Du er her: Lande > Indonesien (Bali) > Rejser > Rejse 409

Bali, Lombok og paradisøen Gili Trawangan

25 dages rejse: 7 nætter Sanur, 4 nætter Ubud, 2 nætter Candidasa, 3 nætter Sengiggi, 2 nætter Gili Trawangan, 4 nætter Kuta Lombok
Rejse: 
409
Kuta Beach Lombok
Oplev natur, smukke strande og den indonesiske kultur i Sanur, Ubud, Candidasa, Senggigi, Gili Trawangan og Kuta Lombok.

I Sanur har du god tid til at nyde livet i den populære ferieby. Strandende er fantastiske, og det er uden tvivl her, mange tilbringer det meste af deres tid. Når sulten eller tørsten melder sig, kan du købe en forfriskning i byens mange barer og restauranter, og i byens butikker kan du købe alverdens tingeltangel. Videre til Ubud, der byder på mere kunst end tingeltangel. Her er et utal af små gallerier og smukke templer, så du kan bruge lang tid på at beundre kreative træudskæringer og kunst i alle former. Candidasa er en rolig og lidt tilbagetrukket by. Her kan du igen nyde stranden, eller du kan tage på udflugt til vulkanen Gunung Agung. Det er Balis højeste punkt, og op ad vulkanen ligger øens største og mest hellige, hinduistiske tempel. Næste stop er Senggigi på øen Lombok. Her er havet mere roligt end andre steder, og du har de bedste muligheder for at snorkle blandt farverige koraller og fisk. Herfra skal du videre til øen Gili Trawangan, hvor der ikke findes nogen biler. Her er i stedet masser af ro, og udover er slænge dig på stranden, kan du tage ud at opleve det fantastiske liv under havets overflade. Rejsen rundes af med afslapning i skønne Kuta på Lombok. Tag en tur langs stranden på hesteryg, eller tag på oplevelser i øens natur, hvor du kan vandre gennem junglen, mens du spejder efter aber.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Sanur
 3. Sanur
 4. Sanur
 5. Sanur
 6. Sanur
 7. Sanur
 8. Sanur
 9. Sanur - Ubud
 10. Ubud
 11. Ubud
 12. Ubud
 13. Ubud - Candidasa
 14. Candidasa
 15. Candidasa - Sengiggi
 16. Sengiggi
 17. Sengiggi
 18. Sengiggi - Gili Trawangan
 19. Gili Trawangan
 20. Gili Trawangan - Kuta Lombok
 21. Kuta Lombok
 22. Kuta Lombok
 23. Kuta Lombok
 24. Kuta Lombok
 25. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Indonesien (Bali). Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Så går flyveturen omsider mod det indonesiske ørige. De skønne øer har hver deres særpræg, men har det tilfælles, at de byder på dejlige oplevelser. Grønne rismarker, frodig jungle, et utal af hinduistiske templer, forskelligartet dyreliv, fantastisk kunsthåndværk, et rigt kulturliv - og så selvfølgelig strande, strande og strande... Brug den lange flyvetur til at overveje, hvordan du har lyst til at bruge din ferie.

Dag 2: Velkommen til Sanur!

I dag ankommer du til skønne Sanur!

Sanur er en dejlig by med masser af små butikker og restauranter - og alligevel er her en fredelig og afslappet stemning. Langs stranden har du mulighed for at slappe af ved en restaurant eller hygge dig ved en bar med en kold forfriskning. Området er skønt for familier, par og livsnydere! Her er en flot bred strand, så der er ingen undskyldning for ikke at få slappet af, og du kan endda få massage direkte på stranden. Som du måske ved, er havet ved Bali ofte lidt voldsomt, så du skal være forsigtig, når der er for mange store bølger. Til gengæld er det et vidunderligt sted for dem, der gerne vil prøve at surfe.

Dag 3-8: Nyd dagene i dejlige Sanur

I Sanur kan du bruge masser af tid på den dejlige strand og bare nyde, hvor lækkert her er!

Hvis du en dag vil ud og opleve lidt, er der mulighed for at leje en cykel og cykle en tur langs den 5 km lange cykelsti, der snor sig parallelt med det smukke hav.

En af dagene kan du tage en tur til byen - bestil en taxa, de er ikke så frygteligt dyre. Så kan du vandre rundt og opleve denne lille by, hvor alt kan købes. Her er sjovt, moderne tøj, alverdens tingeltangel og ure af mange "mærker" til næsten ingen penge.

Hvad med at leje en bil med chauffør en dag? Se på kortet over øen og bestem dig til, hvor du vil hen. Vi anbefaler dig at starte tidligt om morgenen, før den voldsomme trafik starter. Kør fx til øens vestside, hvor der er få mennesker og smukke, ukendte strande. En anden dag kan du køre østpå og opleve hyggelige, små havnebyer. Eller du kan tage en hel dag til rismarkerne i det nordvestlige Bali. Er du til action, så er Bali kendt for sin river rafting og har desuden nogle fantastiske vandrutsjebaner med omvendt salto og alverdens andre skøre ting. Der er meget at lave for de aktive, men hvis det hele bliver lidt for meget, kan du altid tage på stranden og komme ned i gear igen.

Du kan også tage til Nusa Lembongan, en lille ø på kun 8 kvadratkilometer. Her er der fred, ro og dejlige omgivelser. Du kan nyde de skønne strande og gå eller cykle rundt langs stierne. Her er næsten ingen biler, og næsten ingen veje, så tag den med ro og nyd omgivelserne. Her er god snorkling og dykning ved nærliggende koralrev, og her er også gode bølger til surfing. Den lille by Lembongan Village er hyggelig at besøge, og tæt på ligger der flere steder, der producerer tang til kosmetikbranchen. Helt klart et besøg værd.

Dag 9: Velkommen til Ubud!

I dag bliver du budt velkommen til Ubud.

Ubud er vel en af denne verdens mest kendte, små kunstnerbyer - et sted du skal og bør være i nogle dage, så du kan nå at opleve det hele: Stemningen i byen, de mange kunstmuseer, gallerier, områdets smukke templer, historiske seværdigheder og ikke mindst de smukke rismarker. Byen er foruden sine templer kendt for sine restauranter, som er smukt indrettede. Det er virkelig en fornøjelse at gå rundt og vælge, hvor man skal slå sig ned - maden er ikke altid så fantastisk igen, da der er mange europæiske menuer, men indretningen af restauranterne er noget for sig. Med de smukke tallerkener og dekorationer - ja, hvor er her dejligt.

Dag 10-12: Se dig omkring i Ubud

Det er ikke svært at komme rundt i Ubud til fods, så du kan nemt gå rundt at besøge alle de små gallerier, der bugner af kunst i forskellige udformninger. Området er kendt for deres exceptionelle træudskæringer, så det bør du tage dig tid til at kigge på.

Du kan også tage på vandring ind i abeskoven, Monkey Forest, som ligger lige syd for bymidten. Her kan du se de sjove makak-aber og det flotte tempel. Tæt på Ubud findes også det store Goa Gajah (elefanthulen), som ligger i fantastiske omgivelser, beklædt af en tyk skov. Nærmest som Indiana Jones skal du gå igennem skoven ned af de smalle trapper, for at komme ned til dette flotte sted. Der er hellige vandhuller som er lavet tilbage i 800-tallet, og til at passe på vandhullerne, udhuggede og udsmykkede man nogle "vagter". Dette fantastiske sted er kommet med på UNESCOs verdensarvliste og er helt sikkert et syn værd.

I Ubud finder du også templer nok til at få en hel dag til at gå, så gå på opdagelse blandt disse smukke og alligevel enkle, religiøse "hverdagshuse". Templerne er en meget vigtig del af Balis kulturrigdom og de er det, der har gjort Bali til Gudernes Ø. Religionen er Hindu, i dette store, muslimske land, og denne form for hinduisme udarter sig bare så smukt. Om eftermiddagen sidder alle kvinder og fletter små minikurve, der bruges til at sætte blomster og lidt mad i, og som de lægger overalt på fortove, gader, i huse og forretninger. Du mærker balinesernes enkle og stærke tro overalt.

Dag 13: Velkommen til Candidasa!

Så skal du videre til den dejlige by, Candidasa.

Candidasa ligger i det østlige Bali. Det er en rolig og lidt tilbagetrukket by, og her er rig mulighed for at slappe af. Nyd den hyggelige stemning, og husk at se den magiske solnedgang. Langs stranden ligger der resorts og restauranter, som serverer aftensmaden mens solen langsomt daler ned i havet. Her er der rig mulighed for at smage på dagens friske fisk og bare sidde ved vandet og nyde livet. Husk, at det ikke som sådan er en strand, det er mest bare kyst og hav.

Dag 14: En dag i smukke Candidasa

Det er muligt at tage ud på en endagstur til Gunung Agung - det højeste punkt på hele Bali. Gunung Agung er en gammel vulkan, der den dag i dag stadig er aktiv, dog var den sidst i udbrud i 1963. Det er et fantastisk syn, der møder dig, når du nærmer dig bjerget. Skyerne kommer fra vest, og idet de bliver presset op over bjerget, taber de deres vand. Det vil sige, at vestsiden af Gunung Agung er frodig med masser af regn, mens øst er tørt og goldt. Kontrasterne mødes og skaber en fantastisk natur. Det er også her, det største og mest hellige, hinduistiske tempel på Bali findes. Det såkaldte Besakih-tempel er faktisk hele 23 templer, der ligger sammen op ad den stejle skråning. Her afholdes over 70 festivaler om året og tusindvis af pilgrimme kommer hertil.

I Candidasa er det også muligt at opleve en af de to tilbageværende originale, balinesiske landsbyer. Menneskerne, der bor her, tilhører Bali Aga-folket (som betyder "original balineser"), der menes at have aner tilbage til 1500-tallet. Her kan der opleves traditionelle ceremonier og de gamle traditioner fra dengang. De er desuden kendt for deres dobbeltvævede ikat, som er farvestrålende klæder.

Dag 15: Velkommen til Senggigi!

I dag ankommer du til Senggigi på øen Lombok.

Senggigi er kendt for sine brede, vestvendte og fredfyldte strande. Masser af hoteller ligger langs stranden og indbyder solbadende turister til at søge afslapning på en af de mange liggestole. Vandet er roligt, og bølgerne ikke så vilde som sydpå. Her er glimrende muligheder for snorkling og dykning - se koraller i regnbuens farver og stimer af farverige fisk på helt lavt vand. Hvis kulturen skal opleves er der flere forskellige steder tæt på Senggigi som er et kig værd. Ca. to km fra Senggigi ligger Paru Batu Bolong, et hindu-tempel på spidsen af næsset med en tom trone. Dette symboliserer Brahma, som er skabelsesguden. Et andet meget specielt område er Narmada Water Park, som har både et helligt hindu-tempel, fantastisk flotte haver, smukke, hellige søer og parken indeholder sågar også en ungdommens kilde! Drik af den, og du får efter sigende et langt liv. Dette fantastiske sted har en helt speciel stemning og er med til at skabe en indre ro.

Dag 16-17: Nyd Senggigi eller tag måske på en udflugt

Nyd blot livet i dag - få lidt god mad serveret ved poolen, og gå rundt og se alle de faciliteter der findes. Slap af på stranden ved det turkisblå vand og gå en tur ned langs vandet og se strandens liv.

Vil du ud at se den nærmeste omegn, så tag en tur med hestevogn. Det koster meget lidt, men du skal selvfølgeligt aftale en pris i forvejen.

Måske vil du også på udflugt en dag? Ring til agenten dagen før og få ham til at skaffe dig en bil som du kan leje. Det er sjovt selv at køre på Lombok, og der er kun meget lidt trafik – dog naturligvis en del i den lille hovedstad. Bilen er god og meget nem at køre, og det er sjovt selv at finde rundt… Gang på gang bliver du overrasket over, hvor utrolig søde alle de unge på Lombok er – det er også dem, du skal spørge om vej, og de taler alle lidt engelsk! Bare tag dig god tid, kør langsomt og husk venligst altid på, at der er venstrekørsel! Kan du ikke lide selv at køre bil i udlandet, eller vil du ikke have besværet med at finde vej, så kan du selvfølgelig også få en chauffør.

Tag måske på en udflugt sydpå, ca. 70 km hver vej. Start med at køre igennem den lille hovedstad, og ned til Sukarara, som har interessante væverier at se på. Du kan købe herlige bælter og andet vævet materiale her. Fortsæt til Penujak og se de store flotte lervaser, også selv om de ikke er til at tage med hjem. Kør så til Sade eller en af landsbyerne, der ligger i nærheden, og se de særprægede, gamle Sasak-huse. Måske skal du en tur til nogle af de store surfområder – eller til fiskebyerne længere sydpå? Det er dig, der bestemmer.

Er du til store, udfordrende oplevelser, så ring til vores agent og hør om en tre dages fantastisk vandretur op til vulkanen, 3.700 m over havet. Du bliver kørt det meste af vejen, men skal gå ca. 5 timer om dagen. Det skulle være en fantastisk oplevelse, hvor du ser den grøn-blå sø i vulkankrateret og sover i telt om natten...

Dag 18: Velkommen til Gili Trawangan!

I dag sætter du kursen mod Gili Trawangan - en dejlig, lillebitte ø, som du kan gå hele vejen rundt om på måske to timer. Det er dog den største af Lomboks småøer. Den rager betydeligt højere op over havet end sine medsøstre. Selvom øen kun er 3 km lang og 2 km bred, så bor her alligevel næsten 1.000 fastboende fiskere, bønder og dykkere. Motorkøretøjer findes her ingen af, så al transport foregår på cykel eller i hestevogn.

Dag 19: Dyk, das eller dask rundt på Gili Trawangan

Livet går sin vante gang i et afslappet tempo. Her findes kun én hovedgade og med en omkreds på øen på knap 5 km, er det hurtigt at komme rundt til fods. Langs hovedgaden ligger de fleste hoteller, og her findes alt fra resorts til mindre bungalows.

Hvis du ikke kan få nok af saltvand, er du kommet til det rette sted. Det er ikke uden grund, at Gili Trawangan bliver kaldt "dykkernes paradis". Vil du ud at opleve den magiske verden under vandet, er Gili Trawangan det perfekte sted at tage hen. Der er rig mulighed for at opleve en kæmpe variation på alle dyk. Her findes bl.a. vægdykning og en næsten endeløs strøm af fisk, skildpadder og hajer. For at kunne bevare dette fantastiske dykkerområde, bliver dykkere pålagt et engangsgebyr for at dykke, som går til at opretholde den smukke natur.

Dag 20: Velkommen til Kuta Lombok!

Nu skal du videre til Kuta, som ligger helt nede syd på Lombok.

Kuta er kort sagt et helt vidunderligt smukt sted. Strandene kunne inspirere enhver amatørfotograf og tiltrækker solbadende gæster fra hele verden med deres melhvide sand, krystalklare vand og nogle af de bedste bølger i hele Indonesien.

Kuta er en meget rolig og tilbagelænet by med mindre hoteller, så her kan du rigtig nyde livet. Noget af det, der bare skal opleves, er en tur langs stranden på hesteryg. Disse veltrænede, smukke heste fører dig, sammen med guiden, langs den uberørte bounty strand. Her er også super gode muligheder for at surfe. Få kilometer fra centrum kan de klatreinteresserede finde Pantai Segar - en enorm klippe, der også er et besøg værd, selvom du ikke har planer om at bestige den.

Dag 21-23: Tag på udflugter i området omkring Kuta Lombok

Du har et par dage til at dase på stranden. Find en god bog frem og sæt dig med fødderne i vandkanten og nyd stilheden, der nærmest kun bliver afbrudt af bølgernes brusen. Her emmer af fred og ro og her kan du virkelig få opladet batteriet, inden du skal hjem igen. Gå lange ture langs stranden og nyd det dejlige landskab. Hvis du er heldig, ser du måske en delfin. De kigger nogle gange forbi hernede. Hør, om de er i området, og hvis de er, ja så hyr en lokal fiskerbåd og tag ud at se dem danse i de blå bølger.

Du kan selvfølgelig også snorkle i det turkisblå vand, så det er bare med at springe i vandet!

Hvis du vil opleve noget andet, er der mulighed for at tage et par dage på egen hånd og så booke en fantastisk trekkingtur til Rinjani, hvor du kommer op i 3.726 meters højde. Denne tur tager 3 dage/2 nætter og kan bookes ved vores lokale agent. Alt du skal medbringe er varmt tøj til natten og gode trekkingsko. Turen inkluderer alle måltider og lån af sovepose/telt m.m. Denne tur er kun mulig i tørsæsonen fra april til oktober. Dog forbeholder agenten sig ret til at annullere turen ved kraftigt regnvejr, der dog sjældent sker i denne sæson.

Dag 24: Afrejse fra Indonesien

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 25: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Indonesien (Bali). Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Indonesien (Bali).

Alle hoteller

Poolen

Puri Kelapa Garden Cottages

Puri Kelapa Garden Cottages ligger tæt på den nordlige del af Sanur stranden. Det er et dejligt...

Upgradefra 62,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Sativa Sanur Cottages

Sativa Sanur Cottages er et lille hyggeligt hotel, der ligger i den ene ende af Sanur-stranden...

Upgradefra 133,- kr.pr. personpr. dag
Sari Sanur Resort

Sari Sanur Resort

Sari Sanur er et vidunderligt, lille sted, der ligger blot 100 meter fra stranden. Resortet...

Alle hoteller

Poolen

Biyukukung Suites and Spa

Biyukukung Suites and Spa er et dejligt hotel, der ligger 10 minutters gang fra Monkey Forest og...

Poolen

Champlung Sari Hotel

Champlung Sari Hotel er et dejligt hotel, der ligger i udkanten af Ubuds hellige abeskov Monkey...

Upgradefra 33,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Bali - The Alena Resort

The Alena Resort

The Alena Resort er et intimt resort midt i Ubuds tropiske jungle og flotte rismarker. Du er...

Alle hoteller

Bali Santi Bungalows

Bali Santi Bungalows

Bali Santi Bungalows er et hyggeligt og dejligt sted, som ligger direkte ud til vandet. Her er...

Ganesh Lodge Candidasa

Ganesh Lodge Candidasa

Ganesh Lodge er et lille, skønt og helt igennem dejligt sted, hvor der virkelig er kræset for...

Upgradefra 199,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Puri Bagus Candidasa

Puri Bagus Candidasa er et fint og pænt resort beliggende på den nordlige del af Candidasa-...

Alle hoteller

Poolen

Holiday Resort Lombok

Holiday Resort Lombok er et dejligt resort, beliggende mellem frodige bjerge og skønne strande....

Upgradefra 102,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Sheraton Senggigi Beach Resort

Sheraton Senggigi er et af de hoteller, der aldrig vil blive glemt. Det er bare et fantastisk...

Alle hoteller

Terrasse

Hotel Ombak Sunset

Hotel Ombak Sunset er et nyere hotel, der ligger på den fredelige, vestlige side af øen et...

Udsigt

Vila Ombak

Vila Ombak er et smukt og super charmerende sted, der ligger i den stille ende af byen ud til...

Upgradefra 307,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Kelapa Luxury Villas

Kelapa Luxury Villas er et smukt og skønt hotel, der ligger dejlig roligt i en kokosnød plantage...

Alle hoteller

Poolen

Hotel Novotel Lombok

Hotel Novotel Lombok ligger i skønne, grønne omgivelser direkte ved stranden. Resortet er...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til indonesien (bali). Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Indonesien (Bali).

Sanur

115.260793
-8.705179

Ubud

115.263207
-8.519904

Candidasa

115.547639
-8.504710

Senggigi

116.037586
-8.478972

Gili Trawangan

116.038781
-8.348144

Kuta (Lombok)

116.283899
-8.893620

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 apr 2018 - 21 jun 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 15.890,-
Afrejse i følgende periode 22 jun 2018 - 23 jun 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.490,-
Børn u/12 år fra 16.790,-
Afrejse i følgende periode 23 jun 2018 - 27 jun 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 17.190,-
Børn u/12 år fra 16.090,-
Afrejse i følgende periode 29 jun 2018 - 30 jun 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 18.490,-
Børn u/12 år fra 16.990,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2018 - 05 jul 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 18.990,-
Børn u/12 år fra 17.490,-
Afrejse i følgende periode 06 jul 2018 - 12 jul 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 19.590,-
Børn u/12 år fra 17.990,-
Afrejse i følgende periode 13 jul 2018 - 15 jul 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 19.190,-
Børn u/12 år fra 17.690,-
Afrejse i følgende periode 16 jul 2018 - 19 jul 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 20.190,-
Børn u/12 år fra 18.690,-
Afrejse i følgende periode 19 jul 2018 - 20 jul 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 24.090,-
Børn u/12 år fra 21.390,-
Afrejse i følgende periode 20 jul 2018 - 23 jul 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 19.590,-
Børn u/12 år fra 18.190,-
Afrejse i følgende periode 23 jul 2018 - 24 jul 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 24.090,-
Børn u/12 år fra 21.390,-
Afrejse i følgende periode 24 jul 2018 - 26 jul 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 18.990,-
Børn u/12 år fra 17.790,-
Afrejse i følgende periode 26 jul 2018 - 27 jul 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 24.090,-
Børn u/12 år fra 21.390,-
Afrejse i følgende periode 27 jul 2018 - 14 aug 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 18.690,-
Børn u/12 år fra 17.690,-
Afrejse i følgende periode 15 aug 2018 - 18 aug 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 20.490,-
Børn u/12 år fra 18.690,-
Afrejse i følgende periode 19 aug 2018 - 31 aug 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 18.790,-
Børn u/12 år fra 17.690,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2018 - 15 sep 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 18.190,-
Børn u/12 år fra 17.090,-
Afrejse i følgende periode 16 sep 2018 - 30 nov 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 17.190,-
Børn u/12 år fra 16.090,-
Afrejse i følgende periode 01 dec 2018 - 02 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.690,-
Børn u/12 år fra 16.990,-
Afrejse i følgende periode 02 dec 2018 - 15 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 17.290,-
Børn u/12 år fra 16.290,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2018 - 19 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.990,-
Børn u/12 år fra 17.290,-
Afrejse i følgende periode 20 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 20.890,-
Børn u/12 år fra 19.090,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 02 jan 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 20.390,-
Børn u/12 år fra 18.790,-
Afrejse i følgende periode 03 jan 2019 - 05 jan 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 19.390,-
Børn u/12 år fra 17.790,-
Afrejse i følgende periode 06 jan 2019 - 22 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.590,-
Børn u/12 år fra 16.990,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2019 - 30 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 19.090,-
Børn u/12 år fra 17.390,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2019 - 15 jul 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 19.590,-
Børn u/12 år fra 17.890,-
Afrejse i følgende periode 16 jul 2019 - 20 aug 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 20.790,-
Børn u/12 år fra 19.090,-
Afrejse i følgende periode 22 aug 2019 - 31 aug 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 20.590,-
Børn u/12 år fra 18.990,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2019 - 15 sep 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 19.990,-
Børn u/12 år fra 18.290,-
Afrejse i følgende periode 16 sep 2019 - 31 okt 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.690,-
Børn u/12 år fra 17.090,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Denpasar t/r.
Al transport på rejsen.
22 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. obligatorisk julemiddag (25/12) og/eller nytårsmiddag (31/12).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Denpasar-Lombok-Danmark.
Al transport rundt på Bali og Lombok med bil/minibus.
Transport mellem Lombok og Gili Trawangan med båd.