal betale en lille afgift til en vagt på stranden for at snorkle i den fredede del af koralrevet.

Den nærliggende koral-ø Apo Island byder også på helt utrolig dykning og snorkling ved et enestående koralrev, og du må ikke snyde dig selv for et besøg til dette dejlige, lille paradis! Dagture til Apo Island bliver slået op i receptionen, hvor du så kan melde dig til.

Du kan selvfølgelig også bare dase på stranden og læse en god bog? Mulighederne er mange! Siquijor er for dig, der ønsker fred og ro og ikke alt for mange turister på stranden.

Dag 16: Afrejse fra Filippinerne

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Filippinerne. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Filippinerne.

Alle hoteller

Den imponerende lobby

Manila Hotel

Manila Hotel er måske det mest berømte hotel i Manila, og det er helt sikkert en oplevelse at bo...

Berjaya Makati Hotel

Berjaya Makati Hotel

Berjaya Makati Hotel er et godt hotel, som ligger midt i Makati - Manilas forretningsdistrikt....

Alle hoteller

Rejser til Filippinerne - Alona Northland Resort

Alona Northland Resort

Alona Northland Resort er et rigtig godt og moderne resort, der ligger ca. 8 minutters gang fra...

Isis Bungalows

Isis Bungalows

Isis Bungalows er et lille, hyggeligt resort midt på stranden Alona Beach. Her er både små...

Alle hoteller

Coco Grove Beach Resort

Coco Grove Beach Resort

Coco Grove Beach Resort er et af vores mest populære resorts, og ikke uden grund! Det ligger ved...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til filippinerne. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Filippinerne.

Manila

121.000
14.580

Panglao Island (Bohol)

123.786521
9.593090

Siquijor

123.500
9.20

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 nov 2017 - 13 dec 2017
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 14.590,-
Børn u/12 år fra 12.990,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2017 - 19 dec 2017
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 19.390,-
Børn u/12 år fra 17.290,-
Afrejse i følgende periode 20 dec 2017 - 21 dec 2017
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 17.990,-
Børn u/12 år fra 16.290,-
Afrejse i følgende periode 22 dec 2017 - 28 dec 2017
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 17.690,-
Børn u/12 år fra 15.990,-
Afrejse i følgende periode 29 dec 2017 - 30 dec 2017
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.790,-
Børn u/12 år fra 15.390,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2017 - 03 jan 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.190,-
Børn u/12 år fra 14.240,-
Afrejse i følgende periode 05 jan 2018 - 07 jan 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 15.490,-
Afrejse i følgende periode 08 jan 2018 - 11 jan 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.490,-
Børn u/12 år fra 15.090,-
Afrejse i følgende periode 12 jan 2018 - 18 jan 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.290,-
Børn u/12 år fra 14.190,-
Afrejse i følgende periode 19 jan 2018 - 31 mar 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.790,-
Børn u/12 år fra 13.790,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2018 - 21 jun 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.890,-
Børn u/12 år fra 13.190,-
Afrejse i følgende periode 22 jun 2018 - 29 jun 2018
Flyselskab
Cathay Pacific
Voksne fra 14.390,-
Børn u/12 år fra 13.190,-
Afrejse i følgende periode 30 jun 2018 - 08 jul 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.090,-
Børn u/12 år fra 13.990,-
Afrejse i følgende periode 09 jul 2018 - 15 aug 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 14.590,-
Børn u/12 år fra 13.090,-
Afrejse i følgende periode 16 aug 2018 - 17 aug 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.390,-
Børn u/12 år fra 13.490,-
Afrejse i følgende periode 16 aug 2018 - 30 sep 2018
Flyselskab
Cathay Pacific
Voksne fra 14.390,-
Børn u/12 år fra 13.190,-
Afrejse i følgende periode 01 okt 2018 - 08 dec 2018
Flyselskab
Cathay Pacific
Voksne fra 14.990,-
Børn u/12 år fra 13.840,-
Afrejse i følgende periode 09 dec 2018 - 10 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.190,-
Børn u/12 år fra 14.190,-
Afrejse i følgende periode 11 dec 2018 - 12 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 15.290,-
Børn u/12 år fra 13.790,-
Afrejse i følgende periode 13 dec 2018 - 14 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.390,-
Børn u/12 år fra 14.390,-
Afrejse i følgende periode 14 dec 2018 - 15 dec 2018
Flyselskab
Cathay Pacific
Voksne fra 16.690,-
Børn u/12 år fra 14.990,-
Inkluderet: 

Fly København-Manila-Tagbilaran og Dumaguete-Manila-København.
Alle transporter på rejsen.
14 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. lufthavnsafgifter ved indenrigsflyvninger.
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly København-Manila-Tagbilaran og Dumaguete-Manila-København.
Transport mellem lufthavne, havne og hoteller med bil/minibus.
Transport Panglao Island-Siquijor med færge og privat bil/minibus.
Transport Siquijor-lufthavn i Dumaguete City med privat bil/minibus og båd.