Du er her: Lande > Indonesien (Bali) > Rejser > Rejse 411

Det bedste af Indonesien

17 dages rejse: 3 nætter Yogyakarta, 1 nat Pacet, 1 nat Bromo, 1 nat Kalibaru, 2 nætter Ubud og 6 nætter Sanur
Rejse: 
411
Bali rejser - Yogyakarta
Oplev det bedste af Java og Bali - med mange udflugter inkluderet i Yogyakarta, Pacet, Bromo, Kalibaru, Ubud og Sanur.

Rejsen starter i Yogyakarta på øen Java - en absolut perle for de historieinteresserede med en kæmpe kulturarv. Du bliver taget med på sightseeing og oplever byens højdepunkter - bl.a. fuglemarkedet, Sultans Palace og det majestætiske Borobodur Tempel. Turen går videre gennem teaktræsskove og sukkerrørsmarker til den rolige by Pacet, men du når også at besøge et af de største og mest elegante hinduistiske templer på vejen. Efter en overnatning i landlige omgivelser skal du mod Bromo-bjerget, og her er der ikke noget med at sove længe! Allerede inden det bliver lyst, skal du med jeep til Mount Penanjak Look Out. Her vil du opleve den smukkeste solopgang over Bromo-bjerget - så husk endelig kameraet, selvom det uden tvivl er et syn, du vil huske. Du skal også til Kalibaru, som er en lille bjergby smukt omgivet af Javas regnskov og plantager. Fra Java skal du videre til Bali, hvor kunstnerbyen Ubud er første stop. Her kan du se de mange gallerier og smukke templer, inden rejsen sluttes af med afslapning og strandliv i populære Sanur.  

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Yogyakarta
 3. Yogyakarta
 4. Yogyakarta
 5. Yogyakarta - Pacet
 6. Pacet - Bromo
 7. Bromo - Kalibaru
 8. Kalibaru - Ubud
 9. Ubud
 10. Ubud - Sanur
 11. Sanur
 12. Sanur
 13. Sanur
 14. Sanur
 15. Sanur
 16. Sanur
 17. Ankomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Indonesien (Bali). Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Så går flyveturen omsider mod det indonesiske ørige. De skønne øer har hver deres særpræg, men har det tilfælles, at de byder på dejlige oplevelser. Grønne rismarker, frodig jungle, et utal af hinduistiske templer, forskelligartet dyreliv, fantastisk kunsthåndværk, et rigt kulturliv - og så selvfølgelig strande, strande og strande... Brug den lange flyvetur til at overveje, hvordan du har lyst til at bruge din ferie.

Dag 2: Velkommen til Yogyakarta!

I dag ankommer du til Yogyakarta.

Yogyakarta på Java er den mindste provins i Indonesien. Samtidig er det landets eneste område, som stadig er ledet af det koloniale monarki under Sultanen af Yogyakarta. Er du historieinteresseret, så er denne provins en absolut perle. Eftersom Yogyakarta er en af de ældste byer i Indonesien, befinder der sig en kæmpe kulturarv her tilbage fra kolonialtiden.

Slap af resten af dagen eller gå en tur rundt i byen, her er massere at tage sig til.

Dag 3: Byrundtur i Yogyakarta

I dag skal du på en halvdags sightseeingtur i byen. Du skal se den kulturelle del af byen, inkl. Sultans Palace og Taman Sari og videre til fuglemarkedet. Herefter er der frokost på en hyggelig, lokal restaurant og så fortsætter turen til en batikfabrik og Kotagede for at se sølvarbejde.

Om eftermiddagen er du på egen hånd. Her kan du måske besøge Malioboro Street, hvor der er så mange butikker, at det er umuligt at nå dem alle...

Dag 4: Tempeltur fra Yogyakarta

I dag skal du igen på sightseeing. Om morgenen tager du til det majestætiske Borobudur Tempel fra det 8. århundrede - det er bygget i sten og ligner næsten en kæmpemæssig pyramideformet terrasse med små klokkeformede tårne på toppen. Det er et smukt syn! Langs murene kan du se Buddhas liv afbilledet, og Buddha selv sidder da også i skrædderstilling som en stenskulptur på toppen af templet!

Du skal også se den lille landsby Candirejo tre kilometer væk. Du kan enten gå rundt i den lille by, eller du kan køre i en såkaldt andong, som bliver trukket af en hest - en sjov måde at opleve byen på og få snakket med nogle af byens venlige indbyggere.

Dag 5: Velkommen til Pacet!

Du forlader Yoyakarta og kører til Solo. På vejen stopper du ved et palads med en interessant samling af kongelige arvestykker og træmasker. Du kan også kigge forbi markedet i Pasar Gede, hvor der er dagligvarer, grøntsager, frugter og fisk i alle afskygninger. Bagefter besøger du loppemarkedet i Triwindu. Her vrimler det med antikke småting, træudskæringer, dukker og andet tingeltangel, og det er lidt af en oplevelse at gå rundt imellem de mange små boder. Så går turen videre mod Pacet, men på vejen gør du stop i Trowulan, et gammelt kongerige i det 13. århundrede, hvor du ser de mange historiske ruiner bygget i rødt sten.

Så fortsætter turen til Pacet, som ligger på skrænten af Mount Penanggungan. Her vil du opleve en ro og skøn udsigt ud over landet.

Dag 6: Velkommen til fantastiske Bromo!

I dag skal du videre til Bromo-bjerget.

Vejen til Bromo går ad billedskønne bjergveje forbi Trawas og Nongkojajar, og du stopper også ved det fine Candi Jawi tempel fra 1280, der ligger som et lille tårn omgivet af en voldgrav. Her ligger Kertaneqara, den sidste konge i Singasari kongeriget, begravet.

Mount Bromo, som udgør en del af Tengger Massif, spyr hvid røg ud og er en af de mest aktive vulkaner i verden.. Med sine 2.329 meter er den ikke den højeste top, men den er den mest kendte vulkan på Java. Den øde vulkan top, de skarpe vulkanske klipper der stikker op af den grus beklædte slette, den gyldne savanne af fint vulkansk sand – det hele står i skarp kontrast til de frodige omgivelser, du ser ud over fra toppen af dette fantastiske punkt. Myten om Mount Bromo er væsentlig for folket omkring den, da de tror at det var netop her deres prins ofrede sit liv for sin familie. For at ære dette, kaster folk penge og mad i krateret ved en speciel festival.

Du starter dagen med en kort guidet tur i resortets urtehave, hvor du ser nogle spændende, eksotiske planter, der kan bruges til medicin. 

Dag 7: Udflugt til Mount Penanjak og videre til Kalibaru

I dag skal du MEGET tidligt op - faktisk så tidligt, at solen endnu ikke er stået op. Du skal nemlig med jeep til Mount Penanjak Look Out, som ligger i 2.700 meters højde, hvor du får chancen for at se den smukkeste solopgang over Bromo-bjerget og med Semeru-bjerget i baggrunden. Husk endelig dit kamera, selvom det er et syn, du uden tvivl vil huske. Det er en helt speciel oplevelse at se solen, nærmest stige op af krateret om morgen!

Senere kører du videre til kanten af bjerget, hvorfra du rider ned til bunden på hesteryg. Herfra er der mulighed for at undersøge området på egen hånd. Så går turen tilbage til dit hotel, hvor du får serveret morgenmad og har tid til et bad, før du igen skal videre til Kalibaru.

På vej til Kalibaru stoppes der i Jember for at spise frokost. Kalibaru er en lille bjergby, som ligger smukt omgivet af Javas regnskov og plantager. Byen i sig selv er ikke noget særligt, men du kan tage ud og se området og den smukke natur. Et lille tog kører igennem Gumitir-dalen i det vestlige Kalibaru, og på den måde kommer du hurtigt igennem det dejlige landskab.

Dag 8: Velkommen til Ubud!

I dag bliver du budt velkommen til Ubud.

Ubud er vel en af denne verdens mest kendte, små kunstnerbyer - et sted du skal og bør være i nogle dage, så du kan nå at opleve det hele: Stemningen i byen, de mange kunstmuseer, gallerier, områdets smukke templer, historiske seværdigheder og ikke mindst de smukke rismarker. Byen er foruden sine templer kendt for sine restauranter, som er smukt indrettede. Det er virkelig en fornøjelse at gå rundt og vælge, hvor man skal slå sig ned - maden er ikke altid så fantastisk igen, da der er mange europæiske menuer, men indretningen af restauranterne er noget for sig. Med de smukke tallerkener og dekorationer - ja, hvor er her dejligt.

Dag 9: Nyd den dejlige natur og smukke templer i Ubud

Det er ikke svært at komme rundt i Ubud til fods, så du kan nemt gå rundt at besøge alle de små gallerier, der bugner af kunst i forskellige udformninger. Området er kendt for deres exceptionelle træudskæringer, så det bør du tage dig tid til at kigge på.

Du kan også tage på vandring ind i abeskoven, Monkey Forest, som ligger lige syd for bymidten. Her kan du se de sjove makak-aber og det flotte tempel. Tæt på Ubud findes også det store Goa Gajah (elefanthulen), som ligger i fantastiske omgivelser, beklædt af en tyk skov. Nærmest som Indiana Jones skal du gå igennem skoven ned af de smalle trapper, for at komme ned til dette flotte sted. Der er hellige vandhuller som er lavet tilbage i 800-tallet, og til at passe på vandhullerne, udhuggede og udsmykkede man nogle "vagter". Dette fantastiske sted er kommet med på UNESCOs verdensarvliste og er helt sikkert et syn værd.

I Ubud finder du også templer nok til at få en hel dag til at gå, så gå på opdagelse blandt disse smukke og alligevel enkle, religiøse "hverdagshuse". Templerne er en meget vigtig del af Balis kulturrigdom og de er det, der har gjort Bali til Gudernes Ø. Religionen er Hindu, i dette store, muslimske land, og denne form for hinduisme udarter sig bare så smukt. Om eftermiddagen sidder alle kvinder og fletter små minikurve, der bruges til at sætte blomster og lidt mad i, og som de lægger overalt på fortove, gader, i huse og forretninger. Du mærker balinesernes enkle og stærke tro overalt.

Dag 10: Velkommen til Sanur!

I dag ankommer du til skønne Sanur!

Sanur er en dejlig by med masser af små butikker og restauranter - og alligevel er her en fredelig og afslappet stemning. Langs stranden har du mulighed for at slappe af ved en restaurant eller hygge dig ved en bar med en kold forfriskning. Området er skønt for familier, par og livsnydere! Her er en flot bred strand, så der er ingen undskyldning for ikke at få slappet af, og du kan endda få massage direkte på stranden. Som du måske ved, er havet ved Bali ofte lidt voldsomt, så du skal være forsigtig, når der er for mange store bølger. Til gengæld er det et vidunderligt sted for dem, der gerne vil prøve at surfe.

Dag 11-15: Afslapning på stranden i dejlige Sanur

I Sanur kan du bruge masser af tid på den dejlige strand og bare nyde, hvor lækkert her er!

Hvis du en dag vil ud og opleve lidt, er der mulighed for at leje en cykel og cykle en tur langs den 5 km lange cykelsti, der snor sig parallelt med det smukke hav.

En af dagene kan du tage en tur til byen - bestil en taxa, de er ikke så frygteligt dyre. Så kan du vandre rundt og opleve denne lille by, hvor alt kan købes. Her er sjovt, moderne tøj, alverdens tingeltangel og ure af mange "mærker" til næsten ingen penge.

Hvad med at leje en bil med chauffør en dag? Se på kortet over øen og bestem dig til, hvor du vil hen. Vi anbefaler dig at starte tidligt om morgenen, før den voldsomme trafik starter. Kør fx til øens vestside, hvor der er få mennesker og smukke, ukendte strande. En anden dag kan du køre østpå og opleve hyggelige, små havnebyer. Eller du kan tage en hel dag til rismarkerne i det nordvestlige Bali. Er du til action, så er Bali kendt for sin river rafting og har desuden nogle fantastiske vandrutsjebaner med omvendt salto og alverdens andre skøre ting. Der er meget at lave for de aktive, men hvis det hele bliver lidt for meget, kan du altid tage på stranden og komme ned i gear igen.

Du kan også tage til Nusa Lembongan, en lille ø på kun 8 kvadratkilometer. Her er der fred, ro og dejlige omgivelser. Du kan nyde de skønne strande og gå eller cykle rundt langs stierne. Her er næsten ingen biler, og næsten ingen veje, så tag den med ro og nyd omgivelserne. Her er god snorkling og dykning ved nærliggende koralrev, og her er også gode bølger til surfing. Den lille by Lembongan Village er hyggelig at besøge, og tæt på ligger der flere steder, der producerer tang til kosmetikbranchen. Helt klart et besøg værd.

Dag 16: Afrejse fra Indonesien

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Indonesien (Bali). Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Indonesien (Bali).

Alle hoteller

Poolen

Jogjakarta Plaza

Jogjakarta Plaza er et dejligt centralt beliggende sted med pool og balkon på værelserne.

Alle hoteller

Grand Trawas

Grand Trawas ligger smukt mellem bjergene i dejlige omgivelser, og det er et godt sted at bo,...

Alle hoteller

Bromo Cottages

Bromo Cottages

Bromo Cottages er et lille, hyggeligt sted på bjerget med spektakulær udsigt over Mount Bromo....

Alle hoteller

Facaden

Margo Utomo Resort

Margo Utomo Hillview Cottages er bygget op omkring en plantage fra 1943, og her dyrkes stadig...

Alle hoteller

Poolen

Biyukukung Suites and Spa

Biyukukung Suites and Spa er et dejligt hotel, der ligger 10 minutters gang fra Monkey Forest og...

Poolen

Champlung Sari Hotel

Champlung Sari Hotel er et dejligt hotel, der ligger i udkanten af Ubuds hellige abeskov Monkey...

Upgradefra 31,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Bali - The Alena Resort

The Alena Resort

The Alena Resort er et intimt resort midt i Ubuds tropiske jungle og flotte rismarker. Du er...

Alle hoteller

Poolen

Puri Kelapa Garden Cottages

Puri Kelapa Garden Cottages ligger tæt på den nordlige del af Sanur stranden. Det er et dejligt...

Upgradefra 65,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Sativa Sanur Cottages

Sativa Sanur Cottages er et lille hyggeligt hotel, der ligger i den ene ende af Sanur-stranden...

Upgradefra 129,- kr.pr. personpr. dag
Sari Sanur Resort

Sari Sanur Resort

Sari Sanur er et vidunderligt, lille sted, der ligger blot 100 meter fra stranden. Resortet...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til indonesien (bali). Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Indonesien (Bali).

Yogyakarta

110.374327
-7.802139

Pacet (Java)

112.538591
-7.665357

Bromo

112.949492
-7.941064

Kalibaru

113.985132
-8.291766

Ubud

115.263207
-8.519904

Sanur

115.260793
-8.705179

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 06 jan 2018 - 22 jun 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 18.490,-
Børn u/12 år fra 17.090,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2018 - 20 aug 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 22.390,-
Børn u/12 år fra 20.090,-
Afrejse i følgende periode 22 aug 2018 - 14 dec 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 18.890,-
Børn u/12 år fra 17.540,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2018 - 30 dec 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 22.990,-
Børn u/12 år fra 20.740,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 03 jan 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 19.390,-
Børn u/12 år fra 17.990,-
Afrejse i følgende periode 04 jan 2019 - 30 mar 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 18.890,-
Børn u/12 år fra 17.540,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Jakarta, Denpasar-Danmark og fly Jakarta-Yogyakarta.
Al transport på rejsen.
14 overnatninger med morgenmad.
Byrundtur og to tempelture i Yogyakarta.
Udflugt til urtehaven og Candi Jawi templet på vej til Bromo.
Udflugt til Mount Penanjak og ridning ved Mount Bromo.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. obligatorisk julemiddag (25/12) og/eller nytårsmiddag (31/12).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Yogyakarta og Denpasar-Danmark.
Fly Jakarta-Yogyakarta.
Transport Java-Bali med færge.
Al transport rundt på Java og Bali med bil/minibus.