Du er her: Lande > Indonesien (Bali) > Rejser > Rejse 413

Rundtur i Indonesien til Sulawesi, Java, Bali og Gili Trawangan

21 dages rejse: 2 nætter Kuala Lumpur, 1 nat Ujung Pandang, 3 nætter Toraja, 1 nat Surabaya, 1 nat Bromo, 2 nætter Ijen, 5 nætter Sanur og 3 nætter Gili Trawangan
Rejse: 
413
Toraja
Efter et par dage i Malaysia besøger du de bedste af Indonesiens smukke øer: Ujung Pandang og Toraja på Sulawesi, Surabama og vulkanerne Ijen og Bromo på Java, Sanur på Bali, og du slutter af på bountyøen Gili Trawangan

Du starter din rejse i Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur, hvor de imponerende Petronas Towers troner majestætisk over de andre højhuse. Byen er en skøn storby med alt, hvad en sådan har at byde på, men du kan også tage ud til de fantastiske Batu grotter og få lidt andre oplevelser. Nu går turen videre på din rundrejse i Indonesien. Du starter med en dag i Ujung Pandang, hvor du skal på en byrundtur, før turen går videre gennem smuk natur til fantastiske Toraja. Byen er fuld af historie, gravsteder, rismarker og de sjove, ældgamle huse, som landsbyerne her er så kendt for. I den større by Surabaya skal du igen på rundtur til markeder og kinesiske templer, og så står der ellers vulkaner på programmet. Først i Bromo, hvor du skal køre til Mount Penanjak, der har den smukkeste udsigt over Bromo vulkanen i solopgangen, og siden skal du videre til Ijen vulkanen, hvor du skal vandre til den imponerende, krystalblå kratersø. Resten af rejsen byder på mere afslappende oplevelser. Sanur er en dejlig strandby med skøn gylden sandstrand, farvestrålende jukungbåde og masser af butikker. Du slutter af på den smukke paradisø Gili Trawangan, hvor du bare kan slappe af og bade i det mest azurblå vand, du kan forestille dig. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Kuala Lumpur
 3. Kuala Lumpur
 4. Kuala Lumpur - Ujung Pandang
 5. Ujung Pandang - Toraja
 6. Toraja
 7. Toraja
 8. Toraja - Surabaya
 9. Surabaya - Bromo
 10. Bromo - Ijen
 11. Ijen
 12. Ijen - Sanur
 13. Sanur
 14. Sanur
 15. Sanur
 16. Sanur
 17. Sanur - Gili Trawangan
 18. Gili Trawangan
 19. Gili Trawangan
 20. Gili Trawangan
 21. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Indonesien (Bali). Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse mod et land, der i den grad er unikt. Malaysia byder på frodig regnskov, grønne bjergområder, levende storbyer, strande i verdensklasse, et rigt kulturliv og et fantastisk dyreliv, du ikke møder andre steder i verden. Det er et mekka for naturelskere - og ligegyldigt om du er til afslapning eller aktive oplevelser, ja så kan du godt læne dig tilbage, nyde flyveturen og glæde dig til de oplevelser, der venter dig...

Dag 2: Velkommen til Kuala Lumpur i Malaysia

I dag ankommer du til Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur.

Storbyen er en levende blanding af kunst, kultur og storslået arkitektur, hvilket gør den malaysiske hovedstad til en uforglemmelig by at besøge. Selvom Kuala Lumpur umiddelbart fremstår ret moderne med en imponerende skyline, har den, modsat så mange andre storbyer i Fjernøsten, formået at beholde meget af sit oprindelige særpræg.

Dag 3: En dag i travle Kuala Lumpur

Du skal nu ud og opleve byen!

I centrum er der stadig mange gamle huse og bygninger fra kolonitiden. Byens multikulturelle islæt er ikke til at tage fejl af: Malaysisk kunst, islamisk arkitektur, indiske templer, markederne i Chinatown og Little India gør et besøg her til en spændende og farverig oplevelse. Selvom Kuala Lumpur er en millionby, så kan du roligt gå ud om aftenen. Her er masser af gode spisesteder og sjove steder at gå i byen, og så er der selvfølgelig altid natmarkedet, der har åbent til langt ud på de små timer.

Byens vartegn og Asiens mest kendte bygningsværk er Petronas Towers. På toppen er der en roterende restaurant, hvor maden er overraskende god. Det er muligt at bestille billetter over nettet. Tvillingetårnene, der engang var verdens højeste, skyder op midt i byen med sine 421 meter og er et absolut must at se. Du kan nyde den storslåede udsigt over byen fra toppen eller besøge Kuala Lumpur Tower, der både har udsigten over byen samt tårnene, der er et fantastisk syn. Omkring tvillingetårnene i distriktet KLCC er der mange flotte caféer, butikker og uendeligt mange restauranter.

Du må ikke snyde dig selv for en tur ud til Batu Caves, ca. 15 minutters kørsel (13 km) uden for Kuala Lumpur centrum. Batu Caves er et hindu-tempel placeret på toppen af en klippe. For at komme herop skal du lige bestige de 272 trin op til templet. Selve templet er et imponerende stort rum i klippen og her er dejlig køligt at komme ind efter en varm tur op ad trapperne. Det koster ingenting at besøge templet, men donationer er selvfølgelig velkomne. Hvert år i januar eller starten af februar måned valfarter op til 1 million pilgrimme til Batu Caves for at deltage i den årlige, hellige hindu-festival, Thaipusam. Hvis du er i byen under Thaipusam, så tag ud til Batu Caves og oplev denne fantastiske festival. Det er varmt, støvet, voldsomt, fascinerende og spændende. Der er larm og musik og folk der nærmest er i trance. Du vil kunne se familier, hvor manden har spiddet sig selv med kroge og spidse genstande i ryggen og igennem kinderne eller tungen. Familien støtter og opmuntrer ham, mens de bevæger sig op til templet af de 272 trappetrin.

Hvis du endnu ikke er mættet af kulturelle oplevelser, så kan det anbefales at se Moskéen Masjid Jamek, Nationalmuseet og Sultan Abdul Samas bygningen. Masjid Jamek er et storslået stykke muslimsk arkitektur. Moskéen, der blev opført i 1909, ligger hvor floderne Klang og Gombak løber sammen. Det var på præcis dette sted, at Kuala Lumpur blev grundlagt. Moskéen har forgyldte løgkupler, hvælvede søjlegange og smukke marmorgulve og ligger i en fredfyldt palmehave. Malaysias nationalmuseum ligger i Kuala Lumpur, og her kan man se ægte kranier fra nogle af ofrene for fortidens hovedjægere. Sultan Abdul Samas bygningen blev opført mellem 1894 og 1897 af den britiske arkitekt A.C. Norman og betragtes som et af hovedstadens kendetegn. Bygningen er en smuk blanding af victoriansk og maurisk byggestil. I dag har Højesteret og Justitsministeriet kontor i bygningerne.

Hvis du er til shopping, så er Kuala Lumpur det helt rette sted. Du kan blandt andet købe dig fattig i guld, juveler, skønne stoffer, tøj, sko og mærkevarer produceret under licens, lokalt kunsthåndværk - som batik, marmorting, kurve og alskens souvenirs. Alle disse ting gør, at det er altafgørende at rejse ud med en halvtom kuffert, for den vil med garanti være propfyldt, når du rejser hjem...

Dag 4: Så går turen mod Indonesien - velkommen til Ujung Pandang!

Så går flyveturen omsider mod det indonesiske ørige. De skønne øer har hver deres særpræg, men har det tilfælles, at de byder på dejlige oplevelser. Grønne rismarker, frodig jungle, et utal af hinduistiske templer, forskelligartet dyreliv, fantastisk kunsthåndværk, et rigt kulturliv - og så selvfølgelig strande, strande og strande... Brug den lange flyvetur til at overveje, hvordan du har lyst til at bruge din ferie.

Første stop er Ujung Pandang (også kaldet Makassar), der er hovedstaden på Sulawesi. Sulawesi er en stor, grøn ø fuld af bjerge, vulkaner og smukke strande, og du kommer både til at opleve natur og kultur. Det lækre, turkise vand og de mange koralrev ud for kysterne, gør det til et af de smukkeste snorklesteder i verden.

Dag 5: På udflugt i Ujung Pandag og så til spændende Toraja

Efter morgenmad på hotellet, skal du på en kort sightseeing, hvor du skal besøge det gamle Fort Rotterdam (bygget af kongen af Gowa i det 16. århundrede, men indtaget og ødelagt af hollænderne i det 17. århundrede). Derfra går turen videre til Pao Tere-havnen, hvor du skal se nogle buginesiske skonnerter.

Derefter går turen videre til Toraja - en lang, men smuk køretur gennem den skønne natur. Der stoppes undervejs i Pare Pare for at spise frokost, inden du fortsætter til Toraja. Få lidt kaffe og te, mens du nyder dejlig udsigt over Puncak Lakawan. Du når Toraja sent på eftermiddagen.

Toraja området er kendt for sin produktion af ris, kakao, kaffe og nelliker, og så er naturen her virkelig smuk med rismarker og bjerge! Om efteråret er børnene hjemme fra skole for at hjælpe til med høsten, og her holdes den årlige ”rambu solo” en kompleks begravelsesceremoni til ære for deres forfædre. Du har mulighed for at få et enestående indblik i traditionerne og kulturen i denne del af Indonesien, da Toraja folket er åbne overfor udefrakommende og gerne vil vise deres kultur frem. De har blandt andet en helt speciel begravelsesceremoni! Denne proces kan vare lang tid, den afdøde bliver balsameret og ligger i huset, indtil familien har penge nok til at betale for begravelsen. Når der er samlet nok ind, kan festivalen vare i op til en uge, spirituelle danse bliver udført, der er bøffelkampe, og bøfler og grise bliver slagtet til ære for den afdøde. Til sidst bliver den afdøde begravet i en udhugget hule i klipperne og en træskulptur af den afdøde bliver placeret foran åbningen. Det er altså noget lidt andet end vores egne begravelser derhjemme - og en helt særlig oplevelse!

Dag 6-7: Et par dage i Toraja

Der er så meget at opleve i denne fascinerende region. Tag med en guide til lokale happenings, så som traditionelle begravelsesceremonier eller det ugentlige kvægmarked.

Guiden vil med garanti vise dig Lemo gravpladsen, der ligger oppe på en klint, og Suya gravpladsen, hvor den syvende konge er begravet. Londa gravstedet er også et spændende, naturligt gravsted med afbildninger der repræsenterer de døde. I det smukke, bjergrige område Batutmonga er der fantastisk udsigt og frodige rismarker, og du ser også Kete Kesu landsbyen, og Palawa, som er den ældste Toraja landsby med ældgamle, traditionelle huse.

Der er meget der skal ses og nås disse dage, men husk også at slappe af og nyde varmen..

Dag 8: Velkommen til Surabaya

I dag bliver du budt velkommen til Surabaya på Java. Java er Indonesiens femtestørste ø, og her bor virkelig mange mennesker, for det er her, Indonesiens hovedstad, Jakarta, ligger! Java er en god blanding af tropisk regnskov, bjerge og kaffeplantager. De mange vulkaner gør øen grøn og frodig, men der er også hele områder med tør savanne og kæmpemæssige klipper. Surabaya er en stor by med mange mennesker, meget traffik og ikke så megen charme. I fordums tider var Surabaya en vigtig handelsby for Javas kongedømmer og sidenhen for de hollandske koloniherre, og der var også her, at oprøret imod den fremmede kolonimagt begyndte i 1945. Derfor kaldes byen også Heltenes By, og der er rejst mange monumenter i deres hæder. Surabaya har forskellige bydele herunder en faldefærdig men charmerende gammel bydel, en arabisk bydel med smalle gader og en travl kinesisk bydel med et virvar af små butikker. Byens mest berømte museum er House of Sampoerne - en stadig fungerende cigaretfabrik, der ligger i en smuk kolonitidsbygning, og hvor du kan se og lære en masse om Indonesiens mest populære cigaretter.

Dag 9: Rundtur i Surabaya og videre til Bromo

I dag skal du på sightseeingtur i byen. Du skal forbi de gamle kvarterer med de skønne, lokale krydderier. Nu går turen til et af de ældste kinesiske templer og derfra videre til et tobaksmuseum (House of Sampoerna). Til sidst skal du en tur til det smukke Bromo-bjerg, hvor du har udsigt til imponerende vulkaner indhyldet i en dis af tåge - et fantastisk smukt syn!

Dag 10: Oplevelser på vej til Ijen

I dag skal du MEGET tidligt op. Turen går videre kl 04.00 om morgenen. Du bliver kørt i jeep til Mount Penanjak Look Out, som ligger i 2.700 meters højde, hvor du får chancen for at se den smukkeste solopgang over Bromo-bjerget med Semeru-bjerget i baggrunden. Senere kører du videre til kanten af bjerget, hvor du kan vælge at ride til bunden på hesteryg, hvis du vil tilkøbe det. Herfra er der mulighed for at undersøge området på egen hånd, før turen går tilbage til dit hotel, hvor du får serveret morgenmad og har tid til et bad, før du skal videre til Ijen.

Dag 11: Vandretur ved Ijen vulkanen

Tidligt op igen, igen til lidt morgenmad, før du skal videre til Pal Tuding. Turen går igennem tropisk regnskov med forskellige plantager - bl.a. kaffeplantager. Du ankommer til en "hiking-post", hvorfra du vandrer ca. to timer med den smukkeste udsigt over kanten af krateret til Ijen-bjerget. Når du ankommet til krateret, har du mulighed for at udforske området på egen hånd, før turen går tilbage til resortet. Resten af dagen kan du nyde på egen hånd.

Dag 12: Velkommen til herlige Sanur

I dag ankommer du til skønne Sanur!

Sanur er en dejlig by med masser af små butikker og restauranter - og alligevel er her en fredelig og afslappet stemning. Langs stranden har du mulighed for at slappe af ved en restaurant eller hygge dig ved en bar med en kold forfriskning. Området er skønt for familier, par og livsnydere! Her er en flot bred strand, så der er ingen undskyldning for ikke at få slappet af, og du kan endda få massage direkte på stranden. Som du måske ved, er havet ved Bali ofte lidt voldsomt, så du skal være forsigtig, når der er for mange store bølger. Til gengæld er det et vidunderligt sted for dem, der gerne vil prøve at surfe.

Dag 13-16: Nyd stranden i Sanur

I Sanur kan du bruge masser af tid på den dejlige strand og bare nyde, hvor lækkert her er!

Hvis du en dag vil ud og opleve lidt, er der mulighed for at leje en cykel og cykle en tur langs den 5 km lange cykelsti, der snor sig parallelt med det smukke hav.

En af dagene kan du tage en tur ind til byen - bestil en taxa, de er ikke så frygteligt dyre. Så kan du vandre rundt og opleve denne lille by, hvor alt kan købes. Her er sjovt, moderne tøj og alverdens tingeltangel.

Hvad med at leje en bil med chauffør en dag? Se på kortet over øen og bestem dig til, hvor du vil hen. Vi anbefaler dig at starte tidligt om morgenen, før den voldsomme trafik starter. Kør fx til øens vestside, hvor der er få mennesker og smukke, ukendte strande. En anden dag kan du køre østpå og opleve hyggelige, små havnebyer. Eller du kan tage en hel dag til rismarkerne i det nordvestlige Bali. Er du til action, så er Bali kendt for sin river rafting og har desuden nogle fantastiske vandrutsjebaner med omvendt salto og alverdens andre skøre ting. Der er meget at lave for de aktive, men hvis det hele bliver lidt for meget, kan du altid tage på stranden og komme ned i gear igen.

Du kan også tage til Nusa Lembongan, en lille ø på kun 8 kvadratkilometer. Her er der fred, ro og dejlige omgivelser. Du kan nyde de skønne strande og gå eller cykle rundt langs stierne. Her er næsten ingen biler, og næsten ingen veje, så tag den med ro og nyd omgivelserne. Her er god snorkling og dykning ved nærliggende koralrev, og her er også gode bølger til surfing. Den lille by Lembongan Village er hyggelig at besøge, og tæt på ligger der flere steder, der producerer tang til kosmetikbranchen. Helt klart et besøg værd.

Dag 17: Velkomem til bounty-øen Gili Trawangan

I dag sætter du kursen mod Gili Trawangan - en dejlig, lillebitte ø, som du kan gå hele vejen rundt om på måske to timer. Det er dog den største af Lomboks småøer. Den rager betydeligt højere op over havet end sine medsøstre. Selvom øen kun er 3 km lang og 2 km bred, så bor her alligevel næsten 1.000 fastboende fiskere, bønder og dykkere. Motorkøretøjer findes her ingen af, så al transport foregår på cykel eller i hestevogn.

Dag 18-19: Strand, strand og atter strand på Gili Trawangan

Livet går sin vante gang i et afslappet tempo. Her findes kun én hovedgade og med en omkreds på øen på knap 5 km, er det hurtigt at komme rundt til fods. Langs hovedgaden ligger de fleste hoteller, og her findes alt fra resorts til mindre bungalows.

Hvis du ikke kan få nok af saltvand, er du kommet til det rette sted. Det er ikke uden grund, at Gili Trawangan bliver kaldt "dykkernes paradis". Vil du ud at opleve den magiske verden under vandet, er Gili Trawangan det perfekte sted at tage hen. Der er rig mulighed for at opleve en kæmpe variation på alle dyk. Her findes bl.a. vægdykning og en næsten endeløs strøm af fisk, skildpadder og hajer. For at kunne bevare dette fantastiske dykkerområde, bliver dykkere pålagt et engangsgebyr for at dykke, som går til at opretholde den smukke natur.

Dag 20: Afrejse fra Indonesien

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 21: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Indonesien (Bali). Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Indonesien (Bali).

Alle hoteller

Swiss Inn Kuala Lumpur

Swiss Inn Kuala Lumpur

Swiss Inn ligger super godt midt i den travle Chinatown med al sit hyggelige liv og virvar. Der...

Upgradefra 485,- kr.pr. personpr. dag
Parkroyal Kuala Lumpur

Parkroyal Kuala Lumpur

Parkroyal Kuala Lumpur er et flot hotel centralt placeret i Kuala Lumpur tæt på et stort udvalg...

Upgradefra 456,- kr.pr. personpr. dag
Renaissance Kuala Lumpur Hotel

Renaissance Kuala Lumpur Hotel

Renaissance Kuala Lumpur har 921 værelser og suiter, og så er her spa, flere gode restauranter...

Alle hoteller

Have

Luta Resort Toraja

Luta Resort er et hyggeligt hotel i hjertet af Rantepao by, med udsigt over rismarker og bjerge...

Alle hoteller

Poolen

Surabaya Suite Hotel

Surabaya Plaza Hotel er et flot, stort hotel, der ligger lige i centrum af byen. Hotellet er...

Alle hoteller

Bromo Cottages

Bromo Cottages

Bromo Cottages er et lille, hyggeligt sted på bjerget med spektakulær udsigt over Mount Bromo....

Alle hoteller

Poolen

Ijen Resort & Villa

Ijen Resort & Villa ligger ved Ijen Nationalpark og har en fantastisk udsigt over regnskoven...

Alle hoteller

Rejser til Indonesien - Sanur

Puri Kelapa Garden Cottages

Puri Kelapa Garden Cottages ligger tæt på den nordlige del af Sanur stranden. Det er et dejligt...

Swastika Bungalows

Swastika Bungalows

Swastika Bungalows er et stort, hyggeligt og ældre familieejet hotel, der ligger midt i byen kun...

Sari Sanur Resort

Sari Sanur Resort

Sari Sanur er et vidunderligt, lille sted, der ligger blot 100 meter fra stranden. Resortet...

Upgradefra 338,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Griya Santrian

Griya Santrian er et virkelig lækkert og stort hotel med god stemning beliggende lige ned til...

Alle hoteller

Terrasse

Hotel Ombak Sunset

Hotel Ombak Sunset er et nyere hotel, der ligger på den fredelige, vestlige side af øen et...

Udsigt

Vila Ombak

Vila Ombak er et smukt og super charmerende sted, der ligger i den stille ende af byen ud til...

Upgrade
Poolen

Kelapa Luxury Villas

Kelapa Luxury Villas er et smukt og skønt hotel, der ligger dejlig roligt i en kokosnød plantage...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til indonesien (bali). Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Indonesien (Bali).

Kuala Lumpur

101.689430
3.139689

Ujung Pandang

119.427965
-5.150112

Toraja

115.151126
-8.628760

Surabaya

112.754941
-7.255521

Bromo

112.949492
-7.941064

Ijen

114.241534
-8.057856

Sanur

115.260793
-8.705179

Gili Trawangan

116.038781
-8.348144

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 16 jan 2019 - 07 feb 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 24.190,-
Børn u/12 år fra 23.590,-
Afrejse i følgende periode 08 feb 2019 - 10 feb 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 24.790,-
Børn u/12 år fra 23.990,-
Afrejse i følgende periode 11 feb 2019 - 14 feb 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 24.190,-
Børn u/12 år fra 23.590,-
Afrejse i følgende periode 15 feb 2019 - 17 feb 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 24.790,-
Børn u/12 år fra 23.990,-
Afrejse i følgende periode 18 feb 2019 - 09 apr 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 24.190,-
Børn u/12 år fra 23.590,-
Afrejse i følgende periode 10 apr 2019 - 21 apr 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 24.890,-
Børn u/12 år fra 23.790,-
Afrejse i følgende periode 21 apr 2019 - 23 jun 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 24.290,-
Børn u/12 år fra 23.590,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2019 - 30 jun 2019
Flyselskab
Singapore Airlines
Voksne fra 25.190,-
Børn u/12 år fra 23.490,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2019 - 29 jul 2019
Flyselskab
Singapore Airlines
Voksne fra 25.790,-
Børn u/12 år fra 24.190,-
Afrejse i følgende periode 29 jul 2019 - 31 aug 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 24.890,-
Børn u/12 år fra 24.290,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2019 - 08 okt 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 24.290,-
Børn u/12 år fra 23.590,-
Afrejse i følgende periode 09 okt 2019 - 10 okt 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 24.790,-
Børn u/12 år fra 23.990,-
Afrejse i følgende periode 10 okt 2019 - 14 okt 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 24.890,-
Børn u/12 år fra 23.790,-
Afrejse i følgende periode 14 okt 2019 - 15 okt 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 24.790,-
Børn u/12 år fra 23.990,-
Afrejse i følgende periode 15 okt 2019 - 31 okt 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 24.290,-
Børn u/12 år fra 23.590,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2019 - 18 nov 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 24.990,-
Børn u/12 år fra 24.490,-
Afrejse i følgende periode 18 nov 2019 - 15 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 25.890,-
Børn u/12 år fra 24.790,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2019 - 20 dec 2019
Flyselskab
Singapore Airlines
Voksne fra 26.190,-
Børn u/12 år fra 24.490,-
Afrejse i følgende periode 21 dec 2019 - 31 dec 2019
Flyselskab
Singapore Airlines
Voksne fra 26.990,-
Børn u/12 år fra 25.290,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Kuala Lumpur-Ujung Pandang-Surabaya og Denpasar-Lombok-Denpasar-Danmark.
Al transport på rejsen.
18 overnatninger med morgenmad.
5 udflugter: byrundtur og oplevelser i Ujung Pandang, Toraja og Surabaya og to smukke vandreture på vulkanerne - alle med engelsktalende guide og syv gange frokost. 
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. obligatorisk julemiddag (25/12) og/eller nytårsmiddag (31/12).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Kuala Lumpur-Ujung Pandang-Surabaya og Denpasar-
Transport rundt på Java foregår med bil/minibus og jeepney.
Transport Java-Bali med færge.
Transport mellem havn, hotel og lufthavn på Bali med bil/minibus.
Transport mellem Lombok og Gili Trawangan med færge.