Du er her: Lande > Laos > Rejser > Rejse 456

Hyggelige byer, flodkrydstogt og smukke naturoplevelser

17 dages rejse: 2 nætter Bangkok, 2 nætter Chiang Rai, 1 nat Huay Xai, 1 nat Pakbeng, 3 nætter Luang Prabang, 2 nætter Vang Vieng og 3 nætter Vientiane
Rejse: 
456
Rejser til Laos - Vangvieng
Smukke templer, imponerende natur og livet langs Mekongfloden. Glæd dig til at besøge Bangkok, Chiang Rai, Huay Xai, Pakbeng, Luang Prabang, Vang Vieng og Vientiane.

I Bangkok har du et par dage til at opleve de gode markeder, smage på maden i de mange gadekøkkener og sippe drinks med udsigt over Bangkok by night. Næste stop er byen Chiang Rai, der er indgangsporten til Den Gyldne Trekant. Tag på vandreture i junglen og nyd det smukke landskab.  Du krydser grænsen til Laos og tager til Huay Xai, hvor du har en overnatning. Nu starter det dejlige flodkrydstogt, der tager dig hele vejen til Luang Prabang via Pakbeng. På den smukke sejltur er der mulighed for at se livet langs flodbredden, de små landsbyer og kulturelle seværdigheder. I Luang Prabang kan du gå på opdagelse blandt smukke templer og paladser, inden turen går videre til naturskønne Vang Vieng. Tag ud i naturen på vandreture til mindre landsbyer, besøg nogle af områdets huler og sejl i kajak på floden. Rejsen rundes af i Vientiane, der er en lille hovedstad, der dog har masser at byde på. Nyd det sidste af din rejse blandt gamle templer og monumenter, og slå dig ned på en af byens dejlige caféer og restauranter, der tilbyder alt fra det traditionelle laotiske køkken til det kinesiske, thailandske og vietnamesiske. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Bangkok
 3. Bangkok
 4. Bangkok-Chiang Rai
 5. Chiang Rai
 6. Chiang Rai - Huay Xai
 7. Huay Xai - Pakbeng
 8. Pakbeng - flodkrydstogt - Luang Prabang
 9. Luang Prabang
 10. Luang Prabang
 11. Luang Prabang - Vang Vieng 
 12. Vang Vieng 
 13. Vang Vieng  - Vientiane
 14. Vientiane
 15. Vientiane
 16. Vientiane
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Laos og Thailand. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

En rejse i det syd-østlige Asien er rejse, der garanterer store oplevelser. Historiske og smukke bygningsværker, gyldne Buddhaer, spændende byer og naturscenerier, der byder på grønne rismarker, smukke strande og frodig skov. Nyd flyveturen østover og glæd dig til de alsidige oplevelser og den gode, asiatiske mad...

Dag 2: Velkommen til Bangkok!

I dag ankommer du til Bangkok. Thailands hovedstad er en sand storby med menneskemylder og et væld af aktiviteter og oplevelser. Livet leves i gaderne. Gadekøkkener, boder med tøj, souvenirs og tropiske frugter pryder alle fortove, lige meget på hvilken tid af døgnet du bevæger dig ud. Og et velfungerende Skytrain system gør det nemt at komme rundt. 

Ryst rejsestøvet af dig, og gå på opdagelse blandt Bangkoks mange muligheder.

Tempelture og Buddhafigurer
Besøg de mange templer i byen, Wat Arun, Golden Mountain, de 3 Buddhaer osv. C&C-kontoret i Bangkok tilbyder tempel-udflugter med en engelsktalende guide. Du kan også tage en tuk-tuk rundt i byen til de forskellige steder på egen hånd. Det smukkeste syn er nok det fantastiske Grand Palace med guldtag, templer og et væld af statuer og Buddha-figurer - det er et helt fantastisk syn. Men du skal gå klædt i lange ærmer og lange bukser, hvis du besøger templet, og du skal have lukkede sko på - det er et helligt sted. Du skal dog være opmærksom på, at man skal vise pas eller paskopi for at komme ind. 

Markeder
Rundt omkring i Bangkok ligger en masse små boder, der åbner omkring middagstid. Her er altid mulighed for en god handel - et af de bedste steder at gå efter sådan en er på Prado Nam-markedet. Ellers kan du besøge Patpong, som er det berømte natmarked ved Sky Train-stationen Saladaeng. Hvis det er weekend, skal du naturligvis besøge det berømte weekendmarked Jatujak Market ved Sky Train-stationen Mochit. Der er mange, der mener, at dette er det sidste "rigtige" marked. Alt er til salg og alt er billigt, men kom tidligt på dagen - allerede kl. 11 er der alt for mange mennesker! Det Flydende Marked er også et must, når man er i Bangkok.

Shopping
Tag Sky Train til National Stadium (Siam Square) og besøg Mah Boon Krong (MBK), Discovery Centre eller det dyre, dyre Siam Paragon, hvor alle mærkevarerne er. I Siam Paragon er der mulighed for at afprøve VIP biografen (6. etage), hvor film ses i store lænestole med tæppe og puder, og evt. en lille cocktail? Siam Paragon byder også på Siam Ocean World, et mini Kattegatcenter, og bowling! Terminal 21 er også er et fedt sted at shoppe, og samtidig er det lidt af en oplevelse, for centeret er indrettet som en shoppingrejse jorden rundt. Shop tøj i Tokyo, eller sko og tasker i Istanbul, og hvad med en lille bid mad i San Francisco? Asiatique The Riverfront er et kæmpe shopping- og underholdningskompleks, der ligger nede ved flodbredden - faktisk i et område, som engang i tidernes morgen var ejet af det danske Østasiatiske Kompagni, der som det første handlede direkte mellem Danmark og Thailand. Du kan tænke på dette, mens du går rundt mellem de over 2.500 butikker eller spiser på en af de mange lækre restauranter.

Dag 3: Gå på opdagelse blandt Bangkoks mange seværdigheder

Brug tiden i Bangkok på alle de spændende oplevelser, som byen har at byde på. Her er noget for enhver smag!

Natteliv
Der er masser af sjove steder at besøge i Bangkok, inklusiv caféer, barer og gode restauranter. Det burde være ulovligt at besøge Bangkok uden at nyde en drink i State Towers udendørs Sky Bar på 63. etage. En Apple Martini med udsigt over Bangkok by Night er fantastisk! Men her kan du altså ikke komme i gamle, udtrådte klipklappere - du skal være velklædt. Du kan også tage til en anden Sky Bar på toppen af United Center Building, hvor der ikke er dresscode. Hvad med at besøge Cheap Charlie's bar, et af de mere bizarre steder i byen, hvor du sidder blandt alverdens tingeltangel. Syn Bars plastikstole og glasbar er også en sjov oplevelse. Du kan naturligvis også tage til kabaret, eller fornøje dig selv med et dinner cruise, inden festen fortsætter på Q Bar, Tapas eller Bed Supperclub. En dag bør du gå en tur ned ad den livlige Khao San Road, hvor der er hyggelige gadekøkkener og billige hoteller. Her har backpackere mødtes i årtier, og om aftenen lukker gaden for biltraffik, og barerne åbner.

Cykelture
Du kan tage på en guidet cykeltur i byens travle gader, hvor du kommer til at se spændende seværdigheder og smukke ruter, og du møder masser af venlige mennesker på din vej! Du får rigtig set byen på den her måde, for du cykler både ad små gader, langs kanalen og forbi hyggelige markeder, hvor folk handler ind til hverdagen. Du kan stoppe så tit, du vil, for at have lidt tid til at se dig omkring og tage et par billeder til fotoalbummet eller få små historier fra guiden. Nogle af cykelturene slutter med en hyggelig sejltur langs kanalen ud til frodigt landskab, forbi frugtplantager og typiske små Thai huse. Det er dejligt at færdes her uden byens trafik og travlhed, kun omringet af dejlig natur og små landsbyer, hvor folk høster deres produkter.

Usædvanlige udflugter
Du kan også tage på udflugt til områder af byen, hvor der normalt ikke kommer turister. Fx bydelen Bang Khun Thian i det sydlige Bangkok, hvor der er mulighed for at besøge en familie på floden og prøve at fiske efter muslinger. Eller bydelen Ban Bat, som er et af de få tilbageværende steder, hvor der fremstilles håndlavede almisseskåle til munkene. Området er også kendt for sine lækre desserter – og du kan prøve at både lave og spise dem!

Dag 4: Velkommen til Chiang Rai!

I dag bliver du budt velkommen til Chiang Rai i det nordlige Thailand. Chiang Rai er indgangsporten til Den Gyldne Trekant. Det er en hyggelig mellemstor by med ca. 65.000 indbyggere, der i høj grad kommer fra de omkringliggende folkeslag. Gadebilledet er derfor varieret, og du kan gå rundt og beundre mangfoldigheden, mens du besøger de smukke, buddhistiske templer og det super gode natmarked, der hver aften lukker en stor hovedgade, og bugner med mange spændende varer og madboder. Der er mange spændende udflugtsmål inden for rækkevidde. Fx kan du tage til Gate of Siam, en bakketop hvorfra du kigger ind over Laos og samtidig kan beskue den mægtige Mekong-flod.

Men det er selvfølgelig naturen - bjergene, floderne og temarkerne, som Chiang Rai er så kendt for. Og du må næsten ud og nyde det hele!

Dag 5: Chiang Rai - nyd det herlige område

Du kan besøge Wat Rong Khu, som nok er Thailands nok mest unikke tempel. Det er et moderne tempel fra 1997, og det viser en nyfortolkning af de traditionelle kreative og religiøse former - dog har det ingen religiøs betydning for thaierne. Det har derimod templet Wat Pratat Doi Khao Quai, hvor du kan opleve en fantastisk budhistisk stemning og nyde den fantastiske udsigt over Chiang Rai og de frodige omgivelser.

Du bør heller ikke gå glip af et besøg i Mae Fah Luang Royal Gardens. En gang voksede der opiumsvalmuer her, men nu dyrkes der flotte dekorative blomster til gavn for både lokalbefolkningen og turister. Haven ligger på Doi Tung bjerget ved den tidligere kongemoders sommerresidens, der nu er et spændende museum.Du kan også leje en cykel og køre rundt af jordvejene uden for byen eller tage på vandreture i junglen.

Dag 6: Velkommen til Huay Xai!

Du bliver hentet tidligt om morgenen og kører gennem det smukke landskab til flodbyen Chiang Khong. Her sætter guiden dig på flodbåden til Laos - en lille sviptur over floden til byen Huay Xai.

Efter paskontrol og visum kommer du ud i Laos, hvor den laotiske guide modtager dig til dit hotel.

Brug resten af eftermiddagen på at gå på opdagelse i den lille by, der har det flade Thailand til den ene side og bjerglandet Laos til den anden side. Byen har et hyggeligt morgenmarked og et tempeltårn med en god udsigt ud over Mekong floden – som du i øvrigt bliver NØDT til at opleve i solnedgang! Det er et imponerende syn at se den verdensberømte flod i solens gyldne stråler. I Huay Xai finder du også det franske fort fra kolonitiden, Fort Carnot, hvor du også kan komme op og få god udsigt over området. Ved siden af byens centrale tempel, ligger Daauw landsbyen, som du kan besøge og se laoternes traditionelle levevis og prøve at lave deres lokale håndværk.

Dag 7: Alle mand ombord...

Op fra morgenstunden af, for i dag skal du med Luangsay Cruise ud på sejltur på Mekongfloden.

På det hyggelige bådcruise ned ad floden mod Pakbeng ser du livet langs flodbredden i de små landsbyer. Du stopper en enkelt gang undervejs for at besøge en af landsbyerne, måske Ban Gon Dturn landsbyen hvor Tai Lue folket bor i pælehuse og laver smukke bomuldsvæverier med bomuld fra egne marker. Før solnedgang, ankommer du til Pakbeng, som er en lille by, hvor du kan gå fra den ene ende til den anden på 5 minutter.,

Aftenen byder på en dejlig middag på terrassen med udsigt over floden. Kan man nogensinde blive træt af at kigge på det beroligende vand...?

Dag 8: Flodkrydstogt - markeder, landsbyer og ankomst til Luang Prabang

Efter en god nats søvn er der næste dag mulighed for en tidlig morgentur til det lokale marked, hvor mange af bjergfolkene kommer ned hver morgen for at falbyde deres grøntsager og håndværk. Så fortsætter turen ned ad floden, og der gøres stop ved en lille landsby, hvor du kan lære om den lokale whiskyproduktion og se livets gang. Dagens program indeholder også et besøg til Pak Ou grotterne. Her findes mere end 1.000 Buddha-figurer i alle mulige størrelser, men stedet er mest kendt for sine mange små statuer. Den store Tham Ting grotte ligger tæt på vandet, og går du op ad nogle trapper, kommer du til den mindre Tham Theung grotte, hvor der er en skøn udsigt over floden. Togtet afsluttes i den smukke by Luang Prabang.

Dag 9-10: Luang Prabang - massevis af templer!

Luang Prabang er stadigvæk et af Laos’ religiøse centre, og det afspejler sig i gadebilledet, hvor de mange munke blander sig med resten af befolkningen. Byens vigtigste templer er Wat Xieng Thong fra 1560. Templet er også kendt som Det Gyldne Træs tempel på grund af den flotte mosaik, der viser livets træ.

Det tidligere kongelige palads, hvor kong Sisivang Vong boede indtil 1959, er nu et museum. Du kan besøge kongens tidligere hjem, kigge på de forskellige udstillinger og vigtigst af alt, se Pha Bang, den lille Buddha statue, som har givet byen sit navn.

Få et overblik over byen fra Phousi Hill – en bakke i centrum af byen, hvorfra der er den smukkeste udsigt, specielt ved solnedgang. På toppen ligger en smuk guldbladsbelagt stupa, og på vejen derop kan du også besøge flere templer.

Gå eller cykel rundt i byen og husk at tage en kop kaffe og en croissant på en af de mange fortovscaféer. Tag på natmarked og køb lidt souvenirs med hjem, og køb dig også et billigt, men godt måltid. Fx grillet fisk fra floden med nudler mmmmmm…

Har du lyst til en udflugt, så tag til de flotte Tat Kuang Si vandfald, der ligger ca. 30 km. syd fra Luang Prabang. Vandet, der vælter ned over flade stenterrasser, er næsten lysende turkisgrønt, og her er bare smukt og fredfyldt – bortset fra de badende børns glædeshyl.

Dag 11: Velkommen til det vidunderlige Vang Vieng!

I dag skal du videre til Vang Vieng.

Vang Vieng er en hyggelig by i det nordlige Laos beliggende i utrolig flotte omgivelser med store kalkstensklipper. I byen finder du mange hyggelige barer og restauranter, hvor flere af dem ikke kun har lokal mad, men også grillmad og burgere. Dette skyldes, at Vang Vieng er blevet en utrolig populær destination for rygsæksrejsende. Den absolut største attraktion, udover det flotte landskab, er da også noget, stort set alle de unge prøver, nemlig tubing i Nam Song floden. Det er en stor oppustet slange fra et traktordæk, som bliver brugt til at flyde med strømmen, mens udsigten og vejret nydes. Undervejs stopper de ved flere barer og spisesteder langs floden. Hvis du ikke har lyst til at flyde rundt i en stor oppustet traktorslange, så kan du også sejle i kajak eller bare finde et sted langs floden og nyde de flotte omgivelser. Eller tag på rafting, trekking, cykeltur eller klatretur i de flotte kalkstensklipper. Har du lyst til selv at se det hele lidt for oven, så kan du også komme op og svæve i luftballon, hvor der er en fantastisk udsigt.

Dag 12: Vang Vieng - aktiviteter i den smukke natur

I dag kan du udforske området omkring Vang Vieng og her er mange muligheder for at komme ud på spændende oplevelser.

Er du til gode trekkingture er det muligt at besøge mindre landsbyer og nyde den smukke natur. Besøg også nogle af områdets huler, tag på sejltur i kajak ned ad floden, giv dig i kast med klatring på de stejle limstensklipper, eller brug måske dagen på at slappe af på nogle af Vangviengs mange restauranter og barer.

Dag 13: Velkommen til Vientiane!

Vientiane er Laos’ hovedstad, og det er en rolle, som byen er vant til, for den har tidligere været hovedstad i både Lane Xang kongeriget, Vientiane kongeriget og for det franske protektorat i Laos. Vientiane er den største by i landet med ca. 800.000 indbyggere, og den ligger rigtig smukt ned til Mekongfloden. Vientiane blev totalt ødelagt af thailandske Siam i 1828, og kun en enkelt betydningsfuld bygning overlevede: templet Wat Si Saket. Det var franskmændene, der genopbyggede byen, og det ses tydeligt på de brede boulevarder med rækker af træer og de mange bygninger i kolonitidsstil. Der hersker en afslappet stemning i byen, men ved Mekongflodens bredder er der liv hele døgnet, og her kan du gå ned ved aftentid og slappe af ved en af de mange små madboder.

Dag 14-15: Vientiane - Mekong-floden, markeder og spændende udflugter

Tag på tur rundt i byen. Besøg Wat Si Saket, byens gamle og smukke tempel som er hjem til næsten 7.000 Buddha-statuer i træ, sten og bronze og tag hen til Patuxai, der er en triumfbue, der ærer de faldne i Laos’ krige imod fremmede magter. Den er fra 1969 og bygget af cement, der blev til overs fra byggeriet af en ny lufthavnsstartbane. Du bør også se Pha That Luang, som er et symbol på Laos’ suverænitet og derfor et af de mest betydningsfulde templer i landet. Det siges, at der har været et tempel på dette sted siden det 3. århundrede, hvor et tempel angiveligvis blev bygget til at opbevare et stykke af Buddhas brystben.

Du kan også besøge en af Vientianes mest centrale markedspladser "the Morning Market" eller Talat Sao, som det hedder på laotisk. Markedet har til huse i en to-etagers bygning, der er prydet med typiske laotiske motiver, og omringet af en labyrint af mindre boder. I den nederste del af bygningen sidder laotiske, indiske og pakistanske købmænd i butikker proppet med stof i alverdens farver - inklusiv laotisk bomuld. Her kan også købes kunst og håndværk fra de lokale bjergfolk, håndvævet silke, antikviteter og meget, meget mere… Og på den øverste etage kan der købes smykker, sølvtøj, tøj og sko, hvis det er den slags, du har gjort plads til i kufferten..Og til natteravnene er der et hyggeligt natmarked ved flodens bred,

Tag på udflugt til Buddha Park (Xieng Khuan) ligger knap 30 km. uden for Vientiane, og er en smuk park, hvor der findes over 200 buddhistiske og hinduistiske skulpturer. De blev bygget i 1958 af en munk, der havde studeret begge religioner. Den mest fremtrædende i Laos er den, der hedder ’Sejr over Mara’, hvor Buddha sidder i lotusstilling med den venstre hånd liggende med håndfladen opad, og den højre hånd liggende på højre knæ med fingerspidserne pegende ned imod jorden.

Dag 16: Afrejse fra Laos

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Laos og Thailand. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Laos og Thailand.

Alle hoteller

Poolen

Rembrandt Hotel Bangkok

Rembrandt Hotel Bangkok er vores favorithotel i storbyen, og så ligger det simpelthen så godt i...

Upgradefra 158,- kr.pr. personpr. dag

Dusit Thani Bangkok

Dusit Thani er bare et super lækkert 5 stjernet hotel, og muligvis et af byens tre bedste...

Upgradefra 246,- kr.pr. personpr. dag

Chatrium Hotel Riverside

Chatrium Hotel Riverside er et lækkert hotel beliggende ned til Chao Praya floden i nærheden af...

Alle hoteller

Poolen

Serene at Chiang Rai

Serene at Chiang Rai ligger sjovt nok ikke i Chiang Rai men ca. 50 kilometer nord for byen, lige...

Alle hoteller

Facaden

Luang Say Lodge

Luang Say Lodge er et dejlig sted bygget i teak og rosentræ omgivet af en dejlig have og med den...

Alle hoteller

Facaden

Villa Chitdara

Villa Chitdara er et charmerende, lille, familieejet hotel, hvor du straks vil føle dig hjmme!...

Upgradefra 318,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Villa Maly

Villa Maly er en lille oase midt i Luang Prabang. Det, der tidligere var hjem for royale huser...

Upgradefra 86,- kr.pr. personpr. dag
Facaden

Maison Dalabua

Maison Dalabua er et rigtig hyggeligt sted, som bliver drevet af Marion og Rudy - de er super...

Alle hoteller

The Elephant Crossing ligger i smukke omgivelser

The Elephant Crossing

Elephant Crossing er et rigtig godt og billigt boutiquehotel, som ligger smukt ud til Nam Song...

Upgradefra 366,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Villa Vang Vieng Riverside

Villa Vang Vieng Riverside ligger lige ved flodbredden med en skøn udsigt til de omkringliggende...

Upgrade
Poolen

Ban Sabai Bungalows

Ban Sabai Bungalows er, som navnet antyder, en samling bungalows, der har en skøn beliggenhed...

Alle hoteller

Hotellet udefra

Vayakorn Inn

Vayakorn Inn er et rigtig godt hotel, der ligger lige i centrum omkring 100 meter fra...

Upgradefra 409,- kr.pr. personpr. dag

Ansara Hotel

Ansara Hotel er et fremragende hotel bygget i fransk kolonistil. Det ligger i en stille gade i...

Upgradefra 135,- kr.pr. personpr. dag
Hotellet udefra

City Inn

City Inn er et 3* hotel, beliggende centralt i byen, ikke langt fra national stadion, museer,...

Upgrade
Facaden

Avalon Hotel

Avalon Hotel er et udmærket sted i gåafstand til Mekong floden, markedet og flere seværdigheder...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til laos, thailand. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Laos og Thailand.

Bangkok

100.501
13.7563

Chiang Rai

99.827
19.9094

Huay Xai

100.434394
20.262879

Pakbeng

101.142261
19.898632

Luang Prabang

102.135644
19.882570

Vangvieng

102.446072
18.950815

Vientiane

102.637615
17.977177

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 nov 2017 - 14 dec 2017
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.590,-
Børn u/12 år fra 15.090,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2017 - 22 dec 2017
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 18.390,-
Børn u/12 år fra 16.390,-
Afrejse i følgende periode 25 dec 2017 - 30 dec 2017
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 17.590,-
Børn u/12 år fra 15.890,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2018 - 27 feb 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 17.490,-
Børn u/12 år fra 15.790,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2018 - 30 apr 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.490,-
Børn u/12 år fra 14.890,-
Afrejse i følgende periode 01 maj 2018 - 21 jun 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 14.990,-
Børn u/12 år fra 13.390,-
Afrejse i følgende periode 22 jun 2018 - 08 jul 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 15.790,-
Børn u/12 år fra 13.990,-
Afrejse i følgende periode 09 jul 2018 - 30 sep 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 14.990,-
Børn u/12 år fra 13.390,-
Afrejse i følgende periode 01 okt 2018 - 12 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 15.440,-
Afrejse i følgende periode 14 dec 2018 - 22 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 18.890,-
Børn u/12 år fra 16.890,-
Afrejse i følgende periode 25 dec 2018 - 30 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 18.190,-
Børn u/12 år fra 16.390,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 27 feb 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 18.090,-
Børn u/12 år fra 16.290,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2019 - 10 apr 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 15.440,-
Afrejse i følgende periode 12 apr 2019 - 21 apr 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 17.790,-
Børn u/12 år fra 16.090,-
Afrejse i følgende periode 22 apr 2019 - 30 apr 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 15.390,-
Inkluderet: 

Fly København-Bangkok-Chiang Rai og Vientiane-Bangkok-København.
Alle transporter på rejsen.
13 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Visum til Laos.
Afrejseskat i Laos.
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly København-Bangkok-Chiang Rai og Vientiane-Bangkok-København.
Transport mellem lufthavne, havne, og hoteller med bil/minibus.
Transport Chiang Rai-Houissay med privat bil og båd.
Transporten fra Houissay over Pakbeng til Luang Prabang foregår med flodkrydstogtskib.
Transport Luang Prabang-Vangvieng-Vientiane med privat bil/minibus.