Du er her: Lande > Malaysia (Borneo) > Rejser > Rejse 64

Malaysias regnskov og tropiske Perhentian Island

15 dages rejse: 2 nætter Kuala Lumpur, 2 nætter Taman Negara, 2 nætter Kuala Terengganu og 6 nætter Perhentian
Rejse: 
64
Rejser til Malaysia - Perhentian Island
Storbystemning i Kuala Lumpur, smukke naturoplevelser i Taman Negara, storslåede moskéer i Kuala Terengganu og afslapning på dejlige Perhentian Island.

Efter et par dage med bunkevis af kulturelle oplevelser og fantastisk shopping i Kuala Lumpur, skal du videre til den smukke Taman Negara Nationalpark. Her skal du bo midt i en af verdens ældste regnskove, så du kommer virkelig tæt på naturen! Du skal ud på flere spændende udflugter - bl.a. en nattesafari, hvor du skal spejde efter lysende øjne i den mørke skov, og en canopywalk, hvor du ser regnskoven fra oven, når du går på en hængebro helt oppe i trækronerne. Videre til Kuala Terengganu, der er en smuk, mindre by ved kysten. Her kan du få dagene til at gå med at se de flotte moskéer og købe farverige saronger på markedet. Sidste stop er det tropiske øliv på Perhentian Island, hvor du har god tid til at nyde de skønne strande. Udover at slentre rundt blandt palmetræer, kan du tage på udflugt og opleve andre sider af øen. Tag ud at snorkle og se verden under vandoverfladen eller tag på en trekkingtur og oplev naturen. Brug dagene på lige det, du har lyst til!

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Kuala Lumpur
 3. Kuala Lumpur
 4. Kuala Lumpur - Taman Negara
 5. Taman Negara
 6. Taman Negara -  Kuala Terengganu
 7. Kuala Terengganu
 8. Kuala Terengganu - Perhentian Island
 9. Perhentian Island
 10. Perhentian Island
 11. Perhentian Island
 12. Perhentian Island
 13. Perhentian Island
 14. Perhentian Island
 15. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Malaysia (Borneo). Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse mod et land, der i den grad er unikt. Malaysia byder på frodig regnskov, grønne bjergområder, levende storbyer, strande i verdensklasse, et rigt kulturliv og et fantastisk dyreliv, du ikke møder andre steder i verden. Det er et mekka for naturelskere - og ligegyldigt om du er til afslapning eller aktive oplevelser, ja så kan du godt læne dig tilbage, nyde flyveturen og glæde dig til de oplevelser, der venter dig...

Dag 2: Velkommen til Kuala Lumpur!

I dag ankommer du til Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur.

Storbyen er en levende blanding af kunst, kultur og storslået arkitektur, hvilket gør den malaysiske hovedstad til en uforglemmelig by at besøge. Selvom Kuala Lumpur umiddelbart fremstår ret moderne med en imponerende skyline, har den, modsat så mange andre storbyer i Fjernøsten, formået at beholde meget af sit oprindelige særpræg.

Dag 3: Se dig omkring i Malaysias hovedstad

Du skal nu ud og opleve byen!

I centrum er der stadig mange gamle huse og bygninger fra kolonitiden. Byens multikulturelle islæt er ikke til at tage fejl af: Malaysisk kunst, islamisk arkitektur, indiske templer, markederne i Chinatown og Little India gør et besøg her til en spændende og farverig oplevelse. Selvom Kuala Lumpur er en millionby, så kan du roligt gå ud om aftenen. Her er masser af gode spisesteder og sjove steder at gå i byen, og så er der selvfølgelig altid natmarkedet, der har åbent til langt ud på de små timer.

Byens vartegn og Asiens mest kendte bygningsværk er Petronas Towers. På toppen er der en roterende restaurant, hvor maden er overraskende god. Det er muligt at bestille billetter over nettet. Tvillingetårnene, der engang var verdens højeste, skyder op midt i byen med sine 421 meter og er et absolut must at se. Du kan nyde den storslåede udsigt over byen fra toppen eller besøge Kuala Lumpur Tower, der både har udsigten over byen samt tårnene, der er et fantastisk syn. Omkring tvillingetårnene i distriktet KLCC er der mange flotte caféer, butikker og uendeligt mange restauranter.

Du må ikke snyde dig selv for en tur ud til Batu Caves, ca. 15 minutters kørsel (13 km) uden for Kuala Lumpur centrum. Batu Caves er et hindu-tempel placeret på toppen af en klippe. For at komme herop skal du lige bestige de 272 trin op til templet. Selve templet er et imponerende stort rum i klippen og her er dejlig køligt at komme ind efter en varm tur op ad trapperne. Det koster ingenting at besøge templet, men donationer er selvfølgelig velkomne. Hvert år i januar eller starten af februar måned valfarter op til 1 million pilgrimme til Batu Caves for at deltage i den årlige, hellige hindu-festival, Thaipusam. Hvis du er i byen under Thaipusam, så tag ud til Batu Caves og oplev denne fantastiske festival. Det er varmt, støvet, voldsomt, fascinerende og spændende. Der er larm og musik og folk der nærmest er i trance. Du vil kunne se familier, hvor manden har spiddet sig selv med kroge og spidse genstande i ryggen og igennem kinderne eller tungen. Familien støtter og opmuntrer ham, mens de bevæger sig op til templet af de 272 trappetrin.

Hvis du endnu ikke er mættet af kulturelle oplevelser, så kan det anbefales at se Moskéen Masjid Jamek, Nationalmuseet og Sultan Abdul Samas bygningen. Masjid Jamek er et storslået stykke muslimsk arkitektur. Moskéen, der blev opført i 1909, ligger hvor floderne Klang og Gombak løber sammen. Det var på præcis dette sted, at Kuala Lumpur blev grundlagt. Moskéen har forgyldte løgkupler, hvælvede søjlegange og smukke marmorgulve og ligger i en fredfyldt palmehave. Malaysias nationalmuseum ligger i Kuala Lumpur, og her kan man se ægte kranier fra nogle af ofrene for fortidens hovedjægere. Sultan Abdul Samas bygningen blev opført mellem 1894 og 1897 af den britiske arkitekt A.C. Norman og betragtes som et af hovedstadens kendetegn. Bygningen er en smuk blanding af victoriansk og maurisk byggestil. I dag har Højesteret og Justitsministeriet kontor i bygningerne.

Hvis du er til shopping, så er Kuala Lumpur det helt rette sted. Du kan blandt andet købe dig fattig i guld, juveler, skønne stoffer, tøj, sko og mærkevarer produceret under licens, lokalt kunsthåndværk - som batik, marmorting, kurve og alskens souvenirs. Alle disse ting gør, at det er altafgørende at rejse ud med en halvtom kuffert, for den vil med garanti være propfyldt, når du rejser hjem...

Dag 4: Velkommen til Taman Negara - af sted på nattetur i junglen

I dag skal du videre til Taman Negara, hvor du kan vandre gennem junglen, mens fuglene flyver over hovedet på dig, og krybdyrene skynder sig af vejen, før du kommer.

Taman Negara Nationalpark er en ældgammel regnskov (muligvis den ældste i verden) og byder på et virkelig rigt fugle- og dyreliv, samt en masse plantearter. I parken findes bl.a. elefanter, vildsvin, leoparder, tigre og mange forskellige aber.

I aften skal du på en natjungletur, hvor du går i junglen i mørket og spejder efter dyreøjne. Det er virkelig spændende - og også lidt uhyggeligt, men du har selvfølgelig en guide med dig, som kender området.

Dag 5: Trekking og hængebroer i Taman Negaras jungle

Taman Negara Nationalpark byder på flere forskellige spændende aktiviteter.

I dag skal du på en heldagstur, hvor du trekker gennem junglen op ad Bukit Teresek, en høj bakke med en skøn udsigt. Det er måske en hård tur, men oppe fra toppen har du en fantastisk udsigt over junglen med bjergene i det fjerne – du kan blandt andet se det kæmpestore bjerg, Gunung Tahan. Nu skal du prøve en Canopywalk – det er nok opholdets højdepunkt – bogstaveligt talt – for det er virkelig en oplevelse, og du er højt oppe! Det er en gåtur på en udspændt hængebro i ca. 30 meters højde i regnskovens trækroner! En helt unik oplevelse – regnskoven ser helt anderledes ud heroppe fra!

Dag 6: Velkommen til Kuala Terengganu!

I dag går turen videre til Kuala Terengganu.

Kuala Terengganu er en smuk, mindre by, der ligger ved kysten og har mange moskéer. Især er Crystal Mosque værd at se! Byen er et center for håndværk og kunst, og her kan du finde batikstoffer, væverier, messingkrukker og meget, meget mere. Byen ligger på en halvø, og er altså næsten omgivet af havet. Her er et flot palads, et spændende marked og et godt museum. Terengganu State Museum, som er byens museum, er en flot bygning hvor du kan blive klogere på byen og folkets historie. Her er et godt marked, Pasar Besar, hvor du bl.a. kan købe lækker og frisk frugt, silke eller måske en sarong? Ellers bør du tage på et af natmarkederne, hvor du kan få god lokal mad, til meget billige penge.

Dag 7: Udforsk den lille, hyggelige by, Kuala Terengganu

Dagen i dag har du fri til at gøre, hvad du har lyst til - tag evt. på en udflugt til Tenggol Island.

Byen blev blandt andet grundlagt af kinesiske handlende, er derfor er her selvfølgelig også en Chinatown i byen. Det er ikke den største bydel, men den er meget farverig og charmerende med mange små traditionelle butikker, cafeer og restauranter. Her vil du kunne spise gode kinesiske retter, men også malaysisk og indisk. Tag evt. en tur med de såkaldte Cas Ligas busser, som er flot dekoreret, og nærmest ligner traditionelt hus – bare med hjul. Syd for byen ligger der mange flotte strande.

Dag 8: Velkommen til Perhentian Island

I dag ankommer du til Perhentian Island, som ligger ca. 20 kilometer fra fastlandet i det nordlige Malaysia. Her er rigtig lagt i ovnen til bounty eventyr mellem palmerne. Nyd de lækre strande og bad i det fantastiske turkisblå vand. Specielt på stranden Teluk Pauh, med store sten, er sandet og vandet utroligt lækkert. Du er ankommet til den afslappende del af din rejse.

Dag 9-13: Nyd livet på stranden på Perhentian Island

De næste dage står på ren afslapning!

Slap af og nyd ølivet under solen. Udnyt det krystalklarer vand og tag på udforskning under overfladen. Der er et utal af dykkersteder omkring Perhentian Island, hvor vraget Sugar Ship Wreck er ret populært. Det sank i år 2000 og ligger på ca. 18-20 meters dybde. Generelt er her mange gode dykkersteder, hvor mange hoteller og ressorts har eget dykkercenter. Har du ikke dykkercertifikat, kan du sagtens tage en snorkel og maske på og svømme ud til de smukke koralrev, som ligger lidt fra stranden, med forskellige og flotte fisk.

Har du fået nok af at være ude i vandet hele tiden eller ligge og dase den på stranden, kan du tage på en trekkingtur i regnskoven, som nærmest starter helt ude ved strandene. Brug tiden, som du lyster - du har nok dage til det.

Dag 14: Afrejse fra Malaysia

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 15: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Malaysia (Borneo). Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Malaysia (Borneo).

Alle hoteller

Swiss Inn Kuala Lumpur

Swiss Inn Kuala Lumpur

Swiss Inn ligger super godt midt i den travle Chinatown med al sit hyggelige liv og virvar. Der...

Upgradefra 477,- kr.pr. personpr. dag
Parkroyal Kuala Lumpur

Parkroyal Kuala Lumpur

Parkroyal Kuala Lumpur er et flot hotel centralt placeret i Kuala Lumpur tæt på et stort udvalg...

Upgradefra 456,- kr.pr. personpr. dag
Renaissance Kuala Lumpur Hotel

Renaissance Kuala Lumpur Hotel

Renaissance Kuala Lumpur har 921 værelser og suiter, og så er her spa, flere gode restauranter...

Alle hoteller

Mutiara Taman Negara

Mutiara Taman Negara

Mutiara Taman Negara Resort er et rigtig dejligt resort, der ligger ned til floden midt i en af...

Alle hoteller

Primula Beach Resort

Primula Beach Resort

Pruimula Beach Resort ligger ud til vandet og har flot udsigt over havet. Herfra er det rimelig...

Alle hoteller

Perhentian Island Resort

Perhentian Island Resort

Perhentian Island Resort er et dejligt lidt ældre hotel, der ligger i smukke tropiske omgivelser...

Upgradefra 323,- kr.pr. personpr. dag
Bubu Longbeach Resort

Bubu Longbeach Resort

BuBu Long Beach ligger på Long Beach, lige ned til vandet. Værelserne har alle privat bad/toilet...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til malaysia (borneo). Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Malaysia (Borneo).

Kuala Lumpur

101.689430
3.139689

Taman Negara

102.404661
4.392151

Kuala Terengganu

103.141839
5.336929

Perhentian Islands

102.762447
5.905907

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 nov 2018 - 13 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 19.990,-
Børn u/12 år fra 18.290,-
Afrejse i følgende periode 14 dec 2018 - 18 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 22.290,-
Børn u/12 år fra 19.990,-
Afrejse i følgende periode 19 dec 2018 - 23 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 23.490,-
Børn u/12 år fra 20.990,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2018 - 25 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 21.790,-
Børn u/12 år fra 19.690,-
Afrejse i følgende periode 25 dec 2018 - 27 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 22.590,-
Børn u/12 år fra 20.290,-
Afrejse i følgende periode 28 dec 2018 - 30 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 20.790,-
Børn u/12 år fra 18.990,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2018 - 01 jan 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 19.990,-
Børn u/12 år fra 18.290,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 28 feb 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 20.890,-
Børn u/12 år fra 18.990,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 19.990,-
Børn u/12 år fra 18.390,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 11 apr 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 20.690,-
Børn u/12 år fra 18.990,-
Afrejse i følgende periode 12 apr 2019 - 21 apr 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 21.590,-
Børn u/12 år fra 19.790,-
Afrejse i følgende periode 22 apr 2019 - 21 jun 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 20.690,-
Børn u/12 år fra 18.990,-
Afrejse i følgende periode 22 jun 2019 - 08 jul 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 21.990,-
Børn u/12 år fra 20.190,-
Afrejse i følgende periode 09 jul 2019 - 15 sep 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 21.190,-
Børn u/12 år fra 19.590,-
Afrejse i følgende periode 16 sep 2019 - 31 okt 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 20.690,-
Børn u/12 år fra 18.990,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Kuala Lumpur og Kuala Terengganu-Kota Bharu-Kuala Lumpur-Danmark.
Alle transporter på rejsen.
12 overnatninger: 11 med morgenmad og 2 med fuld pension i Taman Negara.
2 udflugter: Nattetur i junglen og tur med trekking, hængebroer og vandfald i Teman Negara.

Ikke inkluderet: 

Turistskat på 10 MYR (15 kr.) pr. nat på alle hoteller og resorts. Skatten betaler du på hotellerne.
Gebyr til bevaring af marineparker – 15 MYR (45 kr.) pr. voksen og halv pris pr. barn. Gebyret betaler du på båden.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Bemærk: 

Weekendtillæg kan forekomme.

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Kuala Lumpur og Kuala Terengganu-Kota Bharu-Kuala Lumpur-Danmark.
Transport mellem lufthavne og hoteller med bil/minibus.
Transport til og fra Perhentian Island med båd.
Transport Kuala Lumpur-Taman Negara-Kuala Terengganu med privat bil/minibus.