Du er her: Lande > Indonesien (Bali) > Rejser > Rejse 421

Bali rundt med privatchauffør

17 dages rejse: 2 nætter Sanur, 2 nætter Ubud, 2 nætter Munduk, 2 nætter Lovina og 6 nætter Sanur
Rejse: 
421
Bali rejser - Munduk
Strandliv i Sanur, templer i Ubud, kaffe og vanilje i Munduk og snorkling i Lovina - og en masse oplevelser derimellem!

På en rejse med privatchauffør er turen mellem de forskellige byer næsten lige så stor en oplevelse som byerne selv. Efter et par dage med sand mellem tæerne i Sanur bliver du hentet og sætter kursen mod kunstnerbyen Ubud. På vejen får du en lille forsmag på, hvad der venter dig, når du skal opleve lokalt håndværk i små byer på vejen. Efter et par dage med templer og gallerier kører du så videre mod byen Munduk, der ligger utrolig smukt i et bjergrigt område. På vejen skal du opleve et kongeligt tempel og besøge et lokalt marked. Køb en bakke søde jordbær og nyd dem på turen. I Munduk kan du vandre og nyde den smukke natur. På vej til Lovina kan du gøre holdt ved Banjar Hot Springs, hvor du kan lade dig synke ned i det varme og næsten terapeutiske vand. I Lovina kan du også lade dig synke ned i vandet - denne gang med snorkeludstyr på - og opleve farverige fisk og koraller. Efter en oplevelsesrig rundrejse vender du tilbage til Sanur, hvor du igen kan nyde godt af stranden og de mange restauranter.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Sanur
 3. Sanur
 4. Sanur - Ubud
 5. Ubud
 6. Ubud - Munduk
 7. Munduk
 8. Munduk - Lovina
 9. Lovina
 10. Lovina - Sanur
 11. Sanur
 12. Sanur
 13. Sanur
 14. Sanur
 15. Sanur
 16. Sanur
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Indonesien (Bali). Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Så går flyveturen omsider mod det indonesiske ørige. De skønne øer har hver deres særpræg, men har det tilfælles, at de byder på dejlige oplevelser. Grønne rismarker, frodig jungle, et utal af hinduistiske templer, forskelligartet dyreliv, fantastisk kunsthåndværk, et rigt kulturliv - og så selvfølgelig strande, strande og strande... Brug den lange flyvetur til at overveje, hvordan du har lyst til at bruge din ferie.

Dag 2: Velkommen til Sanur!

I dag ankommer du til skønne Sanur!

Sanur er en dejlig by med masser af små butikker og restauranter - og alligevel er her en fredelig og afslappet stemning. Langs stranden har du mulighed for at slappe af ved en restaurant eller hygge dig ved en bar med en kold forfriskning. Området er skønt for familier, par og livsnydere! Her er en flot bred strand, så der er ingen undskyldning for ikke at få slappet af, og du kan endda få massage direkte på stranden. Som du måske ved, er havet ved Bali ofte lidt voldsomt, så du skal være forsigtig, når der er for mange store bølger. Til gengæld er det et vidunderligt sted for dem, der gerne vil prøve at surfe.

Dag 3: En dag til at nyde skønne Sanur

I Sanur kan du bruge masser af tid på den dejlige strand og bare nyde, hvor lækkert her er!

Hvis du en dag vil ud og opleve lidt, er der mulighed for at leje en cykel og cykle en tur langs den 5 km lange cykelsti, der snor sig parallelt med det smukke hav.

En af dagene kan du tage en tur til byen - bestil en taxa, de er ikke så frygteligt dyre. Så kan du vandre rundt og opleve denne lille by, hvor alt kan købes. Her er sjovt, moderne tøj, alverdens tingeltangel og ure af mange "mærker" til næsten ingen penge.

Hvad med at leje en bil med chauffør en dag? Se på kortet over øen og bestem dig til, hvor du vil hen. Vi anbefaler dig at starte tidligt om morgenen, før den voldsomme trafik starter. Kør fx til øens vestside, hvor der er få mennesker og smukke, ukendte strande. En anden dag kan du køre østpå og opleve hyggelige, små havnebyer. Eller du kan tage en hel dag til rismarkerne i det nordvestlige Bali. Er du til action, så er Bali kendt for sin river rafting og har desuden nogle fantastiske vandrutsjebaner med omvendt salto og alverdens andre skøre ting. Der er meget at lave for de aktive, men hvis det hele bliver lidt for meget, kan du altid tage på stranden og komme ned i gear igen.

Du kan også tage til Nusa Lembongan, en lille ø på kun 8 kvadratkilometer. Her er der fred, ro og dejlige omgivelser. Du kan nyde de skønne strande og gå eller cykle rundt langs stierne. Her er næsten ingen biler, og næsten ingen veje, så tag den med ro og nyd omgivelserne. Her er god snorkling og dykning ved nærliggende koralrev, og her er også gode bølger til surfing. Den lille by Lembongan Village er hyggelig at besøge, og tæt på ligger der flere steder, der producerer tang til kosmetikbranchen. Helt klart et besøg værd.

Dag 4: Udflugt til Batubulan og videre til Ubud!

Efter morgenmaden bliver du hentet på dit hotel af din chauffør og kørt til landsbyen Batubulan. Her skal du se et smukt Barong og Keris danseshow. Derefter går turen videre til byerne Celuk, Batuan, Mas og til sidst Ubud. På turen oplever du den smukke, lokale kunst: Guld- og sølvhåndværk, håndskårede træudsmykninger og malerier. Du skal også se et traditionelt, balinesisk hus og det smukke hinduistiske Batua-tempel med flotte, balinesiske ornamenter. I Kemenuh vil du se træskærings-processer og i Mas skal du se malerier. Før frokost ankommer du til Ubud.

Ubud er vel en af denne verdens mest kendte, små kunstnerbyer - et sted du skal og bør være i nogle dage, så du kan nå at opleve det hele: Stemningen i byen, de mange kunstmuseer, gallerier, områdets smukke templer, historiske seværdigheder og ikke mindst de smukke rismarker. Byen er foruden sine templer kendt for sine restauranter, som er smukt indrettede. Det er virkelig en fornøjelse at gå rundt og vælge, hvor man skal slå sig ned - maden er ikke altid så fantastisk igen, da der er mange europæiske menuer, men indretningen af restauranterne er noget for sig. Med de smukke tallerkener og dekorationer - ja, hvor er her dejligt.

Dag 5: Tag på opdagelse i smukke Ubud

Det er ikke svært at komme rundt i Ubud til fods, så du kan nemt gå rundt at besøge alle de små gallerier, der bugner af kunst i forskellige udformninger. Området er kendt for deres exceptionelle træudskæringer, så det bør du tage dig tid til at kigge på.

Du kan også tage på vandring ind i abeskoven, Monkey Forest, som ligger lige syd for bymidten. Her kan du se de sjove makak-aber og det flotte tempel. Tæt på Ubud findes også det store Goa Gajah (elefanthulen), som ligger i fantastiske omgivelser, beklædt af en tyk skov. Nærmest som Indiana Jones skal du gå igennem skoven ned af de smalle trapper, for at komme ned til dette flotte sted. Der er hellige vandhuller som er lavet tilbage i 800-tallet, og til at passe på vandhullerne, udhuggede og udsmykkede man nogle "vagter". Dette fantastiske sted er kommet med på UNESCOs verdensarvliste og er helt sikkert et syn værd.

I Ubud finder du også templer nok til at få en hel dag til at gå, så gå på opdagelse blandt disse smukke og alligevel enkle, religiøse "hverdagshuse". Templerne er en meget vigtig del af Balis kulturrigdom og de er det, der har gjort Bali til Gudernes Ø. Religionen er Hindu, i dette store, muslimske land, og denne form for hinduisme udarter sig bare så smukt. Om eftermiddagen sidder alle kvinder og fletter små minikurve, der bruges til at sætte blomster og lidt mad i, og som de lægger overalt på fortove, gader, i huse og forretninger. Du mærker balinesernes enkle og stærke tro overalt.

Dag 6: Videre til Munduk med udflugter på vejen

I dag går turen videre fra Ubud til Munduk - forbi risterrasser og frugtbare bjerglandskaber, så hav kameraet parat!

Tidligt om morgenen kører du til den nordlige del af Mengwi, hvor du ser det kongelige tempel og den smukke udsigt ud over Bedugul. I Bedugul er der et godt, lokalt marked. Heroppe nordpå, hvor der er lidt køligere, bliver der dyrket jordbær, blomkål, gulerødder og andet frugt og grønt. Gør et stop her, nyd det hyggelige marked og køb en bakke jordbær - de er virkelige lækre!

Bagefter kan du stoppe ved templet Ulun Danu, der ligger lige efter Bedugul Bukit Mungsu-markedet. Templet ligger ved kanten af Balis største sø, Lake Batur, hvor også den imponerende Batur vulkan ligger. Det er helt unikt og meget anderledes. Herfra går turen videre nordpå op mod Munduk.

Munduk er en lille by, der ligger fredfyldt i et bjergrigt område. Byen er kendt for sin dyrkning af vanilje, kaffe og kakao - en del af kaffen dyrkes efter en traditionel metode, der har sine rødder i hinduismen og er baseret på tanken om, at lykke opnås gennem gode relationer til Gud, mennesker og miljøet. Ikke overraskende dyrkes der en del økologisk og "fair trade" kaffe på Bali. Du kan opleve det maleriske, bjergrige område samt besøge kaffeplantager, vandfald eller små nærliggende landsbyer. Bemærk, at der kan være koldt og måske tåget i Munduk i perioden december-januar.

Dag 7: En dag i dejlige Munduk

I Munduk er der masser, du kan tage dig til. Hjemmefra kan du bestille forskellige udflugter og aktiviteter.

Du kan fx bestille en vandretur med guide gennem kaffemarker og lokale landsbyer, eller du kan få en guide til en rundtur på det lokale marked. Vil du gerne lære noget om det traditionelle, balinesiske køkken, kan du prøve et madlavningskursus - og bagefter mæske dig i de lækre retter. Du har også muligheden for at leve dig mere ind i den balinesiske kultur. Du kan enten lære at bede til de balinesiske guder, som balineserne selv gør det, eller du kan blive undervist i, hvordan du spiller traditionel, balinesisk musik. Vil du gerne forkæle dig selv lidt, kan du enten få en massage eller få fornyet energi hos en healer.

Du kan også tage en tur til Munduk-vandfaldet. På vejen kører du forbi gårde, hvor der bliver dyrket kaffe, kakao, ris, vanille og kryddernelliker. Vandfaldet er højt og falder mange meter ned i en lille sø, og hvis du har lyst, kan du bade i bruset fra vandet. Hvis du ikke vil have våde fødder, kan også bare gå rundt og nyde den dejlige natur omkring vandfaldet.

Dag 8: Udflugt til varme kilder og kloster på vejen til Lovina

I dag skal du videre til Lovina.

På vejen kan du stoppe ved Banjar hot springs. Disse varme bade er et fortryllende område med smukke udskæringer og varmt, terapeutisk vand. Ansigter udhugget i sten sender det varme vand i en lind strøm ned over besøgende, og med dens høje svovlindhold samt andre mineraler menes at være helende. Jo, Lovina er god for krop og sjæl…

Skal sjælen have endnu et løft, så besøg også klosteret Brahma Vihara Arama i byen Dencarik. Dette er Balis største, buddhistiske kloster og med smukke, orange tage, adskillige Buddha-figurer i guld og stupaer (buddhistiske spir) minder det mest af alt om noget taget ud af en film. Der er mulighed for fordybelse og meditation sammen med munkene.

Dag 9: Nyd smukke Lovina

Nyd stranden og vandet og slap af i de dejlige omgivelser. 

Kunne du tænke dig at bruge dagen på en smuk naturoplevelse? Så tag på udflugt til det høje vandfald, Git Git. Du vil føle dig som en ren eventyrer, når du går gennem junglen til dette 40 meter høje vandfald, der ligger midt i frodige omgivelser. En fantastisk oplevelse for både krop og sjæl...

Hvis du selv vil gå en tur, kan du gå op i højlandet. Her kommer du forbi skoler, lokale snedkere, smede, små boder, og her er virkelig en dejlig udsigt! Du kan selvfølgelig også tage på en trekkingtur med guide og se rismarker og smukke vandfald. Det er en virkelig smuk og spændende tur, men den kan godt være lidt af en udfordring, for nogle steder skal du krydse floder - det er også en oplevelse, og du får oplevet junglen på en helt ny måde. En anden mulighed for at opleve Bali, er i den gamle hovedstad Singaraja, hvor du kan besøge markedet. Her er ikke så mange turister, og du får et godt indtryk af, hvordan balineserne gør deres dagligdagsindkøb.

Dag 10: Tilbage til Sanur og oplevelser på vejen

Efter morgenmaden på hotellet i Lovina kører du med din privatchauffør på besøg til den forhenværende balinesiske hovedstad, Singaraja. Du skal derefter videre til det smukke Beji-tempel, der er et subak-tempel dedikeret til Dewi Sri, der er gudinden for rismarker. Du skal også besøge det vigtige Maduwe Karang-tempel, der er et af de største templer i Bali, inden du til sidst skal til Kintamani og nyde den spektakulære udsigt over Batur-bjerget og dens kratersø. På vej til hotellet er det sidste stop Sebatu, der er et tempel for helligt vand.

I Sanur skal du igen bo på Puri Kelapa Garden Cottages.

Dag 11-15: Dasedage i Sanur

Nyd dagene her med afslapning eller udflugter.

Dag 16: Afrejse fra Indonesien

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Indonesien (Bali). Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Indonesien (Bali).

Alle hoteller

Poolen

Puri Kelapa Garden Cottages

Puri Kelapa Garden Cottages ligger tæt på den nordlige del af Sanur stranden. Det er et dejligt...

Upgradefra 75,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Sativa Sanur Cottages

Sativa Sanur Cottages er et lille hyggeligt hotel, der ligger i den ene ende af Sanur-stranden...

Upgradefra 152,- kr.pr. personpr. dag
Sari Sanur Resort

Sari Sanur Resort

Sari Sanur er et vidunderligt, lille sted, der ligger blot 100 meter fra stranden. Resortet...

Alle hoteller

Poolen

Biyukukung Suites and Spa

Biyukukung Suites and Spa er et dejligt hotel, der ligger 10 minutters gang fra Monkey Forest og...

Poolen

Champlung Sari Hotel

Champlung Sari Hotel er et dejligt hotel, der ligger i udkanten af Ubuds hellige abeskov Monkey...

Upgradefra 38,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Bali - The Alena Resort

The Alena Resort

The Alena Resort er et intimt resort midt i Ubuds tropiske jungle og flotte rismarker. Du er...

Alle hoteller

Lesong Hotel & Restaurant

Lesong Hotel & Restaurant

Lesong Hotel & Restaurant er virkelig et dejligt sted med en smuk beliggenhed midt i...

Alle hoteller

Rejser til Bali

Frangipani Beach Hotel

Frangipani Beach Hotel er et rigtig lækkert og charmerende hotel i idylliske omgivelser lige ud...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til indonesien (bali). Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Indonesien (Bali).

Sanur

115.260793
-8.705179

Ubud

115.263207
-8.519904

Munduk

115.067872
-8.259269

Lovina

115.023256
-8.162366

Sanur

115.260793
-8.705179

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 15 okt 2018 - 11 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 10.990,-
Børn u/12 år fra 10.190,-
Afrejse i følgende periode 12 dec 2018 - 13 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 11.590,-
Børn u/12 år fra 10.590,-
Afrejse i følgende periode 14 dec 2018 - 15 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 11.790,-
Børn u/12 år fra 10.790,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2018 - 17 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 12.190,-
Børn u/12 år fra 10.990,-
Afrejse i følgende periode 17 dec 2018 - 23 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 14.890,-
Børn u/12 år fra 12.990,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2018 - 29 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 13.490,-
Børn u/12 år fra 11.990,-
Afrejse i følgende periode 30 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 12.290,-
Børn u/12 år fra 11.190,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2018 - 05 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 11.890,-
Børn u/12 år fra 10.890,-
Afrejse i følgende periode 06 jan 2019 - 15 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 11.390,-
Børn u/12 år fra 10.490,-
Afrejse i følgende periode 16 jan 2019 - 22 mar 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 10.890,-
Børn u/12 år fra 9.990,-
Afrejse i følgende periode 23 mar 2019 - 28 mar 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 11.390,-
Børn u/12 år fra 10.490,-
Afrejse i følgende periode 29 mar 2019 - 11 apr 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 10.990,-
Børn u/12 år fra 10.290,-
Afrejse i følgende periode 12 apr 2019 - 19 apr 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 11.590,-
Børn u/12 år fra 10.690,-
Afrejse i følgende periode 20 apr 2019 - 29 apr 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 11.290,-
Børn u/12 år fra 10.390,-
Afrejse i følgende periode 30 apr 2019 - 22 jun 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 11.590,-
Børn u/12 år fra 10.690,-
Afrejse i følgende periode 23 jun 2019 - 30 jun 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 13.690,-
Børn u/12 år fra 11.790,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2019 - 08 jul 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 13.990,-
Børn u/12 år fra 11.990,-
Afrejse i følgende periode 09 jul 2019 - 31 aug 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 13.290,-
Børn u/12 år fra 11.590,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2019 - 31 okt 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 12.990,-
Børn u/12 år fra 11.290,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Denpasar t/r.
Alle transporter på rejsen.
14 overnatninger med morgenmad.
Udflugt til Batubulan på vej til Ubud.
Udflugt til templer, Bedugul og marked på vej til Munduk.
Udflugt til varme kilder, kloster og Singarajs på vejen til Lovina
Engelsktalende chauffør ved transfers og inkluderede udflugter.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Entréer på udflugter.
Drikkepenge overalt - specielt forventer din chauffør omkring 6-10 USD i drikkepenge hver dag (v. 2 personer).
Evt. obligatorisk julemiddag (25/12) og/eller nytårsmiddag (31/12).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Denpasar t/r.
Transport mellem lufthavn og hotel med bil/minibus.
Rundrejsen på Bali foregår i privat bil med privatchauffør.

Udflugter

Vil du gerne opleve endnu mere på din rejse til indonesien (bali)? Så har du mulighed for at tilkøbe disse spændende udflugter. Vi har selvfølgelig mange flere udflugter, du kan opleve. Se alle vores udflugter i Indonesien (Bali).

I Batibulan skal du opleve de fantastisk smukke stenudskæringer, som bare er overalt, og i Klungkung besøger du Kertagosa. Det er en gammel kongelig bygning, som kongen talte til folket fra, og det er bygget som en pavillon. Bagefter skal du videre til Goa Lawah - en hellig grotte fuld af flagermus. Du skal også til den smukke by Candidasa, som ligger ud til havet med blåt vand og palmer, så langt øjet rækker. Herfra skal du videre til Puntung, et bjergområde dækket af træer, og til det smukke naturområde Redang. Turen slutter ved det største og mest hellige hindutempel i Bali - nemlig Besakih templet, som er et helt vidunderligt syn! Frokost er ikke inkluderet på denne heldagstur, der starter om morgenen..

Du bliver hentet på dit hotel og kørt til Penelokan, hvor du spiser morgenmad. Så er det op på cyklen og af sted! Du kører nedad på små veje gennem landsbyer, hvor folk er i gang med deres dagligdag. Stierne går igennem frodige skove og plantager med kaffe, kakao, vanilje og eksotiske frugter og forbi lysegrønne rismarker. Du stopper ved et lille hus for at se, hvordan balineserne bor ude på landet, og ved en plantage, hvor du ser, hvordan kaffe bliver fremstillet og lærer om områdets planter og krydderier. Undervejs på cykelturen ser du også et lille tempel og et kæmpemæssigt Banyantræ, og du gør stop ved en rismark, hvor landsbybeboerne planter og høster ris - du må gerne hjælpe til, hvis du har lyst. Turen varer 5-7 timer.

Hop op på cyklen, og afsted går det gennem små, hyggelige landsbyer og forbi frodige rismarker. Her er skøn udsigt ud over floden og plantager med bananer, kakao, kokos og kaffe. I landsbyerne er beboerne igang med hverdagsaktiviteter, og du kan se de mange boder med håndlavede træudskæringer og andet kunsthåndværk. Du spiser frokost, før turen går tilbage igen.

Turen starter midt om natten ved 2 tiden, hvor du kører til Kintamani. Nu starter vandreturen på Batur vulkanen. Du får en lommelygte og går sammen med guiderne, mens det langsomt bliver lysere og lysere. På toppen af bjerget har du en fantastisk udsigt ud over det hellige Agung bjerg og Rinjani bjerget, som er Lomboks højeste bjerg. Solen stiger op og kaster et gyldent skær udover landskabet, mens himlen skifter farver. Du får en kold drink og lidt frisk frugt, før turen går tilbage, og du er hjemme på hotellet før frokost. Husk at tage en varm sweater på, for det er koldt på toppen! Turen kan også tages fra Sanur eller Lovina.

Gåturen på Campuhan Ridge stien er uden diskussion den bedste trekkingrute i Ubud. Her er så smukt og ikke særligt mange mennesker, så du kan rigtig nyde naturen. Stien starter i historiske Ubud, og du kommer forbi Wos floden og det majestætiske Pura Gunung Lebah tempel fra det 8. århundrede. Se de dejlige, frodige rismarker og vulkanerne i det fjerne, mens du udforsker Ubuds skønne landskab. Turen starter fra morgenstunden, og du er tilbage ved middagstid.

Du skal ud og white whater rafte på Ayung floden, og det bliver vildt! Du bliver kastet rundt i strømmen på den brusende flod, og det er altså bare en sjov og våd oplevelse! Bagefter kan du tage et varmt bad og få varmen. Du slutter af med en lækker, sen frokost.

Du vandrer i fire-fem timer sammen med en guide – forbi frodige rismarker, og plantager med kaffe, kakao og vanilje, ind til du kommer til Munduk vandfaldet. Vandet falder 200 meter ned over en klippe omgivet af grønne klatreplanter og frodig natur. Du krydser hovedvejen på tilbagevejen og går langs rismarker tilbage til start. Turen starter om morgenen.

Et madlavningskursus varer et par timer, og du lærer at lave skøn indonesisk mad, der bare smager fantastisk med masser af krydderier og lækre ingredienser. Du smager selvfølgelig også på maden! Du starter lige fra morgenstunden med madlavningen.

Tidligt om morgenen sejler du langs Balis nordkyst og Lovina Beach for at se de herlige delfiner boltre sig i havet. Ofte kommer delfinerne helt op til båden, fordi de er nysgerrige og vil se, hvad der foregår oppe på overfladen. Læn dig tilbage og nyd den fantastiske solnedgang, mens du kigger ud over vandets glimtende overflade... Husk, at delfinerne er vilde dyr, så vi kan ikke garantere, at de kommer forbi. Turen varer 2-3 timer.