Du er her: Lande > Malaysia (Borneo) > Rejser > Rejse 51

Kuala Lumpur og masser af strand

12 dages rejse: 3 nætter Kuala Lumpur og 6 nætter Langkawi
Rejse: 
51
Malaysia rejser - Langkawi
Brug et par dage på kultur og shopping i verdensklasse i Kuala Lumpur, og slut af med daseferie på Langkawis skønne strande.

Kuala Lumpur er en multikulturel millionby, der byder på masser af gode oplevelser. Malaysisk kunst, islamisk arkitektur, indiske templer, Petrona Towers, Malaysias nationalmuseum, markederne i Chinatown og Little India, samt hindu-templet Batu Caves, der ligger ca. 15 minutters kørsel fra Kuala Lumpur. Efter et par dage i storbyen er det tid til at komme ned i gear på øen Langkawi. Her er fantastiske strande, skjulte bugter, store kalkstenshuler og tæt, frodig regnskov. Øen er ikke større, end at du kan leje en taxi og køre en tur øen rundt. Du kan besøge Underwater World, der er Asiens største undervandsakvarium, tage på tur i regnskoven eller udforske øen på hesteryg. Her er også gode dykker- og snorkelmuligheder, da farvandet omkring øen byder på flotte koraller og et rigt fiskeliv. Du bestemmer helt selv, om du vil slappe af på stranden eller kaste dig ud i nogle af de oplevelser, som øen har at byde på.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Kuala Lumpur
 3. Kuala Lumpur
 4. Kuala Lumpur
 5. Kuala Lumpur - Langkawi
 6. Langkawi
 7. Langkawi
 8. Langkawi
 9. Langkawi
 10. Langkawi
 11. Langkawi
 12. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Malaysia (Borneo). Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse mod et land, der i den grad er unikt. Malaysia byder på frodig regnskov, grønne bjergområder, levende storbyer, strande i verdensklasse, et rigt kulturliv og et fantastisk dyreliv, du ikke møder andre steder i verden. Det er et mekka for naturelskere - og ligegyldigt om du er til afslapning eller aktive oplevelser, ja så kan du godt læne dig tilbage, nyde flyveturen og glæde dig til de oplevelser, der venter dig...

Dag 2: Velkommen til Kuala Lumpur!

I dag ankommer du til Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur.

Storbyen er en levende blanding af kunst, kultur og storslået arkitektur, hvilket gør den malaysiske hovedstad til en uforglemmelig by at besøge. Selvom Kuala Lumpur umiddelbart fremstår ret moderne med en imponerende skyline, har den, modsat så mange andre storbyer i Fjernøsten, formået at beholde meget af sit oprindelige særpræg.

Dag 3: Udflugt til Batu Cave

Du skal en tur ud til Batu Caves, ca. 15 minutters kørsel (13 km) uden for Kuala Lumpur. Batu Caves er et hindu-tempel placeret på toppen af en klippe. For at komme herop skal du lige bestige de 272 trin op til templet, så du får sved på panden. Selve templet er et imponerende stort rum i klippen, og her er dejlig køligt at komme ind efter en varm tur op ad trapperne. Det koster ingenting at besøge templet, men donationer er selvfølgelig velkomne.

Dag 4: Udforsk Kuala Lumpur

Du skal nu ud og opleve byen!

I centrum er der stadig mange gamle huse og bygninger fra kolonitiden. Byens multikulturelle islæt er ikke til at tage fejl af: Malaysisk kunst, islamisk arkitektur, indiske templer, markederne i Chinatown og Little India gør et besøg her til en spændende og farverig oplevelse. Selvom Kuala Lumpur er en millionby, så kan du roligt gå ud om aftenen. Her er masser af gode spisesteder og sjove steder at gå i byen, og så er der selvfølgelig altid natmarkedet, der har åbent til langt ud på de små timer.

Byens vartegn og Asiens mest kendte bygningsværk er Petronas Towers. På toppen er der en roterende restaurant, hvor maden er overraskende god. Det er muligt at bestille billetter over nettet. Tvillingetårnene, der engang var verdens højeste, skyder op midt i byen med sine 421 meter og er et absolut must at se. Du kan nyde den storslåede udsigt over byen fra toppen eller besøge Kuala Lumpur Tower, der både har udsigten over byen samt tårnene, der er et fantastisk syn. Omkring tvillingetårnene i distriktet KLCC er der mange flotte caféer, butikker og uendeligt mange restauranter.

Hvis du endnu ikke er mættet af kulturelle oplevelser, så kan det anbefales at se Moskéen Masjid Jamek, Nationalmuseet og Sultan Abdul Samas bygningen. Masjid Jamek er et storslået stykke muslimsk arkitektur. Moskéen, der blev opført i 1909, ligger hvor floderne Klang og Gombak løber sammen. Det var på præcis dette sted, at Kuala Lumpur blev grundlagt. Moskéen har forgyldte løgkupler, hvælvede søjlegange og smukke marmorgulve og ligger i en fredfyldt palmehave. Malaysias nationalmuseum ligger i Kuala Lumpur, og her kan man se ægte kranier fra nogle af ofrene for fortidens hovedjægere. Sultan Abdul Samas bygningen blev opført mellem 1894 og 1897 af den britiske arkitekt A.C. Norman og betragtes som et af hovedstadens kendetegn. Bygningen er en smuk blanding af victoriansk og maurisk byggestil. I dag har Højesteret og Justitsministeriet kontor i bygningerne.

Hvis du er til shopping, så er Kuala Lumpur det helt rette sted. Du kan blandt andet købe dig fattig i guld, juveler, skønne stoffer, tøj, sko og mærkevarer produceret under licens, lokalt kunsthåndværk - som batik, marmorting, kurve og alskens souvenirs. Alle disse ting gør, at det er altafgørende at rejse ud med en halvtom kuffert, for den vil med garanti være propfyldt, når du rejser hjem...

Dag 5: Velkommen til Langkawi!

I dag bliver du budt velkommen på Langkawi - en middelstor ø ud for det nordvestlige hjørne af den malaysiske halvø.

Langkawi er den største i en øgruppe på omtrent 99 øer, og den ligger pænt klemt inde mellem Sumatra og den malaysiske halvø, så monsunvinden fra det Indiske Ocean når ofte at aftage i styrke inden den når Langkawis mange bugter. Øen byder på både skjulte bugter, kalkstenshuler, regnskov, solfyldte strande og blåt vand, og er oplagt til romantik og selvforkælelse. Strandene er helt fantastiske, vandet klart og varmt, og udsigten er helt utrolig på alle tidspunkter af døgnet, især når solen sænker sig i det Indiske Ocean. Den to kilometer lange Pantai Beach er øens mest populære strand, og det er også her, man finder de fleste hoteller.

Maden på Langkawi er også dejlig, alt kan findes på menukortet, men "alt godt fra havet" er helt bestemt i en klasse for sig.

Dag 6-10: Nyd livet på dejlige Langkawi

Du skal selvfølgelig dase en hel masse ved stranden, slikke sol, bade, slentre ture langs vandet og bare slappe...

Har du lyst til andet end at dase på stranden, er der rige muligheder både til vands og til lands. Tag på tur i regnskoven eller udforsk øen på hesteryg. Er du vild med vindsurfing eller sejlads, er havet omkring øen perfekt. Eller du kan se det hele lidt fra oven og prøve parasailing. Udbuddet af seværdigheder på Langkawi er begrænset, men besøg bl.a. vandfaldene Seven Wells og Durian Perangin, Underwater World, der er Asiens største undervandsakvarium, og "Sommerpaladset" der blev bygget til det formål at danne scene for filmen "Anna og Kongen". Du skal selvfølgelig også se Langkawi Sky Bridge, hvor du nærmest går rundt over bjergene og har en fantastisk udsigt ud over hele øen og de nærliggende øer.

Langkawi er ikke større, end at det sagtens kan lade sig gøre at leje en taxi og køre en tur øen rundt. Enkelte områder kræver dog, at man har taget vandrestøvlerne med, da man skal på en lille vandretur igennem frodig regnskov før åbenbaringen viser sig som en lille bugt.

Langkawi har status som toldfrit område, og du kan med fordel købe elektronik (husk dog at overholde beløbsgrænsen for indførelse af varer i Danmark). Desuden finder du et rigt udbud af lokale souvenirs fra skakbrætter udskåret af Langkawi-marmor til det fineste, malaysiske batik. Du kan også prøve Air Gamat, en traditionel mirakelkur - brygget på søpølse.

Er du til dykning, så har Langkawi også utrolig meget at byde på. Der findes flere dykkercentre på Langkawi, og der tilbydes både snorkel- og dybhavsdykning, hvilket anbefales på det kraftigste. Farvandet omkring øen byder både på flotte koraller og et rigt fiskeliv - der er bl.a. mulighed for at at se sorttippede revhajer, barracudaer og havaborrer.

Dag 11: Afrejse fra Malaysia

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 12: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Malaysia (Borneo). Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Malaysia (Borneo).

Alle hoteller

Swiss Inn Kuala Lumpur

Swiss Inn Kuala Lumpur

Swiss Inn ligger super godt midt i den travle Chinatown med al sit hyggelige liv og virvar. Der...

Upgradefra 477,- kr.pr. personpr. dag
Parkroyal Kuala Lumpur

Parkroyal Kuala Lumpur

Parkroyal Kuala Lumpur er et flot hotel centralt placeret i Kuala Lumpur tæt på et stort udvalg...

Upgradefra 456,- kr.pr. personpr. dag
Renaissance Kuala Lumpur Hotel

Renaissance Kuala Lumpur Hotel

Renaissance Kuala Lumpur har 921 værelser og suiter, og så er her spa, flere gode restauranter...

Alle hoteller

The Frangipani Langkawi Resort

The Frangipani Langkawi Resort

The Frangipani er et miljøvenligt resort, der ligger på en lang strækning af blødt, gyldent sand...

Upgradefra 1051,- kr.pr. personpr. dag
Casa Del Mar

Casa Del Mar

Casa Del Mar er en sand perle. Det er et lille eksklusivt boutique hotel med ca. 40 værelser....

Upgradefra 746,- kr.pr. personpr. dag
Berjaya Langkawi Resort

Berjaya Langkawi Resort

Berjaya Langkawi Resort er et lækkert resort med privat strand, masser af aktiviteter og...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til malaysia (borneo). Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Malaysia (Borneo).

Kuala Lumpur

101.689430
3.139689

Langkawi

99.789745
6.381270

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 16 sep 2018 - 13 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 15.490,-
Børn u/12 år fra 13.890,-
Afrejse i følgende periode 14 dec 2018 - 17 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 17.890,-
Børn u/12 år fra 15.690,-
Afrejse i følgende periode 18 dec 2018 - 19 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 19.390,-
Børn u/12 år fra 17.190,-
Afrejse i følgende periode 19 dec 2018 - 23 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 20.590,-
Børn u/12 år fra 17.990,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2018 - 25 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 18.990,-
Børn u/12 år fra 16.890,-
Afrejse i følgende periode 25 dec 2018 - 27 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 19.790,-
Børn u/12 år fra 17.490,-
Afrejse i følgende periode 28 dec 2018 - 30 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 17.990,-
Børn u/12 år fra 16.190,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2018 - 01 jan 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 15.490,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 10 feb 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 17.990,-
Børn u/12 år fra 16.190,-
Afrejse i følgende periode 11 feb 2019 - 28 feb 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.490,-
Børn u/12 år fra 14.590,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 15.590,-
Børn u/12 år fra 13.990,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 11 apr 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 17.890,-
Børn u/12 år fra 16.290,-
Afrejse i følgende periode 12 apr 2019 - 21 apr 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 18.790,-
Børn u/12 år fra 16.990,-
Afrejse i følgende periode 22 apr 2019 - 21 jun 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 17.890,-
Børn u/12 år fra 16.290,-
Afrejse i følgende periode 22 jun 2019 - 08 jul 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 18.790,-
Børn u/12 år fra 16.990,-
Afrejse i følgende periode 09 jul 2019 - 31 okt 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 17.890,-
Børn u/12 år fra 16.290,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Kuala Lumpur-Langkawi-Danmark.
Alle transporter på rejsen.
8 overnatninger.
Udflugt i Kuala Lumpur til Batu Caves.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Turistskat på 10 MYR (15 kr.) pr. nat på alle hoteller og resorts. Skatten betaler du på hotellerne.
Turistskat på Langkawi, som betales på hotellet.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Bemærk: 

Bemærk højt depositum på denne rejse da billetterne skal udstedes inden for 24 timer.

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Kuala Lumpur-Langkawi-Danmark.
Transport mellem lufthavne og hoteller med bil/minibus.