Du er her: Lande > Malaysia (Borneo) > Rejser > Rejse 78

Malaysias spændende natur og dyreliv

15 dages rejse: 3 nætter Kota Kinabalu, 3 nætter Sukau Rainforest, 2 nætter Danum Valley og 4 nætter Kudat
Rejse: 
78
Rejser til Malaysia - Livlig by, flot regnskov og afslapning på strand
Byliv i Kota Kinabalu, orangutanger og grotter i Sukau Rainforest, vandfald og dyreliv i Danum Valley og oplevelser omkring stranden i Kudat.

På denne rejse skal du medbringe det gode fodtøj. Det første stop på rejsen er i byen Kota Kinabalu, hvor du kan udforske den livlig by, og alt den har at byde på. Se de mange flotte historiske bygninger, besøg museerne eller gå en tur igennem det farvestrålende markeder ved strandpromenaden. Her finder du et skønt syn af farverige frugter, grøntsager og krydderier. Næste stop på din rejse går til Sukan Rainforest, hvor du skal ud at udforske naturen. Du kommer ud at sejle på Kinabatangan floden, ser orangutaner og besøger grotterne, hvor flagermusene bor. I samme stil går turen videre til Danum Valley, hvor dyrelivet er rigt og naturen grøn med både hængebroer og vandfald. Efter al din energi er brugt i regnskoven tager du fat på sidste kapitel af rejsen, nemlig Kudat. Her kan du smide dig ved poolen og fordøje alle de nye indtryk, som du har fået, eller du kan få endnu flere spændende eventyr på opleveren.

Dag-til-dag

1. Afrejse fra Danmark
2. Ankomst Kota Kinabalu
3. Kota Kinabalu
4. Kota Kinabalu
5. Kota Kinabalu - Sukau Rainforest
6. Sukau Rainforest
7. Sukau Rainforest
8. Sukau Rainforest - Danum Valley
9. Danum Valley
10. Danum Valley - Kudat
11. Kudat
12. Kudat
13. Kudat
14. Kudat
15. Hjemkomst Danmark
 

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Malaysia (Borneo). Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse mod et land, der i den grad er unikt. Malaysia byder på frodig regnskov, grønne bjergområder, levende storbyer, strande i verdensklasse, et rigt kulturliv og et fantastisk dyreliv, du ikke møder andre steder i verden. Det er et mekka for naturelskere - og ligegyldigt om du er til afslapning eller aktive oplevelser, ja så kan du godt læne dig tilbage, nyde flyveturen og glæde dig til de oplevelser, der venter dig...

Dag 2: Velkommen til Kota Kinabalu!

I dag bliver du budt velkommen til Kota Kinabalu i Sabah på Borneo.

Kota Kinabalu er en stor og pulserende by med over 600.000 indbyggere og dermed er den en af de største byer på Borneo!

Tag på en byrundtur og se Kota Kinabalu. Turen kan arrangeres gennem hotellet, eller af en af de mange rejsebureauer på gaden. Eller tag en tur op på Signal Hill og se den fantastiske udsigt over hele Kota Kinabalu by. Fortsæt til Sabah Foundation Building, som er en af de eneste hængende bygninger. Tag også forbi Sabah State Museum, hvor du kan lære om Sabahs historie og se mange nye kunstgenstande. Atkinson Clock Tower er også et besøg værd. Dette klokketårn er noget af det eneste, der overlevede bombningen af Kota Kinabalu i 1945. Det blev bygget i 1905 af træ og har sit navn efter F.G. Atkinson, som var den første distrikt officer på stedet, indtil han døde af malaria i en alder af 28.

Dag 3-4: Udforsk den livlige by!

Sørg for at få oplevet alt, hvad der er værd at opleve i byen.

Hvad med at tage en tur til en af de mange pæle-landsbyer, eller besøge det lokale marked med frugt, grønt, kød, drikkevarer og alt, hvad hjertet begærer. Alt hvad du ser er hjemmedyrket og fri for sprøjtemidler. Det er et skønt syn at gå en tur igennem dette farvestrålende marked, med alle disse forskellige krydderier m.m.

Hvis du har meget mod og har brug for at prøve kræfter med naturen, kan du tage på en heldagstur til Tamparuli-distriktet, hvor du kan White Water Rafte. Eller hvad med en Wildlife Safari i junglen, hvor du bl.a. har mulighed for at se proboscis-aber og de sjældne sølvhaleaber, masser af forskellige fugle, krokodiller og ildfluer.

Dag 5: Velkommen til Sukau Rainforest!

I dag skal du videre til Sukau Rainforest, men først skal du besøge Sepilok Orangutang Rehabiliteringscenter. Stedet her gør et stort arbejde for at hjælpe orangutanger, som af den ene eller anden grund skal hjælpes tilbage til naturen. De Orangutanger, som stadig er afhængige af at blive fodret, vil dukke op til fodringstid, så her har du muligheden for at se de flotte dyr på tættere hold fra en udkigsplatform. Du vil inden fodringen se en videopræsentation om stedet, og så vil du få lidt at vide om, hvad der er tilladt og ikke tilladt omkring orangutangerne. Du må fx ikke se dem direkte i øjnene, da det kan opfattes som en udfordring til kamp.

Du skal på en sejltur på Kinabatangan floden, hvor du kan være heldig at se nogle af områdets spændende dyr. Der er især rigtig god mulighed for at spotte sjældne fugle, så hold godt øje med træernes kroner! Her lever også pygmæelefanter, krokodiller, næseaber og orangutanger, så hvis du er heldig, spotter du flere spændende dyr. Du spiser aftensmad i lyset fra stearinlys med udsigt over floden, og bagefter skal du se et slide show omkring stedet.

Dag 6: En dag på vandet.

Kl. 6 om morgenen sejler du op ad Kinabatangan floden til Kelenanap Oxbow søen, hvor du kan kigge efter fugle og vilde dyr. Bagefter spiser du morgenmad og fortsætter så på en spændende tur, hvor du har god mulighed for at se næsehornsfugle. Om eftermiddagen skal du på endnu en sejltur.

Dag 7: Grottetur og gåtur i regnskoven

Du starter dagen med en tidlig morgensejltur til Menanggol floden med en lydløs båd, så du rigtig kan spejde efter vilde dyr. Efter frokost skal du 27 kilometer ind i landet til Gomantong grotterne. Du vandrer i ca. 20 minutter igennem regnskoven, til du når indgangen til grotten. Her kan du se sjove blomster, og det vrimler med flagermus, krabber og svaler, som bor i klippevæggene. Hvis det er sæson, kan du se, hvordan folk i området har indsamlet svalerederne. Grotterne er omgivet af regnskov og figentræer, og derfor kan du også være heldig at spotte vilde orangutanger! Du bliver ved grotterne ind til solnedgang, hvor der venter dig et imponerende syn, når de over 2 millioner flagermus flyver ud for at nyde natten. Indimellem kommer en ørn forbi og snupper en flagermus til aftensmad! Så går turen tilbage til lodgen.

Dag 8: Videre til Danum Valley

I dag går turen videre til Danum Valley!

Danum Valley Conservation Area er et stort område med dyb og uberørt lavlandsregnskov. Her får planter og dyr lov til at leve og gro i fred og ro. Og dyr er der mange af! Mest kendt er Borneos "Big 5" - de fem store dyr, som du kan opleve i helt uspolerede omgivelser: orangutanger, pygmæelefanter, krokodiller, næseaber og næsehornsfugle. Her er også masser af andre dyr og fugle - og op til 200 forskellige slags planter per hektar! Du kan beundre den flotte natur oppefra på nogle af de mange hængebroer, der forbinder træernes top. Og har du lyst til at svømme ved vandfald eller vandre gennem skoven, ja så er du kommet til det rette sted. Det hele kan du gøre uden nærmest at støde på en anden turist!

Fremme på Borneo Rainforest Lodge nyder du en frokost, og så er det ud at udforske naturen på små stier langs floden. Om aftenen viser din guide dig et slideshow og fortæller dig om området. Hvis vejret tillader det, skal du på aftentur i junglen og kigge efter øjne i natten.

Dag 9: En hel dag i regnskoven!

Du har nu hele dagen i regnskoven, og der venter en masse spændende oplevelser. Tidligt om morgenen skal du ud og se på fugle og andre dyr, og du kommer forbi en skrænt med ældgamle kister - en slags gravplads. Trek nu videre til et vandfald og se dig omkring. Du kan bade, hvis du har lyst, så husk endelig badetøj - det er dejligt med en forfriskende dukkert efter en lang vandretur. Du spiser frokost på lodgen, og så skal du igen ud og opleve området, men denne gang skal du se det hele fra oven på hængebroer i trætoppene!

Dag 10: Videre til Kudat

I dag går turen videre til fredfyldte Kudat! 

Kudat ligger på Borneos allernordligste spids. Her kan du opleve flotte, gamle fiskerbåde, spændende markeder og imponerende kinesiske templer. Kudat var tilbage i 1900 tallet hovedstad i Borneo og en vigtig handelsby. Mange af gaderne har kinesiske navne, som stammer fra dengang kineserne havde store kokosnødeplantager her. 

Dag 11-13: Markeder, snorkling og smukke strande

Nu har du masser af tid til at udforske dejlige Kudat.

Besøg Tamu Kudat, som er et stort marked med tropiske frugter, tørret fisk og spiseligt tang. Tag på snorkeltur på en af Kudats smukke hvide strande, hvor du kan udforske livet under havoverfladen og se flotte, farverige fisk. Du kan også geare helt ned på en af strandene i fredfyldte omgivelser - du har nærmest de smukke hvide strande helt for dig selv.  

Dag 14: Afrejse fra Malaysia

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 15: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Malaysia (Borneo). Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Malaysia (Borneo).

Alle hoteller

Horizon Hotel

Horizon Hotel

Horizon er et moderne og luksuriøst hotel, der ligger i gåafstand til shoppingcentre,...

Upgrade
Shangri-La's Rasa Ria Resort & Spa

Hotel Shangri-La Rasa Ria Resort & Spa

Hotel Shangri-La ligger i nærheden af restauranter, shopping og flere af Kota Kinabalus...

Alle hoteller

Upgradefra 662,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Malaysia - Gaya Island Resort

Gaya Island Resort

Gaya Island Resort er et smukt og lækkert resort, som ligger lige ud til stranden på Gaya...

Alle hoteller

Sukau Rainforest Lodge

Sukau Rainforest Lodge

Sukau Rainforest Lodge blev bygget i 1995 og er bygget på pæle. Der er 20 værelser, lounge,...

Alle hoteller

Borneo Rainforest Lodge

Borneo Rainforest Lodge

Borneo Rainforest Lodge er et rigtig dejligt sted beliggende i storslåede omgivelser ved Danum-...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til malaysia (borneo). Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Malaysia (Borneo).

Kota Kinabalu

116.158976
6.020467

Sukau Rainforest

118.282208
5.497511

Danum Valley

117.687613
4.964077

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 02 jan 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
Singapore Airlines
Voksne fra 27.990,-
Børn u/12 år fra 25.990,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 30 jun 2019
Flyselskab
Singapore Airlines
Voksne fra 29.290,-
Børn u/12 år fra 27.390,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2019 - 31 aug 2019
Flyselskab
Singapore Airlines
Voksne fra 30.390,-
Børn u/12 år fra 28.490,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2019 - 31 dec 2019
Flyselskab
Singapore Airlines
Voksne fra 29.690,-
Børn u/12 år fra 27.690,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Kota Kinabalu-Sandakan-Lahad Datu og Kota Kinabalu-Danmark.
Al transport på rejsen. 
12 overnatninger: 5 med helpension i Sukau Rainforest og Danum Valley og 7 med morgenmad.
Udflugter som beskrevet.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Turistskat på 10 MYR (15 kr.) pr. nat på alle hoteller og resorts. Skatten betaler du på hotellerne.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Bemærk: 

Weekendtillæg kan forekomme.

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Kota Kinabalu-Sandakan-Lahad Datu-Kota Kinabalu-Danmark.
Alle transporter på rejsen er med bil/minibus.