Du er her: Lande > Japan > Rejser > Rejse JP06

Den store Japan-rundrejse og filippinsk strand

20 dages rejse: 2 nætter Osaka, 2 nætter Nara, 2 nætter Kyoto, 2 nætter Gora (Hakone), 3 nætter Tokyo, 1 nat Manila og 5 nætter Coco Beach
Rejse: 
JP06
Rejser til Filippinerne - Skønne Coco Beach
Oplev alle højdepunkterne i Japan og slut af med afslapning på det filippinske jungleparadis, Coco Beach. Glæd dig til bl.a. Hakone, Nara og Tokyo.

Rejsen starter blandt massevis af fantastiske restauranter for enhver pengepung i storbyen Osaka, hvor du også kan besøge det flotte Osaka Castle. Næste stop er den lille, hyggelige by Nara, der er berømt for sine ca. 3.000 fritgående sika-hjorte, der går rundt blandt templerne og i parkerne. Efter sigende er hjortene budbringere fra guderne, og det er ikke usædvanligt at se en japaner bukke for en hjort. I Kyoto venter endnu flere templer - her er nemlig lige så mange, som der er hjorte i Nara. Du kan nå at se et lille udvalg af dem, inden du tager videre til nationalparken Hakone, der byder på høje bjerge, flotte søer og varme kilder, som du kan slappe af i. Sidste stop i Japan er Tokyo, hvor du kan besøge Senso-ji-templet, købe en god, japansk køkkenkniv med hjem og tage et smut forbi det berømte fiskemarked. Rejsen rundes af i Filippinerne, hvor du kan slappe af på den hvide sandstrand, eller nyde godt af det gode udflugtsprogram på vores eget jungleparadis, Coco Beach.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Osaka
 3. Osaka
 4. Osaka - Nara
 5. Nara
 6. Nara - Kyoto
 7. Kyoto
 8. Kyoto - Gora (Hakone)
 9. Gora (Hakone)
 10. Gora (Hakone) - Tokyo
 11. Tokyo
 12. Tokyo
 13. Tokyo - Manila
 14. Manila - Coco Beach
 15. Coco Beach
 16. Coco Beach
 17. Coco Beach
 18. Coco Beach
 19. Coco Beach
 20. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Japan og Filippinerne. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag begynder dit japanske eventyr. Japan er landet med sushi og sumobrydere - men Japan er også meget mere end det! Det er kejserlige paladser, moderne arkitektur, høje bjerge, te-ceremonier, hyggelige og historiske byer, tekniske vidundere, høflighed, millionbyer med massevis af neonskilte, og smukke nationalparker med bakker, søer og varme kilder. Hvordan mon det er i virkeligheden?

Dag 2: Velkommen til Osaka!

I dag kommer du til Osaka, som er den næststørste by i Japan efter Tokyo. Mange af de store elektronikfirmaer ligger her i området - mest kendt er måske Panasonic, Sharp og Sanyo. Byen er også kendt for at have nogle madglade indbyggere, så her findes et stort udvalg af gode restauranter og mindre spisesteder, hvor du kan få skøn mad til billige penge. Du kan prøve de lokale blæksprutte-boller, hvis du tør, men det er lidt specielt og om de er gode, er nok en smagssag?

Dag 3: En dag i den spændende storby, Osaka

Du bør nok starte med at se 'Osaka Castle'. For at komme hertil skal du tage Chuo Line og stå af på Tanimachi 4-chome stationen. Herfra tager det ca. 10 min. at gå til slottet, som er komplet genopført efter krigen, hvor det blev bombet. Du tager elevatoren op til øverste etage, hvorfra du har en flot udsigt over store dele af byen. Det er rigtig flot om eftermiddagen inden solen går ned, så prøv at planlægge en eftermiddagsudflugt hertil. Tag også metroen til Osaka akvarium, som er et af verdens største akvarier. Deres største attraktion er to hvalhajer, men her er også mange andre spændende fisk og stedet er fantastisk flot bygget. Uden for akvariet står der et kæmpe pariserhjul, som du også kan prøve, hvis du vil se byen lidt fra oven. Du skal også opleve Dotonbori om aftenen, som er et lyshav af reklameskilte, og her finder du også nemt en god restaurant - måske en running sushi, hvis du ikke allerede har prøvet det. Det er sjovt og lækkert, da kvaliteten generelt er meget høj, og det smager altså meget bedre end blæksprutte-bollerne!

Dag 4: Velkommen til Nara!

Du tager i dag videre til Nara.

Nara er en lille, hyggelig by med små veje og er den ældste, kendte hovedstad i Japan. Området har intet mindre end 8 templer, der er på UNESCO´s verdensarvsliste, og så er byen kendt for at have ca. 3.000 sika-hjorte, der går frit rundt i området omkring templerne og i parkerne. Efter sigende er hjortene budbringere fra guderne, og det er ikke udsædvanligt at se en japaner bukke for en hjort. Kasuga Taisha-templet er et af de ældste templer i Japan og et af de mest berømte. Det har den flotteste sti op til hovedindgangen. Langs stien er der på hver side 1.500 lanterner, og det er et imponerende skue at gå op igennem skoven, og se alle disse lanterner bevokset med mos. Selve templet er dog nyt og meget flot restaureret, men måske lidt for moderne?

Dag 5: Gå på opdagelse i hyggelige Nara

Gå på opdagelse i dejlige Nara.

Du bør næsten se Todaiji-templet, som er verdens største træhus. Dette nyere hus fra 1692 er dog kun to tredjedele størrelse af det oprindelige tempel, som har været brændt af to omgange. Inde i templet sidder en 15 meter høj Buddha, der er lavet af bronze. Ligeledes er er et par mindre buddhastatuer og to 4-5 meter høje træfigurer. Nara nationalmuseum er også et besøg hver, og det kan du fint gøre inden du går, eller cykler, ud og ser de mange templer i området, så du har en bedre ide om historien, hvis du altså ikke har læst op på den hjemmefra. Kofukuji-templet er kendt for den store pagode og ligger lige midt i byen, så det er svært at komme uden om. Ikke langt derfra ligger Gangoji-templet, og de andre fire templer ligger i den vestlige del af byen og kan nemt nås på cykel - ellers kan du også tage toget eller en taxi dertil.

Dag 6: Velkommen til Kyoto!

I dag går turen videre med tog til Kyoto.

Kyoto er den gamle hovedstad og anset for at være det kulturelle centrum med ca. 3.000 templer, så der er nok at tage fat på! Den Gyldne Pavillon (Kinkaku-ji) er måske den bedst kendte seværdighed, så den skal naturligvis ses!

Hvis vejret er godt, så anbefaler vi varmt at leje cykler og køre rundt i byen - dog er der en del af seværdighederne der ligger længere væk end nogen kan cykle. Husk blot, at du i Japan kører i den modsatte side, og at der ikke alle steder er cykelstier, men det gør ikke så meget, da det er tilladt, at cykle på fortorvet og i fodgængerovergangene. Husk selv at holde øje med fodgængerne, for de kigger oftest ikke efter dig! Du kan leje cykler ved Kyoto station, og vi anbefaler Kyoto Eco Trip. Her får du et godt kort over Kyoto, og de kan også anbefale ruter du kan køre og taler fornuftigt engelsk. Husk at leje en cykel med gear!

Dag 7: Nyd en dag i dejlige Kyoto

Den Gyldne Pavillon (Kinkaku-ji) er måske den bedst kendte seværdighed, så den skal naturligvis ses. Pavillonen ligger i den nordvestlige del af byen, og du kommer nemmest dertil med bus, taxi (dyrt), eller på en længere cykeltur, men bemærk, at der her er en del større bakker! I solskinsvejr bliver du nærmest blændet af at kigge på denne fantastiske pavillon, der ligger lige ud til søen og der er gode muligheder for at tage fotos fra den anden side af søen. Pavillonen er en genopførsel af den oprindelige, som brændte ned i 1950, efter en sindsforvirret munk satte ild til den. Rundturen i parken omkring pavillonen er fin, og måske kan du prøve lykken i en af ønskebrøndene? Ikke langt fra den Gyldne Pavillon ligger Ryoanji-templet, som er kendt for at have den måske flotteste stenhave i Japan. Her er 15 sten, som betragtes siddende på verandaen, hvor du så kan sidde og tænke lidt over formålet med placeringen af stenene - teorierne er mange! Omkring templet ligger ligeledes en flot park med en stor sø i midten.

Sølvpavillonen (Ginkakuji) er slet ikke så flot som den Gyldne Pavillon, men det er til gengæld den oprindelige bygning, som kun er vedligeholdt med nye materialer få steder. Haven omkring pavillonen er helt fantastisk, især er der mange farver i haven i midten og slutningen af november. Nedenfor templet er der på gaden, der leder op til pavillonen, et stort udvalg af souvenirbutikker, så mangler du noget at tage med hjem, kunne det måske være her, du skal lede efter det. For foden af bakken ligger Filosofi-stien, som snor sig langs en lille å, hvor kirsebærtræerne om foråret dækker åen med deres lyserøde blomster og gør det til en skøn, lille gåtur, men forvent at du ikke er den eneste der har fået den ide. Nogenlunde midt imellem disse to seværdigheder ligger kejserpaladset i Kyoto, som er omkranset af en stor park og delvist åbent for offentligheden, da kejseren ikke bor her længere. Her er der rig mulighed for at gå en god tur på store, brede grusstier imellem de flotte, grønne områder.

Kyotos Gion distrikt er kendt for sine velbevarede, gamle huse, der ligger dør om dør på nogle af de små veje i området. Stedet er måske endnu mere kendt for at være der, hvor det er muligt at se en geisha gå ud om aftenen. Her ligger et væld af små, gode restauranter, men husk at tage penge med, for dette er måske det mest populære område for turisterne, så priserne er skruet godt op. Langs Kamo-gawa-floden ligger der også et stort udvalg af lækre, japanske restauranter, så her er også god shopping i nogle af de store shoppingcentre, der ligger på den modsatte side af floden fra Gion-området.

Sydøst for Gion-bydelen ligger det flotte Kiyomizu-dera-tempel, som absolut er et besøg værd. Vejene op til templet er fyldt med alle slags souvenirbutikker, men der ligger også et fint område med små, gamle huse, så husk at gå ned af sidegaderne også. Selve templet ligger oppe ad en bjergside, og fra den store træterrasse er der en fin udsigt ud over dele af Kyoto by. I den sidste del af november er templet nærmest indhyllet i de røde blade fra træerne omkring templet - et imponerende syn! Kyoto er måske allersmukkest på denne årstid, da farverne er over alt i byen - det kan godt konkurrere med foråret, hvor kirsebærtræerne springer ud.

Dette er blot få af de mange seværdigheder som Kyoto byder på, så har du mod på mere, så gå en tur, eller tag cyklen langs floden, der løber ned igennem byen. Du kan også lave en dagstur til Nara (vi anbefaler dog at udvide rejsen med en nat mere, hvis du vil besøge Nara). Der er også rig mulighed for at udforske de lidt mindre turistede steder, som fx Senbon Torii-templet, Toji-templet, Nishi-Hongaji-templet, Shimogamo-jinja-templet.

Dag 8: Velkommen til Gora i Hakone Nationalpark!

I dag skal du videre til Hakone, som er en stor nationalpark uden for Tokyo. Mange tager hertil pga. de mange varme kilder i området og den flotte natur. Vi anbefaler dig at købe et "Hakone Pass", der gælder de fleste transporter i Hakone-området.

I første omgang skal du til Yumoto, hvorfra bjergtoget op til Gora afgår. Hvis du vil af med din bagage, så er der her en pålidelig "Bagage service" der tilbyder at fragte din bagage hen til dit hotel. Så kan du nemlig tage direkte op i bjergene uden at skulle stoppe ved dit hotel, hvor du normalt først kan tjekke ind fra kl 15. Turen op til Gora tager ca. en time med små stop undervejs.

Ved ankomst til Gora, kan du tage videre op på bjerget - først med kabelbanen og derefter med svævebanen op til Owakudani. Husk at kigge ud til højre, for det er her, du kan se det fantastiske Mt. Fuji på afstand! Du kan stå af på toppen af bjerget og se de vulkanske dampe stige op fra bjergsiden, og evt. købe et par sorte æg, der er kogt i det meget varme vand, der kommer ud af bjerget her. Efter sigende skulle disse æg forlænge din levetid, men om det nu også kan passe, må du selv bedømme... Eller du kan fortsætte med svævebanen ned til Ashi-søen, hvorfra du kan sejle rundt på den flotte sø med de noget anderledes udsmykkede færger, der er bygget som piratskibe. Begge steder kan du få lidt at spise. Karryretten de serverer ved søen er god, og er du heldig, kan du få et bord med udsigt over søen. Spiser du i Owakudani, så er der chance for at spise med udsigt til Mt. Fuji, hvis skyerne ikke driller. Madudvalget her er noget begrænset og mest solgt er de sorte æg... Om eftermiddagen kommer du tilbage til Gora, enten med kabelbanen, eller evt. med en af de busser, der kører fra søen til Gora. Alle disse transporter er inkluderet i dit "Hakone Pass", så du bestemmer selv.

Vi anbefaler dig at bo i de traditionelle "Ryokan", som er japanske gæstehuse og mulighederne for dette er mange i Gora, der nærmest har specialiseret sig i dette. De fleste Ryokan har et offentligt bad til herrerne og et til damerne - "Onsen", som det hedder her. Nogle hoteller tilbyder også private bade, så husk at nævne det ved bestillingen, hvis du ønsker det. Du bliver fantastisk afslappet i hele kroppen efter sådan et bad! Ved ankomsten til en Ryokan får du en Jakuta (en slags morgenkåbe), som du har på under opholdet på hotellet. Både morgenmad og aftensmaden er normalt inkluderet i opholdet, og der serveres traditionelle retter, så her er ikke skyggen af pommes frites, eller det, der minder om det, så åben dine smagsløg for mange nye indtryk. En øl eller sake går godt sammen med maden, men en del steder er det også muligt at købe en flaske vin.

Dag 9: Gå på opdagelse i Hakones smukke natur

Morgenmaden er efter traditionelle anretninger, så du skal ikke blive forbavset over at få grillet fisk med ris og suppe til morgenmad. Te og kaffe er dog ikke anderledes, bortset fra at teen nok vil være grøn te. Hvis du har svært ved at spise fisk fra morgenstunden, så spørg evt. om der er mulighed for at bytte den ud med noget andet, men husk, at her er det helt normalt.

I dag kan du nå at se de ting du evt. ikke nåede første dag, og måske vil du i dag besøge en af de små, hyggelige byer, der ligger langs bredden af Ashi-søen? Tag bussen eller kabelbanen ud på nye eventyr, eller tag evt. en dagstur til Mt. Fuji (dette er dog ikke inkl. i Hakone pass), eller besøg en af byerne neden for bjerget, eller måske vil du hellere på en vandretur i Hakone, eller se det udendørs, moderne museum, hvor der også er en fantastisk flot japansk have? Det er en kæmpemæssig park med skulpturer og kunstværker til den helt store guldmedalje - bl.a. af Picasso. En sjov, farvestrålende og skæv oplevelse at se de mange sære men imponerende skulpturer!

Dag 10: Velkommen til Tokyo!

I dag ankommer du til Tokyo.

Tokyo er templer, museer, menneskermylder, reklameskilte, butikker og sushi. Her er ingen decideret bymidte men forskellige bydele hver med deres præg.

Gå lidt rundt i gaderne og se, hvad området du bor i, har at byde på. Hvis du trænger til lidt at spise så benyt dig af nogle af de mange muligheder, der er i denne fantastiske storby, som efter sigende er den by med flest Michelin-restauranter i verden. Men start måske med en gang "running sushi". Stederne et billige og populære, men du kan også vælge en gang nudler eller ramen, som det bliver kaldt her - mulighederne er mange.

Når først du har gjort dig bekendt med dit lokalområde, så tag ind i en kiosk og køb dig et metrokort - så kommer du nemt rundt til det meste af byen.

Dag 11-12: I Tokyo - se dig omkring i den hektiske storby

Der er mange ting at se i Tokyo, så vi anbefaler, at du hjemmefra har lagt en lille plan for, hvad du gerne vil nå. Vi har selvfølgelig et par forslag til, hvad du kan lave!

Shinjuku er business-området i Tokyo, og bydelen er også præget af de mange skyskrabere. Hvis du vil starte med at se Tokyo fra oven, så er det gratis at tage elevatoren op til 45. etage i "Tokyo Metropolitan Gorvernment"-bygningen, og du kan vælge imellem det nordlige eller det sydlige tårn - eller tage dem begge to, hvis du vil have det hele med. På 1. sal ligger der en turistinformation med gode kort over byen.

Du kan også starte dagen med at tage metroen til Asakusa og gå hen til Senso-ji-templet, som nok er Tokyos flotteste tempel. Gå ind igennem Kaminarimon-porten og op igennem Nakamise dori, som er fyldt med souvenirbutikker. Her kan du finde alt fra flotte postkort til kimonoer og spisepinde med dit eget navn på. Efter butikkerne kommer du frem til Hozo-mon-porten, der med sin store, røde rispapirlampe er et populært foto-spot. Inden du går helt op og igennem porten, så kig en gang til venstre, her er en Buddha-statue, som er delvist poleret af alle de hænder, der dagligt rører den for at søge held og lykke. Efter at være gået igennem porten, så kig endnu en gang til venstre, her står den 5 etager høje pagode, som blev opført i 1973 som en tro kopi af den originale, der brændte ned. Nu kommer du op til hovedtemplet, hvor de troende kommer for at vise deres respekt for Kannon, som også ses inden i selve templet, hvor der også er store malerier af engle med lotusblomster. Gå senere lidt rundt i gaderne omkring templet, hvor der ligger mange sjove butikker.

Vil du evt. købe en god, japansk køkkenkniv med hjem, så gå de ca. 15 minutter til Kappabashi dori, hvor der ligger utallige butikker med køkkenredskaber. Her finder du også grej, som ikke er til at få herhjemme, så om det er et rivejern eller en kniv, du er ude efter, så findes det her! Hvis du vil se nationalmuseet, så tag en taxi til Parken Ueno ca. 10 minutter herfra. Parken er et dejligt åndehul midt i denne kæmpe storby, så gå en tur rundt i parken, som også huser Shitamachi-museet, hvor du kan se, hvordan en almindelig, japansk familie levede fra 1600-tallet og frem til starten af 1900-tallet.

Kejserpaladset midt i byen skal naturligvis også opleves, og der er flere metrolinjer hertil. Da kejserfamilien bor her, er der ikke åbent for offentligheden i selve paladset, men du kan se op til dele af paladset ved Nijubashi-broen, hvor mange tager fotos med hjem til albummet. Herfra kan du gå til den østlige have, som er åben for alle, og her kan du spadsere rundt i det store område, som du har lyst til. Her går du igennem de gamle ringmure og de moderne højhuse står i stor kontrast til de gamle bygninger inden i paladset. Fra kejserpaladset tager det ca. 15 min. at gå ned til bydelen Ginza, hvor du finder alle de store modehuse i området omkring Yon-Chome krydset, der om aftenen er et lyshav af reklameskilte. Her kan du også se de nyeste påfund fra elektronikgiganten SONY, der har en hel bygning, hvor de udstiller deres nye produkter. Ginza er oplagt for dem der vil shoppe, men husk det store kreditkort!

Du bør også opleve menneskemylderet i det kendte "Shibuya Crossing" lige uden for stationen. Her kan du også se statuen af den kendte hund Hachiko, der hver dag ventede trofast uden for stationen på sin afdøde ejer i 9 år, inden den selv døde. I dag bliver stedet brugt som mødested, så her er altid mange mennesker omkring statuen. Gå også en tur igennem de små shoppinggader og oplev et virvar af butikker, musik og blinkede reklameskilte. Her finder du også flere gode restauranter, eller du kan få en kop kaffe i caféen i Shibuya Excel hotel med udsigt til lyskrydset, hvor der hele tiden sker noget.
Du kan også tage ud til det kendte fiskemarked i Tokyo, besøge Tokyo Tower, som er en japansk udgave af Eiffeltårnet, eller verdens højeste tårn Tokyo Skytree, med sine 634 meter, det øverste observationsdæk er dog "kun" 450 meter over jorden... Tokyo byder på mere, end du kan nå på et par dage, så planlæg godt hjemmefra og tag de gode sko på, for du går en del, hvis du vil se det meste, selvom metro og tog er yderst effektive og dækker byen godt.

Dag 13: Af sted til Filippinerne - Velkommen til Manila

I dag ankommer du til Manila - Filippinernes store og travle hovedstad. Moderne højhuse af glas ligger side om side med gamle, spanske huse fra kolonitiden, småhuse og blikskure. På gaderne kæmper biler, busser og jeepneyer sig frem, og hestevognene klaprer roligt af sted, mens cykeltaxaerne snor sig gennem det hele. Her shoppingcentre, gadekøkkener, markeder og småboder overalt, og her er et mylder uden lige.

Dag 14: Velkommen til fantastiske Coco Beach!

I dag ankommer du til Coco Beach - vores filippinske jungleparadis!

Coco Beach Resortet er placeret idyllisk i en tidligere kokosplantage med egen privat strand. Mange af kokospalmerne står endnu, og der er mange smukke blomster mellem hytterne, så du befinder dig virkelig i et jungleparadis, når du vandrer rundt på resortet. Du vil straks føle dig hjemme, for personalet er skønt, og omgivelserne dejlige! 

Stranden ved resortet er lille og god, og du skal kun et lille stykke ud, før koralrevet begynder. Stranden er smukkest ved højvande, hvor du kan snorkle direkte fra stranden, og selv helt inde på det lave vand er der mange forskellige fisk – og også mulighed for at se en skildpadde, hvis du er heldig! Har du lyst til lidt andet, så er her to swimmingpools. Den ene ligger ved siden af stranden og har både poolbar og vandrutsjebane, og den anden ligger i helt stille omgivelser på toppen af resortets skråning med den smukkeste udsigt ud over bugten. Du bliver helt salig ved synet! Heldigvis går der en 'cable car', så du kan komme derop uden at få sved på panden - den går én gang i timen. Og så er der selvfølgelig også en lækker spa, hvor du kan købe lækre behandlinger!

Coco Beach er altså for alle: her er noget for både familier, unge par og ældre, for dig der ønsker at opleve en masse og for dig, der ønsker bare at slappe af og nyde livet. Coco Beach er ikke et splinternyt resort, og nogle steder kan det derfor godt virke lidt slidt. Til gengæld er her fantastisk personale og dejlig stemning, og resortet repræsenterer virkelig C&Cs menneskelige ansigt! 

Dag 15: Nyd livet i dejlige omgivelser på Coco Beach

Der er masser at tage sig til på selve Coco Beach! Ud over at ligge ved stranden, kan du bade, snorkle, spise god mad og selvfølgelig drikke lækre drinks, når det er happy hour. Skal det være rigtig eksotisk, så prøv en frisk buko juice, hvor de simpelthen bare skærer hul i en kokosnød og stikker et sugerør i – og kokos skulle jo være så sundt! Hvis du har brug for at komme ud af solen, kan du både gå en tur i spaen eller i den lille butik med souvenirs fra området, eller du kan få din værtsfamilie til at bringe dig te eller kaffe på terrassen og nyde skyggen her hele formiddagen.

Hver lørdag er der grillaften med lækker buffet af grillet kød, og der er selvfølgelig også ris, grøntsager og andre spændende ting. Der er levende musik og en helt særlig stemning! Indimellem er det en temafest, og så er maden og pynten arrangeret ud fra det - det er virkelig hyggeligt!

Der er selvfølgelig også mange aktiviteter på vandet! Lej måske en havkajak og tag en sejltur i den smukke bugt – vandet er så klart, at du nemt kan se både fisk og koraller oppefra. Du kan også prøve at stå på vandski, wake boarde eller sejle i bananbåd!

I shoppingarkaden kan du købe adskillige Coco Beach produkter, og du kan faktisk gå op til værkstederne og se, hvordan de fremstiller deres herlige kokossæber.

Dag 16: Coco Beach - snorkling eller dykning?

Coco Beach har sin egen dykkershop, Coco Divers, der arrangerer spændende dykkerture i området. Hele bugten er kendt for noget af det smukkeste dykning i Filippinerne, og det skal simpelthen opleves! Du behøver slet ikke at være øvet dykker, du kan nemlig tage dykkerkurser, dykkercerifikat og leje udstyr igennem dykkercenteret. Du befinder dig i nogle af de smukkeste farvande i verden… Gå ikke glip af chancen for at kigge ned på bunden, du kommer ikke til at tro dine egne øjne!!! Prøv at dykke ved skibsvraget Alma Jane, som ligger lidt uden for Puerto Galera – en helt utrolig oplevelse! Du kan også starte med et prøvedyk i poolen, og hvis du får blod på tanden, så forsøg dig med et prøvedyk i havet sammen med Coco Divers.

Men der er mindst lige så smukke snorklemuligheder i nærheden. Kun fem minutter i båd fra Coco Beach ligger Coral Garden nemlig. Det er her, de lokale dykker efter perler i de kæmpestore muslinger på bunden af bugten, og du kan nemt se dem, når du snorkler henover dem. Derudover er der det smukkeste koralrev med fisk i alverdens farver, og det er heller ikke ualmindeligt at hilse på kæmpestore havskildpadder her. Vandet har de mest utrolige farver, og det er helt krystalklart! 

Dag 17: Coco Beach - en tur til Puerto Galera?

Coco Beach ligger kun en kort sejltur fra Puerto Galera, så tag ind og besøg den lille by, hvis du trænger til lidt byliv.

Det tager 10 minutter at sejle til byen, der ligger i en af verdens smukkeste bugter – en naturlig havn, der blev navngivet efter de spanske galioner, som lagde til her i 1500-tallet. Allerede når du træder ind på havnen, bliver du mødt af sælgende, der på dansk fortæller dig, at deres varer er ”meget billige”. Her er en masse farvestrålende boder med saroner, badetøj, halskæder, solhatte og strandtøj, hvor du roligt kan prutte med de handlende om prisen. Byen har også et meget lille marked med grøntager, frugt, friskfanget fisk og kød, og her er også en håndfuld butikker. Byens hovedattraktion er nok den fine, lille kirke, der ligger omgivet af palmer og blomster ved siden af et lillebitte museum med fund fra sunkne skibe fra forskellige lande. Der er masser af trafik på hovedgaden med jeepneyer og tricycles i læssevis, og gaderne er stejle, men der er boder og butikker over det hele, hvor de lokale handler.

Området omkring byen er spækket med flotte strande, frodig jungle, store bjerge og vandfald. Tag rundt i det bjergrige landskab enten til fods, på mountainbike eller med jeepney fx til det flotte Tamaraw vandfald en halv times kørsel fra byen. Her kan du bade, hvis du da ikke er bange for det kolde vand fra bjergene. Du kan også prøve at gå på hængebroer over junglen - eller hvis du er lidt mere modig, så tag en tur i zipline over trækronerne.

Dag 18: Coco Beach - beach hopping med bankabåd?

Der er rigtig mange muligheder for aktiviteter og udflugter på Coco Beach, så du kommer ikke til at kede dig!

Tag måske på en beach hopping – en heldagstur med båd, hvor du sejler ud til smukke strande. Bestil en stor picnickurv fra restauranten aftenen før, og få en bådsmand til at sejle dig lige derhen, hvor du vil - ud i det skønne blå. Hvis du sejler i en time, kommer du til steder, hvor der overhovedet ikke er turister at se nogen steder. Du kan bade, snorkle eller bare slikke sol på bounty-stranden. Imens vil bådsmanden tænde op i grillen og tilberede en lækker frokost. Kan det blive bedre?

Dag 19: Afrejse fra Japan

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 20: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Japan og Filippinerne. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Japan og Filippinerne.

Alle hoteller

Best Western Hotel Fino Osaka

Best Western Hotel Fino Osaka er et rigtig godt hotel, der ligger 5 minutter fra den livlige...

Upgradefra 954,- kr.pr. personpr. dag
Hotel Vista Grande Osaka

Holiday Inn Osaka Namba

Holiday Inn Osaka Namba er et godt, moderne hotel med en super beliggenhed – 1 minuts gang fra...

Alle hoteller

 Nikko Nara

Nikko Nara

Nikko Nara er et dejligt 4 stjernet hotel, der ligger kun 1 minut fra Nara station og tæt på...

 Hotel Fujita Nara

Hotel Fujita Nara

Hotel Fujita Nara er et udmærket, men lidt uinteressant hotel med egen have. Hotellet ligger...

Upgradefra 519,- kr.pr. personpr. dag
 Nara Hotel

Nara Hotel

Nara Hotel er et gammelt klassisk hotel. Det har en historie på over 100 år og mange kendte...

Alle hoteller

Hotel MyStays Kyoto-Shijo

Hotel MyStays Kyoto-Shijo

Hotel MyStays Kyoto-Shijo er et godt hotel, som ligger i gåafstand fra det meste - 5-10...

Upgradefra 755,- kr.pr. personpr. dag
Ana Crowne Plaza Kyoto

Ana Crowne Plaza Kyoto

Ana Crowne Plaza Kyoto er et pænt og lidt ældre hotel, der ligger lige foran Nijo slottet og ca...

Alle hoteller

Hotel Marroad Hakone

Hotel Marroad Hakone er et rigtig godt hotel, som ligger smukt ved bjergene. Det er kun 5...

Upgradefra 74,- kr.pr. personpr. dag
Fujiya Hotel

Fujiya Hotel

Fujiya Hotel er et smukt, gammelt hotel - nogle af bygningerne blev bygget for 130 år siden, og...

Upgradefra 1022,- kr.pr. personpr. dag

Hyatt Regency Hakone Resort and Spa

Hyatt Regency Hakone Resort and Spa er et flot og moderne hotel, som ligger blandt træer og...

Alle hoteller

Citadines Shinjuku Tokyo

Citadines Shinjuku Tokyo

Citadines Shinjuku Tokyo er et ultramoderne hotel midt i Skinjukus forretningsområde, hvor det...

Hotel Sunroute Plaza Shinjuku

Hotel Sunroute Plaza Shinjuku

Hotel Sunroute Plaza Shinjuku er et stort, moderne hotel, hvor tingene bare fungerer!...

Upgradefra 919,- kr.pr. personpr. dag
 Shibuya Excel Hotel Tokyu

Shibuya Excel Hotel Tokyu

Shibuya Excel Hotel Tokyu er et flot moderne hotel med en rigtig god beliggenhed lige i det...

Alle hoteller

Den imponerende lobby

Manila Hotel

Manila Hotel er måske det mest berømte hotel i Manila, og det er helt sikkert en oplevelse at bo...

Berjaya Makati Hotel

Berjaya Makati Hotel

Berjaya Makati Hotel er et godt hotel, som ligger midt i Makati - Manilas forretningsdistrikt....

Alle hoteller

Vores vidunderlige Coco Beach

Coco Beach Island Resort

Coco Beach Island Resort ligger idyllisk i en tidligere kokosplantage med egen privat strand....

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til japan, filippinerne. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Japan og Filippinerne.

Osaka

135.507256
34.709784

Nara

135.804218
34.693194

Kyoto

135.776299
35.019913

Hakone

139.031172
35.232763

Tokyo

139.766867
35.681746

Manila

121.000
14.580

Puerto Galera

120.950
13.500

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 26 sep 2017 - 30 nov 2017
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 18.590,-
Børn u/12 år fra 17.890,-
Afrejse i følgende periode 01 dec 2017 - 14 dec 2017
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 19.390,-
Børn u/12 år fra 18.790,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2017 - 30 dec 2017
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 20.090,-
Børn u/12 år fra 19.290,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2018 - 28 feb 2018
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 20.490,-
Børn u/12 år fra 19.890,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2018 - 28 jun 2018
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 19.690,-
Børn u/12 år fra 18.990,-
Afrejse i følgende periode 29 jun 2018 - 30 jun 2018
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 20.590,-
Børn u/12 år fra 19.690,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2018 - 17 aug 2018
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 21.290,-
Børn u/12 år fra 20.290,-
Afrejse i følgende periode 18 aug 2018 - 25 sep 2018
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 20.590,-
Børn u/12 år fra 19.690,-
Afrejse i følgende periode 26 sep 2018 - 30 nov 2018
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 19.990,-
Børn u/12 år fra 19.390,-
Afrejse i følgende periode 01 dec 2018 - 15 dec 2018
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 20.890,-
Børn u/12 år fra 20.290,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 21.690,-
Børn u/12 år fra 20.890,-
Inkluderet: 

Fly København-Osaka og Tokyo-Manila-København.
17 overnatninger: 11 i Japan og 6 i Filippinerne med morgenmad.
Alle transporter i Filippinerne.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Transporter i Japan.
Morgenmad i Japan(hvis andet ikke fremgår af fakturaen).
Hakone miljøafgift på 150 yen per person per nat.
Evt. obligatorisk julemiddag og nytårsmiddag.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Fly København-Osaka og Tokyo-Manila-København.
Transport mellem lufthavne, havne og hoteller i Filippinerne med bil/minibus.
Transport mellem havnen i Batangas og Coco Beach med udriggerbåd.
Transport i Japan er ikke inkluderet. Her skal du selv sørge for at tage de velfungerende bus/tog/metro rundt.