Du er her: Lande > Indonesien (Bali) > Rejser > Rejse 402C

Bali og Coco Beach på Filippinerne

21 dages rejse: 5 nætter Sanur, 3 nætter Ubud, 4 nætter Candidasa, 1 nat i natfly og 5 nætter Coco Beach
Rejse: 
402C
Oplev nogle af Balis mest populære byer, og slap af på vores dejlige Coco Beach i Filippinerne.

Sanur er en populær ferieby, og det er her, du starter din rejse. Nyd godt af stranden og det store udbud af restauranter, og kast dig ud i surfingens kunst, hvis du har mod på det. Trænger du til at opleve lidt, kan du prøve at riverrafte eller måske leje en bil med chauffør og køre ud på eventyr på den smukke ø. Næste stop på rejsen er Ubud, der er en lille kunsterby med en fantastisk stemning. Her kan du få lang tid til at gå med at besøge gallerier og smukke templer - og du kan møde de nysgerrige makak-aber i abeskoven Monkey Forest. Sidste stop på Bali er byen Candidasa, der er en rolig og hyggelig by. Besøg den gamle vulkan, og nyd den magiske solnedgang fra en af restauranterne på stranden. Videre til Filippinerne, og vores skønne resort, Coco Beach.  Årsagerne til at rejse til netop Coco Beach er mange: Den hvide sandstrand, der indbyder til afslapning, de omkringliggende naturområder, der bare venter på at blive udforsket, de mange, spændende aktiviteter, som resortet tilbyder, og personalet, der kort sagt er i en kategori helt for sig. Det er ikke uden grund, at Coco Beach er en af vores gæsters helt store favoritter!

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Sanur
 3. Sanur
 4. Sanur
 5. Sanur
 6. Sanur
 7. Sanur - Ubud
 8. Ubud
 9. Ubud
 10. Ubud - Candidasa
 11. Candidasa
 12. Candidasa
 13. Candidasa
 14. Afrejse Candidasa
 15. Ankomst Coco Beach
 16. Coco Beach
 17. Coco Beach
 18. Coco Beach
 19. Coco Beach
 20. Coco Beach
 21. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Indonesien (Bali) og Filippinerne. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Så går flyveturen omsider mod det indonesiske ørige. De skønne øer har hver deres særpræg, men har det tilfælles, at de byder på dejlige oplevelser. Grønne rismarker, frodig jungle, et utal af hinduistiske templer, forskelligartet dyreliv, fantastisk kunsthåndværk, et rigt kulturliv - og så selvfølgelig strande, strande og strande... Brug den lange flyvetur til at overveje, hvordan du har lyst til at bruge din ferie.

Dag 2: Velkommen til Sanur!

I dag ankommer du til skønne Sanur!

Sanur er en dejlig by med masser af små butikker og restauranter - og alligevel er her en fredelig og afslappet stemning. Langs stranden har du mulighed for at slappe af ved en restaurant eller hygge dig ved en bar med en kold forfriskning. Området er skønt for familier, par og livsnydere! Her er en flot bred strand, så der er ingen undskyldning for ikke at få slappet af, og du kan endda få massage direkte på stranden. Som du måske ved, er havet ved Bali ofte lidt voldsomt, så du skal være forsigtig, når der er for mange store bølger. Til gengæld er det et vidunderligt sted for dem, der gerne vil prøve at surfe.

Dag 3-6: Masser af tid til at nyde livet i dejlige Sanur

I Sanur kan du bruge masser af tid på den dejlige strand og bare nyde, hvor lækkert her er!

Hvis du en dag vil ud og opleve lidt, er der mulighed for at leje en cykel og cykle en tur langs den 5 km lange cykelsti, der snor sig parallelt med det smukke hav.

En af dagene kan du tage en tur til byen - bestil en taxa, de er ikke så frygteligt dyre. Så kan du vandre rundt og opleve denne lille by, hvor alt kan købes. Her er sjovt, moderne tøj, alverdens tingeltangel og ure af mange "mærker" til næsten ingen penge.

Hvad med at leje en bil med chauffør en dag? Se på kortet over øen og bestem dig til, hvor du vil hen. Vi anbefaler dig at starte tidligt om morgenen, før den voldsomme trafik starter. Kør fx til øens vestside, hvor der er få mennesker og smukke, ukendte strande. En anden dag kan du køre østpå og opleve hyggelige, små havnebyer. Eller du kan tage en hel dag til rismarkerne i det nordvestlige Bali. Er du til action, så er Bali kendt for sin river rafting og har desuden nogle fantastiske vandrutsjebaner med omvendt salto og alverdens andre skøre ting. Der er meget at lave for de aktive, men hvis det hele bliver lidt for meget, kan du altid tage på stranden og komme ned i gear igen.

Du kan også tage til Nusa Lembongan, en lille ø på kun 8 kvadratkilometer. Her er der fred, ro og dejlige omgivelser. Du kan nyde de skønne strande og gå eller cykle rundt langs stierne. Her er næsten ingen biler, og næsten ingen veje, så tag den med ro og nyd omgivelserne. Her er god snorkling og dykning ved nærliggende koralrev, og her er også gode bølger til surfing. Den lille by Lembongan Village er hyggelig at besøge, og tæt på ligger der flere steder, der producerer tang til kosmetikbranchen. Helt klart et besøg værd.

Dag 7: Velkommen til Ubud!

I dag bliver du budt velkommen til Ubud.

Ubud er vel en af denne verdens mest kendte, små kunstnerbyer - et sted du skal og bør være i nogle dage, så du kan nå at opleve det hele: Stemningen i byen, de mange kunstmuseer, gallerier, områdets smukke templer, historiske seværdigheder og ikke mindst de smukke rismarker. Byen er foruden sine templer kendt for sine restauranter, som er smukt indrettede. Det er virkelig en fornøjelse at gå rundt og vælge, hvor man skal slå sig ned - maden er ikke altid så fantastisk igen, da der er mange europæiske menuer, men indretningen af restauranterne er noget for sig. Med de smukke tallerkener og dekorationer - ja, hvor er her dejligt.

Dag 8-9: Tag ud og oplev Ubud

Det er ikke svært at komme rundt i Ubud til fods, så du kan nemt gå rundt at besøge alle de små gallerier, der bugner af kunst i forskellige udformninger. Området er kendt for deres exceptionelle træudskæringer, så det bør du tage dig tid til at kigge på.

Du kan også tage på vandring ind i abeskoven, Monkey Forest, som ligger lige syd for bymidten. Her kan du se de sjove makak-aber og det flotte tempel. Tæt på Ubud findes også det store Goa Gajah (elefanthulen), som ligger i fantastiske omgivelser, beklædt af en tyk skov. Nærmest som Indiana Jones skal du gå igennem skoven ned af de smalle trapper, for at komme ned til dette flotte sted. Der er hellige vandhuller som er lavet tilbage i 800-tallet, og til at passe på vandhullerne, udhuggede og udsmykkede man nogle "vagter". Dette fantastiske sted er kommet med på UNESCOs verdensarvliste og er helt sikkert et syn værd.

I Ubud finder du også templer nok til at få en hel dag til at gå, så gå på opdagelse blandt disse smukke og alligevel enkle, religiøse "hverdagshuse". Templerne er en meget vigtig del af Balis kulturrigdom og de er det, der har gjort Bali til Gudernes Ø. Religionen er Hindu, i dette store, muslimske land, og denne form for hinduisme udarter sig bare så smukt. Om eftermiddagen sidder alle kvinder og fletter små minikurve, der bruges til at sætte blomster og lidt mad i, og som de lægger overalt på fortove, gader, i huse og forretninger. Du mærker balinesernes enkle og stærke tro overalt.

Dag 10: Velkommen til Candidasa!

Så skal du videre til den dejlige by, Candidasa.

Candidasa ligger i det østlige Bali. Det er en rolig og lidt tilbagetrukket by, og her er rig mulighed for at slappe af. Nyd den hyggelige stemning, og husk at se den magiske solnedgang. Langs stranden ligger der resorts og restauranter, som serverer aftensmaden mens solen langsomt daler ned i havet. Her er der rig mulighed for at smage på dagens friske fisk og bare sidde ved vandet og nyde livet. Husk, at det ikke som sådan er en strand, det er mest bare kyst og hav.

Dag 11-13: Udforsk området og skønne Candidasa

Det er muligt at tage ud på en endagstur til Gunung Agung - det højeste punkt på hele Bali. Gunung Agung er en gammel vulkan, der den dag i dag stadig er aktiv, dog var den sidst i udbrud i 1963. Det er et fantastisk syn, der møder dig, når du nærmer dig bjerget. Skyerne kommer fra vest, og idet de bliver presset op over bjerget, taber de deres vand. Det vil sige, at vestsiden af Gunung Agung er frodig med masser af regn, mens øst er tørt og goldt. Kontrasterne mødes og skaber en fantastisk natur. Det er også her, det største og mest hellige, hinduistiske tempel på Bali findes. Det såkaldte Besakih-tempel er faktisk hele 23 templer, der ligger sammen op ad den stejle skråning. Her afholdes over 70 festivaler om året og tusindvis af pilgrimme kommer hertil.

I Candidasa er det også muligt at opleve en af de to tilbageværende originale, balinesiske landsbyer. Menneskerne, der bor her, tilhører Bali Aga-folket (som betyder "original balineser"), der menes at have aner tilbage til 1500-tallet. Her kan der opleves traditionelle ceremonier og de gamle traditioner fra dengang. De er desuden kendt for deres dobbeltvævede ikat, som er farvestrålende klæder.

Dag 14: Natfly til Filippinerne

Så går turen i dag videre mod nye, spændende steder. I aften stiger du om bord på dit natfly. Prøv at få lidt søvn og glæd dig til, at du ankommer til din destination i morgen.

Dag 15: Velkommen til Coco Beach!

I dag ankommer du til Coco Beach - vores filippinske jungleparadis!

Coco Beach Resortet er placeret idyllisk i en tidligere kokosplantage med egen privat strand. Mange af kokospalmerne står endnu, og der er mange smukke blomster mellem hytterne, så du befinder dig virkelig i et jungleparadis, når du vandrer rundt på resortet. Du vil straks føle dig hjemme, for personalet er skønt, og omgivelserne dejlige! 

Stranden ved resortet er lille og god, og du skal kun et lille stykke ud, før koralrevet begynder. Stranden er smukkest ved højvande, hvor du kan snorkle direkte fra stranden, og selv helt inde på det lave vand er der mange forskellige fisk – og også mulighed for at se en skildpadde, hvis du er heldig! Har du lyst til lidt andet, så er her to swimmingpools. Den ene ligger ved siden af stranden og har både poolbar og vandrutsjebane, og den anden ligger i helt stille omgivelser på toppen af resortets skråning med den smukkeste udsigt ud over bugten. Du bliver helt salig ved synet! Heldigvis går der en 'cable car', så du kan komme derop uden at få sved på panden - den går én gang i timen. Og så er der selvfølgelig også en lækker spa, hvor du kan købe lækre behandlinger!

Coco Beach er altså for alle: her er noget for både familier, unge par og ældre, for dig der ønsker at opleve en masse og for dig, der ønsker bare at slappe af og nyde livet. Coco Beach er ikke et splinternyt resort, og nogle steder kan det derfor godt virke lidt slidt. Til gengæld er her fantastisk personale og dejlig stemning, og resortet repræsenterer virkelig C&Cs menneskelige ansigt! 

Dag 16: Nyd livet på vidunderlige Coco Beach!

Der er masser at tage sig til på selve Coco Beach! Ud over at ligge ved stranden, kan du bade, snorkle, spise god mad og selvfølgelig drikke lækre drinks, når det er happy hour. Skal det være rigtig eksotisk, så prøv en frisk buko juice, hvor de simpelthen bare skærer hul i en kokosnød og stikker et sugerør i – og kokos skulle jo være så sundt! Hvis du har brug for at komme ud af solen, kan du både gå en tur i spaen eller i den lille butik med souvenirs fra området, eller du kan få din værtsfamilie til at bringe dig te eller kaffe på terrassen og nyde skyggen her hele formiddagen.

Hver lørdag er der grillaften med lækker buffet af grillet kød, og der er selvfølgelig også ris, grøntsager og andre spændende ting. Der er levende musik og en helt særlig stemning! Indimellem er det en temafest, og så er maden og pynten arrangeret ud fra det - det er virkelig hyggeligt!

Der er selvfølgelig også mange aktiviteter på vandet! Lej måske en havkajak og tag en sejltur i den smukke bugt – vandet er så klart, at du nemt kan se både fisk og koraller oppefra. Du kan også prøve at stå på vandski, wake boarde eller sejle i bananbåd!

I shoppingarkaden kan du købe adskillige Coco Beach produkter, og du kan faktisk gå op til værkstederne og se, hvordan de fremstiller deres herlige kokossæber.

Dag 17: Coco Beach - snorkling eller dykning?

Coco Beach har sin egen dykkershop, Coco Divers, der arrangerer spændende dykkerture i området. Hele bugten er kendt for noget af det smukkeste dykning i Filippinerne, og det skal simpelthen opleves! Du behøver slet ikke at være øvet dykker, du kan nemlig tage dykkerkurser, dykkercerifikat og leje udstyr igennem dykkercenteret. Du befinder dig i nogle af de smukkeste farvande i verden… Gå ikke glip af chancen for at kigge ned på bunden, du kommer ikke til at tro dine egne øjne!!! Prøv at dykke ved skibsvraget Alma Jane, som ligger lidt uden for Puerto Galera – en helt utrolig oplevelse! Du kan også starte med et prøvedyk i poolen, og hvis du får blod på tanden, så forsøg dig med et prøvedyk i havet sammen med Coco Divers.

Men der er mindst lige så smukke snorklemuligheder i nærheden. Kun fem minutter i båd fra Coco Beach ligger Coral Garden nemlig. Det er her, de lokale dykker efter perler i de kæmpestore muslinger på bunden af bugten, og du kan nemt se dem, når du snorkler henover dem. Derudover er der det smukkeste koralrev med fisk i alverdens farver, og det er heller ikke ualmindeligt at hilse på kæmpestore havskildpadder her. Vandet har de mest utrolige farver, og det er helt krystalklart! 

Dag 18: Coco Beach - en tur til Puerto Galera?

Coco Beach ligger kun en kort sejltur fra Puerto Galera, så tag ind og besøg den lille by, hvis du trænger til lidt byliv.

Det tager 10 minutter at sejle til byen, der ligger i en af verdens smukkeste bugter – en naturlig havn, der blev navngivet efter de spanske galioner, som lagde til her i 1500-tallet. Allerede når du træder ind på havnen, bliver du mødt af sælgende, der på dansk fortæller dig, at deres varer er ”meget billige”. Her er en masse farvestrålende boder med saroner, badetøj, halskæder, solhatte og strandtøj, hvor du roligt kan prutte med de handlende om prisen. Byen har også et meget lille marked med grøntager, frugt, friskfanget fisk og kød, og her er også en håndfuld butikker. Byens hovedattraktion er nok den fine, lille kirke, der ligger omgivet af palmer og blomster ved siden af et lillebitte museum med fund fra sunkne skibe fra forskellige lande. Der er masser af trafik på hovedgaden med jeepneyer og tricycles i læssevis, og gaderne er stejle, men der er boder og butikker over det hele, hvor de lokale handler.

Området omkring byen er spækket med flotte strande, frodig jungle, store bjerge og vandfald. Tag rundt i det bjergrige landskab enten til fods, på mountainbike eller med jeepney fx til det flotte Tamaraw vandfald en halv times kørsel fra byen. Her kan du bade, hvis du da ikke er bange for det kolde vand fra bjergene. Du kan også prøve at gå på hængebroer over junglen - eller hvis du er lidt mere modig, så tag en tur i zipline over trækronerne.

Dag 19: Coco Beach - beach hopping med bankabåd?

Der er rigtig mange muligheder for aktiviteter og udflugter på Coco Beach, så du kommer ikke til at kede dig!

Tag måske på en beach hopping – en heldagstur med båd, hvor du sejler ud til smukke strande. Bestil en stor picnickurv fra restauranten aftenen før, og få en bådsmand til at sejle dig lige derhen, hvor du vil - ud i det skønne blå. Hvis du sejler i en time, kommer du til steder, hvor der overhovedet ikke er turister at se nogen steder. Du kan bade, snorkle eller bare slikke sol på bounty-stranden. Imens vil bådsmanden tænde op i grillen og tilberede en lækker frokost. Kan det blive bedre?

Dag 20: Afrejse fra Filippinerne

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 21: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Indonesien (Bali) og Filippinerne. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Indonesien (Bali) og Filippinerne.

Alle hoteller

Poolen

Puri Kelapa Garden Cottages

Puri Kelapa Garden Cottages ligger tæt på den nordlige del af Sanur stranden. Det er et dejligt...

Upgradefra 65,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Sativa Sanur Cottages

Sativa Sanur Cottages er et lille hyggeligt hotel, der ligger i den ene ende af Sanur-stranden...

Upgradefra 139,- kr.pr. personpr. dag
Sari Sanur Resort

Sari Sanur Resort

Sari Sanur er et vidunderligt, lille sted, der ligger blot 100 meter fra stranden. Resortet...

Alle hoteller

Poolen

Biyukukung Suites and Spa

Biyukukung Suites and Spa er et dejligt hotel, der ligger 10 minutters gang fra Monkey Forest og...

Poolen

Champlung Sari Hotel

Champlung Sari Hotel er et dejligt hotel, der ligger i udkanten af Ubuds hellige abeskov Monkey...

Upgradefra 36,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Bali - The Alena Resort

The Alena Resort

The Alena Resort er et intimt resort midt i Ubuds tropiske jungle og flotte rismarker. Du er...

Alle hoteller

Bali Santi Bungalows

Bali Santi Bungalows

Bali Santi Bungalows er et hyggeligt og dejligt sted, som ligger direkte ud til vandet. Her er...

Ganesh Lodge Candidasa

Ganesh Lodge Candidasa

Ganesh Lodge er et lille, skønt og helt igennem dejligt sted, hvor der virkelig er kræset for...

Upgradefra 207,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Puri Bagus Candidasa

Puri Bagus Candidasa er et fint og pænt resort beliggende på den nordlige del af Candidasa-...

Alle hoteller

Vores vidunderlige Coco Beach

Coco Beach Island Resort

Coco Beach Island Resort ligger idyllisk i en tidligere kokosplantage med egen privat strand....

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til indonesien (bali), filippinerne. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Indonesien (Bali) og Filippinerne.

Sanur

115.260793
-8.705179

Ubud

115.263207
-8.519904

Candidasa

115.547639
-8.504710

Puerto Galera

120.950
13.500

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 apr 2018 - 31 maj 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.490,-
Børn u/12 år fra 15.490,-
Afrejse i følgende periode 01 jun 2018 - 22 jun 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.390,-
Børn u/12 år fra 14.390,-
Afrejse i følgende periode 23 jun 2018 - 22 jul 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.890,-
Børn u/12 år fra 15.640,-
Afrejse i følgende periode 24 jul 2018 - 30 nov 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.490,-
Børn u/12 år fra 14.490,-
Afrejse i følgende periode 01 dec 2018 - 14 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.490,-
Børn u/12 år fra 15.490,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2018 - 19 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 19.890,-
Børn u/12 år fra 18.090,-
Afrejse i følgende periode 20 dec 2018 - 30 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 17.990,-
Børn u/12 år fra 16.590,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2018 - 28 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.690,-
Børn u/12 år fra 15.690,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2019 - 21 jun 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.890,-
Børn u/12 år fra 14.890,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Denpasar-Manila-Danmark.
Alle transporter på rejsen.
17 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. obligatorisk julemiddag (25/12) og/eller nytårsmiddag (31/12).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Bemærk: 

Bemærk at flyet fra Bali til Filippinerne afgår 3 gange om ugen: mandag, onsdag og lørdag.

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Denpasar-Manila-Danmark.
Al transport på Bali med bil/minibus.
Transport mellem Manila og Coco Beach med bil/minibus og udriggerbåd.