Du er her: Lande > Indonesien (Bali) > Rejser > Rejse 412

Det bedste af Java, Bali og Lombok

17 dages rejse: 1 nat Surabaya, 1 nat Bromo, 2 nætter Ijen, 5 nætter Sanur, 2 nætter Gili Trawangan og 3 nætter Senggigi
Rejse: 
412
Oplev Indonesiens smukke natur på 3 forskellige øer. Glæd dig til at besøge Surabaya, Bromo, Ijen, Sanur, Gili Trawangan og Senggigi.

Rejsen tager sin begyndelse på Java, der er Indonesiens femtestørste ø. Efter en nat i Surabaya, hvor du skal opleve de gamle kvarterer, sætter du kursen mod det smukke Bromo-bjerg. Højdepunktet her er en solopgangs-tur til Mount Penanjak Look Out, hvor får chancen for at se den smukkeste solopgang over Bromo-bjerget. Sidste stop på Java er Ijen Nationalpark. Landskabet her er helt fantastisk med risterrasser og vulkaner, og du skal ud at vandre gennem tropisk regnskov og kaffeplantager, op til krateret af Ijen-bjerget. Videre til feriebyen Sanur på Bali, hvor du kan hvile benene på den skønne strand. Sanur tiltrækker turister fra hele verden, og her er derfor masser af restauranter, barer og butikker. Skal der ske lidt under dit ophold i Sanur, kan du tage ud at riverrafte eller leje en bil med chauffør og køre ud at opleve øen. Næste stop er Gili Trawangan, der er en rigtig paradisø. Du kan gå hele vejen rundt om øen på et par timer, strandene er fantastiske, og så er det et rigtigt paradis for dykkere. Verden under havet kan også udforskes i Senggigi på Lombok, der er rejsens sidste stop. Her kan du nyde det rolige hav og snorkle blandt farverige koraller og fisk.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Surabaya
 3. Surabaya - Bromo
 4. Bromo - Ijen
 5. Ijen
 6. Ijen - Sanur
 7. Sanur
 8. Sanur
 9. Sanur
 10. Sanur
 11. Sanur - Gili Trawangan
 12. Gili Trawangan
 13. Gili Trawangan - Senggigi
 14. Senggigi
 15. Senggigi
 16. Senggigi
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Indonesien (Bali). Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Så går flyveturen omsider mod det indonesiske ørige. De skønne øer har hver deres særpræg, men har det tilfælles, at de byder på dejlige oplevelser. Grønne rismarker, frodig jungle, et utal af hinduistiske templer, forskelligartet dyreliv, fantastisk kunsthåndværk, et rigt kulturliv - og så selvfølgelig strande, strande og strande... Brug den lange flyvetur til at overveje, hvordan du har lyst til at bruge din ferie.

Dag 2: Velkommen til Surabaya!

I dag bliver du budt velkommen til Surabaya på Java. Java er Indonesiens femtestørste ø, og her bor virkelig mange mennesker, for det er her, Indonesiens hovedstad, Jakarta, ligger! Java er en god blanding af tropisk regnskov, bjerge og kaffeplantager. De mange vulkaner gør øen grøn og frodig, men der er også hele områder med tør savanne og kæmpemæssige klipper. Surabaya er en stor by med mange mennesker, meget traffik og ikke så megen charme. I fordums tider var Surabaya en vigtig handelsby for Javas kongedømmer og sidenhen for de hollandske koloniherre, og der var også her, at oprøret imod den fremmede kolonimagt begyndte i 1945. Derfor kaldes byen også Heltenes By, og der er rejst mange monumenter i deres hæder. Surabaya har forskellige bydele herunder en faldefærdig men charmerende gammel bydel, en arabisk bydel med smalle gader og en travl kinesisk bydel med et virvar af små butikker. Byens mest berømte museum er House of Sampoerne - en stadig fungerende cigaretfabrik, der ligger i en smuk kolonitidsbygning, og hvor du kan se og lære en masse om Indonesiens mest populære cigaretter.

Dag 3: Oplevelser i Surabaya og videre til Bromo vulkanen

I dag skal du på sightseeingtur i byen. Du skal forbi de gamle kvarterer med de skønne, lokale krydderier. Nu går turen til et af de ældste kinesiske templer og derfra videre til et tobaksmuseum (House of Sampoerna). Til sidst skal du en tur til det smukke Bromo-bjerg, hvor du har udsigt til imponerende vulkaner indhyldet i en dis af tåge - et fantastisk smukt syn!

Dag 4: Udflugt i Bromo og så af sted til Ijen

I dag skal du MEGET tidligt op. Turen går videre kl 04.00 om morgenen. Du bliver kørt i jeep til Mount Penanjak Look Out, som ligger i 2.700 meters højde, hvor du får chancen for at se den smukkeste solopgang over Bromo-bjerget med Semeru-bjerget i baggrunden. Senere kører du videre til kanten af bjerget, hvor du kan vælge at ride til bunden på hesteryg, hvis du vil tilkøbe det. Herfra er der mulighed for at undersøge området på egen hånd, før turen går tilbage til dit hotel, hvor du får serveret morgenmad og har tid til et bad, før du skal videre til Ijen.

Dag 5: Udflugt til Mount Ijen

Tidligt op igen, igen til lidt morgenmad, før du skal videre til Pal Tuding. Turen går igennem tropisk regnskov med forskellige plantager - bl.a. kaffeplantager. Du ankommer til en "hiking-post", hvorfra du vandrer ca. to timer med den smukkeste udsigt over kanten af krateret til Ijen-bjerget. Når du ankommet til krateret, har du mulighed for at udforske området på egen hånd, før turen går tilbage til resortet. Resten af dagen kan du nyde på egen hånd.

Dag 6: Velkommen til Sanur!

I dag ankommer du til skønne Sanur!

Sanur er en dejlig by med masser af små butikker og restauranter - og alligevel er her en fredelig og afslappet stemning. Langs stranden har du mulighed for at slappe af ved en restaurant eller hygge dig ved en bar med en kold forfriskning. Området er skønt for familier, par og livsnydere! Her er en flot bred strand, så der er ingen undskyldning for ikke at få slappet af, og du kan endda få massage direkte på stranden. Som du måske ved, er havet ved Bali ofte lidt voldsomt, så du skal være forsigtig, når der er for mange store bølger. Til gengæld er det et vidunderligt sted for dem, der gerne vil prøve at surfe.

Dag 7-10: Nyd livet i dejlige Sanur

I Sanur kan du bruge masser af tid på den dejlige strand og bare nyde, hvor lækkert her er!

Hvis du en dag vil ud og opleve lidt, er der mulighed for at leje en cykel og cykle en tur langs den 5 km lange cykelsti, der snor sig parallelt med det smukke hav.

En af dagene kan du tage en tur til byen - bestil en taxa, de er ikke så frygteligt dyre. Så kan du vandre rundt og opleve denne lille by, hvor alt kan købes. Her er sjovt, moderne tøj, alverdens tingeltangel og ure af mange "mærker" til næsten ingen penge.

Hvad med at leje en bil med chauffør en dag? Se på kortet over øen og bestem dig til, hvor du vil hen. Vi anbefaler dig at starte tidligt om morgenen, før den voldsomme trafik starter. Kør fx til øens vestside, hvor der er få mennesker og smukke, ukendte strande. En anden dag kan du køre østpå og opleve hyggelige, små havnebyer. Eller du kan tage en hel dag til rismarkerne i det nordvestlige Bali. Er du til action, så er Bali kendt for sin river rafting og har desuden nogle fantastiske vandrutsjebaner med omvendt salto og alverdens andre skøre ting. Der er meget at lave for de aktive, men hvis det hele bliver lidt for meget, kan du altid tage på stranden og komme ned i gear igen.

Du kan også tage til Nusa Lembongan, en lille ø på kun 8 kvadratkilometer. Her er der fred, ro og dejlige omgivelser. Du kan nyde de skønne strande og gå eller cykle rundt langs stierne. Her er næsten ingen biler, og næsten ingen veje, så tag den med ro og nyd omgivelserne. Her er god snorkling og dykning ved nærliggende koralrev, og her er også gode bølger til surfing. Den lille by Lembongan Village er hyggelig at besøge, og tæt på ligger der flere steder, der producerer tang til kosmetikbranchen. Helt klart et besøg værd.

Dag 11: Velkommen til Gili Trawangan!

I dag sætter du kursen mod Gili Trawangan - en dejlig, lillebitte ø, som du kan gå hele vejen rundt om på måske to timer. Det er dog den største af Lomboks småøer. Den rager betydeligt højere op over havet end sine medsøstre. Selvom øen kun er 3 km lang og 2 km bred, så bor her alligevel næsten 1.000 fastboende fiskere, bønder og dykkere. Motorkøretøjer findes her ingen af, så al transport foregår på cykel eller i hestevogn.

Dag 12: En dag til at dase på dejlige Gili Trawangan

Livet går sin vante gang i et afslappet tempo. Her findes kun én hovedgade og med en omkreds på øen på knap 5 km, er det hurtigt at komme rundt til fods. Langs hovedgaden ligger de fleste hoteller, og her findes alt fra resorts til mindre bungalows.

Hvis du ikke kan få nok af saltvand, er du kommet til det rette sted. Det er ikke uden grund, at Gili Trawangan bliver kaldt "dykkernes paradis". Vil du ud at opleve den magiske verden under vandet, er Gili Trawangan det perfekte sted at tage hen. Der er rig mulighed for at opleve en kæmpe variation på alle dyk. Her findes bl.a. vægdykning og en næsten endeløs strøm af fisk, skildpadder og hajer. For at kunne bevare dette fantastiske dykkerområde, bliver dykkere pålagt et engangsgebyr for at dykke, som går til at opretholde den smukke natur.

Dag 13: Velkommen til Senggigi på Lombok

I dag ankommer du til Senggigi på øen Lombok.

Senggigi er kendt for sine brede, vestvendte og fredfyldte strande. Masser af hoteller ligger langs stranden og indbyder solbadende turister til at søge afslapning på en af de mange liggestole. Vandet er roligt, og bølgerne ikke så vilde som sydpå. Her er glimrende muligheder for snorkling og dykning - se koraller i regnbuens farver og stimer af farverige fisk på helt lavt vand. Hvis kulturen skal opleves er der flere forskellige steder tæt på Senggigi som er et kig værd. Ca. to km fra Senggigi ligger Paru Batu Bolong, et hindu-tempel på spidsen af næsset med en tom trone. Dette symboliserer Brahma, som er skabelsesguden. Et andet meget specielt område er Narmada Water Park, som har både et helligt hindu-tempel, fantastisk flotte haver, smukke, hellige søer og parken indeholder sågar også en ungdommens kilde! Drik af den, og du får efter sigende et langt liv. Dette fantastiske sted har en helt speciel stemning og er med til at skabe en indre ro.

Dag 14-15: Slap af i Senggigi

Nyd blot livet i dag - få lidt god mad serveret ved poolen, og gå rundt og se alle de faciliteter der findes. Slap af på stranden ved det turkisblå vand og gå en tur ned langs vandet og se strandens liv.

Vil du ud at se den nærmeste omegn, så tag en tur med hestevogn. Det koster meget lidt, men du skal selvfølgeligt aftale en pris i forvejen.

Måske vil du også på udflugt en dag? Ring til agenten dagen før og få ham til at skaffe dig en bil som du kan leje. Det er sjovt selv at køre på Lombok, og der er kun meget lidt trafik – dog naturligvis en del i den lille hovedstad. Bilen er god og meget nem at køre, og det er sjovt selv at finde rundt… Gang på gang bliver du overrasket over, hvor utrolig søde alle de unge på Lombok er – det er også dem, du skal spørge om vej, og de taler alle lidt engelsk! Bare tag dig god tid, kør langsomt og husk venligst altid på, at der er venstrekørsel! Kan du ikke lide selv at køre bil i udlandet, eller vil du ikke have besværet med at finde vej, så kan du selvfølgelig også få en chauffør.

Tag måske på en udflugt sydpå, ca. 70 km hver vej. Start med at køre igennem den lille hovedstad, og ned til Sukarara, som har interessante væverier at se på. Du kan købe herlige bælter og andet vævet materiale her. Fortsæt til Penujak og se de store flotte lervaser, også selv om de ikke er til at tage med hjem. Kør så til Sade eller en af landsbyerne, der ligger i nærheden, og se de særprægede, gamle Sasak-huse. Måske skal du en tur til nogle af de store surfområder – eller til fiskebyerne længere sydpå? Det er dig, der bestemmer.

Er du til store, udfordrende oplevelser, så ring til vores agent og hør om en tre dages fantastisk vandretur op til vulkanen, 3.700 m over havet. Du bliver kørt det meste af vejen, men skal gå ca. 5 timer om dagen. Det skulle være en fantastisk oplevelse, hvor du ser den grøn-blå sø i vulkankrateret og sover i telt om natten...

Dag 16: Afrejse fra Indonesien

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Indonesien (Bali). Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Indonesien (Bali).

Alle hoteller

Poolen

Surabaya Suite Hotel

Surabaya Plaza Hotel er et flot, stort hotel, der ligger lige i centrum af byen. Hotellet er...

Alle hoteller

Bromo Cottages

Bromo Cottages

Bromo Cottages er et lille, hyggeligt sted på bjerget med spektakulær udsigt over Mount Bromo....

Alle hoteller

Poolen

Ijen Resort & Villa

Ijen Resort & Villa ligger ved Ijen Nationalpark og har udsigt over rismarker i terrasser og...

Alle hoteller

Poolen

Puri Kelapa Garden Cottages

Puri Kelapa Garden Cottages ligger tæt på den nordlige del af Sanur stranden. Det er et dejligt...

Upgradefra 64,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Sativa Sanur Cottages

Sativa Sanur Cottages er et lille hyggeligt hotel, der ligger i den ene ende af Sanur-stranden...

Upgradefra 137,- kr.pr. personpr. dag
Sari Sanur Resort

Sari Sanur Resort

Sari Sanur er et vidunderligt, lille sted, der ligger blot 100 meter fra stranden. Resortet...

Alle hoteller

Terrasse

Hotel Ombak Sunset

Hotel Ombak Sunset er et nyere hotel, der ligger på den fredelige, vestlige side af øen et...

Udsigt

Vila Ombak

Vila Ombak er et smukt og super charmerende sted, der ligger i den stille ende af byen ud til...

Upgradefra 408,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Kelapa Luxury Villas

Kelapa Luxury Villas er et smukt og skønt hotel, der ligger dejlig roligt i en kokosnød plantage...

Alle hoteller

Poolen

Holiday Resort Lombok

Holiday Resort Lombok er et dejligt resort, beliggende mellem frodige bjerge og skønne strande....

Upgrade
Poolen

Sheraton Senggigi Beach Resort

Sheraton Senggigi er et af de hoteller, der aldrig vil blive glemt. Det er bare et fantastisk...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til indonesien (bali). Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Indonesien (Bali).

Surabaya

112.754941
-7.255521

Bromo

112.949492
-7.941064

Ijen

114.241534
-8.057856

Sanur

115.260793
-8.705179

Gili Trawangan

116.038781
-8.348144

Senggigi

116.037586
-8.478972

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 nov 2018 - 16 dec 2018
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 17.490,-
Børn u/12 år fra 16.890,-
Afrejse i følgende periode 17 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 18.490,-
Børn u/12 år fra 17.790,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 05 jan 2019
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 17.790,-
Børn u/12 år fra 17.190,-
Afrejse i følgende periode 06 jan 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 17.190,-
Børn u/12 år fra 16.690,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 23 jun 2019
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 17.590,-
Børn u/12 år fra 16.990,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2019 - 30 jun 2019
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 17.990,-
Børn u/12 år fra 17.390,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2019 - 21 aug 2019
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 18.990,-
Børn u/12 år fra 18.290,-
Afrejse i følgende periode 22 aug 2019 - 31 aug 2019
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 18.490,-
Børn u/12 år fra 17.890,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2019 - 15 sep 2019
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 17.990,-
Børn u/12 år fra 17.390,-
Afrejse i følgende periode 16 sep 2019 - 31 okt 2019
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 17.590,-
Børn u/12 år fra 16.990,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2019 - 16 dec 2019
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 18.290,-
Børn u/12 år fra 17.690,-
Afrejse i følgende periode 17 dec 2019 - 19 dec 2019
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 18.890,-
Børn u/12 år fra 18.190,-
Afrejse i følgende periode 20 dec 2019 - 31 dec 2019
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 19.690,-
Børn u/12 år fra 18.990,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Surabaya og Denpasar-Lombok-Danmark.
Al transport på rejsen.
Sightseeing i Surabaya.
Udflugt til Mount Penanjak ved Mount Bromo.
Vandretur på Ijen vulkanen.
14 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. obligatorisk julemiddag (25/12) og/eller nytårsmiddag (31/12).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Surabaya og Denpasar-Lombok-Danmark.
Transport rundt på Java foregår med bil/minibus og Jeepney.
Transport Java-Bali med færge.
Transport mellem havn, hotel og lufthavn på Bali med bil/minibus.
Transport rundt på Lombok med bil/minibus.
Transport mellem Lombok og Gili Trawangan med færge.