Du er her: Lande > Indonesien (Bali) > Rejser > Rejse 417

Strand, rismarker og nationalparker

17 dages rejse: 7 nætter Sanur, 4 nætter Ubud, 3 nætter Gili Manuk
Rejse: 
417
Risterrasser i Ubud
Strandliv i Sanur, kunst og kultur i Ubud og et fantastisk naturområde ved Gili Manuk.

Rejsen tager sin begyndelse i Sanur, hvor du kan nyde livet på den dejlige strand. Sanur er en rigtig ferieby med alt hvad dertil hører, så hyg dig på en af de mange barer med en kold forfriskning, køb alverdens tingeltangel i de små butikker, tag på en cykeltur langs havet, eller lej en bil med chauffør og tag ud at se andre sider af denne smukke ø. Videre til kunstnerbyen Ubud, der er fyldt med små gallerier, smukke restauranter og smukt udsmykkede templer. Du kan også besøge Monkey Forest, hvor hundredvis af makak-aber bor i området omkring et gammelt tempel. Rejsens sidste stop er helt ude på det vestlige Bali i Gili Manuk. Her bor du i nærheden af den smukke nationalpark, West Bali National Park, hvor landskabet er mere vildt end på resten af øen - det minder faktisk om en savanne. Her skal du både ud at cykle og ud på tur på hesteryg, og så kan du nyde områdets skønne strande eller tage færgen over til øen Java.

Dag-til-dag

 1. Afrejse fra Danmark
 2. Ankomst til Sanur
 3. Sanur
 4. Sanur
 5. Sanur
 6. Sanur
 7. Sanur
 8. Sanur
 9. Sanur - Ubud
 10. Ubud
 11. Ubud
 12. Ubud
 13. Ubud - Gili Manuk
 14. Gili Manuk
 15. Gili Manuk
 16. Gili Manuk
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Indonesien (Bali). Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark!

Så går flyveturen omsider mod det indonesiske ørige. De skønne øer har hver deres særpræg, men har det tilfælles, at de byder på dejlige oplevelser. Grønne rismarker, frodig jungle, et utal af hinduistiske templer, forskelligartet dyreliv, fantastisk kunsthåndværk, et rigt kulturliv - og så selvfølgelig strande, strande og strande... Brug den lange flyvetur til at overveje, hvordan du har lyst til at bruge din ferie.

Dag 2: Velkommen til Sanur!

I dag ankommer du til skønne Sanur!

Sanur er en dejlig by med masser af små butikker og restauranter - og alligevel er her en fredelig og afslappet stemning. Langs stranden har du mulighed for at slappe af ved en restaurant eller hygge dig ved en bar med en kold forfriskning. Området er skønt for familier, par og livsnydere! Her er en flot bred strand, så der er ingen undskyldning for ikke at få slappet af, og du kan endda få massage direkte på stranden. Som du måske ved, er havet ved Bali ofte lidt voldsomt, så du skal være forsigtig, når der er for mange store bølger. Til gengæld er det et vidunderligt sted for dem, der gerne vil prøve at surfe.

Dag 3-8: Nyd livet på stranden i dejlige Sanur

I Sanur kan du bruge masser af tid på den dejlige strand og bare nyde, hvor lækkert her er!

Hvis du en dag vil ud og opleve lidt, er der mulighed for at leje en cykel og cykle en tur langs den 5 km lange cykelsti, der snor sig parallelt med det smukke hav.

En af dagene kan du tage en tur til byen - bestil en taxa, de er ikke så frygteligt dyre. Så kan du vandre rundt og opleve denne lille by, hvor alt kan købes. Her er sjovt, moderne tøj, alverdens tingeltangel og ure af mange "mærker" til næsten ingen penge.

Hvad med at leje en bil med chauffør en dag? Se på kortet over øen og bestem dig til, hvor du vil hen. Vi anbefaler dig at starte tidligt om morgenen, før den voldsomme trafik starter. Kør fx til øens vestside, hvor der er få mennesker og smukke, ukendte strande. En anden dag kan du køre østpå og opleve hyggelige, små havnebyer. Eller du kan tage en hel dag til rismarkerne i det nordvestlige Bali. Er du til action, så er Bali kendt for sin river rafting og har desuden nogle fantastiske vandrutsjebaner med omvendt salto og alverdens andre skøre ting. Der er meget at lave for de aktive, men hvis det hele bliver lidt for meget, kan du altid tage på stranden og komme ned i gear igen.

Du kan også tage til Nusa Lembongan, en lille ø på kun 8 kvadratkilometer. Her er der fred, ro og dejlige omgivelser. Du kan nyde de skønne strande og gå eller cykle rundt langs stierne. Her er næsten ingen biler, og næsten ingen veje, så tag den med ro og nyd omgivelserne. Her er god snorkling og dykning ved nærliggende koralrev, og her er også gode bølger til surfing. Den lille by Lembongan Village er hyggelig at besøge, og tæt på ligger der flere steder, der producerer tang til kosmetikbranchen. Helt klart et besøg værd.

Dag 9: Velkommen til Ubud!

I dag bliver du budt velkommen til Ubud.

Ubud er vel en af denne verdens mest kendte, små kunstnerbyer - et sted du skal og bør være i nogle dage, så du kan nå at opleve det hele: Stemningen i byen, de mange kunstmuseer, gallerier, områdets smukke templer, historiske seværdigheder og ikke mindst de smukke rismarker. Byen er foruden sine templer kendt for sine restauranter, som er smukt indrettede. Det er virkelig en fornøjelse at gå rundt og vælge, hvor man skal slå sig ned - maden er ikke altid så fantastisk igen, da der er mange europæiske menuer, men indretningen af restauranterne er noget for sig. Med de smukke tallerkener og dekorationer - ja, hvor er her dejligt.

Dag 10-12: Oplev området omkring Ubud

Det er ikke svært at komme rundt i Ubud til fods, så du kan nemt gå rundt at besøge alle de små gallerier, der bugner af kunst i forskellige udformninger. Området er kendt for deres exceptionelle træudskæringer, så det bør du tage dig tid til at kigge på.

Du kan også tage på vandring ind i abeskoven, Monkey Forest, som ligger lige syd for bymidten. Her kan du se de sjove makak-aber og det flotte tempel. Tæt på Ubud findes også det store Goa Gajah (elefanthulen), som ligger i fantastiske omgivelser, beklædt af en tyk skov. Nærmest som Indiana Jones skal du gå igennem skoven ned af de smalle trapper, for at komme ned til dette flotte sted. Der er hellige vandhuller som er lavet tilbage i 800-tallet, og til at passe på vandhullerne, udhuggede og udsmykkede man nogle "vagter". Dette fantastiske sted er kommet med på UNESCOs verdensarvliste og er helt sikkert et syn værd.

I Ubud finder du også templer nok til at få en hel dag til at gå, så gå på opdagelse blandt disse smukke og alligevel enkle, religiøse "hverdagshuse". Templerne er en meget vigtig del af Balis kulturrigdom og de er det, der har gjort Bali til Gudernes Ø. Religionen er Hindu, i dette store, muslimske land, og denne form for hinduisme udarter sig bare så smukt. Om eftermiddagen sidder alle kvinder og fletter små minikurve, der bruges til at sætte blomster og lidt mad i, og som de lægger overalt på fortove, gader, i huse og forretninger. Du mærker balinesernes enkle og stærke tro overalt.

Dag 13: Velkommen til Gili Manuk!

I dag skal du til det vestlige Bali, nærmere bestemt Gili Manuk.

Havnebyen ligger på en lille tange i det vestlige Bali lige ved siden af West Bali Nationalpark. I den fredede park er der virkelig mulighed for at komme i ét med den vilde natur – her er næsten ingen biler, og du kan gå uforstyrret rundt i regnskoven og på de savanneagtige sletter. Området er hjemsted for Indonesiens mest truede dyr. I skoven lever der 160 forskellige fuglearter, blandt andet den næsten uddøde, hvide Bali-stær, som du måske får at se, hvis du kigger op i trætoppende. Skoven er også legeplads for leoparder og asiatiske hjorte, men de skjuler sig godt, så det er ikke så nemt at få øje på dem. Langs skovkanten trasker de store, skægge Banteng-okser rundt og græsser – du kan kende dem på de kæmpestore horn.

Inde i selve byen er et lille museum, Museum Situs Purbakala, hvor der er en interessant samling skeletter og fortidslevn, som er op til 4.000 år gamle. Du kan også slentre en tur langs havnen. Herfra kan du sejle den korte vej over vandet til Java eller til den lille ø, Menjangan Island, hvor der er helt fantastisk at snorkle og dykke.

Dag 14-15: Afslapning og udflugt i dejlige Gili Manuk

Gili Manuk ligger tæt på et skønt naturområde, hvor landskabet er vildt og savanne-agtigt, så det er nemt at cykle rundt. Der er masser af skønne strande nær Gili Manuk, og her er rig mulighed for at få slappet af og nydt den dejlige natur i rolige omgivelser. Du kan selvfølgelig også bade i det dejlige vand og ligge og døse under palmerne.

En af dagene skal du på en ridetur, hvor du rider rundt i en time i den skønne natur. På hesteryg ser du det hele lidt højere oppefra, og du kommer hurtigere rundt - hold godt udkig efter spændende dyr og planter. Du skal også på en to timers cykeltur, så det er bare med at huske noget fornuftigt tøj og en drikkedunk.

Dag 16: Afrejse fra Indonesien

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Indonesien (Bali). Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Indonesien (Bali).

Alle hoteller

Poolen

Sukun Bali Cottages

Sukun Bali Cottages ligger midt i byen kun 5 minutters gåtur fra stranden, og du kan nemt finde...

Upgradefra 220,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Sativa Sanur Cottages

Sativa Sanur Cottages er et lille hyggeligt hotel, der ligger i den ene ende af Sanur-stranden...

Upgradefra 284,- kr.pr. personpr. dag
Sari Sanur Resort

Sari Sanur Resort

Sari Sanur er et vidunderligt, lille sted, der ligger blot 100 meter fra stranden. Resortet...

Alle hoteller

Poolen

Biyukukung Suites and Spa

Biyukukung Suites and Spa er et dejligt hotel, der ligger 10 minutters gang fra Monkey Forest og...

Poolen

Champlung Sari Hotel

Champlung Sari Hotel er et dejligt hotel, der ligger i udkanten af Ubuds hellige abeskov Monkey...

Upgradefra 31,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Bali - The Alena Resort

The Alena Resort

The Alena Resort er et intimt resort midt i Ubuds tropiske jungle og flotte rismarker. Du er...

Alle hoteller

Stranden

The Menjangan

The Menjangan er et skønt og smukt resort, der ligger ved stranden i Barat National Park. Her...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til indonesien (bali). Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Indonesien (Bali).

Sanur

115.260793
-8.705179

Ubud

115.263207
-8.519904

Gili Manuk

114.433671
-8.169761

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 15 feb 2018 - 28 feb 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 12.490,-
Børn u/12 år fra 11.690,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2018 - 22 mar 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 11.490,-
Børn u/12 år fra 10.890,-
Afrejse i følgende periode 23 mar 2018 - 26 mar 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 13.090,-
Børn u/12 år fra 12.090,-
Afrejse i følgende periode 26 mar 2018 - 08 apr 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 11.690,-
Børn u/12 år fra 10.590,-
Afrejse i følgende periode 09 apr 2018 - 30 apr 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 11.390,-
Børn u/12 år fra 10.890,-
Afrejse i følgende periode 01 maj 2018 - 09 jun 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 11.190,-
Børn u/12 år fra 11.190,-
Afrejse i følgende periode 10 jun 2018 - 20 jun 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 11.890,-
Børn u/12 år fra 11.290,-
Afrejse i følgende periode 20 jun 2018 - 27 jun 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 12.490,-
Børn u/12 år fra 11.590,-
Afrejse i følgende periode 28 jun 2018 - 29 jun 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.190,-
Børn u/12 år fra 14.190,-
Afrejse i følgende periode Fast afrejse: 28 jun 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 12.390,-
Børn u/12 år fra 11.690,-
Afrejse i følgende periode 29 jun 2018 - 04 jul 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 13.190,-
Børn u/12 år fra 12.190,-
Afrejse i følgende periode 05 jul 2018 - 06 jul 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.890,-
Børn u/12 år fra 12.690,-
Afrejse i følgende periode 06 jul 2018 - 11 jul 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 13.790,-
Børn u/12 år fra 12.690,-
Afrejse i følgende periode 12 jul 2018 - 18 jul 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.390,-
Børn u/12 år fra 13.290,-
Afrejse i følgende periode 19 jul 2018 - 20 jul 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 14.690,-
Børn u/12 år fra 13.490,-
Afrejse i følgende periode 20 jul 2018 - 24 jul 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.190,-
Børn u/12 år fra 13.090,-
Afrejse i følgende periode Fast afrejse: 20 jul 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.090,-
Børn u/12 år fra 13.090,-
Afrejse i følgende periode 25 jul 2018 - 01 aug 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 14.090,-
Børn u/12 år fra 12.990,-
Afrejse i følgende periode 02 aug 2018 - 03 aug 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.590,-
Børn u/12 år fra 14.690,-
Afrejse i følgende periode 03 aug 2018 - 09 aug 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 13.790,-
Børn u/12 år fra 12.790,-
Afrejse i følgende periode 09 aug 2018 - 10 aug 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.090,-
Børn u/12 år fra 13.790,-
Afrejse i følgende periode 10 aug 2018 - 15 aug 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 14.090,-
Børn u/12 år fra 12.990,-
Afrejse i følgende periode 16 aug 2018 - 29 aug 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 13.190,-
Børn u/12 år fra 12.390,-
Afrejse i følgende periode 30 aug 2018 - 31 aug 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 12.790,-
Børn u/12 år fra 11.890,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2018 - 15 sep 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 11.890,-
Børn u/12 år fra 11.290,-
Afrejse i følgende periode 15 sep 2018 - 04 okt 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 11.190,-
Børn u/12 år fra 11.190,-
Afrejse i følgende periode 04 okt 2018 - 08 okt 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 11.890,-
Børn u/12 år fra 11.290,-
Afrejse i følgende periode 08 okt 2018 - 11 okt 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 12.490,-
Børn u/12 år fra 11.590,-
Afrejse i følgende periode 11 okt 2018 - 14 okt 2018
Flyselskab
Singapore Airlines
Voksne fra 12.990,-
Børn u/12 år fra 11.290,-
Afrejse i følgende periode 15 okt 2018 - 20 okt 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 12.490,-
Børn u/12 år fra 11.590,-
Afrejse i følgende periode 20 okt 2018 - 21 okt 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 11.890,-
Børn u/12 år fra 11.290,-
Afrejse i følgende periode 21 okt 2018 - 30 nov 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 11.190,-
Børn u/12 år fra 11.190,-
Afrejse i følgende periode 30 nov 2018 - 04 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 11.990,-
Børn u/12 år fra 11.440,-
Afrejse i følgende periode 05 dec 2018 - 11 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 12.590,-
Børn u/12 år fra 11.790,-
Afrejse i følgende periode 11 dec 2018 - 12 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.290,-
Børn u/12 år fra 12.290,-
Afrejse i følgende periode 12 dec 2018 - 13 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 13.190,-
Børn u/12 år fra 12.190,-
Afrejse i følgende periode 13 dec 2018 - 14 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.290,-
Børn u/12 år fra 12.290,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2018 - 19 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 13.790,-
Børn u/12 år fra 12.740,-
Afrejse i følgende periode 20 dec 2018 - 23 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.490,-
Børn u/12 år fra 12.490,-
Afrejse i følgende periode 23 dec 2018 - 29 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.790,-
Børn u/12 år fra 12.890,-
Afrejse i følgende periode 30 dec 2018 - 04 jan 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 13.690,-
Børn u/12 år fra 12.690,-
Afrejse i følgende periode 05 jan 2019 - 14 jan 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 13.190,-
Børn u/12 år fra 12.190,-
Afrejse i følgende periode 15 jan 2019 - 16 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.190,-
Børn u/12 år fra 12.190,-
Afrejse i følgende periode 16 jan 2019 - 21 mar 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 12.490,-
Børn u/12 år fra 11.590,-
Afrejse i følgende periode 22 mar 2019 - 23 mar 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.190,-
Børn u/12 år fra 12.190,-
Afrejse i følgende periode 23 mar 2019 - 28 mar 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 13.090,-
Børn u/12 år fra 12.090,-
Afrejse i følgende periode 28 mar 2019 - 29 mar 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.190,-
Børn u/12 år fra 12.190,-
Afrejse i følgende periode 29 mar 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 12.490,-
Børn u/12 år fra 11.690,-
Afrejse i følgende periode 31 mar 2019 - 10 apr 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 15.390,-
Børn u/12 år fra 13.740,-
Afrejse i følgende periode 12 apr 2019 - 21 apr 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.390,-
Børn u/12 år fra 14.390,-
Afrejse i følgende periode 22 apr 2019 - 30 apr 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 15.490,-
Børn u/12 år fra 13.790,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Denpasar t/r.
Alle transporter på rejsen.
14 overnatninger med morgenmad.
Cykeltur og ridetur i Gili Manuk.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. obligatorisk julemiddag (25/12) og/eller nytårsmiddag (31/12).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person)

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Denpasar t/r.
Al transport rundt på Bali foregår med bil/minibus.