Du er her: Lande > Japan > Rejser > Rejse JP07

Templer, traveture og traditionelle byer

15 dages rejse: 3 nætter Tokyo, 2 nætter Fujikawaguchiko, 3 nætter Takayama og 4 nætter Kyoto.
Rejse: 
JP07
Denne Japan-rejse er til dig, der prioriterer at få et par byer ind under huden. Hav god tid til at opleve kultur og natur i spændende Tokyo, Fujikawaguchiko, Takayama og Kyoto.

Dit første møde med Japan bliver midt i Tokyos menneskemylder - her er masser af liv og larm, og du kommer ikke til at kede dig! Besøg måske Senso-ji-templet, der nok er Tokyos flotteste, se kejserpaladset, spis på en af de utallige restauranter eller shop amok i byens farverige butikker. Fra storbyen tager du videre til Fujikawaguchiko, der ligger smukt med udsigt til det imponerende Mount Fuji. Her er det oplagt at tage de gode vandresko på og opleve områdets smukke natur. Videre til Takayama, der er en charmerende og traditionel by i bjergene. På en slentretur i byens gader vil du næsten føle, at du er rejst tilbage i tiden. Lidt uden for byen finder du Hida Folk Village - et udendørs museum, hvor du kan opleve traditionelle huse fra Hida-regionen. Rejsen rundes af i smukke Kyoto, hvor Den Gyldne Pavillon nok er den mest kendte seværdighed. Byen vrimler dog med templer, pavilloner og smukke haver, så du får intet problem med at få tiden her til at gå, inden du igen rejser hjem til Danmark. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Tokyo
 3. Tokyo
 4. Tokyo
 5. Tokyo - Fujikawaguchiko
 6. Fujikawaguchiko
 7. Fujikawaguchiko - Takayama
 8. Takayama
 9. Takayama
 10. Takayama - Kyoto
 11. Kyoto
 12. Kyoto
 13. Kyoto
 14. Kyoto
 15. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Japan. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Sæt kursen mod Japan!

I dag begynder dit japanske eventyr. Japan er landet med sushi og sumobrydere - men Japan er også meget mere end det! Det er kejserlige paladser, moderne arkitektur, høje bjerge, te-ceremonier, hyggelige og historiske byer, tekniske vidundere, høflighed, millionbyer med massevis af neonskilte, og smukke nationalparker med bakker, søer og varme kilder. Hvordan mon det er i virkeligheden?

Dag 2: Velkommen til Tokyo

I dag ankommer du til Tokyo.

Tokyo er templer, museer, menneskemylder, reklameskilte, butikker og sushi. Her er ingen decideret bymidte men forskellige bydele hver med deres præg.

Gå lidt rundt i gaderne og se, hvad området, du bor i, har at byde på. Hvis du trænger til lidt at spise så benyt dig af nogle af de mange muligheder, der er i denne fantastiske storby, som efter sigende er den by med flest Michelin-restauranter i verden. Men start måske med en gang "running sushi". Stederne er billige og populære, men du kan også vælge en gang nudler eller ramen, som det bliver kaldt her - mulighederne er mange.

Når først du har gjort dig bekendt med dit lokalområde, så tag ind i en kiosk og køb dig et metrokort - så kommer du nemt rundt til det meste af byen.

Dag 3-4: På opdagelse i den spændende storby

Der er mange ting at se i Tokyo, så vi anbefaler, at du hjemmefra har lagt en lille plan for, hvad du gerne vil nå. Vi har selvfølgelig et par forslag til, hvad du kan lave.

Shinjuku er business-området i Tokyo, og bydelen er også præget af de mange skyskrabere. Hvis du vil starte med at se Tokyo fraoven, så er det gratis at tage elevatoren op til 45. etage i Tokyo Metropolitan Government-bygningen, og du kan vælge imellem det nordlige eller det sydlige tårn - eller tage dem begge to, hvis du vil have det hele med. På 1. sal ligger der en turistinformation med gode kort over byen.

Du kan også starte dagen med at tage metroen til Asakusa og gå hen til Senso-ji-templet, som nok er Tokyos flotteste tempel. Gå ind igennem Kaminarimon-porten og op igennem Nakamise dori, som er fyldt med souvenirbutikker. Her kan du finde alt fra flotte postkort til kimonoer og spisepinde med dit eget navn på. Efter butikkerne kommer du frem til Hozo-mon-porten, der med sin store, røde rispapirlampe er et populært fotospot. Inden du går helt op og igennem porten, så kig en gang til venstre, her er en Buddha-statue, som er delvist poleret af alle de hænder, der dagligt rører den for at søge held og lykke. Her står også den fem etager høje pagode, der blev opført i 1973 som en tro kopi af den originale, der brændte ned. Nu kommer du op til hovedtemplet, hvor de troende kommer for at vise deres respekt for Kannon, som også ses inden i selve templet. Her finder du også store malerier af engle med lotusblomster. Gå senere lidt rundt i gaderne omkring templet, hvor der ligger mange sjove butikker.

Vil du evt. købe en god, japansk køkkenkniv med hjem, så gå de ca. 15 minutter til Kappabashi dori, hvor der ligger utallige butikker med køkkenredskaber. Her finder du også grej, som ikke er til at få herhjemme, så om det er et rivejern eller en kniv, du er ude efter, så findes det her! Hvis du vil se nationalmuseet, så tag en taxi til Parken Ueno ca. 10 minutter herfra. Parken er et dejligt åndehul midt i denne kæmpe storby, så gå en tur rundt i parken, som også huser Shitamachi-museet, hvor du kan se, hvordan en almindelig, japansk familie levede fra 1600-tallet og frem til starten af 1900-tallet.

Kejserpaladset midt i byen skal naturligvis også opleves, og der er flere metrolinjer hertil. Da kejserfamilien bor her, er der ikke åbent for offentligheden i selve paladset, men du kan se op til dele af paladset ved Nijubashi-broen, hvor mange tager fotos med hjem til albummet. Herfra kan du gå til den østlige have, som er åben for alle, og her kan du spadsere rundt i det store område, som du har lyst til. Moderne højhuse står i stor kontrast til de gamle bygninger og ringmure inde i paladset. Fra kejserpaladset tager det ca. 15 minutter at gå ned til bydelen Ginza, hvor du finder alle de store modehuse i området omkring Yon-Chome krydset, der om aftenen er et lyshav af reklameskilte. Her kan du også se de nyeste påfund fra elektronikgiganten SONY, der har en hel bygning, hvor de udstiller deres nye produkter. Ginza er oplagt for dem, der vil shoppe, men husk det store kreditkort!

Du bør også opleve menneskemylderet i det kendte "Shibuya Crossing" lige uden for stationen. Her kan du også se statuen af den kendte hund Hachiko, der hver dag ventede trofast uden for stationen på sin afdøde ejer i ni år, inden den selv døde. I dag bliver stedet brugt som mødested, så her er altid mange mennesker omkring statuen. Gå også en tur igennem de små shoppinggader og oplev et virvar af butikker, musik og blinkede reklameskilte. Her finder du også flere gode restauranter, eller du kan få en kop kaffe i caféen i Shibuya Excel hotel med udsigt til lyskrydset, hvor der hele tiden sker noget. Du kan også tage ud til det kendte fiskemarked i Tokyo, besøge Tokyo Tower, som er en japansk udgave af Eiffeltårnet, eller verdens højeste tårn Tokyo Skytree, med sine 634 meter. Det øverste observationsdæk er dog "kun" 450 meter over jorden... Tokyo byder på mere, end du kan nå på et par dage, så planlæg godt hjemmefra og tag de gode sko på, for du går en del rundt, hvis du vil nå at se det hele. Selvom metro og tog er yderst effektive og dækker byen godt.

Dag 5: Velkommen til Fujikawaguchiko!

I dag ankommer du til Fujikawaguchiko - en mindre by, der nok mest er kendt for sin beliggenhed ved det imponerende og smukke Mount Fuji. Find dit hotel og tag en slentretur rundt for at opleve de skønne omgivelser. 

Dag 6: På med de gode sko og ud i naturen!

I dag skal du måske ud at se nærmere på de smukke omgivelser? Fujikawaguchiko ligger i fantastiske naturomgivelser ud til den store Kawaguchi-sø - den næststørste af de i alt 5 søer, som blev dannet i et af Fujis vulkanudbrud for mange tusinde år siden. Her er masser af gåture, du kan give dig i kast med, så snør de gode sko og lad benene bestemme, hvor du skal hen. 

I Fujikawaguchiko kan du også besøge det fascinerende Itchiku Kubota-museum, som er bygget til ære for den afdøde kimono-kunstner af samme navn. Det er et sted, du simpelthen må opleve, når du besøger byen! Der er mange andre museer, at gå på eventyr blandt, hvis du har lyst til mere af den slags, og så kan du også prøve at tage svævebanen op for at nyde udsigten. Den er næsten et kunstværk i sig selv!

Dag 7: Velkommen til Takayama!

Velkommen til Takayama! Den charmerende by i bjergene i Hida-regionen er også kendt som Little Kyoto. Byen er især kendt for sine store festivaler, der finder sted to gange om året, og også for at have bevaret sit traditionelle look. En tur rundt i byen vil derfor næsten føles som at være ude på en tidsrejse!

Dag 8-9: Oplev den historiske by

I den gamle bydel San-no-machi kan du gå rundt blandt velholdte gader og bygninger, der stammer helt tilbage til Edo-tiden fra år 1600-1868, hvor de mange, velhavende sælgere satte sit præg på byen. Husk at stoppe op ved et af de mange kaffehuse, tehuse eller sakebryggerier og smag på de lokale specialiteter. 

På den 3,5 kilometer lange vandrerute, Higashiyama Walking Course, kommer du til at opleve både by og natur. Du går igennem tempelbyen, byens forstæder og Shiroyama Park, hvor Takayama Castle-ruinerne ligger. Tag på opdagelse på egen hånd i det smukke bjerglandskab, hvor du ser de høje træer og den grønne natur helt tæt på. Tager du bussen lidt ud af centrum, kan du opleve Hida Folk Village (Hida no Sato), som er byens udendørs museum. Her kan du se over 30 traditionelle huse fra Hida-regionen, som er blevet flyttet hertil netop for at lave dette museum.

Dag 10: Velkommen til Kyoto!

I dag går turen videre til Kyoto.

Kyoto er den gamle hovedstad og anset for at være det kulturelle centrum med ca. 3.000 templer, så der er nok at tage fat på! Den Gyldne Pavillon (Kinkaku-ji) er måske den bedst kendte seværdighed, så den skal naturligvis ses!

Hvis vejret er godt, så anbefaler vi varmt at leje cykler og køre rundt i byen - dog er der en del af seværdighederne der ligger længere væk end nogen kan cykle. Husk blot, at du i Japan kører i den modsatte side, og at der ikke alle steder er cykelstier, men det gør ikke så meget, da det er tilladt, at cykle på fortorvet og i fodgængerovergangene. Husk selv at holde øje med fodgængerne, for de kigger oftest ikke efter dig! Du kan leje cykler ved Kyoto station, og vi anbefaler Kyoto Eco Trip. Her får du et godt kort over Kyoto, og de kan også anbefale ruter du kan køre og taler fornuftigt engelsk. Husk at leje en cykel med gear!

Dag 11-13: Gå på opdagelse i smukke Kyoto

Den Gyldne Pavillon (Kinkaku-ji) er måske den bedst kendte seværdighed, så den skal naturligvis ses. Pavillonen ligger i den nordvestlige del af byen, og du kommer nemmest dertil med bus, taxi (dyrt), eller på en længere cykeltur, men bemærk, at der her er en del større bakker! I solskinsvejr bliver du nærmest blændet af at kigge på denne fantastiske pavillon, der ligger lige ud til søen og der er gode muligheder for at tage fotos fra den anden side af søen. Pavillonen er en genopførsel af den oprindelige, som brændte ned i 1950, efter en sindsforvirret munk satte ild til den. Rundturen i parken omkring pavillonen er fin, og måske kan du prøve lykken i en af ønskebrøndene? Ikke langt fra den Gyldne Pavillon ligger Ryoanji-templet, som er kendt for at have den måske flotteste stenhave i Japan. Her er 15 sten, som betragtes siddende på verandaen, hvor du så kan sidde og tænke lidt over formålet med placeringen af stenene - teorierne er mange! Omkring templet ligger ligeledes en flot park med en stor sø i midten.

Sølvpavillonen (Ginkakuji) er slet ikke så flot som den Gyldne Pavillon, men det er til gengæld den oprindelige bygning, som kun er vedligeholdt med nye materialer få steder. Haven omkring pavillonen er helt fantastisk, især er der mange farver i haven i midten og slutningen af november. Nedenfor templet er der på gaden, der leder op til pavillonen, et stort udvalg af souvenirbutikker, så mangler du noget at tage med hjem, kunne det måske være her, du skal lede efter det. For foden af bakken ligger Filosofi-stien, som snor sig langs en lille å, hvor kirsebærtræerne om foråret dækker åen med deres lyserøde blomster og gør det til en skøn, lille gåtur, men forvent at du ikke er den eneste der har fået den ide. Nogenlunde midt imellem disse to seværdigheder ligger kejserpaladset i Kyoto, som er omkranset af en stor park og delvist åbent for offentligheden, da kejseren ikke bor her længere. Her er der rig mulighed for at gå en god tur på store, brede grusstier imellem de flotte, grønne områder.

Kyotos Gion distrikt er kendt for sine velbevarede, gamle huse, der ligger dør om dør på nogle af de små veje i området. Stedet er måske endnu mere kendt for at være der, hvor det er muligt at se en geisha gå ud om aftenen. Her ligger et væld af små, gode restauranter, men husk at tage penge med, for dette er måske det mest populære område for turisterne, så priserne er skruet godt op. Langs Kamo-gawa-floden ligger der også et stort udvalg af lækre, japanske restauranter, så her er også god shopping i nogle af de store shoppingcentre, der ligger på den modsatte side af floden fra Gion-området.

Sydøst for Gion-bydelen ligger det flotte Kiyomizu-dera-tempel, som absolut er et besøg værd. Vejene op til templet er fyldt med alle slags souvenirbutikker, men der ligger også et fint område med små, gamle huse, så husk at gå ned af sidegaderne også. Selve templet ligger oppe ad en bjergside, og fra den store træterrasse er der en fin udsigt ud over dele af Kyoto by. I den sidste del af november er templet nærmest indhyllet i de røde blade fra træerne omkring templet - et imponerende syn! Kyoto er måske allersmukkest på denne årstid, da farverne er over alt i byen - det kan godt konkurrere med foråret, hvor kirsebærtræerne springer ud.

Dette er blot få af de mange seværdigheder som Kyoto byder på, så har du mod på mere, så gå en tur, eller tag cyklen langs floden, der løber ned igennem byen. Du kan også lave en dagstur til Nara (vi anbefaler dog at udvide rejsen med en nat mere, hvis du vil besøge Nara). Der er også rig mulighed for at udforske de lidt mindre turistede steder, som fx Senbon Torii-templet, Toji-templet, Nishi-Hongaji-templet, Shimogamo-jinja-templet. Et af de mest fantastiske templer er Fushimi Inari Shrine - en helligdom der nok mest er kendt for en gang med mere end 5000 ikoniske torii-porte, der nærmest er lysende orange. En torii-port vil du nok genkende, når du ser den - det er de der meget japanske rødorange søjler med et buet tag over, som man kender fra film og billeder.

Dag 14: Afrejse fra Japan

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 15: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Japan. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Japan.

Alle hoteller

Rejser til Japan - Tokyo

Hotel Wing International Premium Tokyo Yotsuya

Hotel Wing International Premium Tokyo Yotsuya er et hotel meget centralt beliggende i Tokyo,...

Citadines Shinjuku Tokyo

Citadines Shinjuku Tokyo

Citadines Shinjuku Tokyo er et skønt nyere hotel, der ligger midt i Shinjukus forretningsområde...

Shinjuku Granbell Hotel

Shinjuku Granbell Hotel

Shinjuku Granbell Hotel er et moderne hotel med en god beliggenhed i Shinjuku-distriktet. Her...

Upgradefra 383,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Japan - Tokyo

RIHGA Royal Hotel Tokyo

RIHGA Royal Hotel Tokyo er et hotel med 125 værelser, der ligger udenfor Tokyos bymidte – så her...

Alle hoteller

Rejser til Japan - Fujikawaguchiko

Hotel Fuji Tatsugaoka

Hotel Fuji Tatsugaoka er et mindre hotel med 26 værelser, der ligger i Fujiyoshida, tæt på den...

Rejser til Japan - Fujikawaguchiko

Hotel MyStays Fuji Onsen Resort

Hotel MYSTAYS Fuji Onsen Resortm, er et større og nyere hotel med 159 værelser, som ligger i...

Alle hoteller

Rejser til Japan - Takayama

Takayama Kanko Hotel

Takayama Kanko Hotel er et flot traditionelt japansk hotel, beliggende i byen Takayama, 10...

Upgrade
Rejser til Japan - Takayama

Wat Hotel & Spa Hida Takayama

Wat Hotel & Spa Hida Takayama, er et mindre hotel med 130 værelser, placeret i hjertet af...

Alle hoteller

Hotel MyStays Kyoto-Shijo

Hotel MyStays Kyoto Shijo

Hotel MyStays Kyoto Shijo er et godt hotel, som ligger i gåafstand fra det meste - 5-10...

Rejser til Japan - Kyoto

Hotel Keihan Kyoto Grande

Hotel Keihan Kyoto Grande er et stort moderne hotel med 320 værelser, beliggende helt centralt i...

Rejser til Japan - Kyoto

Centurion Cabin & Spa Kyoto

Centurion Cabin & Spa Kyoto, er et større overnatningssted med 240 værelser, der ligger...

Upgradefra 769,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Japan - Kyoto

Hotel Granvia Kyoto

Hotel Granvia Kyoto er et stort hotel med 536 værelser, der ligger i Kyoto – Japans kulturelle...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til japan. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Japan.

Tokyo

139.766867
35.681746

Fujikawaguchiko

Takayama

137.250197
36.147187

Kyoto

135.776299
35.019913

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 apr 2020 - 16 jul 2020
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 18.790,-
Børn u/12 år fra 15.032,-
Afrejse i følgende periode 17 jul 2020 - 27 sep 2020
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 19.690,-
Børn u/12 år fra 15.752,-
Afrejse i følgende periode 28 sep 2020 - 31 mar 2021
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 18.790,-
Børn u/12 år fra 15.032,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2021 - 16 jul 2021
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 19.990,-
Børn u/12 år fra 16.072,-
Afrejse i følgende periode 17 jul 2021 - 27 sep 2021
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 20.990,-
Børn u/12 år fra 16.792,-
Afrejse i følgende periode 28 sep 2021 - 31 dec 2021
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 19.990,-
Børn u/12 år fra 16.072,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Tokyo og Osaka-Danmark.
12 overnatninger.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Transporter i Japan.
Morgenmad (hvis andet ikke fremgår af fakturaen) og alle andre måltider.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Fly Danmark-Tokyo og Osaka-Danmark.
Transport rundt i Japan er ikke inkluderet. Her skal du selv sørge for at tage de velfungerende bus/tog/metro rundt.