Du er her: Lande > Filippinerne > Rejser > Rejse F40

Tre fantastiske øer - snorkling, strand og smuk natur

17 dages rejse: 1 nat Cebu, 6 nætter Panglao Island, 2 nætter Apo Island, 5 nætter Siquijor
Rejse: 
F40
Apo Island
Oplev byen Cebu og tre af Filippinernes bedste snorkleøer, Panglao Island, Apo Island og magiske Siquijor.

Du starter med en overnatning i havnebyen Cebu, som er Filippinernes næststørste by. Besøg kirken og Taoist templet, eller måske vil du hellere shoppe i et af de store indkøbscentre? Nu går turen videre til Panglao Island, hvor du skal bo på den berømte strand Alona Beach. Her har du masser af tid til bare at slappe af, eller måske vil du hellere ud og nyde vandet? Der er nemlig et hav af glimrende dykke- og snorklesteder rundt om øen! Næste skønne ø på programmet er den lillebitte ø Apo Island. Her har du virkelig fred og ro, for her er ikke så mange mennesker - ja, faktisk er her mest bare skøn strand og krystalklart vand, det er bare om at hoppe i! Du kan både være heldig at se havskildpadder, og ellers står den i hvert fald på masser af fisk. Sidste stop er Siquijor, der har nogle af de smukkeste strande! Øen er kendt for sort magi og overnaturlige kræfter, men du kan også både dykke og snorkle. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Cebu
 3. Cebu - Panglao Island 
 4. Panglao Island
 5. Panglao Island
 6. Panglao Island
 7. Panglao Island
 8. Panglao Island
 9. Panglao Island - Apo Island
 10. Apo Island 
 11. Apo Island - Siquijor
 12. Siquijor
 13. Siquijor
 14. Siquijor
 15. Siquijor
 16. Siquijor
 17. Hjemkomst Danmark 

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Filippinerne. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Filippinerne er et af de lande, vores gæster vender gladest hjem fra, så husk at pakke det gode humør ned i kufferten, og start måske et par uger i forvejen med at træne smilemusklerne. "Verdens smukkeste øhav" kaldes landet også, og de hvide strande, livet under havet og de frodige, grønne landskaber indbyder til både afslapning og oplevelser i verdensklasse. Den underskønne natur og den imødekommende befolkning vil bidrage til, at du vender hjem med store oplevelser i bagagen. Men pas på - Filippinerne er stærkt vanedannende...

Dag 2: Velkommen til Cebu

I dag ankommer du til havnebyen Cebu, der er den næststørste by i Filippinerne.

Her er gamle, spanske kirker og fæstninger og naturligvis Magellans kors, der blev opført i 1521 på ordre af Ferdinand Magellan - den portugisiske søfarer, der sejlede under spansk flag og blev dræbt få dage efter korset var blevet rejst i spaniernes første forsøg på at få fodfæste i Filippinerne. Du kan se statuen på det sted, han blev dræbt, når du besøger Lapulapu Shrine. En af de mest spændende seværdigheder i Cebu City er The Taoist Temple, der er kæmpestort og virkelig prægtigt med sit pagodetag og dragefigurer. Her er også gode shoppingcentre, hvor du kan købe et gode, billige skjorter, noget lækkert tøj til sommergarderoben eller et par lokale souvenirs med hjem.

Dag 3: Videre til Panglao Island

I dag skal du videre til Panglao Island - en mindre halvø, der er forbundet med den noget større Bohol Island. Selvom øen ikke er mere end 80 kvadratkilometer stor, er landskabet både fladt og bjergrigt. Her er ingen floder eller søer, men i den underjordiske grotte Hinagdanan Cave findes der en lagune. Grotten med sine store stalaktitter og stalagmitter bliver oplyst af solen gennem huller i loftet – et spektakulært syn! I havet omkring øen findes der gode dykkersteder. Panglao Island er en populær destination, og især omkring den meget smukke strand Alona Beach, er der et stort udbud af restauranter og barer. 

Lige ved siden af Panglao Island ligger øen Bohol - du kan køre til Bohol på broer over det lave vand. Bohol Island er Filippinernes 10. største ø og er et mesterstykke af natur med dets blanding af uberørte, hvide strande, pragtfulde steder til dykning, uberørte skove og bølgende bakkelandskab. Den er specielt populær pga. Chocolate Hills - et naturvidunder bestående af hundredevis af kuppelformede kalkstensbakker dækket med græs, som tørrer ud og bliver brunt i solen. Andre interessante steder er bl.a. Baclayon Church bygget af Jesuitter og de underjordiske kilder i Hinagdanan Cave. 

Dag 4-8: Nyd dejlige Alona Beach

Nu har du masser af tid til at nyde livet på stranden eller tage til Bohol! Bohol ligger i midten af det, der kaldes "delfin-trekanten". Det vil sige, at du befinder dig, hvor der er størst chance for at komme ud at opleve delfiner i deres rette element. Området omkring Bohol er af samme grund også utrolig kendt for sin dykning, og området har også nogle unikke muligheder for de såkaldte walldives, hvor du dykker ved klippevægge under vandet.

En af de store naturoplevelser du SKAL opleve på Bohol er Chocolate Hills. Disse 1.268 toppe er mellem 30 og 50 meter høje og har fået deres navn efter deres udseende i den tørre periode. Der ligner de nemlig nogle kæmpe chokoladetoppe. Turen til Chocolate Hills går gennem små landsbyer og langs rismarker, hvor vandbøflerne går og trækker ploven på gammeldags manér. Når du når til toppen på den største top, så slå et smut forbi restauranten og få en god frokost med en storslået udsigt.

Det er også på Bohol, hvor du kan være heldig at opleve tarsier. Det er en lille, sjælden og sky abe med store, runde øjne, og det er faktisk den mindste abe i verden. Den ser så sjov og nuttet ud, at du får lyst til at nuppe en med hjem – men det må du selvfølgelig ikke!

Måske har du lyst til en udflugt en af dagene? Så sejl en tur til Balicasag Island, hvor der er rigtig god snorkling. Du kan arrangere det med et af dykkercentrene, der har udflugter dertil. En anden udflugtsmulighed er til Mag-Aso-vandfaldene. Her kan du få en forfriskende dukkert under vandfaldet. 197 trin fører ned til det storslående vandfald, hvor du også kan grille din medbragte mad. Spørg guiden om han vil købe noget BBQ, så er frokosten reddet, og du vil nyde at kunne spise direkte fra grillen og bagefter svømme i det krystalklare vand.

Er du til historiske bygninger, så gå ikke glip af Baclayon Church, der er filippinernes ældste kirke fra 1596. Kirken har et lidt fæstningslignende udseende, men efter datidens arkitektur er det en enestående opbygning. Til kirken hører der også et museum, hvor du kan beundre de farvestrålende kirkeklæder igennem flere hundrede år.

Dag 9: Velkommen til Apo Island

Så skal du videre til den lille perle, Apo Island.

Apo Island er en lillebitte ø på kun 32 hektar, faktisk en af de mindste, vi bruger på vores rejser til Filippinerne. Her er sjældent mere end 20 turister ad gangen, så du føler, at du har det hele for dig selv. Et rigtigt tilflugtssted uden nogen som helst form for hurlumhej. Øen er af vulkansk oprindelse og hjemsted for en mindre befolkning af fiskere, og derudover er du bare omgivet af fantastiske klippeformationer og hvide sandstrande. Øen har krystalklart vand og et enestående koralrev, der ikke findes meget bedre andre steder i verden, og det er medvirkende til, at både snorkling og dykning er en stor oplevelse her. For at beskytte de usædvanligt flotte koraller og fisk er havet er fredet i en 300 meter bred zone rundt om øen. Glæd dig til at svømme rundt blandt havskildpadder og et væld af fisk.

Dag 10: Snorkling og afslapning

Brug hele dagen på at svømme, snorkle og dykke. Det er bare fantastisk! Livet under overfladen er helt fænomenalt - her er skildpadder, fisk og koraller i massevis. Måske ser du endda havskildpadder! Og når du får nok af det, så læg dig op på den dejlige strand og nyd livet - måske en lille lur i en hængekøje?

Dag 11: Velkommen til Siquijor

Så skal du videre til øen Siquijor. Når du ankommer bliver du mødt af en fra Coco Grove, der følger dig til hotellet, og så kan du ellers bare slappe af på den dejlige strand.

Siquijor er berømt for historier om sort magi, religiøse healere og al den slags overnaturlige kræfter. Øen healer enhver træt rejsendes sjæl med sine smukke strande. Her er fred og ro og energigivende vibrationer fra omgivelserne, så nyd dagene her og få "batterierne" ladet op.

Dag 11-15: Nyd magiske Siquijor

Nu skal du rigtig nyde Siquijor! Du kan gøre lige, hvad du har lyst til! Spørg på hotellet, hvad du kan foretage dig i området eller hør dem, hvor du kan leje en motorcykel, så du kan udforske denne charmerende ø. Kør forbi de lysegrønne rismarker og se, hvordan folk arbejder i marken. Du kan også tage forbi det flotte Cambugahay vandfald, hvor du kan bade i det turkisblå vand - det er næsten som en lille lagune i frodig natur! 

Snorkling og dykning arrangeres med dykkercenteret på stranden midt i resortet - der er fin snorkling lige uden for resortet, men du skal betale en lille afgift til en vagt på stranden for at snorkle i den fredede del af koralrevet. 

Siquijor er for dig, der ønsker fred og ro og ikke alt for mange turister på stranden.

Dag 16: Afrejse fra Filippinerne

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Filippinerne. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Filippinerne.

Alle hoteller

Rejser til Filippinerne

Bayfront Hotel Cebu

Bayfront Hotel Cebu er et rigtig godt hotel, der har en flot udsigt over byen og havnen. Her bor...

Upgrade
Maribago Blue Water

Maribago Blue Water

Maribago Blue Water er et rigtig lækkert resort på øen Mactan Island, ca. 16 kilometer fra Cebu...

Alle hoteller

Rejser til Filippinerne - Alona Northland Resort

Alona Northland Resort

Alona Northland Resort er et rigtig godt og moderne resort, der ligger ca. 8 minutters gang fra...

Upgradefra 553,- kr.pr. personpr. dag

South Palms Resort

South Palms Resort er et lækkert sted, der ligger lige ud til den fantastiske brede strand,...

Upgradefra 470,- kr.pr. personpr. dag
Amorita Resort

Amorita Resort

Amorita Resort er et skønt sted, hvor du bor på klippetoppen i en dejlig, flot villa med en...

Alle hoteller

Apo Island Beach Resort

Apo Island Beach Resort

Apo Island Beach Resort er et meget simpelt men rigtig hyggeligt sted. Her er intet rindende...

Alle hoteller

Coco Grove Beach Resort

Coco Grove Beach Resort

Coco Grove Beach Resort er et af vores mest populære resorts, og ikke uden grund! Det ligger ved...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til filippinerne. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Filippinerne.

Cebu

123.900
10.280

Panglao Island (Bohol)

123.786521
9.593090

Apo Island

123.266
9.0667

Siquijor

123.500
9.20

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 22 jan 2019 - 24 jun 2019
Flyselskab
SAS
Voksne fra 13.990,-
Børn u/12 år fra 12.590,-
Afrejse i følgende periode 25 jun 2019 - 31 aug 2019
Flyselskab
SAS
Voksne fra 14.990,-
Børn u/12 år fra 12.990,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2019 - 14 dec 2019
Flyselskab
SAS
Voksne fra 14.290,-
Børn u/12 år fra 12.790,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2019 - 16 dec 2019
Flyselskab
SAS
Voksne fra 15.990,-
Børn u/12 år fra 13.990,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2019 - 31 dec 2019
Flyselskab
SAS
Voksne fra 16.590,-
Børn u/12 år fra 14.390,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2020 - 30 mar 2020
Flyselskab
SAS
Voksne fra 14.890,-
Børn u/12 år fra 13.390,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Cebu-Dumaguete-Manila-Danmark.
Alle transporter på rejsen.
14 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. lufthavnsafgifter ved indenrigsflyvninger.
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Cebu-Dumaguete-Manila-Danmark. 
Transport mellem lufthavne, havne og hoteller foregår som udgangspunkt med bil/minibus.
Transport til og fra Apo island, Panglao Island og Siquijor foregår med færge og båd.