Du er her: Lande > Laos > Rejser > Rejse 466

Trætoppe og paradisstrand i Laos og Thailand

19 dages rejse: 4 nætter Luang Prabang, 1 nat Pakse, 2 nætter med trætopseventyr i Nong Luang, 1 nat Pakse, 3 nætter Bangkok og 5 nætter Koh Samet
Rejse: 
466
Ziplining gennem junglen
Tag på oplevelse i skønne Luang Prabang, sving dig fra træ til træ i Nong Luangs trætoppe, udforsk Bangkoks travle gader og slap af på stranden i skønne Koh Samet.

Din rejse starter i Luang Prabang, som er kendt for sine mange smukke, gyldne templer og munkene, som vandrer gennem gaderne. Du har en enkelt overnatning i Pakse, hvor du kan se dig omkring i byen, før du skal videre til Nong Luang, som ligger midt ud i Laos' jungle. Her står en masse udflugter på programmet, og du skal blandt andet gå på hængebroer mellem træerne, vandre til smukke vandfald, klatre på lodrette klippevægge og selvfølgelig zipline igennem junglen! Forhåbentligt er du ikke bange af dig, for de lange svævebaner giver et sug i maven og masser af vind i ansigtet, mens du bare svæver igennem smuk natur og oplever junglen oppefra. Du overnatter endnu en gang i Pakse, før turen går videre til Thailand, hvor du har et par dage i travle Bangkok. Her er det næsten et must med et besøg til Kongepaladset, hvor der er ro og den ene smukke, forgyldte kongelige bygning efter den anden. Du kan også besøge natmarkedet og købe dig fattig i storcentre. Du slutter af på paradisstranden i Koh Samet, hvor du har masser af tid til at komme helt ned i gear og bare dovne den! Gå lange ture langs stranden, bad i det dejlige vand og forkæl måske dig selv med en massage på stranden - bedre bliver det næsten ikke! 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Luang Prabang
 3. Luang Prabang
 4. Luang Prabang
 5. Luang Prabang
 6. Luang Prabang - Pakse
 7. Pakse - Nongluang
 8. Nongluang
 9. Nongluang - Pakse
 10. Pakse - Bangkok
 11. Bangkok
 12. Bangkok
 13. Bangkok - Koh Samet
 14. Koh Samet
 15. Koh Samet
 16. Koh Samet
 17. Koh Samet
 18. Koh Samet
 19. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Laos og Thailand. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Så starter din rejse mod det spændende Laos. Det er ikke et land, som flertallet har besøgt, men det er alligevel et land, der har det hele: Vidunderlig natur, smukke templer, kulturelle seværdigheder, hyggelige landsbyer og attraktive "stor"-byer. En rejse gennem dette land er noget helt specielt...

Dag 2: Velkommen til dejlige Luang Prabang!

I dag bliver du budt velkommen til Luang Prabang, der tidligere var hovedstaden i Laos.

Luang Prabang ligger naturskønt omgivet af grønne bjerge, der hvor Khanfloden og Mekongfloden flyder sammen. Det er en dejlig og hyggelig by med ca. en halv million indbyggere, og stedet har en afslappet stemning og en spændende historie. En legende fortæller, at Buddha smilede på dette sted, da han hvilede sig på en af sine rejser, og det så man som et tegn på, at der en dag ville ligge en rig og magtfuld by her. Luang Prabang er en af de ældste byer i Laos, og har igennem årene været hovedstad for både det magtfulde Lane Xang kongerige, Luang Prabang kongeriget og for Laos Kongeriget. Det har sat sine smukke spor på byen, der i dag har både tidligere paladser og over 30 forskellige templer specielt fra det 15. århundrede. Her er også smukke bygninger fra den franske kolonitid, og der er tænkt på bevarelse af byens skønhed ved opførelsen af de mere moderne byggerier.

Dag 3-5: Et par dage i Luang Prabang

Luang Prabang er stadigvæk et af Laos’ religiøse centre, og det afspejler sig i gadebilledet, hvor de mange munke blander sig med resten af befolkningen. Byens vigtigste templer er Wat Xieng Thong fra 1560. Templet er også kendt som Det Gyldne Træs tempel på grund af den flotte mosaik, der viser livets træ.

Det tidligere kongelige palads, hvor kong Sisivang Vong boede indtil 1959, er nu et museum. Du kan besøge kongens tidligere hjem, kigge på de forskellige udstillinger og vigtigst af alt, se Pha Bang, den lille Buddha statue, som har givet byen sit navn.

Få et overblik over byen fra Phousi Hill – en bakke i centrum af byen, hvorfra der er den smukkeste udsigt, specielt ved solnedgang. På toppen ligger en smuk guldbladsbelagt stupa, og på vejen derop kan du også besøge flere templer.

Gå eller cykel rundt i byen og husk at tage en kop kaffe og en croissant på en af de mange fortovscaféer. Tag på natmarked og køb lidt souvenirs med hjem, og køb dig også et billigt, men godt måltid. Fx grillet fisk fra floden med nudler mmmmmm…

Har du lyst til en udflugt, så tag til de flotte Tat Kuang Si vandfald, der ligger ca. 30 km. syd fra Luang Prabang. Vandet, der vælter ned over flade stenterrasser, er næsten lysende turkisgrønt, og her er bare smukt og fredfyldt – bortset fra de badende børns glædeshyl.

Dag 6: Velkommen til Pakse!

I dag skal du videre til Pakse - den største by i det sydlige Laos.

Byen har været hovedstad for kongeriget Champasak, før det blev forenet med resten af Laos, og i dag fungerer den som et knudepunkt for rejsende, der skal til eller fra Vietnam, Cambodja og Thailand. Her er ikke så mange seværdigheder, men der er et stort marked, nogle smukke templer, og stemningen kan nydes på en af de gode restauranter ved floden. Fra Pakse har du mulighed for at tage på tur til Bolaven Plateauet, hvor du kan besøge lokale landsbyer, se te- og kaffeplantager og køre over en imponerende hængebro ud i det smukke landskab med store kampesten, vilde orkideer og masser af smukke snylteplanter. På grund af elevationen, det kølige vejr, og de store fyrretræer, der vokser her, er landskabet meget anderledes end resten af Laos, og her dyrkes mange dejlige frugter og grøntsager. Besøg også de smukke Tad Fane vandfald.

Dag 7: Velkommen til Nong Luang - og af sted på udflugt i træernes toppe!

I dag skal du på eventyr i trætoppene!

Du flyver til Pakse og kører videre til Ban Nongluang.

Nu har du lidt tid til at slentre gennem landsbyen og få lidt praktisk information af din guide. Du har forhåbentligt taget dine gode vandresko på, for nu skal du ud og hike gennem kaffeplantager og haver fulde af grøntsager, til du når den frodige skov. Stien her går nedad, og indimellem er der ret stejlt, men overalt er der smuk udsigt til kløfter, vandfald og blomsterenge.

Du skal selvfølgelige også ud og gå på hængebroer imellem træerne – det er jo et trætopseventyr! Du går over en stejl dal med floder, og du kan se ned på det kæmpemæssige Tiger vandfald og Kamet vandfaldet, hvor vandet falder mere end 100 meter. Du spiser frokost i den vilde natur, og hvis du trænger til en kølig dukkert, kan du bade i den lille sø for foden af vandfaldet. Nu skal du videre med en zip line – en avanceret svævebane, hvor du suser over dalen og vandfaldet. Nu går det pludselig stærkt, så nyd vinden i håret og ansigtet og følelsen af at føle dig helt vægtløs!

Om aftenen er du sikkert træt efter alle dagens oplevelser, og sørg for at få hvilet dig, for der kommer masser af spændende oplevelser igen i morgen!

Dag 8: Vandretur og ziplining over junglens træer

Du vågner op i din træhytte til lyden af fugle der kvidrer, pipper og skriger, og efter morgenmaden skal du ud og vandre i skoven. Nu er det nemlig tid til endnu et zipline-eventyr, og denne gang på en endnu længere line! Du svæver 400 meter gennem junglen og ser trætoppene i skoven oppefra. Sug i maven, og fantastisk udsigt – bliver det vildere? Du spiser en lille picnic i skoven, før turen går tilbage til campen.

Måske har du også lyst til at gå en tur i området på egen hånd? Ellers så slap af i de dejlige omgivelser og nyd roen.

Dag 9: Klippeklatring og tilbage til Pakse

I dag har du endnu et par oplevelser, inden du siger farvel til trætoppene. Efter morgenmaden vandrer du stille og roligt gennem et par skove fulde af enorme træer – når du kigger op i trækronerne, føler du dig pludselig meget lille. Det bliver lidt mere vanskeligt, når stien ender ved en stejl klippevæg, for nu skal du ud og klatre! Du har selvfølgelig masser af sikkerhedsudstyr på, og der er små indhak hele vejen, hvor du kan sætte fødderne, så det bliver en kort men spændende tur tværs over klippevæggen. Hvis du kigger ned, får du nok et sug i maven, for der er pludselig meget langt… Du vandrer videre til toppen af bjerget, og i det åbne landskab er der smuk udsigt til tre vandfald. Hvis vejret er klart, kan du også se Mekong floden og helt over til Thailand. Du spiser frokost, før du vandrer ned ad bjerget igen.

Så går turen videre tilbage til Pakse, hvor du bor på samme hotel, som sidst du var her.

Dag 10: Velkommen til Bangkok!

I dag ankommer du til Bangkok. Thailands hovedstad er en sand storby med menneskemylder og et væld af aktiviteter og oplevelser. Livet leves i gaderne. Gadekøkkener, boder med tøj, souvenirs og tropiske frugter pryder alle fortove, lige meget på hvilken tid af døgnet du bevæger dig ud. Og et velfungerende Skytrain system gør det nemt at komme rundt. 

Ryst rejsestøvet af dig, og gå på opdagelse blandt Bangkoks mange muligheder.

Tempelture og Buddhafigurer
Besøg de mange templer i byen, Wat Arun, Golden Mountain, de 3 Buddhaer osv. C&C-kontoret i Bangkok tilbyder tempel-udflugter med en engelsktalende guide. Du kan også tage en tuk-tuk rundt i byen til de forskellige steder på egen hånd. Det smukkeste syn er nok det fantastiske Grand Palace med guldtag, templer og et væld af statuer og Buddha-figurer - det er et helt fantastisk syn. Men du skal gå klædt i lange ærmer og lange bukser, hvis du besøger templet, og du skal have lukkede sko på - det er et helligt sted. Du skal dog være opmærksom på, at man skal vise pas eller paskopi for at komme ind. 

Markeder
Rundt omkring i Bangkok ligger en masse små boder, der åbner omkring middagstid. Her er altid mulighed for en god handel - et af de bedste steder at gå efter sådan en er på Prado Nam-markedet. Ellers kan du besøge Patpong, som er det berømte natmarked ved Sky Train-stationen Saladaeng. Hvis det er weekend, skal du naturligvis besøge det berømte weekendmarked Jatujak Market ved Sky Train-stationen Mochit. Der er mange, der mener, at dette er det sidste "rigtige" marked. Alt er til salg og alt er billigt, men kom tidligt på dagen - allerede kl. 11 er der alt for mange mennesker! Det Flydende Marked er også et must, når man er i Bangkok.

Shopping
Tag Sky Train til National Stadium (Siam Square) og besøg Mah Boon Krong (MBK), Discovery Centre eller det dyre, dyre Siam Paragon, hvor alle mærkevarerne er. I Siam Paragon er der mulighed for at afprøve VIP biografen (6. etage), hvor film ses i store lænestole med tæppe og puder, og evt. en lille cocktail? Siam Paragon byder også på Siam Ocean World, et mini Kattegatcenter, og bowling! Terminal 21 er også er et fedt sted at shoppe, og samtidig er det lidt af en oplevelse, for centeret er indrettet som en shoppingrejse jorden rundt. Shop tøj i Tokyo, eller sko og tasker i Istanbul, og hvad med en lille bid mad i San Francisco? Asiatique The Riverfront er et kæmpe shopping- og underholdningskompleks, der ligger nede ved flodbredden - faktisk i et område, som engang i tidernes morgen var ejet af det danske Østasiatiske Kompagni, der som det første handlede direkte mellem Danmark og Thailand. Du kan tænke på dette, mens du går rundt mellem de over 2.500 butikker eller spiser på en af de mange lækre restauranter.

Dag 11-12: Gå på opdagelse i Bangkok

Brug tiden i Bangkok på alle de spændende oplevelser, som byen har at byde på. Her er noget for enhver smag!

Natteliv
Der er masser af sjove steder at besøge i Bangkok, inklusiv caféer, barer og gode restauranter. Det burde være ulovligt at besøge Bangkok uden at nyde en drink i State Towers udendørs Sky Bar på 63. etage. En Apple Martini med udsigt over Bangkok by Night er fantastisk! Men her kan du altså ikke komme i gamle, udtrådte klipklappere - du skal være velklædt. Du kan også tage til en anden Sky Bar på toppen af United Center Building, hvor der ikke er dresscode. Hvad med at besøge Cheap Charlie's bar, et af de mere bizarre steder i byen, hvor du sidder blandt alverdens tingeltangel. Syn Bars plastikstole og glasbar er også en sjov oplevelse. Du kan naturligvis også tage til kabaret, eller fornøje dig selv med et dinner cruise, inden festen fortsætter på Q Bar, Tapas eller Bed Supperclub. En dag bør du gå en tur ned ad den livlige Khao San Road, hvor der er hyggelige gadekøkkener og billige hoteller. Her har backpackere mødtes i årtier, og om aftenen lukker gaden for biltraffik, og barerne åbner.

Cykelture
Du kan tage på en guidet cykeltur i byens travle gader, hvor du kommer til at se spændende seværdigheder og smukke ruter, og du møder masser af venlige mennesker på din vej! Du får rigtig set byen på den her måde, for du cykler både ad små gader, langs kanalen og forbi hyggelige markeder, hvor folk handler ind til hverdagen. Du kan stoppe så tit, du vil, for at have lidt tid til at se dig omkring og tage et par billeder til fotoalbummet eller få små historier fra guiden. Nogle af cykelturene slutter med en hyggelig sejltur langs kanalen ud til frodigt landskab, forbi frugtplantager og typiske små Thai huse. Det er dejligt at færdes her uden byens trafik og travlhed, kun omringet af dejlig natur og små landsbyer, hvor folk høster deres produkter.

Usædvanlige udflugter
Du kan også tage på udflugt til områder af byen, hvor der normalt ikke kommer turister. Fx bydelen Bang Khun Thian i det sydlige Bangkok, hvor der er mulighed for at besøge en familie på floden og prøve at fiske efter muslinger. Eller bydelen Ban Bat, som er et af de få tilbageværende steder, hvor der fremstilles håndlavede almisseskåle til munkene. Området er også kendt for sine lækre desserter – og du kan prøve at både lave og spise dem!

Dag 13: Velkommen til Koh Samet!

I dag ankommer du til Koh Samet - en skøn, thailandsk ø, når de er bedst! På den lille ø finder du små bugter, kridhvide strande og azurblåt hav. Her er ikke så meget masseturisme, men til gengæld er øen et populært feriested blandt thaierne selv. Mange tager herud på weekendtur fra Bangkok.

Ban Phe er navnet på den lille havneby, hvorfra bådene til Koh Samet sejler. Øen har status af nationalpark, og du skal derfor betale nationalparkgebyr for at komme hertil. Vi vil forsøge at forudbetale for dig, men der kan nogle gange være bøvl med det. Hvis du selv bliver nødt til at lægge pengene ud, får du dem naturligvis refunderet, når du når frem til hotellet.

Koh Samet har været kendt som en sikker havn for sejlere siden det 13. århundrede og i det 19. århundrede gav øens fantastiske skønhed inspiration til et litterært mesterstykke af Thailands mest berømte, romantiske poet, Sunthorn Phu. Her på øen kan du vælge mellem alt fra camping på afsondrede, øde strande til bungalows med alle moderne bekvemmeligheder i mere beboede og livlige områder.

Dag 14-17: Nyd livet på stranden i Koh Samet

Koh Samet byder på masser af aktiviteter, og vi har samlet lidt forslag til, hvad du kan lave, mens du er på øen:

Snorkling
Koh Samet og de omkringliggende bittesmå øer er omgivet af koralformationer på lavt vand. Området er derfor ideelt til snorkling. Scuba-dykkere vil dog ikke finde noget af større interesse.

Strandlivet og afslapning
Der er fantastiske strande på Koh Samet, og det er super godt, hvis du bare vil ligge på stranden og slappe af.

Vandsport
Koh Samet har masser af forskellige former for vandsport som sejlads, paragliding, vandski og fiskeri. De fleste af disse aktiviteter kan arrangeres fra hotellet. Du kan dog også aftale fisketure med en lokal fiskerbåd, der ofte gerne vil tjene en ekstra skilling.

Maden
Mad er ikke til at komme uden om, og på Koh Samet kan du få rigtig mange kæmperejer, blæksprutter, grøntsager osv. En grillet red snapper med løg, ingefær og kartofler er heller ikke helt dårligt! Prøv at besøge Ban Ploy Samed - den flydende restaurant. Gå ned til havnen og bliv sejlet ud til restauranten (ca.10 minutter). Her kan du nyde en virkelig romantisk middag til vands.

Øen rundt
Der er flere måder at komme øen rundt. Et af forslagene er at leje en 75 cc motorbike, og køre rundt til de spændende stedet (HUSK styrthjelmen!!!). Øen er ikke så stor, men det er alle tiders at køre rundt. Du kan også leje en speedbåd (evt. sammen med nogle andre) og sejle hele øen rundt. På vejen kommer du forbi 6-7 smukke bugter, hvor du kan spise friske fisk. Nogle af øens bugter er praktisk talt øde, hvis du kommer i lavsæsonen, så nyd freden. Det er balsam for sjælen, inden du skal hjem til stress og jag igen!

Dag 18: Afrejse fra Thailand

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 19: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Laos og Thailand. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Laos og Thailand.

Alle hoteller

Facaden

Villa Chitdara

Villa Chitdara er et charmerende, lille, familieejet hotel, hvor du straks vil føle dig hjmme!...

Upgradefra 323,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Villa Maly

Villa Maly er en lille oase midt i Luang Prabang. Det, der tidligere var hjem for royale huser...

Upgradefra 84,- kr.pr. personpr. dag
Facaden

Maison Dalabua

Maison Dalabua er et rigtig hyggeligt sted. Hotellet er utrolig flot bygget og når du går...

Alle hoteller

Restaurant

Pakse Hotel

Pakse Hotel er et ældre, men godt hotel, der ligger midt i byen, 100 meter fra Xe Don Floden....

Upgrade
Værelse

Champa Residence

Champa Residence er et simpelt men udmærket hotel bygget i smuk, laotisk stil. Det ligger uden...

Upgrade
Den hyggelige båd

Vat Phou Båd

Vat Phou Båd er en 34 meter lang, charmerende teaktræsbåd. Den tidligere færge er blevet...

Alle hoteller

En af træhytterne

Tree Hut Camp

Tree Hut Camp er et af de sjoveste overnatningssteder. Du bor simpelt, men i super dejlige...

Alle hoteller

Poolen

Rembrandt Hotel Bangkok

Rembrandt Hotel Bangkok er vores favorithotel i storbyen, og så ligger det simpelthen så godt i...

Upgradefra 208,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Thailand - Pullman Bangkok Hotel G

Pullman Bangkok Hotel G

Pullman Bangkok Hotel G er et stort, luksuriøst hotel lige midt i Silomkvarteret. Hotellet er...

Upgradefra 270,- kr.pr. personpr. dag

Chatrium Hotel Riverside

Chatrium Hotel Riverside er et lækkert hotel beliggende ned til Chao Praya floden i nærheden af...

Alle hoteller

Fællesområde

Toks Little Hut

Toks Little Hut er C&C Travels yndlingsresort på Koh Samet. Det er det, fordi beliggenheden...

Upgradefra 112,- kr.pr. personpr. dag
Baan Sup Pa Rod

Baan Sup Pa Rod

Baan Sup Pa Rod er et enkelt, meget hyggeligt og farvestrålende hotel med en helt særlig charme...

Upgradefra 184,- kr.pr. personpr. dag
Bar

Sai Kaew Beach Resort

Saikaew Beach Resort er et stort og moderne resort beliggende lige ved en af de mest populære...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til laos, thailand. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Laos og Thailand.

Luang Prabang

102.135644
19.882570

Ban Nong Luang

103.905192
18.188531

Pakse

105.818817
15.114328

Bangkok

100.501
13.7563

Koh Samet

101.454
12.567

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 okt 2018 - 14 dec 2018
Flyselskab
Etihad Airways
Voksne fra 20.890,-
Børn u/12 år fra 19.790,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2018 - 30 dec 2018
Flyselskab
Etihad Airways
Voksne fra 22.590,-
Børn u/12 år fra 20.990,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2018 - 08 feb 2019
Flyselskab
Etihad Airways
Voksne fra 20.890,-
Børn u/12 år fra 19.790,-
Afrejse i følgende periode 09 feb 2019 - 11 feb 2019
Flyselskab
Etihad Airways
Voksne fra 21.390,-
Børn u/12 år fra 20.190,-
Afrejse i følgende periode 12 feb 2019 - 06 apr 2019
Flyselskab
Etihad Airways
Voksne fra 20.690,-
Børn u/12 år fra 19.590,-
Afrejse i følgende periode 07 apr 2019 - 14 apr 2019
Flyselskab
Etihad Airways
Voksne fra 21.290,-
Børn u/12 år fra 19.990,-
Afrejse i følgende periode 15 apr 2019 - 22 jun 2019
Flyselskab
Etihad Airways
Voksne fra 20.390,-
Børn u/12 år fra 19.290,-
Afrejse i følgende periode 23 jun 2019 - 29 jul 2019
Flyselskab
Etihad Airways
Voksne fra 21.990,-
Børn u/12 år fra 20.590,-
Afrejse i følgende periode 30 jul 2019 - 30 sep 2019
Flyselskab
Etihad Airways
Voksne fra 20.390,-
Børn u/12 år fra 19.290,-
Afrejse i følgende periode 01 okt 2019 - 14 dec 2019
Flyselskab
Etihad Airways
Voksne fra 21.590,-
Børn u/12 år fra 20.590,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2019 - 30 dec 2019
Flyselskab
Etihad Airways
Voksne fra 23.290,-
Børn u/12 år fra 21.790,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2019 - 01 jan 2020
Flyselskab
Etihad Airways
Voksne fra 21.590,-
Børn u/12 år fra 20.590,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Luang Prabang-Pakse-Bangkok-Danmark.
Alle transporter på rejsen.
16 overnatninger på hotel med morgenmad.
3 udflugter i Nongluang: hængebroer, vandfald og zipline, vandretur og zipline, vandretur i junglen og klatring.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

På Toks Little Hut på Koh Samet får du også:
Aftensmad hver dag.
Seks friske kokosnøddejuice - dejlig forfriskende!
En stor eksotisk frugttallerken.
Fem timers udflugt i speedbåd til fem forskellige øer med frokost inkluderet.
Privat parasol og liggestol under hele opholdet.
To personers kajak-leje en hel dag.
Én gang manicure
En times thaimassage.

Ikke inkluderet: 

Visum til Laos.
Evt. olietillæg på flyvning mellem Laos og Thailand.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Bemærk: 

Kun 15 kilo bagage på flyvning mellem Laos og Thailand.

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Luang Prabang-Pakse-Bangkok-Danmark
Transport mellem lufthavne, havne, og hoteller med bil/minibus.
Transporten til og fra Koh Samet foregår med speedbåd.