Du er her: Lande > Laos > Rejser > Rejse 458

Rundrejse og trekkingtur i smukke Laos

16 dages rejse: 3 nætter Luang Prabang, 1 nat Oudomxay, 1 nat Muang Ngoi, 1 nat undervejs på trekking, 1 nat Nhong Khiaw, 1 nat Luang Prabang, 2 nætter Vang Vieng, 2 nætter Vientiane og 1 nat Bangkok
Rejse: 
458
Rejser til Laos
Smukke templer, uberørt natur og hyggelige byer. Glæd dig til at besøge bl.a. Luang Prabang, Muang Ngoy, Nhong Khiaw, Vang Vieng, Vientiane og Bangkok.

I Luang Prabang kan du bruge nogle dage på at gå rundt blandt gyldne templer, inden du har en enkelt overnatning i Oudomxay. Her mødes oplandets kultur med bylivet, men selve byen er lidt halvgrim. Det kan næste stop på rejsen dog ikke beskyldes for at være. Du skal til Muang Ngoi og bo omkranset af grønklædte bjerge. Herfra starter de næste par dages trekkingtur. Gennem det smukke landskab vandrer du til mindre landsbyer, gennem smukke rismarker og forbi imponerende grotter. Du skal overnatte på et homestay hos en lokal familie og kommer til at opleve en traditionel Baci-ceremoni. Videre til Nhong Khiaw, der er en lille, charmerende by ved Ou-floden. Her er idyllen næsten overvældende, og på vejen tilbage til Luang Prabang skal du ad smukke veje forbi de mystiske Pak Ou-grotter, der indeholder tusindvis af Buddha-statuer. Fra Luang Prabang skal du til Vang Vieng, hvor du kan sejle i kajak på floden og klatre på stejle limstensklipper. Mere afslappet er det i Vientiane, hvor du kan slappe af på byens lækre restauranter og caféer og besøge det flotte marked Talat Sao. Har du stadig lidt penge tilovers kan du måske bruge dem i de imponerende shoppingcentre i Bangkok, der er rejsens sidste stop. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Luang Prabang
 3. Luang Prabang
 4. Luang Prabang
 5. Luang Prabang - Oudomxay
 6. Oudomxay - Muang Ngoi
 7. Trekkingtur til landsby
 8. Trekking - Muang Ngoi - Nongkhiau
 9. Nongkhiau - Luang Prabang
 10. Luang Prabang - Vang Vieng
 11. Vang Vieng
 12. Vang Vieng - Vientiane
 13. Vientiane
 14. Vientiane - Bangkok
 15. Bangkok
 16. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Laos og Thailand. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Så starter din rejse mod det spændende Laos. Det er ikke et land, som flertallet har besøgt, men det er alligevel et land, der har det hele: Vidunderlig natur, smukke templer, kulturelle seværdigheder, hyggelige landsbyer og attraktive "stor"-byer. En rejse gennem dette land er noget helt specielt...

Dag 2: Velkommen til Luang Prabang!

I dag bliver du budt velkommen til Luang Prabang, der tidligere var hovedstaden i Laos.

Luang Prabang ligger naturskønt omgivet af grønne bjerge, der hvor Khanfloden og Mekongfloden flyder sammen. Det er en dejlig og hyggelig by med ca. en halv million indbyggere, og stedet har en afslappet stemning og en spændende historie. En legende fortæller, at Buddha smilede på dette sted, da han hvilede sig på en af sine rejser, og det så man som et tegn på, at der en dag ville ligge en rig og magtfuld by her. Luang Prabang er en af de ældste byer i Laos, og har igennem årene været hovedstad for både det magtfulde Lane Xang kongerige, Luang Prabang kongeriget og for Laos Kongeriget. Det har sat sine smukke spor på byen, der i dag har både tidligere paladser og over 30 forskellige templer specielt fra det 15. århundrede. Her er også smukke bygninger fra den franske kolonitid, og der er tænkt på bevarelse af byens skønhed ved opførelsen af de mere moderne byggerier.

Dag 3-4: Luang Prabang - massevis af skønne templer

Luang Prabang er stadigvæk et af Laos’ religiøse centre, og det afspejler sig i gadebilledet, hvor de mange munke blander sig med resten af befolkningen. Byens vigtigste templer er Wat Xieng Thong fra 1560. Templet er også kendt som Det Gyldne Træs tempel på grund af den flotte mosaik, der viser livets træ.

Det tidligere kongelige palads, hvor kong Sisivang Vong boede indtil 1959, er nu et museum. Du kan besøge kongens tidligere hjem, kigge på de forskellige udstillinger og vigtigst af alt, se Pha Bang, den lille Buddha statue, som har givet byen sit navn.

Få et overblik over byen fra Phousi Hill – en bakke i centrum af byen, hvorfra der er den smukkeste udsigt, specielt ved solnedgang. På toppen ligger en smuk guldbladsbelagt stupa, og på vejen derop kan du også besøge flere templer.

Gå eller cykel rundt i byen og husk at tage en kop kaffe og en croissant på en af de mange fortovscaféer. Tag på natmarked og køb lidt souvenirs med hjem, og køb dig også et billigt, men godt måltid. Fx grillet fisk fra floden med nudler mmmmmm…

Har du lyst til en udflugt, så tag til de flotte Tat Kuang Si vandfald, der ligger ca. 30 km. syd fra Luang Prabang. Vandet, der vælter ned over flade stenterrasser, er næsten lysende turkisgrønt, og her er bare smukt og fredfyldt – bortset fra de badende børns glædeshyl.

Dag 5: Velkommen til Oudomxay!

I dag skal du videre til Oudomxay - eller Muang Xai, som den også hedder - er en lille, smukt beliggende, halvgrim, transportmæssig vigtig by i det nordlige Laos.

Her bor mange forskellige etniske grupper, og byen er en herlig blanding af deres forskellige kulturer. Selve byen er hurtigt overset, men husk at se den 18 meter høje Phuuthat stupa fra det 14. århundrede og det livlige marked. Tag på tur ud af byen og besøg Chom Ong der med sine 16 kilometer af naturlige grotter er det største grottekompleks i det nordlige Laos. For at komme hen til grotterne, skal du gå en times tid fra den lille landsby Ban Chom Ong. Du kan også tage på trekking eller cyketur i omegnen.

Dag 6: Velkommen til smukt beliggende Muang Ngoi!

Videre til Muangkhoa Havn, hvorfra du skal sejle til den lille by, Muang Ngoi. Undervejs på turen gøres der flere stop, blandt andet i den flotte by Khoa.

Muang Ngoi er en lille bitte landsby, der ligger ned til Nam Ou floden. Her er næsten ingenting andet end den lille by på en måske 500 huse og så de fantastiske omgivelser - flotte bjerge, smukke dale, idylliske landsbyer og masser af plads og frisk luft. Vandreture er et must her, og får du ømme fødder kan du tage en sejltur på floden. Der er vist blevet bygget en vej til Muang Ngoi, men indtil den blev/bliver færdig, er byen kun tilgængelig på gåben/cykel/mulddyr eller fra floden

Dag 7: På trekking fra Muang Ngoi

I dag starter din spændende trekkingtur, så på med vandrestøvlerne!

Du starter dagen med to timers trekking til Ban Houay Boor, der er en lille landsby. Her skal du spise frokost hos en af de lokale, inden du igen skal ud at trekke i en times tid til Ban Houaisene. Her skal du opleve lidt kulturelle indslag. Efter aftensmaden skal du nemlig se byens indbyggere opføre et traditionelt musik-show og deltage i en Baci-ceremoni. Ceremonien bliver brugt i mange forskellige situationer: Ved barnefødsler, bryllupper, hvis man lider af sygdom og endda også for at ære gæster. Den bruges også i hverdagen.Ifølge den animistiske tro består kroppen af 32 organer, og hver organ har en slags sjæl, en ’kwan’, der beskytter dem. Men disse ’kwan’ er noget flyvske, og Baci-ceremonien kalder dem hjem til deres rette sted og skaber harmoni i krop og sind. Under ceremonien bliver der bundet en tråd om det højre håndled på dem, der bliver fejret.

Du overnatter hos en privat familie.

Dag 8: Trekking, grotter og ankomst til Nong Khiaw

På med vandrestøvlerne igen efter morgenmaden - turen går i dag gennem rismarker og smukke landskaber tilbage til Muang Ngoy. På vejen gøres der holdt ved en grotte, hvor der er mulighed for at hvile fødderne og måske tage en svømmetur.

Ved middagstid er der ankomst til Muang Ngoi, hvor du skal have frokost, inden turen går videre med båd til Nong Khiaw.

Nong Khiaw er en lille by, der ligger ned til Nam Ou floden - på et sted hvor floden tager sig et ordentligt sving, så når du er i byen, har du floden på begge sider. Her er ikke meget at lave i selve byen - du skal lige se det lille temple - så nyd bare livet og stemningen eller tag på udflugt ud i de vidunderlige omgivelser. Her er lodrette kalkstensklipper, den smukke flod og skov, skov og skov. Cikaderne synger, og idyllen er næsten overvældende. Du kan vandre, køre på cykel, sejle i kano eller kajak, eller hvis du er helt vild klatre i bjergene. Du kan også besøge Pha Tok grotten et stykke uden for byen, hvor du skal op af nogle meget stejle trapper for at se, hvor befolkningen gemte sig for amerikanske bomber i 1960erne.

Dag 9: Store naturoplevelser og ankomst til Luang Prabang

I dag starter endnu et eventyr. Du kører ad små landeveje med lysegrønne rismarker på den ene side og den smukke Nam Ou flod på den anden side. Undervejs stopper du ved de mystiske Pak Ou grotter, der vender ud mod Mekong floden. De to store kalkstensgrotter indeholder tusindvis af Buddha-statuer i forskellige former og størrelser.

Så går turen tilbage til Luang Prabang, hvor du skal bo på samme hotel, som sidste gang du var her.

Dag 10: Velkommen til smukke Vang Vieng!

I dag skal du videre til Vang Vieng.

Vang Vieng er en hyggelig by i det nordlige Laos beliggende i utrolig flotte omgivelser med store kalkstensklipper. I byen finder du mange hyggelige barer og restauranter, hvor flere af dem ikke kun har lokal mad, men også grillmad og burgere. Dette skyldes, at Vang Vieng er blevet en utrolig populær destination for rygsæksrejsende. Den absolut største attraktion, udover det flotte landskab, er da også noget, stort set alle de unge prøver, nemlig tubing i Nam Song floden. Det er en stor oppustet slange fra et traktordæk, som bliver brugt til at flyde med strømmen, mens udsigten og vejret nydes. Undervejs stopper de ved flere barer og spisesteder langs floden. Hvis du ikke har lyst til at flyde rundt i en stor oppustet traktorslange, så kan du også sejle i kajak eller bare finde et sted langs floden og nyde de flotte omgivelser. Eller tag på rafting, trekking, cykeltur eller klatretur i de flotte kalkstensklipper. Har du lyst til selv at se det hele lidt for oven, så kan du også komme op og svæve i luftballon, hvor der er en fantastisk udsigt.

Dag 11: Masser af oplevelser i naturen i Vang Vieng

I dag kan du udforske området omkring Vang Vieng og her er mange muligheder for at komme ud på spændende oplevelser.

Er du til gode trekkingture er det muligt at besøge mindre landsbyer og nyde den smukke natur. Besøg også nogle af områdets huler, tag på sejltur i kajak ned ad floden, giv dig i kast med klatring på de stejle limstensklipper, eller brug måske dagen på at slappe af på nogle af Vangviengs mange restauranter og barer.

Dag 12: Velkommen til Vientiane!

Vientiane er Laos’ hovedstad, og det er en rolle, som byen er vant til, for den har tidligere været hovedstad i både Lane Xang kongeriget, Vientiane kongeriget og for det franske protektorat i Laos. Vientiane er den største by i landet med ca. 800.000 indbyggere, og den ligger rigtig smukt ned til Mekongfloden. Vientiane blev totalt ødelagt af thailandske Siam i 1828, og kun en enkelt betydningsfuld bygning overlevede: templet Wat Si Saket. Det var franskmændene, der genopbyggede byen, og det ses tydeligt på de brede boulevarder med rækker af træer og de mange bygninger i kolonitidsstil. Der hersker en afslappet stemning i byen, men ved Mekongflodens bredder er der liv hele døgnet, og her kan du gå ned ved aftentid og slappe af ved en af de mange små madboder.

Dag 13: Vientiane - Mekong-floden, markeder og spændende udflugter

Tag på tur rundt i byen. Besøg Wat Si Saket, byens gamle og smukke tempel som er hjem til næsten 7.000 Buddha-statuer i træ, sten og bronze og tag hen til Patuxai, der er en triumfbue, der ærer de faldne i Laos’ krige imod fremmede magter. Den er fra 1969 og bygget af cement, der blev til overs fra byggeriet af en ny lufthavnsstartbane. Du bør også se Pha That Luang, som er et symbol på Laos’ suverænitet og derfor et af de mest betydningsfulde templer i landet. Det siges, at der har været et tempel på dette sted siden det 3. århundrede, hvor et tempel angiveligvis blev bygget til at opbevare et stykke af Buddhas brystben.

Du kan også besøge en af Vientianes mest centrale markedspladser "the Morning Market" eller Talat Sao, som det hedder på laotisk. Markedet har til huse i en to-etagers bygning, der er prydet med typiske laotiske motiver, og omringet af en labyrint af mindre boder. I den nederste del af bygningen sidder laotiske, indiske og pakistanske købmænd i butikker proppet med stof i alverdens farver - inklusiv laotisk bomuld. Her kan også købes kunst og håndværk fra de lokale bjergfolk, håndvævet silke, antikviteter og meget, meget mere… Og på den øverste etage kan der købes smykker, sølvtøj, tøj og sko, hvis det er den slags, du har gjort plads til i kufferten..Og til natteravnene er der et hyggeligt natmarked ved flodens bred,

Tag på udflugt til Buddha Park (Xieng Khuan) ligger knap 30 km. uden for Vientiane, og er en smuk park, hvor der findes over 200 buddhistiske og hinduistiske skulpturer. De blev bygget i 1958 af en munk, der havde studeret begge religioner. Den mest fremtrædende i Laos er den, der hedder ’Sejr over Mara’, hvor Buddha sidder i lotusstilling med den venstre hånd liggende med håndfladen opad, og den højre hånd liggende på højre knæ med fingerspidserne pegende ned imod jorden.

Dag 14: Velkommen til Bangkok!

I dag ankommer du til Bangkok. Thailands hovedstad er en sand storby med menneskemylder og et væld af aktiviteter og oplevelser. Livet leves i gaderne. Gadekøkkener, boder med tøj, souvenirs og tropiske frugter pryder alle fortove, lige meget på hvilken tid af døgnet du bevæger dig ud. Og et velfungerende Skytrain system gør det nemt at komme rundt. 

Ryst rejsestøvet af dig, og gå på opdagelse blandt Bangkoks mange muligheder.

Tempelture og Buddhafigurer
Besøg de mange templer i byen, Wat Arun, Golden Mountain, de 3 Buddhaer osv. C&C-kontoret i Bangkok tilbyder tempel-udflugter med en engelsktalende guide. Du kan også tage en tuk-tuk rundt i byen til de forskellige steder på egen hånd. Det smukkeste syn er nok det fantastiske Grand Palace med guldtag, templer og et væld af statuer og Buddha-figurer - det er et helt fantastisk syn. Men du skal gå klædt i lange ærmer og lange bukser, hvis du besøger templet, og du skal have lukkede sko på - det er et helligt sted. Du skal dog være opmærksom på, at man skal vise pas eller paskopi for at komme ind. 

Markeder
Rundt omkring i Bangkok ligger en masse små boder, der åbner omkring middagstid. Her er altid mulighed for en god handel - et af de bedste steder at gå efter sådan en er på Prado Nam-markedet. Ellers kan du besøge Patpong, som er det berømte natmarked ved Sky Train-stationen Saladaeng. Hvis det er weekend, skal du naturligvis besøge det berømte weekendmarked Jatujak Market ved Sky Train-stationen Mochit. Der er mange, der mener, at dette er det sidste "rigtige" marked. Alt er til salg og alt er billigt, men kom tidligt på dagen - allerede kl. 11 er der alt for mange mennesker! Det Flydende Marked er også et must, når man er i Bangkok.

Shopping
Tag Sky Train til National Stadium (Siam Square) og besøg Mah Boon Krong (MBK), Discovery Centre eller det dyre, dyre Siam Paragon, hvor alle mærkevarerne er. I Siam Paragon er der mulighed for at afprøve VIP biografen (6. etage), hvor film ses i store lænestole med tæppe og puder, og evt. en lille cocktail? Siam Paragon byder også på Siam Ocean World, et mini Kattegatcenter, og bowling! Terminal 21 er også er et fedt sted at shoppe, og samtidig er det lidt af en oplevelse, for centeret er indrettet som en shoppingrejse jorden rundt. Shop tøj i Tokyo, eller sko og tasker i Istanbul, og hvad med en lille bid mad i San Francisco? Asiatique The Riverfront er et kæmpe shopping- og underholdningskompleks, der ligger nede ved flodbredden - faktisk i et område, som engang i tidernes morgen var ejet af det danske Østasiatiske Kompagni, der som det første handlede direkte mellem Danmark og Thailand. Du kan tænke på dette, mens du går rundt mellem de over 2.500 butikker eller spiser på en af de mange lækre restauranter.

Dag 15: Afrejse fra Thailand

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 16: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Laos og Thailand. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Laos og Thailand.

Alle hoteller

Facaden

Villa Chitdara

Villa Chitdara er et charmerende, lille, familieejet hotel, hvor du straks vil føle dig hjmme!...

Upgradefra 323,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Villa Maly

Villa Maly er en lille oase midt i Luang Prabang. Det, der tidligere var hjem for royale huser...

Facaden

Maison Dalabua

Maison Dalabua er et rigtig hyggeligt sted. Hotellet er utrolig flot bygget og når du går...

Alle hoteller

Villa Keoseumsack

Villa Keoseumsack er et af de bedre hoteller i byen, og standarden er simpel men god! Det ligger...

Alle hoteller

Upgradefra 150,- kr.pr. personpr. dag
Facaden

Lattanavongsa Guesthouse

Lattanavongsa Guesthouse ligger smukt omkranset af grønklædte bjerge og floden, og i den dejlige...

Alle hoteller

Poolen

Mandalou Ou Resort

Mandala Ou Resort er et dejligt sted, der ligger helt fantastisk smukt ud til floden og bjergene...

Upgrade
Nam Ou Riverlodge

Nam Ou River Lodge

Nam Ou River Lodge er et lille og simpelt hotel, der ligger smukt lige ned til floden, men du...

Alle hoteller

The Elephant Crossing ligger i smukke omgivelser

The Elephant Crossing

Elephant Crossing er et rigtig godt og billigt boutiquehotel, som ligger smukt ud til Nam Song...

Upgradefra 306,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Villa Vang Vieng Riverside

Villa Vang Vieng Riverside ligger lige ved flodbredden med en skøn udsigt til de omkringliggende...

Upgrade
Poolen

Ban Sabai Bungalows

Ban Sabai Bungalows er, som navnet antyder, en samling bungalows, der har en skøn beliggenhed...

Alle hoteller

Hotellet udefra

Vayakorn Inn

Vayakorn Inn er et rigtig godt hotel, der ligger lige i centrum omkring 100 meter fra...

Upgradefra 405,- kr.pr. personpr. dag

Ansara Hotel

Ansara Hotel er et fremragende hotel bygget i fransk kolonistil. Det ligger i en stille gade i...

Upgradefra 112,- kr.pr. personpr. dag
Hotellet udefra

City Inn

City Inn er et 3* hotel, beliggende centralt i byen, ikke langt fra national stadion, museer,...

Upgrade
Facaden

Avalon Hotel

Avalon Hotel er et udmærket sted i gåafstand til Mekong floden, markedet og flere seværdigheder...

Alle hoteller

Poolen

Rembrandt Hotel Bangkok

Rembrandt Hotel Bangkok er vores favorithotel i storbyen, og så ligger det simpelthen så godt i...

Upgradefra 208,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Thailand - Pullman Bangkok Hotel G

Pullman Bangkok Hotel G

Pullman Bangkok Hotel G er et stort, luksuriøst hotel lige midt i Silomkvarteret. Hotellet er...

Upgradefra 270,- kr.pr. personpr. dag

Chatrium Hotel Riverside

Chatrium Hotel Riverside er et lækkert hotel beliggende ned til Chao Praya floden i nærheden af...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til laos, thailand. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Laos og Thailand.

Luang Prabang

102.135644
19.882570

Oudomxay (Muang Xai)

101.987917
20.690446

Muang Ngoi

102.674650
20.708994

Nong Khiaw

102.612129
20.571162

Luang Prabang

102.135644
19.882570

Vangvieng

102.446072
18.950815

Vientiane

102.637615
17.977177

Bangkok

100.501
13.7563

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 06 okt 2018 - 30 nov 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 22.390,-
Børn u/12 år fra 21.190,-
Afrejse i følgende periode 01 dec 2018 - 13 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 22.190,-
Børn u/12 år fra 20.790,-
Afrejse i følgende periode 14 dec 2018 - 16 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 22.390,-
Børn u/12 år fra 21.190,-
Afrejse i følgende periode 17 dec 2018 - 30 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 24.390,-
Børn u/12 år fra 22.990,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2018 - 01 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 22.690,-
Børn u/12 år fra 21.690,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 07 jan 2019
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 22.390,-
Børn u/12 år fra 21.440,-
Afrejse i følgende periode 08 jan 2019 - 28 jan 2019
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 20.990,-
Børn u/12 år fra 20.390,-
Afrejse i følgende periode 29 jan 2019 - 25 feb 2019
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 21.990,-
Børn u/12 år fra 21.190,-
Afrejse i følgende periode 26 feb 2019 - 03 mar 2019
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 20.390,-
Børn u/12 år fra 19.890,-
Afrejse i følgende periode 04 mar 2019 - 17 mar 2019
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 19.790,-
Børn u/12 år fra 19.490,-
Afrejse i følgende periode 18 mar 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 20.590,-
Børn u/12 år fra 19.990,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 14 apr 2019
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 21.190,-
Børn u/12 år fra 20.490,-
Afrejse i følgende periode 15 apr 2019 - 21 apr 2019
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 20.390,-
Børn u/12 år fra 19.890,-
Afrejse i følgende periode 22 apr 2019 - 29 jun 2019
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 19.490,-
Børn u/12 år fra 18.990,-
Afrejse i følgende periode 30 jun 2019 - 30 sep 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 21.990,-
Børn u/12 år fra 20.790,-
Afrejse i følgende periode 01 okt 2019 - 31 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 23.390,-
Børn u/12 år fra 22.190,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Bangkok-Luang Prabang og Vientiane-Bangkok-Danmark.
Alle transporter på rejsen.
13 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Visum til Laos.
Afrejseskat i Laos.
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Bangkok-Luang Prabang og Vientiane-Bangkok-Danmark.
Transport mellem lufthavne og hoteller, og transport Luang Prabang-Oudomxay og Nong Khiaw-Luang Prabang med privat bil/minibus.
Transport Oudomxay-Muang Ngoy-Nhong Khiaw med offentlig båd.
Transport Luang Prabang-Vangvieng-Vientiane med minivan.