Du er her: Lande > Indonesien (Bali) > Rejser > Rejse 423

Balis bedste strande med privatchauffør

17 dages rejse: 2 nætter Pecatu, 2 nætter Ubud, 2 nætter Lovina, 2 nætter Amed og 6 nætter Sanur
Rejse: 
423
Rejser til Bali - Pecatu
Rejs rundt på Bali og oplev smukke templer, grønne rismarker, imponerende klipper og lækre strande!

Din rejse starter i det sydvestlige bali i strandbyen Pecatu, hvor du skal opleve de mange spændende kalkstensklipper og fine strande. Du kan besøge det smukke Uluwatu tempel, som ligger helt ude på spidsen af en af de høje klipper. Herefter kører du med privatchauffør videre langs østkysten og besøger små landsbyer hele vejen op til kunstnerbyen Ubud i bjergene. Se de mange grønne rismarker og de flotte templer - måske møder du også en abe. Nu går turen mod Lovina, og undervejs kommer du forbi templer og flotte bjerge. I Lovina skal du nyde de mørke strande og ud på vandet og forhåbentligt se delfiner. Tag på snorkletur ved de fine koralrev eller nyd solen på stranden. Fra Lovina skal du videre til Amed, hvor du på vejen oplever vandfald, templer og risterrasser. På dine dage i Amed skal du helt ned i gear, opleve fiskeri og synet af Gunung Agung vulkanen. Din rejse slutter i Sanur, hvor de gyldne strande er fulde af de charmerende, farvestrålende outriggerbåde. Slå hjernen helt fra de sidste dage, inden rejsen går hjem igen.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Pecatu
 3. Pecatu
 4. Pecatu - Ubud
 5. Ubud
 6. Ubud - Lovina
 7. Lovina
 8. Lovina - Amed
 9. Amed
 10. Amed - Sanur
 11. Sanur
 12. Sanur
 13. Sanur
 14. Sanur
 15. Sanur
 16. Sanur
 17. Hjemkomst til Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Indonesien (Bali). Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Så går flyveturen omsider mod det indonesiske ørige. De skønne øer har hver deres særpræg, men har det tilfælles, at de byder på dejlige oplevelser. Grønne rismarker, frodig jungle, et utal af hinduistiske templer, forskelligartet dyreliv, fantastisk kunsthåndværk, et rigt kulturliv - og så selvfølgelig strande, strande og strande... Brug den lange flyvetur til at overveje, hvordan du har lyst til at bruge din ferie.

Dag 2: Velkommen til smukke Pecatu!

I dag ankommer du til skønne Pecatu!

Pecatu er et dejligt strandområde på det sydvestlige Bali. Her skal du opleve små, isolerede strande beskyttet af kalkstensklipper på idyllisk vis i små bugte.

Selvom området mest består af klipper, er det også kendt som et surferparadis på grund af de gode bølger. Paragliding er også populært i områder, fordi klipperne er gode at springe ud fra og få luft under ”vingerne” – og det smukke landskab gør sig altså godt fra luften.

Tag på opdagelse i det spændede landskab og skab nye minder - måske møder du en af aberne, som bor her.

Dag 3: Nyd det skønne landskab!

I dag starter du dagen med din guide, som fortæller dig lidt om bali. Resten af dagen skal du bare slappe af.

Har du endnu ikke prøvet af surfe på bølgerne, så kast dig ud i det, men bare rolig, du behøver ikke at være en vovehals for at besøge området, du kan også bare slappe af på en af de fine strande.

Du kan også tage på udflugt til det fine Uluwatu tempel, som ligger på et kæmpe, forrevet klippefremspring og er et af de ældste templer på Bali. Se de flotte udskæringer og de mange spændende spir. Heroppefra kan du se de mange surfere, som kaster sig rundt i vandet nedenfor, og måske får du selskab en abe, der også vil nyde udsigten?

Dag 4: Videre til spændende Ubud

I dag skal du videre til Ubud og på vejen dertil skal du opleve en masse små landsbyer på Balis østkyst.

Første stop på turen er landsbyen Batubulan, hvor du skal opleve traditionel balinesisk barong dans, hvor danserne er iklædt smukke, farvestrålende kostumer ofte med masser af guld og blomster. Herefter kører du videre til landsbyen Celuk, hvor du skal se, hvordan folket laver smukt håndværk af sølv og guld. Næste stop er i Klungkung, der er hjemsted for det spændende domstolspalads Kerta Gosa, der minder mest om et lille stentempel omkranset af statuer og en fin åkandedam. Herefter kører du videre til Goa Lawah templet - også kendt som Bat Cave templet på grund af grotten i templet, hvor hundredevis af flagermus hænger fra loftet. Efter du har spist frokost kører du videre til landsbyen Tenganan, hvor du skal opleve livets gang og se det fine stof gringsing, som folket laver her.

Herefter ankommer du til dejlige Ubud!

Ubud er vel en af denne verdens mest kendte, små kunstnerbyer - et sted du skal og bør være i nogle dage, så du kan nå at opleve det hele: Stemningen i byen, de mange kunstmuseer, gallerier, områdets smukke templer, historiske seværdigheder og ikke mindst de smukke rismarker. Byen er foruden sine templer kendt for sine restauranter, som er smukt indrettede. Det er virkelig en fornøjelse at gå rundt og vælge, hvor man skal slå sig ned - maden er ikke altid så fantastisk igen, da der er mange europæiske menuer, men indretningen af restauranterne er noget for sig. Med de smukke tallerkener og dekorationer - ja, hvor er her dejligt.

Dag 5: Udforsk Ubud

Det er ikke svært at komme rundt i Ubud til fods, så du kan nemt gå rundt at besøge alle de små gallerier, der bugner af kunst i forskellige udformninger. Området er kendt for deres exceptionelle træudskæringer, så det bør du tage dig tid til at kigge på.

Du kan også tage på vandring ind i abeskoven, Monkey Forest, som ligger lige syd for bymidten. Her kan du se de sjove makak-aber og det flotte tempel. Tæt på Ubud findes også det store Goa Gajah (elefanthulen), som ligger i fantastiske omgivelser, beklædt af en tyk skov. Nærmest som Indiana Jones skal du gå igennem skoven ned af de smalle trapper, for at komme ned til dette flotte sted. Der er hellige vandhuller som er lavet tilbage i 800-tallet, og til at passe på vandhullerne, udhuggede og udsmykkede man nogle "vagter". Dette fantastiske sted er kommet med på UNESCOs verdensarvliste og er helt sikkert et syn værd.

I Ubud finder du også templer nok til at få en hel dag til at gå, så gå på opdagelse blandt disse smukke og alligevel enkle, religiøse "hverdagshuse". Templerne er en meget vigtig del af Balis kulturrigdom og de er det, der har gjort Bali til Gudernes Ø. Religionen er Hindu, i dette store, muslimske land, og denne form for hinduisme udarter sig bare så smukt. Om eftermiddagen sidder alle kvinder og fletter små minikurve, der bruges til at sætte blomster og lidt mad i, og som de lægger overalt på fortove, gader, i huse og forretninger. Du mærker balinesernes enkle og stærke tro overalt.

Dag 6: Velkommen til Lovina!

Du skal nu videre til skønne Lovina.

På vejen til Lovina starter du med at besøge Bali's største tempel, nemlig det kæmpestore og flotte Besakih Temple - det er muligvis et af Balis mest kendte templer, og det ligger utrolig flot. Efter dette besøg kører du videre til landsbyen Kintamani, hvor du har en fantastisk udsigt ud over Mount Batur og Batur Lake. Her spiser du frokost, inden du kører videre til Batur templet i Kintamani. Dette tempel siges at være bygget til ære for gudinden Mount Batur, og det er især kendt for sit ikoniske tag, som er bygget i stilen "lag på lag". Du fortsætter turen til det smukke Beji tempelkompleks lidt udenfor Singaraja. Templet er fuld af små udskæringer, som gør det til et helt specielt syn.

Du ankommer herefter til Lovina.

Lovina er kendt for sine mørke, brede sandstrande med vulkansk sand og for sine rolige bølger. Her er den største mulighed for at se delfiner i naturlige omgivelser. Ud for kysten er der beskyttede koralrev, hvor du kan blive sejlet ud til i små udriggerbåde. Så husk snorkeludstyret og oplev farverige fisk og koraller på nærmeste hold. Du kan også tage en dykkertur i området.

Stemningen heroppe er meget fredelig, rolig og afslappet, og en gåtur på stranden i solnedgangen er en herlig måde at slutte en dag af på. Efter solnedgangen kan du stille sulten med frisk fisk, mens du kigger ud på de fiskerbåde, der sejler ud i mørket med natlys på.

Dag 7: Delfiner, kloster og varme kilder

I dag skal du på udflugt tidlig morgen.

Du skal ud at se efter delfiner ved Lovina beach, så husk dit kamera! I en traditionel båd sejler du rundt og kigger efter delfinerne - måske kommer de springende oppe ved overfladen? Efter to timers delfinspotting spiser du morgenmad på stranden.

Efter morgenmaden skal du videre på endnu en udflugt. Du skal opleve Brahma Vihara Arama i byen Dencarik. Dette er Balis største, buddhistiske kloster og med smukke, orange tage, adskillige Buddha-figurer i guld og stupaer (buddhistiske spir) minder det mest af alt om noget taget ud af en film.

Herefter går turen videre til Banjar hot springs. Disse varme bade er et fortryllende område med smukke udskæringer og varmt, terapeutisk vand. Ansigter udhugget i sten sender det varme vand i en lind strøm ned over dig, og med dens høje svovlindhold samt andre mineraler menes det at være helende.

Efter frokost vender du tilbage til dit hotel, hvor du har resten af dagen til at slappe af.

Dag 8: Videre til Amed

I dag går turen videre til Amed, hvor du på vejen skal opleve forskellige steder i det nordlige Bali.

Det første stop på turen er det smukke 40 meter høje vandfald Git Git, der ligger midt i frodige omgivelser. Herefter går turen videre til det berømte store, flotte Ulun Danu vandtempel, som er dedikeret til gudinden af Beratan Lake. Næste stop på turen er landsbyen Jatiluwih, hvor du skal opleve de imponerende risterrasser, som får landsbyen til at lyse grønt! I Jatiluwih spiser du frokost, og derefter går turen til Amed.

Amed er en kyststrækning på ca. 14 kilometer i det østlige Bali: Her ligger syv forskellige små landsbyer: Amed, Jemeluk, Bunutan, Lipah, Selang, Banyuning og Aas. Stemningen er tilbagelænet, og du kan virkelig komme ned i gear her. Ved Amed er sandet på stranden ret mørkt, men jo længere du kommer østpå - væk fra vulkanen - jo lysere bliver det. Folk her lever i høj grad af fiskeri og saltudvining, så mange steder ligger der traditionelle fiskerbåde på stranden.

Nyd resten af i dag helt nede i tempo!

Dag 9: Oplev Amed i dit eget tempo

I dag har du fri til at lave præcis det, som du har lyst til i Amed

Gå en tur i området og mød de søde mennesker - måske får du nye venner?

Har du brug for at røre dig lidt mere efter al den afslapning, så er der mange gode muligheder for trekking ved den smukke Agung vulkanen, der tårner sig op mod skyerne ikke langt fra kysten, og er du til kulturelle oplevelser, så ligger det smukke vandpalads, Tirta Gangga indenfor nem rækkevidde.

Du bestemmer helt selv tempoet i dag.

Dag 10: Sidste stop - Sanur!

I dag ankommer du til skønne Sanur!

Sanur er en dejlig by med masser af små butikker og restauranter - og alligevel er her en fredelig og afslappet stemning. Langs stranden har du mulighed for at slappe af ved en restaurant eller hygge dig ved en bar med en kold forfriskning. Området er skønt for familier, par og livsnydere! Her er en flot bred strand, så der er ingen undskyldning for ikke at få slappet af, og du kan endda få massage direkte på stranden. Som du måske ved, er havet ved Bali ofte lidt voldsomt, så du skal være forsigtig, når der er for mange store bølger. Til gengæld er det et vidunderligt sted for dem, der gerne vil prøve at surfe.

Dag 11-15: Slap af og nyd solen!

I Sanur kan du bruge masser af tid på den dejlige strand og bare nyde, hvor lækkert her er!

Hvis du en dag vil ud og opleve lidt, er der mulighed for at leje en cykel og cykle en tur langs den 5 km lange cykelsti, der snor sig parallelt med det smukke hav.

En af dagene kan du tage en tur til byen - bestil en taxa, de er ikke så frygteligt dyre. Så kan du vandre rundt og opleve denne lille by, hvor alt kan købes. Her er sjovt, moderne tøj, alverdens tingeltangel og ure af mange "mærker" til næsten ingen penge.

Hvad med at leje en bil med chauffør en dag? Se på kortet over øen og bestem dig til, hvor du vil hen. Vi anbefaler dig at starte tidligt om morgenen, før den voldsomme trafik starter. Kør fx til øens vestside, hvor der er få mennesker og smukke, ukendte strande. En anden dag kan du køre østpå og opleve hyggelige, små havnebyer. Eller du kan tage en hel dag til rismarkerne i det nordvestlige Bali. Er du til action, så er Bali kendt for sin river rafting og har desuden nogle fantastiske vandrutsjebaner med omvendt salto og alverdens andre skøre ting. Der er meget at lave for de aktive, men hvis det hele bliver lidt for meget, kan du altid tage på stranden og komme ned i gear igen.

Du kan også tage til Nusa Lembongan, en lille ø på kun 8 kvadratkilometer. Her er der fred, ro og dejlige omgivelser. Du kan nyde de skønne strande og gå eller cykle rundt langs stierne. Her er næsten ingen biler, og næsten ingen veje, så tag den med ro og nyd omgivelserne. Her er god snorkling og dykning ved nærliggende koralrev, og her er også gode bølger til surfing. Den lille by Lembongan Village er hyggelig at besøge, og tæt på ligger der flere steder, der producerer tang til kosmetikbranchen. Helt klart et besøg værd.

Dag 16: Afrejse fra Bali

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Indonesien (Bali). Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Indonesien (Bali).

Alle hoteller

Rejser til Bali - The S Hidden Villa Pecatu

The S Hidden Valley Pecatu

The S Hidden Valley Pecatu er et lækkert resort, som ligger omgivet af smuk natur - omkring 3 km...

Alle hoteller

Rejser til Bali - The Alena Resort

The Alena Resort

The Alena Resort er et intimt resort midt i Ubuds tropiske jungle og flotte rismarker. Du er...

Alle hoteller

Rejser til Bali

Frangipani Beach Hotel

Frangipani Beach Hotel er et rigtig lækkert og charmerende hotel i idylliske omgivelser lige ud...

Alle hoteller

Rejser til Bali - Aquaterasse Amed

Aquaterrace Amed

Aquaterrace Amed er et smukt, hvidmalet bed & breakfast, som ligger på en bjergside helt ud...

Alle hoteller

Peneeda View Beach Hotel

Peneeda View Beach Hotel

Peneeda View Beach Hotel er et dejligt men noget slidt hotel med en god stemning. Hotellet...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til indonesien (bali). Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Indonesien (Bali).

Pecatu

115.121418
-8.834354,

Ubud

115.263207
-8.519904

Lovina

115.023256
-8.162366

Amed

115.649264
-8.334862

Sanur

115.260793
-8.705179

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 15 okt 2018 - 11 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 14.190,-
Børn u/12 år fra 13.390,-
Afrejse i følgende periode 12 dec 2018 - 13 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 14.790,-
Børn u/12 år fra 13.790,-
Afrejse i følgende periode 14 dec 2018 - 15 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.990,-
Børn u/12 år fra 13.840,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2018 - 17 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.490,-
Børn u/12 år fra 14.390,-
Afrejse i følgende periode 17 dec 2018 - 19 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 17.990,-
Børn u/12 år fra 16.290,-
Afrejse i følgende periode 20 dec 2018 - 23 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 18.490,-
Børn u/12 år fra 16.690,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2018 - 29 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 17.190,-
Børn u/12 år fra 15.690,-
Afrejse i følgende periode 30 dec 2018 - 06 jan 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.790,-
Børn u/12 år fra 14.690,-
Afrejse i følgende periode 07 jan 2019 - 15 jan 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 14.790,-
Børn u/12 år fra 13.790,-
Afrejse i følgende periode 16 jan 2019 - 22 mar 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 14.190,-
Børn u/12 år fra 13.390,-
Afrejse i følgende periode 23 mar 2019 - 28 mar 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 14.790,-
Børn u/12 år fra 13.790,-
Afrejse i følgende periode 29 mar 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 14.190,-
Børn u/12 år fra 13.390,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 11 apr 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 14.790,-
Børn u/12 år fra 13.890,-
Afrejse i følgende periode 12 apr 2019 - 19 apr 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.590,-
Børn u/12 år fra 14.490,-
Afrejse i følgende periode 20 apr 2019 - 29 apr 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 14.990,-
Børn u/12 år fra 13.990,-
Afrejse i følgende periode 30 apr 2019 - 22 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.590,-
Børn u/12 år fra 14.390,-
Afrejse i følgende periode 23 jun 2019 - 30 jun 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 15.690,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2019 - 08 jul 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 17.590,-
Børn u/12 år fra 16.290,-
Afrejse i følgende periode 09 jul 2019 - 13 dec 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.590,-
Børn u/12 år fra 15.390,-
Afrejse i følgende periode 09 jul 2019 - 23 jul 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 15.390,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Denpasar-Danmark.
14 overnatninger med morgenmad.
Alle transporter.
Privatchauffør på Bali.
Udflugter i Pecatu, Ubud, Lovina og Amed.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. obligatorisk julemiddag (25/12) og/eller nytårsmiddag (31/12).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Denpasar t/r.
Transport rundt på Bali med privat bil/minibus og privatchauffør.