Du er her: Lande > Laos > Rejser > Rejse 454

Flodkrydstogt og rundrejse i Laos og Cambodia

17 dages rejse: 1 nat Bangkok, 2 nætter Vientiane, 2 nætters flodkrydstogt, 2 nætter Pakse, 4 nætter Siem Reap og 3 nætter Phnom Penh.
Rejse: 
454
Rejser til Laos - Natur
Buddha-statuer, livet langs Mekong-floden, spændende markeder, smuk natur og ældgamle templer i Vientiane, Pakse, Siem Reap og Phnom Penh.

Efter en dag i Thailands hovedstad tager du videre til Laos, hvor første stop er den hyggelige by Vientiane. Her har du mulighed for at tage på sightseeing og opleve smukke templer og det fine marked Talat Sao, hvor du kan købe kunsthåndværk, silke, smykker, tøj og sko. Fra Vientiane flyver du til Pakse, hvorfra et flodkrydstogt i roligt tempo bringer dig forbi ruinen Vat Phou, templet Oum Mong og flere lokale landsbyer. Læn dig tilbage og nyd de smukke landskaber, der glider forbi. Tilbage i Pakse har du mulighed for at tage på udflugt til Boloven Plateauet med store te- og kaffeplantager, store fyrretræer, vilde orkideer og store kampesten. Herefter skal du videre til Cambodia - nærmere bestemt byen Siem Reap, hvor du kan opleve det imponerende tempelkompleks Angkor Wat, der består af over 110 smukke tempelruiner. Sidste stop på rejsen er Phnom Penh, hvor du kan nyde byens hyggelige stemning og mange kulturelle højdepunkter. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Bangkok
 3. Bangkok - Vientiane
 4. Vientiane
 5. Start på flodkrydtogt
 6. Flodkrydtogt
 7. Flodkrydtogt - Pakse
 8. Pakse
 9. Pakse - Siem Reap
 10. Siem Reap
 11. Siem Reap
 12. Siem Reap
 13. Siem Reap - Phnom Penh
 14. Phnom Penh
 15. Phnom Penh
 16. Phnom Penh
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Laos, Thailand og Cambodia. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

En rejse i det syd-østlige Asien er rejse, der garanterer store oplevelser. Historiske og smukke bygningsværker, gyldne Buddhaer, spændende byer og naturscenerier, der byder på grønne rismarker, smukke strande og frodig skov. Nyd flyveturen østover og glæd dig til de alsidige oplevelser og den gode, asiatiske mad...

Dag 2: Velkommen til Bangkok!

I dag ankommer du til Bangkok. Thailands hovedstad er en sand storby med menneskemylder og et væld af aktiviteter og oplevelser. Livet leves i gaderne. Gadekøkkener, boder med tøj, souvenirs og tropiske frugter pryder alle fortove, lige meget på hvilken tid af døgnet du bevæger dig ud. Og et velfungerende Skytrain system gør det nemt at komme rundt. 

Ryst rejsestøvet af dig, og gå på opdagelse blandt Bangkoks mange muligheder.

Tempelture og Buddhafigurer
Besøg de mange templer i byen, Wat Arun, Golden Mountain, de 3 Buddhaer osv. C&C-kontoret i Bangkok tilbyder tempel-udflugter med en engelsktalende guide. Du kan også tage en tuk-tuk rundt i byen til de forskellige steder på egen hånd. Det smukkeste syn er nok det fantastiske Grand Palace med guldtag, templer og et væld af statuer og Buddha-figurer - det er et helt fantastisk syn. Men du skal gå klædt i lange ærmer og lange bukser, hvis du besøger templet, og du skal have lukkede sko på - det er et helligt sted. Du skal dog være opmærksom på, at man skal vise pas eller paskopi for at komme ind. 

Markeder
Rundt omkring i Bangkok ligger en masse små boder, der åbner omkring middagstid. Her er altid mulighed for en god handel - et af de bedste steder at gå efter sådan en er på Prado Nam-markedet. Ellers kan du besøge Patpong, som er det berømte natmarked ved Sky Train-stationen Saladaeng. Hvis det er weekend, skal du naturligvis besøge det berømte weekendmarked Jatujak Market ved Sky Train-stationen Mochit. Der er mange, der mener, at dette er det sidste "rigtige" marked. Alt er til salg og alt er billigt, men kom tidligt på dagen - allerede kl. 11 er der alt for mange mennesker! Det Flydende Marked er også et must, når man er i Bangkok.

Shopping
Tag Sky Train til National Stadium (Siam Square) og besøg Mah Boon Krong (MBK), Discovery Centre eller det dyre, dyre Siam Paragon, hvor alle mærkevarerne er. I Siam Paragon er der mulighed for at afprøve VIP biografen (6. etage), hvor film ses i store lænestole med tæppe og puder, og evt. en lille cocktail? Siam Paragon byder også på Siam Ocean World, et mini Kattegatcenter, og bowling! Terminal 21 er også er et fedt sted at shoppe, og samtidig er det lidt af en oplevelse, for centeret er indrettet som en shoppingrejse jorden rundt. Shop tøj i Tokyo, eller sko og tasker i Istanbul, og hvad med en lille bid mad i San Francisco? Asiatique The Riverfront er et kæmpe shopping- og underholdningskompleks, der ligger nede ved flodbredden - faktisk i et område, som engang i tidernes morgen var ejet af det danske Østasiatiske Kompagni, der som det første handlede direkte mellem Danmark og Thailand. Du kan tænke på dette, mens du går rundt mellem de over 2.500 butikker eller spiser på en af de mange lækre restauranter.

Dag 3: Velkommen til Vientiane!

Vientiane er Laos’ hovedstad, og det er en rolle, som byen er vant til, for den har tidligere været hovedstad i både Lane Xang kongeriget, Vientiane kongeriget og for det franske protektorat i Laos. Vientiane er den største by i landet med ca. 800.000 indbyggere, og den ligger rigtig smukt ned til Mekongfloden. Vientiane blev totalt ødelagt af thailandske Siam i 1828, og kun en enkelt betydningsfuld bygning overlevede: templet Wat Si Saket. Det var franskmændene, der genopbyggede byen, og det ses tydeligt på de brede boulevarder med rækker af træer og de mange bygninger i kolonitidsstil. Der hersker en afslappet stemning i byen, men ved Mekongflodens bredder er der liv hele døgnet, og her kan du gå ned ved aftentid og slappe af ved en af de mange små madboder.

Dag 4: Vientiane - oplev den dejlige by

Tag på tur rundt i byen. Besøg Wat Si Saket, byens gamle og smukke tempel som er hjem til næsten 7.000 Buddha-statuer i træ, sten og bronze og tag hen til Patuxai, der er en triumfbue, der ærer de faldne i Laos’ krige imod fremmede magter. Den er fra 1969 og bygget af cement, der blev til overs fra byggeriet af en ny lufthavnsstartbane. Du bør også se Pha That Luang, som er et symbol på Laos’ suverænitet og derfor et af de mest betydningsfulde templer i landet. Det siges, at der har været et tempel på dette sted siden det 3. århundrede, hvor et tempel angiveligvis blev bygget til at opbevare et stykke af Buddhas brystben.

Du kan også besøge en af Vientianes mest centrale markedspladser "the Morning Market" eller Talat Sao, som det hedder på laotisk. Markedet har til huse i en to-etagers bygning, der er prydet med typiske laotiske motiver, og omringet af en labyrint af mindre boder. I den nederste del af bygningen sidder laotiske, indiske og pakistanske købmænd i butikker proppet med stof i alverdens farver - inklusiv laotisk bomuld. Her kan også købes kunst og håndværk fra de lokale bjergfolk, håndvævet silke, antikviteter og meget, meget mere… Og på den øverste etage kan der købes smykker, sølvtøj, tøj og sko, hvis det er den slags, du har gjort plads til i kufferten..Og til natteravnene er der et hyggeligt natmarked ved flodens bred,

Tag på udflugt til Buddha Park (Xieng Khuan) ligger knap 30 km. uden for Vientiane, og er en smuk park, hvor der findes over 200 buddhistiske og hinduistiske skulpturer. De blev bygget i 1958 af en munk, der havde studeret begge religioner. Den mest fremtrædende i Laos er den, der hedder ’Sejr over Mara’, hvor Buddha sidder i lotusstilling med den venstre hånd liggende med håndfladen opad, og den højre hånd liggende på højre knæ med fingerspidserne pegende ned imod jorden.

Dag 5: Alle mand ombord...

I dag starter dit spændende - og måske også lidt anderledes - flod-eventyr. I første omgang bliver du transporteret til Pakse, hvorfra du stiger om bord på det dejlige flodkrydstogtskib.

Frokosten i dag er dit første måltid om bord og den første af de mange dejlige lokale, vietnamesiske og thailandske retter, du får mulighed for at prøve i de kommende dage.

Det er lige på og hårdt med programmet, for allerede denne eftermiddag skal du besøge ruinerne Vat Phou. Det tager ca. ½ time at komme derhen med tuktuk, og du får en guidet tur rundt i disse mystiske tempelruiner. De første bygninger blev bygget på dette sted allerede i det 5. århundrede, men de var lavet af træ og er i dag totalt forsvundet. I det 11.-12. århundrede byggede Khmererne templer i sten, og det er ruinerne af disse, du skal se. De smukke sten, udskæringer og statuer ligger flot ved foden af et 1.400 meter højt bjerg, så både den natur- og den kulturinteresserede har noget at se frem til.

Dag 6: På flodkrydstogt - landsbyer og smukke øer

Efter morgenmad på dækket og en lille sejltur langs floden lægger skibet til ved landsbyen Huei Thamo. Herfra en lille gåtur gennem skoven, og så er du ved Oum Muong-templet. Dette tempel blev bygget i det 9. århundrede til ære for Rudani, hinduguden Shivas elsker. Der er flere interessante bygninger her omgivet af høje træer, lianer og tyk underskov.

Tilbage til båden og en afslappende dag om bord. Lad landskaberne glide forbi, mens du nyder udsigter eller måske en god bog?

Sidst på eftermiddagen lægges der til igen, og du skal besøge landsbyen Ban Deua Tia, hvor der bor ca. 600 mennesker. De lever et typisk laotisk liv og ernærer sig ved en skøn blanding af landbrug, fiskeri og whiskyproduktion!

Området hedder de 4.000 øers paradis, og ja...her er mange øer! Den største hedder Khong Island, og her lægges der til for natten. Du er i fint selskab, for det var på denne ø, at landets præsident blev født.

Dag 7: Flodkrydstogt - Khone Island og ankomst til Pakse

Lidt sejlads og så lægger båden til ved landsbyen Ban Veuthong. Her skal du over i en mindre båd, der kan sejle de mere lavvandede steder mellem de mange øer. Du kommer først til Khone Island, hvor du skal se den bro, de franske koloniherrer byggede mellem 2 af øerne, samt resterne af den gamle jernbane. Efter dette historiske indslag sejler du til fiskerlandsbyen Xieng Di, hvor frokosten serveres på en lokal restaurant. Herefter en bustur til Pha Pheng-vandfaldene. Disse smukke vandfald gav franskmændene grå hår i hovedet. De ville gerne transportere varer på Mekong-floden, men de måtte simpelthen opgive at navigere igennem Pha Pheng. I stedet blev de nødt til at bygge den jernbane, du lige har set resterne af! I dag danner vandfaldene grænse mellem Laos og Cambodia.

Dit eventyr på Mekong-floden slutter her, og du ankommer til Pakse sidst på eftermiddagen.

Dag 8: Pakse - på udflugt til Bolaven-plateauet?

Byen er i sig selv ikke nogen stor attraktion, men her er et meget livligt marked, med afgrøder fra det nærliggende Bolaven-plateu, et frodigt højlandsområde øst for Mekong-floden. 

Du kan hjemmefra tilkøbe en udflugt til Bolaven-plateauet, hvor du besøger en lokal landsby, ser te- og kaffeplantager, og kører over en imponerende hængebro ud i det smukke landskab, hvor der er store kampesten, vilde orkideer og masser af smukke ’snylteplanter’. På grund af de store fyrretræer, der vokser her, er landskabet meget anderledes, end andre steder i landet. Dernæst videre til vandfaldene Tad Yang og Tad Phasouam.

Dag 9: Velkommen til Siem Reap!

I dag ankommer du til Siem Reap!

Siem Reap var en meget lille by, indtil Angkor Wat blev opdaget, og specielt da franskmændene kom til magten, voksede byen. I dag bor der ca. 230.000 mennesker i den hyggelig by ved floden. Her er mange smukke bygninger i både fransk og kinesisk stil, specielt i det gamle, franske kvarter, og i området omkring markedet er der virkelig hyggeligt. Siem Reap er en by, der forstår at tage sig godt af sine mange besøgende, så her er mange dejlige restauranter, barer og caféer, og har du lyst til en lækker spa eller massage, så er dette stedet. Besøg Angkor National Museum, der ligger lidt uden for byen og huser en del statuer fra Angkor templerne samt spændende foto, lyd og film klip om Khmer-riget.Er du kunstinteresseret, skal du besøge Artisans Angkor. Det er et socialt firma, der har til formål både at hjælpe unge mennesker i arbejde tæt på deres hjem og at styrke de traditionelle Khmer-kunsthåndværkserhverv som silkeproduktion, lakarbejder, sten- og træudskæring samt billedmaling. Og de udvikler også nye, mere moderne designs og produkter, så her er masser af smukke og brugbare ting i supergod kvalitet – det sværeste bliver at vælge! Shoppe kan du også i King’s Road Angkor, som er et splinternyt, udendørs shoppingområde, der er bygget som en landsby. Her er butikker, boder, caféer og restauranter i alle afskygninger. Om aftenen kan du måske opleve en Apsara forestilling? Apsara er guddommelige nymfer, og de har været inspirationen til den traditionelle Khmer Apsara-dans. I det 12. århundrede var der over 3.000 Apsara-dansere ved Khmer-hoffet i Angkor, og deres forestillinger var forbeholdt de kongelige, men i dag kan alle få lov.

Dag 10: Siem Reap - oplev det imponerende Angkor Wat

Du har nu tid til selv at gå på opdagelse, eller tage den store heldagstur med guide.

Det store tempelområde Angkor Wat, der ligger lidt uden for Siem Reap, blev bygget af Khmer-folket omkring det 12. århundrede. Det var en kæmpestor og velfungerende by, men omkring år 1500 blev byen forladt pga. indbyrdes krige, og som tiden gik, blev den helt glemt. Junglen begyndte langsomt at overtage byen - gigantiske træer voksede henover bygningerne og grøn bevoksning skjulte det tidligere så livlige område. Kun enkelte munke bruge stedet en gang i mellem, og deraf opstod legender. En fransk opdagelsesrejsende, Henri Mouhot, fandt sensationelt i 1863 til verdens store undren dette tempelområde. Angkor var da totalt overgroet af store gummitræer.

Angkor Wat indgår i et kæmpestort område på over 400 kvadratkilometer, hvor der er templer og andre bygninger fra Khmer-riget igennem flere århundrede. Angkor Wat er uden tvivl den største og mest imponerende bygning, og stedet er så stort, at du skal bruge flere dage for bare at se noget af det. Voldgraven rundt om hovedtemplet er over 5,5 kilometer lang, her er en over 800 meter serie af basrelieffer, og der er mere end 3.000 Apsara (guddommelige nymfer) skåret ind i stenvæggene. Det tog 300.000 mænd og 6.000 elefanter kun ca. 35 år at bygge dette enorme tempel, og alle var i mange år forundrede over, hvordan det kunne lade sig gøre. I 2012 blev en del af mysteriet løst, da to japanske arkæologer opdagede et 33 kilometer langt kanalsystem, der var blevet brugt til at transportere sten fra bjergene til tempelområdet.

I dag bruges nogle få af templerne igen, de er pyntet med bladguld, bedeflag og røgelse. De tavse statuer har oplevet flere krige end nogle andre monumenter i verden. Dette ufatteligt smukke område ville have været langt mere besøgt, hvis ikke den ene krig efter den anden, selv i dette århundrede, havde hindret verden i at besøge Angkor.

I dag er Angkor Wat ikke længere et stille og forladt område. Turister strømmer hertil for at se de utrolige templer. Nogle steder - ved de mest kendte templer - kan der godt føles overfyldt. Souvenirboder skyder op rundt omkring. Området er dog heldigvis så stort, at du godt kan finde steder med fred og ro - her kan du lidt nemmere, og lidt mere uforstyrret, føle historiens vingesus...

Mange har i tidens løb ytret sig om, hvordan templerne bør ses. Der arrangeres forskellige ture af forskellig varighed - og det kan være meget spændende at få templernes historie fortalt af en guide. De fleste mener, det rigtige er en tur, der koncentrerer sig om hovedtemplet den første dag og så bruge de næste dage på nogle af de mindre templer. Området i sig selv er smukt, og mange steder kan du se junglens indtrængen i stenene.

Har du mod på det, kan du tidligt om morgenen tage til det ældgamle Phnom Krom tempel, som er en del af Angkor Wat. Det ligger på toppen af en bakke med tre tårne bygget til ære for de buddhistiske guder Shiva, Vishnu og Brahma, og det er her, munkene beder deres morgenbøn, mens solen står op over Tonle Sap søen. Du kan selv blive velsignet på ægte buddhistisk vis af en af munkene ved, at han hælder vand (eller blomster, hvis du foretrækker det) ud over dig for at rense din sjæl og bringe lykke til dig i løbet af året.

Dag 11: Siem Reap - endnu et besøg til Angkor Wat?

Skal dagen i dag bruges på at se Angkor Wat endnu en gang? Måske via luftballon, det er altså en fantastisk oplevelse...

Dag 12: Siem Reap - flydende landsbyer og gode markeder

Hvis du også vil opleve dagligdagen for folk i Siem Reap, er der mange forskellige ture du kan tage på. Du kan tage en bådtur på Tonle-floden for at besøge fiskerlandsbyer, besøg Siem Reaps krokodillefarm og Zoo. Du kan også tage på en dagstur til Kbal Spean, der er kendt for sin store arkitektoniske betydning. Kbal Spean ligger cirka 50 km fra Siem Reap og kun få kilometer fra det berømte tempel, Banteay Srey. Området består af en serie af stenudskæringer i sandstensformationer langs floden og er kendt som ”De 1.000 Lingas dal”. En Linga er et komplekst hinduistisk symbol. Stenudskæringerne skildrer forskellige hinduistiske mytologiske temaer, fx afbildninger af de hinduistiske guder. Der er også udskæringer af Buddha og buddhistiske billeder i flodbredden, der dog er fra en senere periode end Linga’erne. Ved floden er der netop blevet bygget et splinternyt, udendørs shoppingområde, nemlig det hyggelige King’s Road Angkor, der mest af alt ligner en park med charmerende stier og grønne områder. Her er butikker, boder og underholdning i alle afskygninger, og du finder alt fra fastfoodrestauranter til fine, elegante spisesteder med skøn mad. Du kan slentre rundt mellem butikkerne og se på tingel tangel – måske skal du starte med at købe en taske til alt det, du skal købe?

Dag 13: Velkommen til Phnom Penh!

I dag ankommer du til Phnom Penh - Cambodias smukke hovedstad. Byen ligger hvor floderne Basaac og Tonle mødes, og har været hovedstad lige siden det 15. århundrede. Her finder du flere eksempler på fine, franske kolonitidsbygninger, smukke boulevarder og guldbelagte templer - dette er kort sagt en af de dejligste byer i Østen. Byen blev engang set som værende den smukkeste by i Orienten, og selvom byen har haft en lidt turbulent historie, har den stadig sin gamle, koloniale charme.

Dag 14-15: Phnom Penh - masser af oplevelser i Cambodias smukke hovedstad

Her i Phnom Penh er der masser af muligheder for spændende oplevelser. Besøg Nationalmuseet, der altså ikke ligner ethvert andet museum - det består af smukke bygninger med pagodetage og flotte detaljer. Her kan du læse om landets historie og se spændende arkæologiske udgravninger og skulpturer helt tilbage fra det fjerde århundrede. Tag videre til Det Kongelige Palads. Den smukke bygning ligger i en flot have med blomster og træer. Det er Kong Norodom Sihanouks bolig, og derfor kan du desværre kun se paladset udefra. I nærheden er Sølvpagoden. Den er dekoreret med over 5.000 sølvfliser, som vejer 1 kg. hver. Indenfor i pagoden kan du finde mange Buddhastatuer i forskellige størrelser - fra små, lavet af krystal, til en stor en af guld på hele 90 kilo. Tag nu videre til Wat Phnom Daun Penh, det smukke tempel, der udgør Phnom Penhs centrum. Templet ligger på en bakke omgivet af planter og træer, og her er en fantastisk udsigt ud over byen.

Efter at have set mange af byens smukkeste seværdigheder, er det måske tid til at vænne opmærksomheden mod noget mere grumt. Cambodia har en frygtelig historie, og den kan du lære mere om i det berygtede Tuol Sleng Museum og Cheung Ek (også kendt som Museet for folkedrab). I tiden inden Khmer-styret var det bare en skole, men siden hen blev det brugt til at opholde og torturere cambodianere, før de blev ført til "Killing Fields" - områder, hvor tusindvis og atter tusindvis af mennesker blev brutalt henrettet. Nu er skolen et museum, hvor du kan læse om og se billeder af de omkring 17.000 folk, som blev holdt fanget her. Omkring 15 kilometer fra byen er en af de berygtede "Killing Fields" åbent for turister. Et gravmonument er bygget til de over 8.000 kranier, der blev fundet i 1980. Disse to steder er de mest fremtrædende for de frygtelige ting, som blev udøvet under Khmer-styret, og det er de færreste der går herfra, uden at blive påvirket af landets historie. Stederne er bestemt ikke for sarte sjæle og små børn! Efter sådan en omgang trænger du måske til at få humøret lidt op igen. Besøg de farverige markeder og lad dig lokke af alle de herlige småting, du kan få her. Central Market er det største i byen og ligger i en flot art deco bygning, og Russian Market har fået sit navn pga. alle de russiske turister, der handler her. Du kan også tage på en solnedgangs-bådtur på Mekong-floden, og det er en glimrende mulighed for at se byen fra en anden side og få lidt ro.

Vil du gerne opleve mere, mens du er i Phnom Penh? Så se her, hvad en af vores gæster har skrevet til os:

"Vi fik syn for sagen den sidste dag i Phnom Penh. Vi så et opslag på en café, hvor vi blev opfordret til at besøge en "Orphant Village" lidt uden for byen. Det gjorde vi. Vi kom ud til en meget snavset og fattig landsby, hvor en meget entusiastisk lærer forsøgte at tage hånd om 36 mere eller mindre forældreløse børn. Han havde næsten ingen midler at gøre godt med og kæmpede en hård kamp for at skaffe penge til stipendier til børnene. De manglede stort set alt i "klasseværelset", selv mad var en mangelvare. Vi gav dem lidt penge og besluttede, at vi ville prøve at skaffe dem flere midler til at hjælpe dem med dagen og vejen." Er du interesseret i at støtte et godt formål, så tag et smut forbi denne skole: Andoung Thmei Village, Sangkat Korkroka i Khan Dangkor, Phnom Penh. Send dem eventuelt en mail: sousnamee@yahoo.com.

Dag 16: Afrejse fra Cambodia

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Laos, Thailand og Cambodia. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Laos, Thailand og Cambodia.

Alle hoteller

Poolen

Rembrandt Hotel Bangkok

Rembrandt Hotel Bangkok er vores favorithotel i storbyen, og så ligger det simpelthen så godt i...

Upgradefra 209,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Thailand - Pullman Bangkok Hotel G

Pullman Bangkok Hotel G

Pullman Bangkok Hotel G er et stort, luksuriøst hotel lige midt i Silomkvarteret. Hotellet er...

Upgradefra 271,- kr.pr. personpr. dag

Chatrium Hotel Riverside

Chatrium Hotel Riverside er et lækkert hotel beliggende ned til Chao Praya floden i nærheden af...

Alle hoteller

Hotellet udefra

Vayakorn Inn

Vayakorn Inn er et rigtig godt hotel, der ligger lige i centrum omkring 100 meter fra...

Upgradefra 405,- kr.pr. personpr. dag

Ansara Hotel

Ansara Hotel er et fremragende hotel bygget i fransk kolonistil. Det ligger i en stille gade i...

Upgradefra 112,- kr.pr. personpr. dag
Hotellet udefra

City Inn

City Inn er et 3* hotel, beliggende centralt i byen, ikke langt fra national stadion, museer,...

Upgrade
Facaden

Avalon Hotel

Avalon Hotel er et udmærket sted i gåafstand til Mekong floden, markedet og flere seværdigheder...

Alle hoteller

Den hyggelige båd

Vat Phou Båd

Vat Phou Båd er en 34 meter lang, charmerende teaktræsbåd. Den tidligere færge er blevet...

Restaurant

Pakse Hotel

Pakse Hotel er et ældre, men godt hotel, der ligger midt i byen, 100 meter fra Xe Don Floden....

Alle hoteller

La Niche D'Angkor Boutique

La Niche D’Angkor Boutique er et fint og charmerende familieejet hotel. Hotellet er en skøn ”...

Upgradefra 195,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Steung Siem Reap Hotel

Steung Siem Reap Hotel ligger i det franske kvarter - en helt fantastisk beliggenhed tæt ved...

Upgradefra 639,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Victoria Angkor Resort & Spa

Victoria Angkor Resort & Spa er et smukt 5* hotel i skønne omgivelser med store damme og...

Upgradefra 202,- kr.pr. personpr. dag

Frangipani Villa Hotel

Frangipani Villa Hotel er et rigtig godt sted tæt ved floden og restauranterne på Pub. Street –...

Alle hoteller

Facaden

Cardamom Hotel & Apartment

Cardamom Hotel er et ældre og lidt slidt hotel, der ligger midt på den pulserende og mest...

Upgradefra 147,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Villa Langka

Villa Langka er et rigtig godt hotel, og det ligger dejlig centralt tæt ved den populære gade...

Upgrade
Facaden

Frangipani Royal Palace Hotel

Frangipani Royal Palace Hotel er et rigtig dejligt hotel, der ligger i hjertet af byen lige ud...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til laos, thailand, cambodia. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Laos, Thailand og Cambodia.

Bangkok

100.501
13.7563

Vientiane

102.637615
17.977177

Pakse

105.818817
15.114328

Siem Reap

103.843900
13.373117

Phnom Penh

104.904263
11.555147

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 06 okt 2018 - 12 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 31.290,-
Børn u/12 år fra 30.490,-
Afrejse i følgende periode 13 dec 2018 - 16 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 31.790,-
Børn u/12 år fra 30.590,-
Afrejse i følgende periode 17 dec 2018 - 23 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 37.590,-
Børn u/12 år fra 35.190,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2018 - 25 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 34.290,-
Børn u/12 år fra 32.190,-
Afrejse i følgende periode 25 dec 2018 - 30 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 34.790,-
Børn u/12 år fra 32.890,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2018 - 01 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 32.290,-
Børn u/12 år fra 31.290,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 07 jan 2019
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 31.890,-
Børn u/12 år fra 30.890,-
Afrejse i følgende periode 08 jan 2019 - 28 jan 2019
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 30.490,-
Børn u/12 år fra 29.890,-
Afrejse i følgende periode 29 jan 2019 - 11 feb 2019
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 31.590,-
Børn u/12 år fra 30.690,-
Afrejse i følgende periode 12 feb 2019 - 25 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 31.390,-
Børn u/12 år fra 30.590,-
Afrejse i følgende periode 26 feb 2019 - 17 mar 2019
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 29.390,-
Børn u/12 år fra 28.990,-
Afrejse i følgende periode 18 mar 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 29.990,-
Børn u/12 år fra 29.590,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 14 apr 2019
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 28.890,-
Børn u/12 år fra 28.190,-
Afrejse i følgende periode 15 apr 2019 - 21 apr 2019
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 28.190,-
Børn u/12 år fra 27.690,-
Afrejse i følgende periode 22 apr 2019 - 31 maj 2019
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 27.790,-
Børn u/12 år fra 27.390,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2019 - 30 sep 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 30.290,-
Børn u/12 år fra 28.990,-
Afrejse i følgende periode 01 okt 2019 - 31 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 32.690,-
Børn u/12 år fra 31.390,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Bangkok-Vientiane-Pakse-Siem Reap og Phnom Penh-Bangkok-Danmark.
Alle transporter på rejsen.
14 overnatninger: 12 med morgenmad og 2 med fuldpension på cruiset.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Visum til Laos.
Afrejseskat i Laos.
Visum til Cambodia.
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Bangkok-Vientiane-Pakse-Siem Reap og Phnom Penh-Bangkok-Danmark.
Al transport mellem lufthavne, havne og hoteller med privat bil/minibus.
Cruise på Mekong-floden foregår (i sagens natur) med båd.
Transport Siem Reap-Phnom Penh med bus.