Du er her: Lande > Indonesien (Bali) > Rejser > Rejse 402

Strandliv, templer, kultur og natur

17 dages rejse: 7 nætter Sanur, 4 nætter Ubud, 3 nætter Candidasa
Rejse: 
402
Det bedste af Bali - Sanur
Oplev nogle af Balis mest populære destinationer: Livlige Sanur, hyggelige Ubud og idylliske Candidasa.

Sanur er en populær ferieby, og det er her, du starter din rejse. Nyd godt af stranden og det store udbud af restauranter, og kast dig ud i surfingens kunst, hvis du har mod på det. I de små butikker kan du købe alverdens tingeltangel, og trænger du til at opleve lidt, kan du prøve at riverrafte eller måske leje en bil med chauffør og køre ud på eventyr på den smukke ø. Næste stop på rejsen er Ubud, der er en lille kunsterby med en fantastisk stemning. Her kan du få lang tid til at gå med at besøge gallerier og smukke templer. Du har også en helt unik trekkingtur inkluderet. På denne tur skal du gennem smukke landskaber og små landsbyer med en guide fra området, der kan fortælle dig en masse om livet her på egnen. Rejsen sluttes af i den rolige by Candidasa, hvor du kan nyde den magiske solnedgang fra en af restauranterne på stranden.  

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Sanur
 3. Sanur
 4. Sanur
 5. Sanur
 6. Sanur
 7. Sanur
 8. Sanur
 9. Sanur - Ubud
 10. Ubud
 11. Ubud
 12. Ubud
 13. Ubud - Candidasa
 14. Candidasa
 15. Candidasa
 16. Candidasa
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Indonesien (Bali). Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Så går flyveturen omsider mod det indonesiske ørige. De skønne øer har hver deres særpræg, men har det tilfælles, at de byder på dejlige oplevelser. Grønne rismarker, frodig jungle, et utal af hinduistiske templer, forskelligartet dyreliv, fantastisk kunsthåndværk, et rigt kulturliv - og så selvfølgelig strande, strande og strande... Brug den lange flyvetur til at overveje, hvordan du har lyst til at bruge din ferie.

Dag 2: Velkommen til Sanur!

I dag ankommer du til skønne Sanur!

Sanur er en dejlig by med masser af små butikker og restauranter - og alligevel er her en fredelig og afslappet stemning. Langs stranden har du mulighed for at slappe af ved en restaurant eller hygge dig ved en bar med en kold forfriskning. Området er skønt for familier, par og livsnydere! Her er en flot bred strand, så der er ingen undskyldning for ikke at få slappet af, og du kan endda få massage direkte på stranden. Som du måske ved, er havet ved Bali ofte lidt voldsomt, så du skal være forsigtig, når der er for mange store bølger. Til gengæld er det et vidunderligt sted for dem, der gerne vil prøve at surfe.

Dag 3-8: Nyd en masse tid i skønne Sanur

I Sanur kan du bruge masser af tid på den dejlige strand og bare nyde, hvor lækkert her er!

Hvis du en dag vil ud og opleve lidt, er der mulighed for at leje en cykel og cykle en tur langs den 5 km lange cykelsti, der snor sig parallelt med det smukke hav.

En af dagene kan du tage en tur til byen - bestil en taxa, de er ikke så frygteligt dyre. Så kan du vandre rundt og opleve denne lille by, hvor alt kan købes. Her er sjovt, moderne tøj, alverdens tingeltangel og ure af mange "mærker" til næsten ingen penge.

Hvad med at leje en bil med chauffør en dag? Se på kortet over øen og bestem dig til, hvor du vil hen. Vi anbefaler dig at starte tidligt om morgenen, før den voldsomme trafik starter. Kør fx til øens vestside, hvor der er få mennesker og smukke, ukendte strande. En anden dag kan du køre østpå og opleve hyggelige, små havnebyer. Eller du kan tage en hel dag til rismarkerne i det nordvestlige Bali. Er du til action, så er Bali kendt for sin river rafting og har desuden nogle fantastiske vandrutsjebaner med omvendt salto og alverdens andre skøre ting. Der er meget at lave for de aktive, men hvis det hele bliver lidt for meget, kan du altid tage på stranden og komme ned i gear igen.

Du kan også tage til Nusa Lembongan, en lille ø på kun 8 kvadratkilometer. Her er der fred, ro og dejlige omgivelser. Du kan nyde de skønne strande og gå eller cykle rundt langs stierne. Her er næsten ingen biler, og næsten ingen veje, så tag den med ro og nyd omgivelserne. Her er god snorkling og dykning ved nærliggende koralrev, og her er også gode bølger til surfing. Den lille by Lembongan Village er hyggelig at besøge, og tæt på ligger der flere steder, der producerer tang til kosmetikbranchen. Helt klart et besøg værd.

Dag 9: Velkommen til Ubud!

I dag bliver du budt velkommen til Ubud.

Ubud er vel en af denne verdens mest kendte, små kunstnerbyer - et sted du skal og bør være i nogle dage, så du kan nå at opleve det hele: Stemningen i byen, de mange kunstmuseer, gallerier, områdets smukke templer, historiske seværdigheder og ikke mindst de smukke rismarker. Byen er foruden sine templer kendt for sine restauranter, som er smukt indrettede. Det er virkelig en fornøjelse at gå rundt og vælge, hvor man skal slå sig ned - maden er ikke altid så fantastisk igen, da der er mange europæiske menuer, men indretningen af restauranterne er noget for sig. Med de smukke tallerkener og dekorationer - ja, hvor er her dejligt.

Dag 10-11: På opdagelse i dejlige Ubud

Det er ikke svært at komme rundt i Ubud til fods, så du kan nemt gå rundt at besøge alle de små gallerier, der bugner af kunst i forskellige udformninger. Området er kendt for deres exceptionelle træudskæringer, så det bør du tage dig tid til at kigge på.

Du kan også tage på vandring ind i abeskoven, Monkey Forest, som ligger lige syd for bymidten. Her kan du se de sjove makak-aber og det flotte tempel. Tæt på Ubud findes også det store Goa Gajah (elefanthulen), som ligger i fantastiske omgivelser, beklædt af en tyk skov. Nærmest som Indiana Jones skal du gå igennem skoven ned af de smalle trapper, for at komme ned til dette flotte sted. Der er hellige vandhuller som er lavet tilbage i 800-tallet, og til at passe på vandhullerne, udhuggede og udsmykkede man nogle "vagter". Dette fantastiske sted er kommet med på UNESCOs verdensarvliste og er helt sikkert et syn værd.

I Ubud finder du også templer nok til at få en hel dag til at gå, så gå på opdagelse blandt disse smukke og alligevel enkle, religiøse "hverdagshuse". Templerne er en meget vigtig del af Balis kulturrigdom og de er det, der har gjort Bali til Gudernes Ø. Religionen er Hindu, i dette store, muslimske land, og denne form for hinduisme udarter sig bare så smukt. Om eftermiddagen sidder alle kvinder og fletter små minikurve, der bruges til at sætte blomster og lidt mad i, og som de lægger overalt på fortove, gader, i huse og forretninger. Du mærker balinesernes enkle og stærke tro overalt.

Dag 12: Trekkingtur i Ubud

Du har en helt unik trekking tur inkluderet i denne rejse. Du bliver hentet på dit hotel og kørt til Songan landsbyen, der ligger smukt ved Batur søen. Her starter trekkingturen, og du skal op i højderne til næsten 1.300 meter over havets overflade. Din guide er en kvinde fra en af Muntigunung områdets landsbyer, og hun vil vise dig den sti, som mange af kvinderne i landsbyerne tidligere brugte for at komme til turistområderne for at tigge, men som i dag bruges til disse trekkingture. Du går gennem de smukke landskaber og landsbyer, og på et tidspunkt dukker havet op i horisonten. Nyd synene og lær en masse om livet her på egnen. Ved frokosttid er du kommet ned fra højderne igen, og du får et dejligt og tiltrængt måltid tæt ved stranden. Herefter går det tilbage med bil til dit hotel. Bemærk at du skal have gode, lukkede sko på og være i god fysisk form. Se mere om trekkingturen her.

Dag 13: Velkommen til Candidasa!

Så skal du videre til den dejlige by, Candidasa.

Candidasa ligger i det østlige Bali. Det er en rolig og lidt tilbagetrukket by, og her er rig mulighed for at slappe af. Nyd den hyggelige stemning, og husk at se den magiske solnedgang. Langs stranden ligger der resorts og restauranter, som serverer aftensmaden mens solen langsomt daler ned i havet. Her er der rig mulighed for at smage på dagens friske fisk og bare sidde ved vandet og nyde livet. Husk, at det ikke som sådan er en strand, det er mest bare kyst og hav.

Dag 14: Das på stranden i smukke Candidasa

Det er muligt at tage ud på en endagstur til Gunung Agung - det højeste punkt på hele Bali. Gunung Agung er en gammel vulkan, der den dag i dag stadig er aktiv, dog var den sidst i udbrud i 1963. Det er et fantastisk syn, der møder dig, når du nærmer dig bjerget. Skyerne kommer fra vest, og idet de bliver presset op over bjerget, taber de deres vand. Det vil sige, at vestsiden af Gunung Agung er frodig med masser af regn, mens øst er tørt og goldt. Kontrasterne mødes og skaber en fantastisk natur. Det er også her, det største og mest hellige, hinduistiske tempel på Bali findes. Det såkaldte Besakih-tempel er faktisk hele 23 templer, der ligger sammen op ad den stejle skråning. Her afholdes over 70 festivaler om året og tusindvis af pilgrimme kommer hertil.

I Candidasa er det også muligt at opleve en af de to tilbageværende originale, balinesiske landsbyer. Menneskerne, der bor her, tilhører Bali Aga-folket (som betyder "original balineser"), der menes at have aner tilbage til 1500-tallet. Her kan der opleves traditionelle ceremonier og de gamle traditioner fra dengang. De er desuden kendt for deres dobbeltvævede ikat, som er farvestrålende klæder.

Dag 15: Afrejse fra Indonesien

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 16: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Indonesien (Bali). Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Indonesien (Bali).

Alle hoteller

Poolen

Puri Kelapa Garden Cottages

Puri Kelapa Garden Cottages ligger tæt på den nordlige del af Sanur stranden. Det er et dejligt...

Upgradefra 64,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Sativa Sanur Cottages

Sativa Sanur Cottages er et lille hyggeligt hotel, der ligger i den ene ende af Sanur-stranden...

Upgradefra 137,- kr.pr. personpr. dag
Sari Sanur Resort

Sari Sanur Resort

Sari Sanur er et vidunderligt, lille sted, der ligger blot 100 meter fra stranden. Resortet...

Alle hoteller

Rejser til Bali - The Alena Resort

The Alena Resort

The Alena Resort er et intimt resort midt i Ubuds tropiske jungle og flotte rismarker. Du er...

Poolen

Champlung Sari Hotel

Champlung Sari Hotel er et dejligt hotel, der ligger i udkanten af Ubuds hellige abeskov Monkey...

Alle hoteller

Bali Santi Bungalows

Bali Santi Bungalows

Bali Santi Bungalows er et hyggeligt og dejligt sted, som ligger direkte ud til vandet. Her er...

Ganesh Lodge Candidasa

Ganesh Lodge Candidasa

Ganesh Lodge er et lille, skønt og helt igennem dejligt sted, hvor der virkelig er kræset for...

Upgradefra 187,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Puri Bagus Candidasa

Puri Bagus Candidasa er et fint og pænt resort beliggende på den nordlige del af Candidasa-...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til indonesien (bali). Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Indonesien (Bali).

Sanur

115.260793
-8.705179

Ubud

115.263207
-8.519904

Candidasa

115.547639
-8.504710

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 nov 2018 - 30 nov 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 11.590,-
Børn u/12 år fra 10.690,-
Afrejse i følgende periode 01 dec 2018 - 11 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 11.990,-
Børn u/12 år fra 11.190,-
Afrejse i følgende periode 12 dec 2018 - 15 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 12.290,-
Børn u/12 år fra 10.990,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2018 - 17 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 12.790,-
Børn u/12 år fra 11.390,-
Afrejse i følgende periode 17 dec 2018 - 23 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 18.190,-
Børn u/12 år fra 15.690,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2018 - 29 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 14.990,-
Børn u/12 år fra 13.390,-
Afrejse i følgende periode 30 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 13.790,-
Børn u/12 år fra 12.490,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2018 - 05 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.590,-
Børn u/12 år fra 12.290,-
Afrejse i følgende periode 06 jan 2019 - 07 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 12.990,-
Børn u/12 år fra 11.790,-
Afrejse i følgende periode 07 jan 2019 - 11 apr 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 11.990,-
Børn u/12 år fra 10.890,-
Afrejse i følgende periode 12 apr 2019 - 18 apr 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 12.690,-
Børn u/12 år fra 11.590,-
Afrejse i følgende periode 19 apr 2019 - 20 apr 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 12.690,-
Børn u/12 år fra 11.290,-
Afrejse i følgende periode 20 apr 2019 - 24 apr 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 12.590,-
Børn u/12 år fra 11.590,-
Afrejse i følgende periode 25 apr 2019 - 22 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 11.990,-
Børn u/12 år fra 10.890,-
Afrejse i følgende periode 23 jun 2019 - 28 jun 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 12.590,-
Børn u/12 år fra 11.590,-
Afrejse i følgende periode 29 jun 2019 - 30 jun 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 13.190,-
Børn u/12 år fra 11.990,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2019 - 08 jul 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 13.790,-
Børn u/12 år fra 12.590,-
Afrejse i følgende periode 09 jul 2019 - 23 jul 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 13.590,-
Børn u/12 år fra 11.790,-
Afrejse i følgende periode 24 jul 2019 - 25 jul 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.290,-
Børn u/12 år fra 11.990,-
Afrejse i følgende periode 25 jul 2019 - 31 aug 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 13.190,-
Børn u/12 år fra 11.990,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2019 - 04 okt 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 12.590,-
Børn u/12 år fra 11.590,-
Afrejse i følgende periode 05 okt 2019 - 15 okt 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 12.690,-
Børn u/12 år fra 11.590,-
Afrejse i følgende periode 16 okt 2019 - 30 nov 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 12.690,-
Børn u/12 år fra 11.590,-
Afrejse i følgende periode 01 dec 2019 - 11 dec 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 12.990,-
Børn u/12 år fra 11.890,-
Afrejse i følgende periode 12 dec 2019 - 14 dec 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 12.990,-
Børn u/12 år fra 11.890,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2019 - 29 dec 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 14.290,-
Børn u/12 år fra 12.890,-
Afrejse i følgende periode 30 dec 2019 - 31 dec 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 13.690,-
Børn u/12 år fra 12.490,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2019 - 01 jan 2020
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.190,-
Børn u/12 år fra 11.990,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Denpasar t/r.
Alle transporter på rejsen.
14 overnatninger med morgenmad.
Trekkingtur i Ubud.

Ikke inkluderet: 

Evt. obligatorisk julemiddag (25/12) og/eller nytårsmiddag (31/12).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Denpasar t/r.
Al transport rundt på Bali med bil/minibus.