Du er her: Lande > Filippinerne > Rejser > Rejse F9

To skønne snorkleøer!

17 dages rejse: 2 nætter Manila, 6 nætter Panglao Island (Bohol) og 6 nætter Siquijor
Rejse: 
F9
Panglao Island
Oplev en af Filippinernes smukkeste strande Alona Beach på Panglao og natur, strande og smukke koralrev på Siquijor.

Du starter med et par dage i travle Manila, og du kan måske nå at få shoppet lidt, mens du er her, for snart går turen videre til Panglao Island. Her finder du den skønne strand Alona Beach, hvor der er masser af tid til at slappe af og nyde vandet. Her er gode dykkersteder, og faktisk også mulighed for at møde hvalhajer, hvis du er rigtig heldig! På naboøen Bohol har du mulighed for at opleve de spændende Chocolate Hills - de sjove bakker, som øen er så kendt for. Spis lækker mad og tag på opdagelse i natur og underjordiske grotter, før du vender næsen mod Siquijor. Siquijor er en endnu mindre ø, men det gør den ikke mere spændende! Her er nemlig både smuk natur og, fortryllende vandfald og selvfølgelig dejlige strande. Tag måske på udflugt til den lille ø Apo Island, hvor der er helt fantastisk at snorkle og dykke. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse fra Danmark
 2. Ankomst Manila
 3. Manila
 4. Manila - Panglao
 5. Panglao
 6. Panglao
 7. Panglao
 8. Panglao
 9. Panglao
 10. Panglao - Siquijor
 11. Siquijor
 12. Siquijor
 13. Siquijor
 14. Siquijor
 15. Siquijor
 16. Siquijor
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Filippinerne. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Filippinerne er et af de lande, vores gæster vender gladest hjem fra, så husk at pakke det gode humør ned i kufferten, og start måske et par uger i forvejen med at træne smilemusklerne. "Verdens smukkeste øhav" kaldes landet også, og de hvide strande, livet under havet og de frodige, grønne landskaber indbyder til både afslapning og oplevelser i verdensklasse. Den underskønne natur og den imødekommende befolkning vil bidrage til, at du vender hjem med store oplevelser i bagagen. Men pas på - Filippinerne er stærkt vanedannende...

Dag 2: Velkommen til Manila!

I dag ankommer du til Manila - Filippinernes store og travle hovedstad. Moderne højhuse af glas ligger side om side med gamle, spanske huse fra kolonitiden, småhuse og blikskure. På gaderne kæmper biler, busser og jeepneyer sig frem, og hestevognene klaprer roligt af sted, mens cykeltaxaerne snor sig gennem det hele. Her shoppingcentre, gadekøkkener, markeder og småboder overalt, og her er et mylder uden lige.

Dag 3: Gå på opdagelse i Manila

Du har lidt tid i Manila til at gøre, hvad du har lyst til...

Udforsk byen på egen hånd, eller tag på en guidet sightseeingtur. Tag fx forbi det flotte nationalmuseum og bliv klogere på Filippinernes historie og nutid eller arranger en sightseeingtur til "Intramuros" - den gamle, spanske bydel, der som navnet tilkendegiver, var "inden for murene". Se de gamle ruiner og bemærk, at hele bydelen er omkranset af en 18 hullers golfbane! Du kan selv gå rundt, eller hvis du har lyst til en lidt alternativ type rundvisning, så tag på en af Carlos Cendran's ture, hvor du hører om byens historie på en meget underholdende og til tider måske lidt provokerende måde.

Vil du på shoppingtur, så har du rigtig gode muligheder for det. I Chinatown kan du fx købe guld, og kæmpe indkøbscentre er der mange af rundt omkring i byen. Det mest populære er Robinsons, men også andre centre som Greenbelt i Makati er helt sikkert et besøg værd.

Har du brug for lidt fred fra byens trafik, så gå en tur i Rizal Park, der ligger lige ved Roxas Boulevard. Parken er et stort område med græsplæner og monumenter for mange af de filippinske helte gennem tiderne. Parken ligger på det sted, hvor José Rizal blev henrettet for sine bøger, der opildnende til modstand imod det spanske herredømme.

Dag 4: Velkommen til Panglao Island!

I dag skal du videre til Panglao Island - en mindre halvø, der er forbundet med den noget større Bohol Island. Selvom øen ikke er mere end 80 kvadratkilometer stor, er landskabet både fladt og bjergrigt. Her er ingen floder eller søer, men i den underjordiske grotte Hinagdanan Cave findes der en lagune. Grotten med sine store stalaktitter og stalagmitter bliver oplyst af solen gennem huller i loftet – et spektakulært syn! I havet omkring øen findes der gode dykkersteder. Panglao Island er en populær destination, og især omkring den meget smukke strand Alona Beach, er der et stort udbud af restauranter og barer. 

Lige ved siden af Panglao Island ligger øen Bohol - du kan køre til Bohol på broer over det lave vand. Bohol Island er Filippinernes 10. største ø og er et mesterstykke af natur med dets blanding af uberørte, hvide strande, pragtfulde steder til dykning, uberørte skove og bølgende bakkelandskab. Den er specielt populær pga. Chocolate Hills - et naturvidunder bestående af hundredevis af kuppelformede kalkstensbakker dækket med græs, som tørrer ud og bliver brunt i solen. Andre interessante steder er bl.a. Baclayon Church bygget af Jesuitter og de underjordiske kilder i Hinagdanan Cave. 

Dag 5-9: Nyd livet på Panglao Island

Nu har du masser af tid til at nyde livet på stranden eller tage til Bohol! Bohol ligger i midten af det, der kaldes "delfin-trekanten". Det vil sige, at du befinder dig, hvor der er størst chance for at komme ud at opleve delfiner i deres rette element. Området omkring Bohol er af samme grund også utrolig kendt for sin dykning, og området har også nogle unikke muligheder for de såkaldte walldives, hvor du dykker ved klippevægge under vandet.

En af de store naturoplevelser du SKAL opleve på Bohol er Chocolate Hills. Disse 1.268 toppe er mellem 30 og 50 meter høje og har fået deres navn efter deres udseende i den tørre periode. Der ligner de nemlig nogle kæmpe chokoladetoppe. Turen til Chocolate Hills går gennem små landsbyer og langs rismarker, hvor vandbøflerne går og trækker ploven på gammeldags manér. Når du når til toppen på den største top, så slå et smut forbi restauranten og få en god frokost med en storslået udsigt.

Det er også på Bohol, hvor du kan være heldig at opleve tarsier. Det er en lille, sjælden og sky abe med store, runde øjne, og det er faktisk den mindste abe i verden. Den ser så sjov og nuttet ud, at du får lyst til at nuppe en med hjem – men det må du selvfølgelig ikke!

Måske har du lyst til en udflugt en af dagene? Så sejl en tur til Balicasag Island, hvor der er rigtig god snorkling. Du kan arrangere det med et af dykkercentrene, der har udflugter dertil. En anden udflugtsmulighed er til Mag-Aso-vandfaldene. Her kan du få en forfriskende dukkert under vandfaldet. 197 trin fører ned til det storslående vandfald, hvor du også kan grille din medbragte mad. Spørg guiden om han vil købe noget BBQ, så er frokosten reddet, og du vil nyde at kunne spise direkte fra grillen og bagefter svømme i det krystalklare vand.

Er du til historiske bygninger, så gå ikke glip af Baclayon Church, der er filippinernes ældste kirke fra 1596. Kirken har et lidt fæstningslignende udseende, men efter datidens arkitektur er det en enestående opbygning. Til kirken hører der også et museum, hvor du kan beundre de farvestrålende kirkeklæder igennem flere hundrede år.

Dag 10: Velkommen til Siquijor!

Så skal du videre til øen Siquijor. Når du ankommer bliver du mødt af en fra Coco Grove, der følger dig til hotellet, og så kan du ellers bare slappe af på den dejlige strand.

Siquijor er berømt for historier om sort magi, religiøse healere og al den slags overnaturlige kræfter. Øen healer enhver træt rejsendes sjæl med sine smukke strande. Her er fred og ro og energigivende vibrationer fra omgivelserne, så nyd dagene her og få "batterierne" ladet op.

Dag 11-15: Afslapning på stranden i SIquijor

Nu skal du rigtig nyde Siquijor, og du kan gøre lige, hvad du har lyst til!

Spørg på hotellet, hvad du kan foretage dig i området eller hør dem, hvor du kan leje en motorcykel, så du kan udforske denne charmerende ø. Kør forbi de lysegrønne rismarker og se, hvordan folk arbejder i marken. Du kan også tage forbi det flotte Cambugahay vandfald, hvor du kan bade i helt turkisblåt vand - det er næsten som en lille lagune i frodig natur!

Snorkling og dykning arrangeres med dykkercenteret på stranden midt i resortet - der er fin snorkling lige uden for resortet, men du skal betale en lille afgift til en vagt på stranden for at snorkle i den fredede del af koralrevet.

Den nærliggende koral-ø Apo Island byder også på helt utrolig dykning og snorkling ved et enestående koralrev, og du må ikke snyde dig selv for et besøg til dette dejlige, lille paradis! Dagture til Apo Island bliver slået op i receptionen, hvor du så kan melde dig til.

Du kan selvfølgelig også bare dase på stranden og læse en god bog? Mulighederne er mange! Siquijor er for dig, der ønsker fred og ro og ikke alt for mange turister på stranden.

Dag 16: Afrejse fra Filippinerne

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Filippinerne. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Filippinerne.

Alle hoteller

Den imponerende lobby

Manila Hotel

Manila Hotel er måske det mest berømte hotel i Manila, og det er helt sikkert en oplevelse at bo...

Rejser til Filippinerne

Belmont Hotel Manila

Belmont Hotel Manila er et super dejligt og moderne hotel, der ligger meget centralt og blot 5...

Alle hoteller

Rejser til Filippinerne - Alona Northland Resort

Alona Northland Resort

Alona Northland Resort er et rigtig godt og moderne resort, der ligger ca. 8 minutters gang fra...

Upgradefra 456,- kr.pr. personpr. dag

South Palms Resort

South Palms Resort er et lækkert sted, der ligger lige ud til den fantastiske brede strand,...

Upgradefra 464,- kr.pr. personpr. dag
Amorita Resort

Amorita Resort

Amorita Resort er et skønt sted, hvor du bor på klippetoppen i en dejlig, flot villa med en...

Alle hoteller

Coco Grove Beach Resort

Coco Grove Beach Resort

Coco Grove Beach Resort er et af vores mest populære resorts, og ikke uden grund! Det ligger ved...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til filippinerne. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Filippinerne.

Manila

121.000
14.580

Panglao Island (Bohol)

123.786521
9.593090

Siquijor

123.500
9.20

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 15 nov 2018 - 14 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.590,-
Børn u/12 år fra 13.540,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2018 - 23 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.990,-
Børn u/12 år fra 13.790,-
Afrejse i følgende periode Fast afrejse: 20 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 15.890,-
Børn u/12 år fra 14.790,-
Afrejse i følgende periode Fast afrejse: 21 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 15.890,-
Børn u/12 år fra 14.790,-
Afrejse i følgende periode Fast afrejse: 22 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 15.890,-
Børn u/12 år fra 14.790,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2018 - 25 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 17.690,-
Børn u/12 år fra 15.590,-
Afrejse i følgende periode 25 dec 2018 - 29 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.990,-
Børn u/12 år fra 15.990,-
Afrejse i følgende periode Fast afrejse: 26 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 15.890,-
Børn u/12 år fra 14.790,-
Afrejse i følgende periode 30 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 17.790,-
Børn u/12 år fra 16.190,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2018 - 07 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.590,-
Børn u/12 år fra 14.390,-
Afrejse i følgende periode 08 jan 2019 - 04 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.690,-
Børn u/12 år fra 13.590,-
Afrejse i følgende periode 05 feb 2019 - 11 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.190,-
Børn u/12 år fra 13.990,-
Afrejse i følgende periode 12 feb 2019 - 28 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.690,-
Børn u/12 år fra 13.590,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 14.190,-
Børn u/12 år fra 12.990,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 19 apr 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 14.490,-
Børn u/12 år fra 13.390,-
Afrejse i følgende periode 20 apr 2019 - 22 jun 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.990,-
Børn u/12 år fra 13.890,-
Afrejse i følgende periode 20 apr 2019 - 27 jul 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 14.990,-
Børn u/12 år fra 13.690,-
Afrejse i følgende periode 23 jun 2019 - 24 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.990,-
Børn u/12 år fra 13.690,-
Afrejse i følgende periode 28 jul 2019 - 30 sep 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 14.490,-
Børn u/12 år fra 13.390,-
Afrejse i følgende periode 01 okt 2019 - 14 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.190,-
Børn u/12 år fra 13.890,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Manila-Tagbilaran og Dumaguete-Manila-Danmark.
Alle transporter på rejsen.
14 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. lufthavnsafgifter ved indenrigsflyvninger.
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Manila-Tagbilaran og Dumaguete-Manila-Danmark.
Transport mellem lufthavne, havne og hoteller med bil/minibus.
Transport Panglao Island-Siquijor med færge og privat bil/minibus.
Transport Siquijor-lufthavn i Dumaguete City med privat bil/minibus og båd.